Találatok a következő kifejezésre: A sok után, mért (93 db)

Hogyan kell az anatómiát tanulni? Mert akárhányszor nekiülök, mindig elmegy a kedvem 10 perc után mert annyira nehezen megy a fejembe ez a sok csont meg izom latinul.

Egészségügyi f?sulira járok,de komolyan mondom,ez az anatómia amit itt kérnek,felér egy orvosival! Képtelen vagyok a fejembe verni...egész nap meg nincs se kedvem se id?m a könyv felett ülni..mit csináljak? Nagyon elkeseredtem...:(

Legjobb válasz: Szia! Sok idõm ment el nekem is a tanulásával. Én rajzoltam. Megvettem az anatómia atlaszt és azzal párhuzamosan ,amit nem értettem kirajzoltam belõle. Nekem így volt könnyebb. Azért nem jó csak simán bemagolni, mert erre épül az élettan és a kórtan, aztán még néhány tárgy. Sok sikert nekem már van két egészségügyi diplomám:))) hová jársz különben?

Szia! Sok idõm ment el nekem is a tanulásával. Én rajzoltam. Megvettem az anatómia atlaszt és azzal párhuzamosan , amit nem értettem kirajzoltam belõle. Nekem így volt könnyebb. Azért nem jó csak simán bemagolni, mert erre épül az élettan és a kórtan, aztán még néhány tárgy. Sok sikert nekem már van két egészségügyi diplomám:) )) hová jársz különben?
Hogy sikerült megtanulni?? Nekem idéntõl kezdõdik ez.Érdekelne valami jó tipp még ezeken kívül:D
Én vettem egy olcsóbb, de részletes atlaszt és odaírogattam a csontok és izmok mellé a latin megfelelõjét. A nehezen megjegyezhetõ neveknek az elsõ betûjét kötöttem valami olyanhoz, amirõl eszembe jut az adott csont v. izom. Remélem, nem volt túl bonyolult, ahogy leírtam, nekem így sikerült. Kitartás!
Keresd fel a legközelebbi Medicina könyves boltot. ott biztosan találsz mindenfélét anatómia tanuláshoz.
Meg se póbáld magolni!!!! Csakis úgy lehet, hogy ha látod magad elött-ehhez meg rajzolgatni, nyilazgatni kell. Szerintem nem olyan vészes, csak képes könyvbõl kell tanulni. Ha végképp nem megy akkor vegyél vagy kölcsönözz olyan könyvet ami gyerekeknek szól és nem egyetemistáknak-attól szerintem még a kedved is megjön hozzá. Az én 4 éves gyerekem is érti már, hogy miért jön kiés megy be a szívbõl-be kék és miért piros ér!Én is most tanultam a fõsulin és amikor az õ könyvét amit ugyan késõbbre vettem nézegettem, akkor kaptam kedvet az egészhez.
Hát, pont ez az, hogy nem csak az alapokat, mert aki ezeket írja az kis okos tojásoknak írja! Egyébként elég nagy a választék a könyvesboltokban, a gyerekkönyvek közt, de könyvtárban is találhatsz.Nekünk még nincs 3D-s, úgyhogy ebben nem tudok tanácsot adni, de menjél be vhová ott belenézhetsz és akkor meglátod melyik az amit esetleg pár melléjegyzeteléssel szívesen használnál!
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Hú, ez jó ötlet! És hol lehet ilyen képeskönyvet venni? De gondolom a gyerekeknek szóló csak az alapokat tanitja, nem? Nincsenek benne a kisebb részletek...nekem pedig pont azok kellenének, az alapot már vágom. De hallottam hogy van ilyen 3D atlasz is, lehet h ki is irom kérdésbe hogy hol lehet ilyet venni...
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat, kipróbálom õket...:)
Én bemagoltam és mint a varázsigéket úgy mormolgattam. Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor ezek szerint nem reménytelen..? Semmelweisre járok.eddig minden jó és happy volt, csak most pl.a koponyát és nem tudom térben elképzelni azt a rengeteg csontot...persze énis használok atlaszt, ami jó is, csak kisebb sokként ért mert nem gondoltam h ezt ennyire részletesen kell...akkor mit tanulhatnak az orvosisok...:D
A kérdező hozzászólása: igen azóta sikerült! Meglett a tárgyam, csak annyi volt a titok, hogy seggelni kellett és nem itt az oldalon lógni :DDDD hidd el neked is menni fog! titka hogy folyamatosan tanulj, ne csak a vizsgaidõszakban.

