Találatok a következő kifejezésre: A sok valóban (1432 db)

Csak én unom ezt a sok Való Világot?

Alig lett vége az el?z?nek, de már az új szériával fárasztják a jó népet. Tudom, mondhatná bárki, nem muszáj nézni, nem is akarom, de valahogy úgy érzem kikerülhetetlenül ezzel van tele minden. Tényleg erre van igény? Tényleg ezek a nap legfontosabb hírei? Ez tölti ki az egész RTL-t, a startlapot, a bulvárlapokat. Lehet nem a legjobb kategóriát választottam, de úgy érzem sajnos ez ma a kultúra.

Legjobb válasz: nem vagy egyedül. ráadásul holnaptól szerintem ez az oldal is a vv kérdésekkel lesz tele.

nem vagy egyedül. ráadásul holnaptól szerintem ez az oldal is a vv kérdésekkel lesz tele.
Igen, sajnos erre van igény. Tudod, "senki nem nézi, de mindenki tudja mi történt elõzõ nap"...
Kétségtelen, hogy nézettek ezek a mûsorok. Mint ahogy a Mónikasó is az volt, meg a Barátok közt is az. Igen, sok embernek ezek jelentik a szórakozást.
Ne nézz tévét. Egy tonna mocsoktól megkíméled magad.
Nah az RTL mûsorpolitikájáról lehetne beszélni! Végkimerülésig. Azt hiszik a kereskedelmi adók, hogy az emberek csak a szart képesek megnézni. Azt hiszik, mert nyomorult az életünk, hát ilyennel kell feledtetni. Úgy látszik bejön nekik, különben nem nyomatnák. De honnan van az embereknek ennyi pénzük, hogy telefonálgassanak? Én egy fillért nem költök rájuk!!
Engem nem érdekel egyik ilyen hülyeség sem, mégis bezárom a freemail-em, és ott terpeszkedik a hírek között, hogy VV Senki mit csinált, vagy mi történt vele. Itt a gyk-n is ömlesztik az ilyen kérdéseket, de még a rendes újság (pl. napilap, ami nem Blikk meg ilyenek ) is foglalkozik vele, a minap pl. a Délmagyarországban volt az egyik indulóról egy cikk, és ugye a híradó is foglalkozik vele. Szánalom.
Én 22 éves vagyok, mi lemondtuk a tv-t. Nem nézek sem való világot sem más ilyen hülyeséget. A híreket remekül meg tudom nézni neten, a jó filmeket pedig letöltöm. Abszolút nem hiányzik, mivel akármikor kapcsoltam be, nem volt benne semmi! A végén már még vasárnap este sem találtam megfelelõ mûsort, mert akkor is csak 1000x-re lehet megnézni valamelyik sokszor vetített gagyi filmek közül az egyiket. Hát én ezért nem fizetek 3000 Ft-ot, köszönöm szépen..
Én is unom.Régebben voltak jó filmek esténként, mostmeg ilyen sok [email protected]ág.
Mi a véleményed az eddig bejutottakról, kedves kérdezõ?
Én nem nézek tévét és nem veszek celeblexikont (Story, Bors és társai). Ha kultúrát akarsz, akkor próbálj kilépni! Például én is sajnálattal veszem tudomásul, hogy alig van mûvészettörténeti mûsor még a kábelcsatornákon is, de keresem. Személyszerint én is jobban örülnék, ha például filmeket adnának, de a sokszor lejátszott filmek kevés nézõt vonzanak, és ezek a csatornák a nézettségre mennek rá. Amúgy Szórakozás/Tévék, tévémûsorok kategória.
Elárulok valamit: többségében nem a fiatalok adják ki a nézõsereget, hanem a 30-40 feletti, sokszor már nyugdíjas emberek, akik üres életükkel nem tudnak mást kezdeni, mint ezt nézni. Természetesen a tehetségkutatók meg egyéb mûsorok is nagyrészt átverésen alapszanak, de inkább nézek egy olyan átverést, ahol azért tehetségek is megmutatkozhatnak, mint egy olyat, aminek se értelme, se eleje, se vége, és lecsúszott, buta, tehetségtelen emberek fingásait, böfögéseit, meg nagy beszólásait mutogatják benne...
Ja, egyébként nem csak ezt lehet nézni. Én pl. nagyon szeretem az Investigation Discovery-t, de a Discovery-n a Hogyan készül? címû mûsort is szoktam nézni. Animal Planeten állatmentéseket, Nat. Geon természetfilmeket, Viasat Historyn történelmi dokumentumfilmeket, Spektrumon a legeket, vagy a Universal, Filmbox, movies24-en a filmeket, sorozatokat. B-C kategóriás filmek, sokszor igaz történet az alapjuk, de sokkal jobbak, mint a hollywoodi szuperdobások legtöbbje. Ha épp tv-t nézek, akkor ezek közül szoktam válogatni. De a tv-nézési idõm nem teszi ki a heti 7-8 órát, háttérzajként viszont a családomnak rendkívül fontos, szinte mindig be van kapcsolva, ha itthon van valamelyik családtagom. Én inkább zenét hallgatok, ha háttérzajra van szükségem, de szeretem a csendet is...
A kérdező hozzászólása: Igen, a valódi valóság engem is jobban érdekel. Lehet, hogy azért találták ki ezeket a bekamerázós mûsorokat, hogy szokjuk a "totális kontrollt". :-)
Hát igen... Remélem, a VV5-öt, vagy hányadik lesz ez, már újbeszélül nyomják a mûsorvezetõk! XD
Nem csak te unod. Szívbõl utálom ezt az egész magyar "celebvilágot", szánalmas... A baj az, hogy az én osztályomban is (középiskolás vagyok) kb mindenki ezt bámulta esténként, és másnap meg ott beszélték meg a szünetekben, szóval akarva-akaratlanul is értesültem róla, hogy mi történt Alekosszal meg a többivel. .. És most kezdõdik elölrõl. Éljen. Ja, és anyám is nézte, egyszer el is vitatkoztam vele az ilyen mûsorok értelmérõl..
A kérdező hozzászólása: Én is alig vártam, hogy lecsengjen az elõzõ, de lélegzetvételnyi szünetet sem hagytak. Lehet nincs mivel kitölteni a mûsoridõt, és nincs mirõl írni a firkászoknak?
