Találatok a következő kifejezésre: A sok után, mért fájnak (2 db)

A sok orgazmus után, mért fájnak a heréim? Miért vannak megduzzadva?

Alig tudok menni.

Legjobb válasz: Azért mert pihenõre volna szükségük, nem lehet egy nap 8szor:) Ill lehet, csak az egy idõ után fáj. Hogy megduzzadva miért vannak, azt nem tudom.

Azért mert pihenõre volna szükségük, nem lehet egy nap 8szor:) Ill lehet, csak az egy idõ után fáj. Hogy megduzzadva miért vannak, azt nem tudom.
Mert már a tested is jelzi hogy a jóból is megárt a sok!
Elõfordol, hogy azért fáj, mert a herék megcsavarodtak.Szerintem nézesd meg magad urológussal!(Én orvos vagyok csak jobban tudom!) Sok szerencsét!!!!

Van egy kis lúdtalpam, bár nem látszik mert sok fajta betétet hordtam, mégis nagyon fáj a derekam 1 óra állás után. Éget és csíp. Mit tegyek? érdemes a lábamra csináltatni betétet emiatt?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem konzultálj egy gyógytornásszal. Van aki direkt erre a problémára specializálódott. Írj rám és adok elérhetõséget!

Szia! Szerintem konzultálj egy gyógytornásszal. Van aki direkt erre a problémára specializálódott. Írj rám és adok elérhetõséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!