Találatok a következő kifejezésre: A sok vagy (5728 db)

Fogyjak, vagy izmosodjak? Nem tudom eldönteni, hogy az edzés a kevés, a kaja a sok, vagy én vagyok a hülye.

4 hónapja komolyabban edzek(heti 3x súlyzós edzés, 1-2x areob) és megpróbálok helyesen étkezni, tehát kevesebb szénhidrát, sok fehérje, zöldség, gyümölcs(tudom azt se szabadna..) de sokszor előfordul hétvégente, hogy rám jön valami roham és minden létező édességet össze eszek utána persze a következő héten megint normálisan eszek, de teljesen letargiába esek a bűntudat miatt. így nem is igazán sikerül fogynom, bár erősebb lettem, nem vagyok annyiszor beteg, nem fulladok ki, de mégis még mindig elégedetlen vagyok magammal. 170cm/65kg vagyok és az összes felesleg a combomra és a hátsómra rakódik, ami egy elég aránytalan testalkatot eredményez. szerintetek mit tehetnék, amivel le fogyhatnék 60kg-ra? itt egy kép, hogy értsétek, mi a probléma:

Legjobb válasz: Én a helyedben a következõket csinálnám: -Fokozatosan leszokni a kalóriadús ételekrõl (És akkor sem teljesen). Így nem lesz hiányérzeted hétvégén sem. -Minden 2. nap futás / biciklizés (ha van lehetõséged, ússz). Eleinte 10-15 percet, majd növeld 20 percre. A legfontosabb, hogy mennyi ideig edzel egyfolytában (hogy a szervezeted felhasználja a tartalékait, tehát súlyzós edzéssel nem fogsz fogyni!) és hogy milyen intenzíven. Ha ezeket -nagyjából- betartod, már csak idõ kérdése és (lassan, de biztosan) elkezdesz fogyni. A lényeg, hogy ez Nem egy diéta, életmódot kell változtatni. Ha a -5 kiló után abbahagyod, gyorsan visszajön rád.

Én a helyedben a következõket csinálnám: -Fokozatosan leszokni a kalóriadús ételekrõl (És akkor sem teljesen). Így nem lesz hiányérzeted hétvégén sem. -Minden 2. nap futás / biciklizés (ha van lehetõséged, ússz). Eleinte 10-15 percet, majd növeld 20 percre. A legfontosabb, hogy mennyi ideig edzel egyfolytában (hogy a szervezeted felhasználja a tartalékait, tehát súlyzós edzéssel nem fogsz fogyni!) és hogy milyen intenzíven. Ha ezeket -nagyjából- betartod, már csak idõ kérdése és (lassan, de biztosan) elkezdesz fogyni. A lényeg, hogy ez Nem egy diéta, életmódot kell változtatni. Ha a -5 kiló után abbahagyod, gyorsan visszajön rád.
A kérdező hozzászólása: köszi! igazából én nagyon sokat utána olvastam a súlyzós edzésnek és lehet vele fogyni.. a felépített izom nyugalmi állapotban is égeti a zsírt, de lehet hogy tényleg meg növelem az aerob edzések számát, mondjuk heti 3ra. a kalóriadús ételekrõl meg már teljesen lemondtam hétköznap és akkor simán be is tartom, csak hétvégén mindig a barátomnál vagyok, ahol 1 nem tudok magamnak fõzni, 2 mellettem eszi a chipszet, csokit így én sem bírok ellenállni, 3 sokat unatkozunk és fetrengünk össze vissza így unalomûzésbõl tömjük magunkat...a probléma csak az, hogy õ bármennyit ehet, tökéletes alakja van-.-'
Nassolás helyett mondjuk, mennyetek el sétálni, túrázni, nézelõdni a városba, bicajozni közösen stb.
Innen nehogy elkezdj tovább fogyni, izmosodj!
A kérdező hozzászólása: köszi, rajta vagyok a komolyabb edzésen és próbálok tisztán enni.:)

Teherbeesés szempontjából a sok vagy a kevés mensi a jobb?