A válasz megírásának idõpontja: ma 16:22 Mintha magamat hallanám, azaz olvasnám. Én is középsulis vagyok, nálunk is sokan rá vannak gyógyulva a VV-re, és ahogy említettem, anyukámmal balhéztam én is eleget a "valóságsó" miatt. Szerencsére nálunk a suliban a baráti kötelék elég erõs, hogy elfogadjuk egymást a mûsorfüggõségekkel és egyéb "defektekkel" együtt (persze nem az egész osztály, csak a mi "kasztunk", tudjátok, hogy van ez... minden osztály "kasztosodik"). Néha öröm nézni a haverokat, ahogy a Forma1-en veszekednek, hogy miképpen csalt Vettel, vagy hogy mekkora egy ri.banc XY a VV-bõl. :-D Az a jó, hogy nálunk (már amelyikünknél XDDD) az ilyen filmes dolgok csak "defektek", nem vérremenõ lelki ütközet. :-)
Hát, értelmesebb mûsorokkal is kitölthetnék a hézagokat...
Érdekes módon Svédországban már megy a Big Brother 2011. És azt hiszem Angliában is. Errõl csak most hallottam. Úgy látszik nemcsak nálunk vannak ilyen szánalmas mûsorok... Csak azt nem tudom, hogy a svédek meg az angolok szeretik-e?
A kérdező hozzászólása: Nem a magyarok találták fel a spanyolviaszt, így a valóságsókat sem és az X-faktort sem. Bár az utóbbival semmi bajom. Igaz, hogy mint korábban említettem, az is korrupt, de legalább találni köztük tehetségeket.
Én is utálom a vv-t, de ezzel együtt az x-faktort/megasztárt is.Hogy miért? Egyszerûen idegesit, hogy mindig ugyanaz a forgatókönyv, MINDIG. Mindig ugyanazok a karakterek... Ha megfigyelitek mindig van 1-2 esetlen, szerencsétlen ember a csapatban, akiket lehet megsajnálni, és küldeni rá a szavazatokat...Tabáni, MCDC, dadogos rapper, aztán a megasztáros "szatyros"nõ (foggalmam nincs mi a neve), király l norbi, utasi árpi, aztán a másik kisfiu, aki most nyerte meg a csillag sz.-ket, most az x-faktorba megint találtak egy szerencsétlent(mad world-ös srác), akit lehet pátyolgatni (lefotditva: ezerrel küldeni az smseket..) Az elsõ x-faktoros rész után azt mondtam: elég.Nem fogom nézni ezt a sz*rt. Egyszerûen utálom.
Na, igen például X-faktor, Megasztár.Úgy harangozzák be, mintha tehetségeket keresnének, közben fenéket.Csak kellenek az új arcok ideig-óráig, hogy legyen nézettség.Az újonnan felfedezett tehetségek pedig a mûsor végeztével expressz mennek a süllyesztõbe és jön a következõ felhozatal.Csak azt nem értem, hogy miért nem fogták még fel, hogy ÍGY biztos nem lesz belõlük sztár.Hihetetlen, hogy itt az emberek nem csak a politikával szemben ilyen orruknál fogva vezethetõ birkák, hanem a média is úgy csinál belõlük hülyét, ahogy akar.És azok még élvezik is..
Az X-FUCKtorosok se mindig szentek! Egyik barátnõmet FB-n zaklatta egy takonyorrú X-FUCKtor-szereplõ, aki visszaélt a hírnevével -azt se tudtam ki az-, a beképzelt barma.
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 18:31 Ott a pont! Kellenek metroszexuális tinibálványok és önjelölt tündérkirálynõk, hogy legyen nézettség, el lehessen adni a különbözõ bulvárlapokat, stb.
A kérdező hozzászólása: WorfHadnagy Ez tényleg nagyon gáz és tényleg örülök, hogy nálunk senki nem nézi, de a jellemzéseden jót mosolyogtam ennél cifrábban nem is lehet kifejezni.
Kérdezõ! Szerencsés lehetsz, hogy az ismerõseid nem nézik. :-) Nekem sajnos anyukám nézte, próbálta rámerõltetni. (Bezzeg amikor kérdeztem volna tõle vmi magánéleti jellegût, akkor le se [email protected], mer' neki csak az a gerincferdüléses, [email protected]ó, mûgörög bu.zeráns volt a fontos :[email protected]). Így ugrasztja össze a családtagokat egy ilyen színvonaltalan gané "mûsor"...
A kérdező hozzászólása: Akkor már csak azt nem értem, hogy ha ti sem nézitek, én sem, az ismerõseim közül egyik sem... akkor KI??? Na de mindegy, ez már egy másik kérdés. vagy inkább költõi.
A kérdező hozzászólása: 09:58 az a véleményem róluk, hogy mentek volna el inkább kubikusnak, vagy útépítõ munkásnak, akkor több hasznos hoznának a társadalomnak.
A kérdező hozzászólása: 10:04 nekem is pont az a bajom, hogy ha nem akarom, akkor is látom. Nézze aki akarja, csak ne raknák minden nap az ember orra elé.
Én bevallom hogy néztem az elõzõ vv-t kíváncsiságból hogy miket képesek kitalálni és mivel fárasztják a népet, meg milyen balhék vannak, én ezért néztem. De a mostani oké hogy még csak a beszavazó van, de már most kezdem unni, és nekem is van egy olyan érzésem hogy ez a széria csõdöt fog mondani, hacsak nem találnak ki valami eredetit. Ezt csak azért csinálják mert a VV 4 el sikert értek el és még meg akarják ezt tartani mivel lesz nézettségük is meg sok minden más, Az engem is kicsit idegesít hogy a net a VV híreivel van tele és nem más egyébbel pedig szerintem lennének fontosabb hírek, is ha valakit érdekel akkor az úgy is nézni fogja és megtud majd mindent.
Kifejtenéd név szerint is, kicsit jellemezve a "hölgyeket-urakat"?