A sok orgazmus után, mért fájnak a heréim? Miért vannak megduzzadva?

Alig tudok menni.

Legjobb válasz: Azért mert pihenõre volna szükségük, nem lehet egy nap 8szor:) Ill lehet, csak az egy idõ után fáj. Hogy megduzzadva miért vannak, azt nem tudom.

Azért mert pihenõre volna szükségük, nem lehet egy nap 8szor:) Ill lehet, csak az egy idõ után fáj. Hogy megduzzadva miért vannak, azt nem tudom.
Mert már a tested is jelzi hogy a jóból is megárt a sok!
Elõfordol, hogy azért fáj, mert a herék megcsavarodtak.Szerintem nézesd meg magad urológussal!(Én orvos vagyok csak jobban tudom!) Sok szerencsét!!!!

Sex után pár napig sok a folyásom? Ez mért van? :O

sexuális eggyütlét után rengeteg folyásom van... de mindiig :/és csak 3-4 napig. :O egyszer?en nemtudom miért...valaki segitene? mit lehet ellene tenni?!

Legjobb válasz: Sex = :S SZex = :) eGGYüTlét = :S eGYüTTlét = :) Ezt tanuld meg holnapra, és utána beszélhetünk... Ja, ás kérlek pontozz le, mert bunkó voltam (már úgy is megszoktam) :)

Sex = :S SZex = :) eGGYüTlét = :S eGYüTTlét = :) Ezt tanuld meg holnapra, és utána beszélhetünk... Ja, ás kérlek pontozz le, mert bunkó voltam (már úgy is megszoktam) :)
a tökéletes ellenszer: ne szexelj.
A kérdező hozzászólása: jóna... bocsánat a helyesírásért-.-" de sztem nem ez volt a kérdés^^
14 évesen talán még nem ezzel kéne foglalkoznod
Nekem is így van. Szerintem kitágul a hüvelyünk kissé...
Normális dolog.
A kérdező hozzászólása: nem 14 vagyok -.-" és megint nem a kérdésre válaszoltál.... többiekneek köszi : ) ám meg 17. : )


A barátnőm szakított velem (másfél év után), mert sokat veszekedtünk, és a végén már nem érzett tüzet. Valahogy még vissza tudnám hódítani? Tudom, hogy ahhoz meg kell nagyon érintenem a szívét, de nem nagyon tudom hogyan. Hogyan csináljam?

Legjobb válasz: ha mar teljesen megunta a kapcsolatot es kiszeretett beloled sajnos nem vszinu :( ha ossze is jon nem vszinu h tartos lesz. ha meg erosek az erzelmek, hol utaljatok 1mast, hol imadjatok akkor van ra esely. de ha mar kozombos akkor sajnos nem sok eselyetek van. ha megis ugy dontesz h megprobalod helyrehozni.... semmikepp ne tamadd le. ne zaklasd. neha irj neki smst h "hianyzol." esetleg talalkozzatok, baratkent es probald randiba atvinni a dolgot. h ujra izgalmas legyen. (de ha eszreveszed h nem akarja, ne nyomulj!!) legyel elbuvolo, kedves, erdeklodo, igenyes. flortolgess vele de ne tegyel konkret lepest. bucsuzaskor se csokold meg csak adj 1 finom erzeki, sokat sejteto puszit.