Most hagytam abba a tablettát,meg is jött egy hét késéssel az els?m. Nem görcsölök,els? másfél napban tompán fájdogált lenn,nem is ömlik bel?lem a vér,de azért van már 4.napja.

Legjobb válasz: Nem befolyásolja, semmi köze hozzá. Kezdj el terhesvitamint, folsavat szedni, hogy a vasraktárak fel legyenek töltve, kezdj el ráhangolódni, olvass baba magazinokat. Csak hangolódj, de ne görcsölj!

Nem befolyásolja, semmi köze hozzá. Kezdj el terhesvitamint, folsavat szedni, hogy a vasraktárak fel legyenek töltve, kezdj el ráhangolódni, olvass baba magazinokat. Csak hangolódj, de ne görcsölj!

HOnnan lehet tudni hogy az oxalát vesekövem a sok vagy a kevés kalciumtól van?

Legjobb válasz: A kalciumoxalát kõ két komponensbõl áll a kalciumból meg az oxálsavból.Honnan lehet akkor kijelenteni hogy csak a kalcium az okozó?

A kalciumoxalát kõ két komponensbõl áll a kalciumból meg az oxálsavból.Honnan lehet akkor kijelenteni hogy csak a kalcium az okozó?
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom, a leletemen az van hogy oxalátkõ, és a háziorvos nem tudott segíteni. A neten azt olvastam hogy az oxalátkõ lehet a sok és a kevés kalciumtól is.


Balatonon sok a szúnyog, vagy irtották?

Esetleg ajánlanátok jó szúnyogriasztó módszert.

Legjobb válasz: Nem vagy, és. Irtották is, és sok is van (mert az irtás nem sokat ért)

Nem vagy, és. Irtották is, és sok is van (mert az irtás nem sokat ért)
Vigyél szúnyog riasztót mert engem is összecsipkedtek és ki is sebesedett ez komoly!!!!!

14 éves vagyok szerintem kicsivel több mint 170 cm magas, és 60 kiló? Ez nagyon sok? Vagy ez a magassággal jár?

Szóval elég magas vagyok mint írtam, és 60 kiló nem tudom hogy sok-e.Lovaglok már 3 éve, de nem nagyon fogyok.Pedig kinézetre nem vagyok dagadt.Akkor most ez soknak számít, vagy a magassággal jár?

Legjobb válasz: Én 168cm vagyok és 62kg, szerintem egyáltalán nem sok! :)

Én 168cm vagyok és 62kg, szerintem egyáltalán nem sok! :)
60 kiló nem sok.
egyáltalán nem sok, pont jó :)
"Lovaglok már 3 éve, de nem nagyon fogyok" Attól nem is fogsz fogyni! Csak a ló! Amúgy pont ideális 60kg.
Valószínûleg azért vagy "sok" úgy, hogy mégsem látszik rajtad, mert izmos vagy.(A lovaglás miatt is gondolom) És az izom sokkal nehezebb, mint a zsír :P Szóval a 60 kg teljesen jó, szerintem.

Az olyan filmek, ahol nagyon sok szereplő van (vagy esetleg egy egész tömeg, mint a katasztrófafilmekben), ott honnan szedik azt a sok embert?

Legjobb válasz: dokumentum filmbe = dokumentumfilmben tévébe = tévében Amúgy meg a sok szereplõ, vagy a nagyszámú háttérstatisztéria két különbözõ dolog. Ha nagyon sok ember van egyszerre a háttérben, akkor az olcsóbb megoldás, ha sok valódi, élõ statiszta mozog, de ha nagyon-nagyon sok alakot látsz mozogni, pl. légifelvételben (akár egy gyûrûk urás vagy narniás csatajelenet), ott ún. számítógépes tömegszimulátort használnak.