Én is utálom nagyon.De nagyon egyszerû, a válasz , hogy miért van ez a mûsor sztárolva..mert nagy a nézettsége alapból , de ha mindenhol nyomatják akkor mégnagyobb lesz .És mibõl élnek a kereskedelmi adók ?A magas nézettségû mûsorokból mert oda drágán lehet eladni a reklámidõt.Csak a pénz számít.Aztán ott van a szavazás .Nem is értem meg azokat akik akár 1hívásra is érdemesnek tartják akármelyik szereplõt!Hiszen lejátszott kamu az egész , többet érne ha inkább az ezo tv-t hívná ott legalább mondanak neki 3momdat baromságot a pénzéért. Van egy mondás , a világ átlag iq szintje állandó csak az emberek száma nõ..
A VV4-et én is néztem. Az elején érdekelt a taktika része, hogy vajon ki fog nyerni és hogyan. Úgy a közepétõl viszont nagyon unalmas lett az egész, már nem nagyon tudtak kitalálni új dolgokat, és beleraktak vacsoracsata meg dzsungel leggusztustalanabb lényei evõ versenyt, amik miatt az életben nem ülnék képernyõ elé. Dögunalom volt a végére, csak még mindig volt bennem egy kis kiváncsiság, hogy vajon ki nyer. Végeredménytõl függetlenül, hatalmas [email protected] volt, én soha többé nem nézem. Durván 2 hónapja lakás-átrendezés miatt a TV-t kikötöttem. Már minden a helyén van, de még nem jutottam odáig, hogy a zsinórokat összedugjam. Csak meg ne hibásodjon a Tv, hogy nem megy egyáltalán, de semmi kedvünk nézni. :D
"senki nem nézi, de mindenki tudja, hogy mi történt ott" Nos ezzel én nem értek egyet. Én nem néztem, és abszolút nem tudtam, hogy mi folyt ott. A Barátok Közt szünetében amit benyomtak, néha abból láttam valamit, de elszoktam kapcsolni. Ugye ezt így rá erõltetik az emberre. Engem sosem érdekelt, s most sem fogom nézni. Szörnyû, hogy ilyen igénytelen mûsorokat adnak, de az még szörnyûbb, hogy az embereknek erre van igényük...
A kérdező hozzászólása: 10:11 nem tudom mi a nevük és nem tudom jellemezni õket, mivel nem akarom tudni mert nem érdekel. Annyit tudok, hogy ezeket is néhány hónap múlva sztárnak fogják nevezni. Ettõl is a falnak tudok menni, számomra a sztár egész mást jelent. Ma már mindenki sztár, aki beáll bohóckodni a kamerák elé. Gusztustalan módon a startlap hírekben úgy vonzzák be a látogatót, hogy sejtelmes címet adnak egy cikknek, a sztár szóra mindenki ráklikkel, aztán kiderül, hogy megint valami vv k..váról van szó.
A kérdező hozzászólása: 10:35 elárulok neked egy kulisszatitkot. Sajnos jelentkezõ mindig lesz, ugyanis csak látszat, hogy ismeretlenbõl válogatnak be embereket. Van egy ismerõsöm, aki jóban van egy RTL klubbossal és egyszer felhívta, hogy nincs-e kedve szerepelni annak a lantos muksónak a párkeresõs mûsorában, de nem kell aggódnia, ha nem akarja, legfeljebb az elsõ körben kiejtetik. Szóval nagyjából így mûködik ez kérem. Sõt mondok még érdekesebbet: Láttam egyszer egy "forgatókönyvet" az X-faktor mûsorról. Szinte szó szerint le volt írva, idõpontokra szedve, hogy mikor kinek mit kell mondani. Még az is le volt írva , hogy "Most küldjék az sms-eket, mert nagyon fej fej mellett van az állás" Könyörgöm, ezt honnan tudnák elõre. Az egész média egy manipulatív színjáték.
nem vagy egyedül. Nekem is rohadtul elegem van a VV-ból. Ha éppen nézek a TV-ben valamit, bereklámoznak, olyankor átkapcsolom másik adóra, hogy ne lássam a VV-t. Ezt tettem, amikor a Gyõzike meg a Benkõfeleségkeresõ valóság show-ok mentek.
elõzõ vagyok: sajnos a mai emberek fiataljai szeretik az ilyen mûsorokat. De akadnak olyan fiatalok is, akik utálják, de komolyan! Amikor az a Benkõs show ment a TV-ben, egyik nap vonattal jöttem haza, a közelben 3 17 év körüli fiú beszélgetett arról, hogy milyen borzalmas mûsort csinált ez a Benkõ, amikor belenéztek kíváncsiságból. A másik srác meg azt mondta, hogy tiszta pénzkidobás volt az egész, mert mindenki tudja Benkõrõl, hogy nem képes ellenállni a nõi nemnek. Minden nõre ráhajt.
Én nem értem, hogy Magyarországnak minek kell ennyi sztárt gyártani..
Nincs rá nagy igény, de jobbat nem képesek produkálni.Már komolyan úgy gondolom, hogy kár TV-t fizetni.Ilyen [email protected] mûsorokért minek?!
Én ott [email protected] le az ilyen VV-féle szennyeket, ahol vannak, szerencsére nem mindig tudom, mi volt elõzõ nap. :-) A barátaim sajnos rá vannak gyógyulva az ilyesmi népfárasztó mûsorokra, ha nem Bécit beszélik ki, akkor azt a Kállay akárkit a másik csatornáról. Azért nyomatják egymás után ezeket a "magas színvonalú" mûsorokat, mert sokan vevõk rá. A birka gondolja magába', "á, de [email protected], ingyen és legálisan kukkolhatom a sok szerencsétlent!", két hét múlva meg aki nem nézi, az egy tudatlan barbár. A nézettségmérõ mûszerek kiakadnak a fenébe, a nézõ boldog, a csatorna irányítói szintén (teli zsebbel én is boldog lennék XD).
A kérdező hozzászólása: Nem is nagyon nézek. Néha a Duna TV-t nézem, mert azon jó filmek vannak este. Az a baj, mint ahogy fent írtam, ha nem kapcsolom be a tv-t sem tudom kikerülni, mert ma reggel is megnyitottam a csapot és Való Világ folyt belõle. :-) amikor ment a "mounikasó" és ehhez hasonlók lement a mûsor, aztán el van felejtve. De ez a valóságshow mindenhova beássa magát. Túl sokat foglalkoznak vele, aránytalanul sokat, szinte kiszorítja a helyet más fontosabb, hasznosabb információk elõl. Ráerõltetik az emberekre, bele tukmálják, verik a fejedbe.

A sok cukortól valóban cukorbetegek lehetünk?

Mennyi az a sok cukor? napi max 2-3 kanal kristálycukor az sok??

Legjobb válasz: az a cukormennyiség egyáltalán nem sok, egyébként sokan vannak akik sok cukrot esznek naponta, mégsem cukrosak biztos lényeges ez is de mellette még más ok is kell hogy cukros legyen valaki

az a cukormennyiség egyáltalán nem sok, egyébként sokan vannak akik sok cukrot esznek naponta, mégsem cukrosak biztos lényeges ez is de mellette még más ok is kell hogy cukros legyen valaki
A cukorbetegség egy sejtszintû anyagcserezavar, ami nem egyéb, mint az állandó inzulinszint ugrálásra adott válasz: inzulinrezisztencia. És nem csak a kristálycukor a cukor. A kenyérben is nagyon sok cukor van és minden gyorsan felszívódó szénhidrát is ugráltatja a vércukorszintet. Erre jön az inzulinválasz a hasnyálmirigytõl. Itt sokat olvashatsz errõl: http://www.tenyek-tevhitek.hu/paleo-es-cukorbetegseg.htm http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/cukorbetegseg-meg..
Szerintem sok 2-3 evõkanàl cukor, mert azonkivül biztosan eszel olyasmit, ami még tartalmaz cukrot.
Szerintem nem attól leszünk cukorbetegek.
Ha nem eszünk úgymond direkt cukrot kb. egy év alatt 60-65 kiló cukrot eszünk a napi ételekkel italokkal, ezért a sok cukorbeteg.
Ha az ember sok cukrot, vagy sok egyéb szénhidrátot, vagy sok zsírt eszik, akkor elhízik. Az elhízás pedig növeli a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának valószínûségét. Tehát a cukorevés és a 2-es típusú cukorbaj között az összefüggés nem közvetlen. A cukorevés és az 1-es típusú cukorbetegség kialakulása között semmilyen összefüggés nincs. Tehát ha édesszájúak vagyunk, de vigyázunk alakunkra, sokat sportolunk, nem hízunk el, akkor nem kell tartanunk a cukorbetegségtõl.

Szeretnék vásárolni E-Healt elektromos cigarettát és a hozzá való töltőt, és sok-sok patront NIKOTINMENTESET! (lehetőleg mentolosat) Valakinek olcsón eladó esetleg? Ha csak patron van az is jó!

Úgy döntöttem, hogy leszokok a dohányzásról, mert babát szeretnék, ezért is szeretnék átállni erre a módszerre!

Legjobb válasz: Piacokon nézz szét, ott szoktam látni. Cigi 2500-5500-ig, patron 500-1000-ig / 10-es csomag.

Piacokon nézz szét, ott szoktam látni. Cigi 2500-5500-ig, patron 500-1000-ig / 10-es csomag.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod!
inkább vagyél egy oxigent vagy egy joye 510-et. nekem utóbbi van, bevált. Viszont piacos gagyit nem vennék.