dokumentum filmbe = dokumentumfilmben tévébe = tévében Amúgy meg a sok szereplõ, vagy a nagyszámú háttérstatisztéria két különbözõ dolog. Ha nagyon sok ember van egyszerre a háttérben, akkor az olcsóbb megoldás, ha sok valódi, élõ statiszta mozog, de ha nagyon-nagyon sok alakot látsz mozogni, pl. légifelvételben (akár egy gyûrûk urás vagy narniás csatajelenet), ott ún. számítógépes tömegszimulátort használnak.
szereplõválogatás? :D de pl anyum szerepelt egy dokumentum filmbe, úgy vették fel a vasútállomáson hogy észre sem vette :) 1 év múlva egy ismerõsünk hívott, hogy a tévébe van, gyorsan kapcsoljuk be :D
Benne akarok lenni a die Hard 5-be, hol jelenmtkezzek? CSinálok bruceal közös képet meg spanolok a stábbal:D
A stábnak ehhez semmi köze, pláne nem egy amerikai filmben. Statisztaügynökségek közvetítik ki a statokat a forgatásokra. Ezzel viszont nem a rendezõ foglalkozik.

Szerintetek melyik a jobb, ha sokan vagyunk de gyengék vagy kevesen de erõsek? Ha lehetne milyen csapatot választanátok (Harcban)?

Nonszesz tudom de ti melyket?

Legjobb válasz: Sok lúd disznót gyõz… Persze attól függ, milyen harc, mibõl fakad az erõkülönbség.

Sok lúd disznót gyõz… Persze attól függ, milyen harc, mibõl fakad az erõkülönbség.
A kérdező hozzászólása: Én személy szerint a 2.-at mondanám de szerintem egyénfüggõ.Fõleg azért, mert tegyük fel van 5 erõs ember és van 15 gyenge akkor ha 1 erõs kinyír 3 gyengét akkor nyertek.
Kevés erõs jobb. Egyrészt gondolj a 300-ra másrészt a gyengébbeknek rosszabb a morálja, hamar megfutamodnak, ha látják a veszteségeiket. Nem fegyelmezettek és kevesebb embert jobban lehet irányítani is.
Egységben az erõ, de csak ha van is erõ! Valóban, ha egy kettõ betont fog akkor a többi elgondolkozik, hogy akarnak-e még harcolászni!

Ilyen sokáig tart a másnaposság vagy nagyon csunyán megfáztam?

Tegnaelőtt (hétfön) este 11től másnap hajnali 4ig ittam (volt valai nagyon kenes bor is) és reggel 7kor keltem azóta fáj a fejem. tegnap egész korán lefeküdni hátha az alvással elmúlik, de felkeltem és még mindig fájt. Lehet esetleg attól a kenes bortól vagy megfáztam vagy esetlrg ilyen sokáig tartana a másnaposság? esetleg az probléma lehet hogy átlag 28 fok van a szobámban?(kolis vagyok és szobatárs szakdogája miatt ott tart egy szervergépet ami jobb mint 1 radiátor) bocsi helyesírásom miatt

Legjobb válasz: Ennyi idõ alatt ki kellett bõven aludd magad. Inkább valami influenza, amúgy is járvány van. Vitamin, sok folyadék és alvás. Ja meg dobj be egy advilt vagy hasonlót.

Ennyi idõ alatt ki kellett bõven aludd magad. Inkább valami influenza, amúgy is járvány van. Vitamin, sok folyadék és alvás. Ja meg dobj be egy advilt vagy hasonlót.
A kérdező hozzászólása: Kössz szépen

16 éves lánynak jók ezek a méretek, vagy nagyon kevés, vagy sok /156cm 42kg 70/b mell/?

Legjobb válasz: Az én lányom 160 cm,47kg,szerintem jó,soknak semmiképp nem mondanám.Attól függ hogy érzed így magad?Õ vékony,de csinos.

Az én lányom 160 cm, 47kg, szerintem jó, soknak semmiképp nem mondanám.Attól függ hogy érzed így magad?Õ vékony, de csinos.
Vékony DE csinos? Mit tesz ott az a DE?!
Azt jelenti hogy az átlaghoz képest vékonyabb de szerintem csinos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!