Igen van olyan, meg olyan is van, aki nem.
Sajnos igen! Az otthoni zûrök egy teljesen más személyiséget hoznak ki az emberbõl, mint amilyen valójában. Amit otthon lát és tapasztal már másként nem is reagál csak ezzel a viselkedésével, magyarul levagytok sz...va! De aki, és akik jók hozzád azzal ne légy ilyen. Tudjál különbséget tenni ember és ember között.
szerintem nincs benne semmi sértettség. leírta a tényeket. Én pl. tovább tûrtem a megaláztatásokat, mint kellett volna vagy elviselhetõ lehetett volna. Bánom. Simán el kellett volna küédeni a fatert a pitlibe, pókerarccal. Hozzátenném: nem mindegy, melyik korosztályhoz tartozol, mert a mostani tinik lazán megteszi, a 40-es korosztáy szívta, a 60-as korosztály pedig még kezet is csókolt érte....
én biztos nem ilyen lennék, ha nem úgy növök fel, ahogy. pedig én próbáltam elhatárolni magam, de nagyon nehéz késõbb õszinte kapcsolatokat kialakítani. az ember mások gesztusaiban, tettiben is azt látja, amit otthon és szinte ösztönös a menekülés, a védekezés, amire jó a cinizmus és képmutatás. én hajlamos vagyok ilyen lenni, nem mûködnek a párkapcsolataim. azért tud üldözni a múlt, nem is kicsit.
Én egyre inkább azt veszem észre magamon (teljesen kiütök a családból, és már az õrületbe kergetnek), hogy egy zsémbes vén banya lett belõlem 20 évesen. Állandóan csak panaszkodok. Ha nem mondhatom el valakinek, megõrülök. Még jó, hogy a párom elfogad így. Próbálok változni, mindig észreveszem, hogy már megint csak puffogok, de nagyon nehéz ebbõl kijönni...
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm mindenkinek! Nagyon rendesek vagytok!:)
Biztos, hogy van ilyen kerdezo csakhogy ezzel a magatartassal csakis magadnak artasz. Ne legyel olyan, mint a szuleid, mert akkor a gyereked abban a helyzetben lesz, amiben most te. Semmi elorelepes, fejlodes nem fog tortenni, ha te megkeseredette valsz. Csak a sajat eletedet nehezited vele. 24 eves vagy, felnott, igy vedd kezedbe az eletedet es ne hagyd, hogy rossz akaratu emberek barmilyen befolyassal is legyenek rad.
Louisa L. Hay: Éld az Életed c. könyve megmondja. A középtájon van egy táblázat szerû, ki kell tölteni, stb...
A cinizmus nem fér össze a képmutatással, bocs mindenkitõl. :D Egy cinikus ember eleve kíméletlenül õszinte, a saját hitványságát is beismeri.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Igazad van. a gond az, hogy a kivétel erõsíti a szabályt. Én mind a kettõ vagyok egyben. Hol ez, hol az. Váltogatva.
04-08 22:16-nek Én ugyanezzel a problémával küszködöm.
A szeretet lenne az orvosság valóban. Próbálkozzatok meg esetleg valamilyen "kisegyházzal". A hívõknek könnyebb. És ezekben a kisegyházakban közvetlen, személyes kapcsolatok vannak, meg lehet õszintén mondani ilyesmit, amikrõl írtatok.Próba cseresznye! Gyógyulást kívánok szeretettel.
Itt "tan-sztorikat" , párbeszédeket olvashattok a szülõk által elkövethetõ hibákról. Sajnos nagyon sok van. Mondhatnám, gõzük sincs a szülõknek, hogyan kellene bánni a gyerekekkel. Na, de honnan lenne? Tanítják ezt valahol? http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/Anyas%.. http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/Hibake..
A kérdező hozzászólása: A legutolsó válaszolónak különösen köszönöm! Nagyon rátapintottál a lényegre, kár, hogy én nem tudtam ilyen jól leírni UGYANEZEKET az érzéseket!
A kérdező hozzászólása: Se kamaszkoromban, se gyerekkoromban nem voltam ilyen (holott problémák már akkor voltak jócskán), nem hiszem, hogy az alaptermészetem ilyen. Úgy érzem, hogy a lelkem, személyiségem teljesen eltorzult (fõleg az utóbbi években). Amúgy nem vagyok bunkó az emberekkel, normálisan viselkedem, ha nem bántanak, de a kapcsolataimban rendre jelentkezik az elõbb leírt probléma. Talán fel kéne keresnem egy pszichológust, ahelyett, h itt fárasztanálak titeket...
Az, aki alapvetõen hajlamos rá, hogy azzá váljon.Akiben nincs meg ez a tulajdonság/nincsenek meg ezek a tulajdonságok, abból nem hiszem, hogy olyan könnyen elõjön mindez.Ha így véded meg magad bizonyos, Téged bántó emberekkel szemben, talán még nem is annyira baj, de azért válogasd meg, kivel hogyan viselkedsz, mert van, aki nem érdemli meg ezt a stílust!Ahogy azt már elõttem is írták. Különben, úgy gondolom, hogy az emberekkel szembeni általános cinizmusra és képmutatásra nincs különösebb mentség vagy magyarázat, az valószínûleg benne van valakinek az alaptermészetében, avagy nincs.
Az elsö vagyok: nem sértett vagyok, csak az ilyen általánositó kérdéseknek nem sok értelmét látom. Ugyanarra a helyzetre minden ember máshogy reagál, ezért általános érvényü megállapitást nem lehet levonni belöle. Van, akit a szülök gyötötrnek egész gyerekkoraában, és bünözö, esetleg tömeggyilkos lesz belöle, a másikból ugyanilyen kötülmények után hittéritö, a harmadikból költö, a negyedikböl világgyülöl, az ötödik meg pszichológus, stb. Az, hoyg ki milyen lesz, az sokkal inkább az alaptermészetétöl (az örökölt tulajdonságaitól) függ, a nevelés csak ezt módositja, illetve ezen kivül még mindenki saját magát tudja változtatni, ha igazán akarja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igazatok van. Amúgy most leszek 24 éves júliusban. Igen, tudom, h különbséget kell tenni emberek között. Csak úgy érzem, h már nem tudok..
A kérdező hozzászólása: A válaszod kicsit olyan sértettnek tûnik számomra, miért?
Megnyugtatlak, mindenki képmutató. Még egy cinikus a legõszintébb, hisz õ pont a világszemlélete miatt tud mérlegelni. Egy idealista általában nem veszi észre, hogy önös érdekbõl kedveskedik.

Hahota jóga klubban volt már valaki? Milyen pozitív hatása van a sok nevetésnek, még akkor is ha rossz kedvem van?

Legjobb válasz: Nem voltam, viszont voltak olyan idõim, amikor sokat nevettem. Suliban még anno... :D Jó volt. 10 percig mindenen. Szó szerint. És igen, sok pozitív hatása van. Ha rossz kedved van, akkor egy idõ után jó lesz, utána optimista leszel egy ideig :)

Nem voltam, viszont voltak olyan idõim, amikor sokat nevettem. Suliban még anno... :D Jó volt. 10 percig mindenen. Szó szerint. És igen, sok pozitív hatása van. Ha rossz kedved van, akkor egy idõ után jó lesz, utána optimista leszel egy ideig :)
Voltam már, nekem nem tetszett. A színház meg a TV-sorozatok jobban hatnak nekem. Meg a tánc!!
a nevetés az egyik legjobb dolog a világon.. nem csak jó kedved lesz tõle, de csomó egészséget javító hatása van.. nevetéskor endorfin termelõdik, ami fájdalomcsillapító, oldja a stresszt, fogyasztó is lehet, jó hatással van az érrendszerre..stb.. nem voltam még én sem ilyen klubban, de egyszer biztosan elmennék

Sokan azt mondják, hogy ha valaki 1 nyelvet tanul, akkor olvasson sokat. Akkor is van értelme a sok olvasásnak, ha például nem értjük rendesen, hogy mit is olvasunk?

Legjobb válasz: Mindenképpen van! Olvasás közben kitûnõen lehet pl. szótárazni - de azt is öröm lehet tapasztalni, hogy egy szövegkörnyezetbõl hány fajta jelentés, vagy akár összefüggés kiderül. Izgalmas sikerélmény rájönni arra is, hogy - ha kortárs szöveget olvasol - mennyire más az élõ nyelvhasználat, mint a tankönyvek megrögzült szabály-anyagát "tanító" szöveggyûjtemények. Szóval..olvasni jó. Sokat olvasni még jobb! Találj örömet benne. Szia.

Mindenképpen van! Olvasás közben kitûnõen lehet pl. szótárazni - de azt is öröm lehet tapasztalni, hogy egy szövegkörnyezetbõl hány fajta jelentés, vagy akár összefüggés kiderül. Izgalmas sikerélmény rájönni arra is, hogy - ha kortárs szöveget olvasol - mennyire más az élõ nyelvhasználat, mint a tankönyvek megrögzült szabály-anyagát "tanító" szöveggyûjtemények. Szóval..olvasni jó. Sokat olvasni még jobb! Találj örömet benne. Szia.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
De még mennyire! Ezzel a módszerrel egészen elképesztõen felfejlõdhetsz (tapasztalatból mondom.)
Csak akkor van értelme, ha valamennyire boldogulsz is a szöveggel. Nagy fába nem érdemes vágni a fejszét, hamar elszáll a kedved a folytatástól, ha mondatról mondatra vergödsz és minden második szót szótárazni kell. Ez egy ismerös helyzet, amikor már túl vagy a kezdö szinten, de még nem jutottál el oda, hogy szabadon választott szöveget olvass, bármilyen témában. A türelmetlenség persze nagy, de elvesztegetett idö az, amikor folyton a szótárt lapozod, hogy olyan szavakat "tanulj", amikre nagy valószínüséggel még nincs szükséged. Egy próbát megér, de ha van a szintednek megfelelö olvasmány, inkább próbálkozz azzal, bármennyire unalmas is, ne rohanj elöre.

Valóban segít a fogyásban a sok folyadék bevitel? Természetesen tiszta vízre gondoltam! 25L

Olyan napi 3L. körül

Legjobb válasz: Igen, valóban segít a sok folyadék. De tényleg meg bírsz inni naponta 3 liter tiszta vizet? És itt nem a tiszta vízen van a hangsúly (mert én is azt iszok), hanem a 3 literen.A folyadékbevitelen nem csak a megivott víz mennyiségét kell érteni. Ha sok-sok gyümölcsöt ennél, akkor az egyrészt sokkal finomabb, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és nem utolsósorban rengeteg vizet tartalmaznak. Az üres tea ( ha szereted ), vagy a sovány tej, ezek szintén folyadékok, de mégsem víz. Nem vagyok ellen a víznek ( mert én is nagyon szeretem!), mert csökkenti az étvágyat is, tehát abszolút jó szolgálatot tesz fogyókúra idején is, és persze szükségünk is van rá, de másfél, két liter elég belõle, a többit szerintem más formában vedd magadhoz.

Igen, valóban segít a sok folyadék. De tényleg meg bírsz inni naponta 3 liter tiszta vizet? És itt nem a tiszta vízen van a hangsúly (mert én is azt iszok), hanem a 3 literen.A folyadékbevitelen nem csak a megivott víz mennyiségét kell érteni. Ha sok-sok gyümölcsöt ennél, akkor az egyrészt sokkal finomabb, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és nem utolsósorban rengeteg vizet tartalmaznak. Az üres tea ( ha szereted ), vagy a sovány tej, ezek szintén folyadékok, de mégsem víz. Nem vagyok ellen a víznek ( mert én is nagyon szeretem!), mert csökkenti az étvágyat is, tehát abszolút jó szolgálatot tesz fogyókúra idején is, és persze szükségünk is van rá, de másfél, két liter elég belõle, a többit szerintem más formában vedd magadhoz.
Simán meglehet inni. Sõt én naponta lassan 4 liter iszok. Reggeli min. 2 bögre tea, cukor és édesitõszer nélkül. Ebédem közül nem hiányzik a leves. Általában 2re elfogy az elsõ 1, 5 liter viz. 4 óra körül edzés. Utánna megint elfogy 1, 5 liter. Éste még iszik 2 bögre immunerõsítõ teát. Tehát simán kijön a 4 liter.
A súlyod szerint kell innod, ha fogyni akarsz. Egy doki azt mondta 20 kilónként 1 liter folyadék, habár nehezen tudom elképzelni, hogy egy 100 kg-os ember megiszik 5 liter vizet/nap...
Ez nem SOK folyadék, ez a SZÜKSÉGES. Mindenkinek kéne ennyit innia!
Belém úgy fér, hogy rosszul vagyok, ha pl csak 2, 5 litert iszok. Fájnak az ereim, elvégre sûrû vért kell benne szállítaniuk, száraz a bõröm, elvégre nem kap elég vizet... Én azokat nem értem, akik ennyire egészségtelenek, hogy nem isznak.
az jó.. nekem 3 liter a heti adag :D hogy fér annyi beléd? :O
Napi 25 liter víz? Hmm... meghalni biztos segít. xD Ha arra gondolsz napi 2, 5l (25dl) víz bevitele segít-e a fogyásban, arra csak azt tudom mondani, hogy biztos többet segít, mint azonos mennyiségû cukrozott veszélyes hulladék (kóla és társai). Mozgással kell fogyni, nem tiszta vízzel :) Egyébként a víz akkor segít, ha már alapból fogyásban vagy, ugyanis a zsírsejtekbõl felszabaduló salakanyagokat, kimossa a szervezetbõl, ezáltal dinamikusabban fogyhatsz, de maga a sok víz nem fogyaszt.
Igen nekem sokat segített a 30 kg leadásában. -5 kg-os válaszoló vagyok :) ) Még annó... :)
A legújabb kutatások szerint a tiszta víz a fogyást is segíti, mivel fokozza a szervezet energiafelhasználását és ezzel a kalóriák elégetését.
Nekem is minimum a napi 3liter mentes ásványvíz. Annyira hozzászoktam, hogy tényleg nem vagyok meg nélküle. Úgy tudom, hogy a gyorsabb anyagcseréhez járul hozzá, tehát ha innen nézzük akkor igen, támogatja a fogyást. Persze erre fogyókúrát vagy diétát alapozni nem lehet...
Igen segít a fogyásban én napi 1, 5-2 liter szénsav mentes ásványvizet iszok. És eddig - 5 kg 1 hónap alatt. De természetesen emellett tornázok és diétázom i.
A kérdező hozzászólása: Én 52 Kg. vagyok és olyan 2, 5 liter körüli vizet veszek magamhoz.azon felül még 3 deciliter frissen facsart narancslét, 5 deci teát is, mézzel és citrommal.
Utolsó hátha még elõkerülsz..:D Mennyi idõ alatt sikerült leadnod?

A sok hátrány mellett vannak-e előnyei annak, ha valaki meleg?

Ha igen, melyek azok az el?nyök?

Legjobb válasz: õõõ hátránya h sokan elítélik õket elõny lehet az h valaki boldok akar lenni melegen is és küzd h elfogadják, h keressen magának párt..és ha sikerült büszke lesz magára h ebben a homofób világban megállta a helyét...:)) meg az h valaki meleg csak egy állapot attól még lehet boldog egy meleg..és boldogtalan akár egy hetero is...persze a melegek élete eleinte biztos nehezebb...elfogadni magukat és elfogattatni magukat

õõõ hátránya h sokan elítélik õket elõny lehet az h valaki boldok akar lenni melegen is és küzd h elfogadják, h keressen magának párt..és ha sikerült büszke lesz magára h ebben a homofób világban megállta a helyét...:) ) meg az h valaki meleg csak egy állapot attól még lehet boldog egy meleg..és boldogtalan akár egy hetero is...persze a melegek élete eleinte biztos nehezebb...elfogadni magukat és elfogattatni magukat
Én is hisztis fiú vagyok, ha ehhez, még "asszonykodás" is lenne, az lenne a gáz. Ilyennek születni kihívás, megteheted, hogy kariert csinálsz valahol messze, nincs gyerek, családi kötelességek. (már ha van eszed, azaz nem házasodsz nõvel, mert illene)Másik, hogy elõny, ha nem látszik, mert tudsz udvarolni egy nõnek(ügyintézõ, bárki más), anélkül, hogy fiúd féltékeny lenne. (Sok melegbe szerelmesek a lányok, mert tudjuk mit kell mondani és nincs tétje, izgulás és félelem)
Nem kell nõi hisztit elviselned? Á, ne aggódj, hisztizõs férfiak is vannak, sõõõt. Olykor frászt kapok, ha haverokra rátör az idiotizmus. És még csak nem is kell hozzá "buz.snak" lenni, finomkodni. Nyivákolnak, gyávák, töketlenek. Nem mind, de tudnak ám. Brrr. Amúgy nem tudom, sosem tekintettem elõnyösnek, sem a melegséget, sem azt, ha valaki hetero. Nem hátrány, nem elõny. Semmi. Tény, állapot, kész, ez van. Ha mondok valamit, az általánosítás. Ha azt mondom, hogy a lányok nem paráznak, hogy meg akarod õket dugni és jól elbarátkoznak veled, akkor sem mondok teljes igazságot: mert jó sok csaj meg visítva menekül a melegtémától.
aki érdemben nem válaszol, az minek ír ide? a kockaköves meg elõre bejelenti a garázdaságot, gratulálok te jobban tudod mi kell a partnerednek, mert ugyanaz a nemetek
Biztosan nem fog becsúszni gyerek. Más elõnye nincsen.
hát nem tudom én pl már tök rég óta akarok egy meleg barátot.... (de sajnos nincs.. ) titokban miden lány szeretne egy cuki meleg barátot......
Pl. hogy a heterókra több nõ jut.
Hátránya csak annyi van hogy ha sok a homofón a környéken akkor nem nagyon lehet kézen fogva sétálni az utcán.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkre gondoltam, mint amiket írtatok is, hogy lehet egy lány "fiúbarátnõje", jobban ismeri párja igényeit stb. Én még a hetero ismerõsök párkapcsolataiból kiindulva azt tartom elõnynek, hogy nem kell nõi hisztit elviselnem! :) Amúgy 23/F vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam felvonulni, nem vagyok díszb..i.
ha elõnynek tekinted, hogy mindenhol kiközösítenek, akkor ez, és van még néhány
Van egy óriási elõnye: relatíve sokkal nagyobb szabadságod van a párkapcsolaton belül sztem. A heteró kapcsolatokat sok sztereotípia terheli (mind biológiai eredetû, mind simán társadalmi), h milyen tevékenységet melyik szereplõnek kell csinálnia. Mind az udvarlás folyamán (pl. kezdeményezés <-> befogadás), mind pl. késõbb a házimunkában... vagy a gyereknevelésben... Egy meleg kapcsolatban viszont nincsenek elõre leosztva a szerepek. Több dologra nyerhetsz rálátást, tapasztalatot, sokkal szabadabb lehetsz, és jobban megvalósíthatod önmagad sztem, mert az, h ki milyen tevékenységeket csinál, sokkal spontánabb lehet, és az dönti el, h kinek épp mihez van kedve. Kevésbé olyan az egész, mint egy nagy szerepjáték. Aztán gondolj az ágyban-ra... A meleg kapcsolatokban megvalósulhat a reverzibilitás (vagyis a szerepek váltogathatósága). Ez egy heteró párnak eléggé ritkán adatik meg. xDDD Így tök változatos szexuális életre tehettek szert. Megtapasztalhatod mind2 szerepet, ami pszichológiailag teljesen más érzés (én még nem próbáltam, de a tapasztaltak ezt mondják xD), így összességében nézve sokkal gazdagabb lehetsz a szexuális élmények terén. Aztán a szerepek váltogatásával rálátást is kapsz arra, h a partnerednek éppen milyen érzés és mire van szüksége, mikor épp az egyik pozícióban vagytok, hiszen már te is próbáltad azt is. Így tényleg az van, h jobban érzed, h mi kell neki. A meleg kapcsolatban, mivel van átjárás a szerepek között, a szereplõk sztem jobban beleélhetik magukat egymás helyzetébe, ami közelebb hozhatja õket egymáshoz. xD Elég ennyi elõny? xDD

Valóban ilyen kevés kalória ez a sok étel?

http://kepfeltoltes.hu/100725/1093896252N_vtelen_www.kepfelt..

Legjobb válasz: Úgy tûnik :) Néha én is meglepõdök, hogy ennyit ettem csak, pedig olyan soknak tûnt :P

Úgy tûnik :) Néha én is meglepõdök, hogy ennyit ettem csak, pedig olyan soknak tûnt :P
Igen. Azért tûnik soknak, mert az egészséges kaják általában nagyon laktatnak. Így kevéstõl is tele leszel. Azt hiszed sokat ettél, pedig nem. :)

Tulságosan izzadok elegem van a sok feketébol valaki segitsen. Mit tehetek?

Annyi mindent kiprobáltam a vishitol kezdve mindent de semmi nem használ izzadok ha itthon vagyok akkor semmi de ha valaki vendég jon már egybol nem értem az egészet.Folyamatosan feketében járok és annyira rossz már tobbszor megkérdezték hogy miért a válasz is ciki:( Hová tudnék elmenni mit tudnék csinálni a borgyogyász felirt valami port de attol még csak rosszabb lett.

Legjobb válasz: Nekem ez vált be:Solutio antisudorica.Nem tudom próbáltad e már.Gyógyszertárban lehet venni pár száz forintért vény nélkül.Ez egy ecsetelõ.Elég erõs,ha bekenem,utána több napig,hétig nem izzadok.

Nekem ez vált be:Solutio antisudorica.Nem tudom próbáltad e már.Gyógyszertárban lehet venni pár száz forintért vény nélkül.Ez egy ecsetelõ.Elég erõs, ha bekenem, utána több napig, hétig nem izzadok.
Valami vizsgálat nem ártana, ha nagyon izzadsz az nem normális semmiképp. Ki kéne deríteni mi okozza. Egészségesen étkezel, nem vagy elhízva??
Solutio antisudorica. nekem is ez vált be! :) lehetséges hogy csípni fog de meg lesz a hatása! nekem már az elsõ alkalom után csodát tett!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a válaszokat sajna nekem nem jott be a Solutio antisudorica mikor eloszor használtam azt hittem égetni fog meg hasonlo de ha boven tettem rá akkor sem tortént semmi változás talán elso nap de aztan ugyan ugy izzadtam :( 26éves vagyok és amiota csak az eszemt tudom izzadtam még télen is nem vagyok elhizva sem most 61kg vagyok de voltam 51 és akkor is zzadtam ugyan ugy.Nagyon kinos.Milyen kivizsgálásra tudnék még elmenni mert a borgyogyász semmit nem tudott segiteni valami kencét és port irt fel de rosszabb lett a helyzet :(Gyulolom hogy felveszek egy polot és már csurom vizes nyáron meg még rosszabb.Orulnék ha én is tudnék hordani szines dolgokat.Botoxot semmiképp nem szeretném
Az exodor sprayt próbáltad már?Én is ugyanígy voltam mint Te , és ez segített csak.
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem de ma olvastam a neten hogy sokaknak bevált.Magyar termék?Kaphato.e kulfoldon? Jaj nagyon remélem hogy segiteni fog nekem is ha megtudom venni kulfoldon.Ma vettem egy deot a rexonátol egy friss kiadás maximális védelem az a neve.
Igen ez magyar termék.Úgyhogy nem tudom hogy juthatnál hozzá külföldön.Esetleg webpatika , ami szállít külföldre is.
Én is nagyon izzadós vagyok és már sokmindent kipróbáltam. És szerintem ezek a tv-márkás cuccok közül egyik sem jó. Nekem a legjobb az Odaban volt (4-5000ft patikában) ez sem 100%, de ettõl már "tudsz létezni" és a legjobb mind közül. Ettõl kicsit gyengébb olyan 20%al, de a második legjobb az Exodor (800ft). Én most télen az utóbbit használom, mert olcsobb, de nyáron már lehet gyenge lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!