ha mar teljesen megunta a kapcsolatot es kiszeretett beloled sajnos nem vszinu :( ha ossze is jon nem vszinu h tartos lesz. ha meg erosek az erzelmek, hol utaljatok 1mast, hol imadjatok akkor van ra esely. de ha mar kozombos akkor sajnos nem sok eselyetek van. ha megis ugy dontesz h megprobalod helyrehozni.... semmikepp ne tamadd le. ne zaklasd. neha irj neki smst h "hianyzol." esetleg talalkozzatok, baratkent es probald randiba atvinni a dolgot. h ujra izgalmas legyen. (de ha eszreveszed h nem akarja, ne nyomulj!!) legyel elbuvolo, kedves, erdeklodo, igenyes. flortolgess vele de ne tegyel konkret lepest. bucsuzaskor se csokold meg csak adj 1 finom erzeki, sokat sejteto puszit.

Lányok, volt már olyan, hogy megijedtetek attól, mert egy pasi "túl tökéletes" a sok rossz tapasztalat után?

Na, nyilván nem arról van szó, hogy tökéletes, csak nem tudtam rövidebben megirni. Tehát, van pár rossz tapasztalatotok a pasiktól, pl megcsal, megver, felszed, megcsesz aztán átcsesz stb. Majd jön valaki, ak az a tipikus 1%, aki nem csak egyszer jól magáévá akarna tenni, aztán lapát. Aki csak rátok figyelne.

Legjobb válasz: Mindez amit leírtál mibõl is látszik csak úgy ránézésre? Mert szerintem ezek a tulajdonságok csak hosszabb idõ elteltével tapasztalhatók.

Mindez amit leírtál mibõl is látszik csak úgy ránézésre? Mert szerintem ezek a tulajdonságok csak hosszabb idõ elteltével tapasztalhatók.
Mivel a lányok egyértelmûen ezeket a tulajdonságokat keresik a pasikban, a tökéletes pasit valahogy úgy lehetne jellemezni, hogy: "megcsal, megver, felszed, megcsesz aztán átcsesz". Ilyen szempontból a kérdés teljesen értelmetlen.
Nincs ilyen. Ha tetszel egy lánynak és odáig van érted, nem ijeszti meg, hogy rendes vagy. Azért tett lapátra, mert nem votl oda igazán érted, fogadd el.
"megcsal, megver, felszed, megcsesz aztán átcsesz" wtf?? Én ilyenekkel még távolról se ismerkedtem soha, de aki ezt nem csinálja még az is mérföldekre lehet a tökéletestõl, meg a majdnem tökéletestõl is. És olyannal még nem találkoztam aki nekem megfelelne mindenben, szóval ez az érzés nem hiszem hogy fenyeget engem.
Nem volt még ilyen. Megválogatom kivel állok szóba így még csak hosszútávú normális kapcsolataim voltak megcsalás, átverések nélkül. Amúgy "túl tökéletes" pasival még nem találkoztam. Mindenkinek vannak hibái, amik elõbb vagy utóbb kibuknak ezek ismerete nélkül nem is teljes a kapcsolat.
Jó a dumád kérdezõ! :D Egyébként volt már ilyen. Szegénykének nagyon sokat kellett bizonyítani, hogy komolyan gondolja, hogy én is komolyan vegyem érzelmileg. Az elõzõ barátom után, (meg úgy egyébként is) elhittem, hogy senkit és semmit nem érdemlek meg, ami jó. Aztán elérkeztünk arra a pontra, hogy lett egy kis önbizalmam és úgy gondoltam: "Nem lehetek olyan rossz ember, ha õ szeret." Aztán persze az évek múlásával, már látom, hogy õ sem tökéletes. Sõt. Rajtam kívül, csak kevesen viselik el hosszú távon a személyiségét. :) Igazi különleges egyéniség.

Már volt egyszer nyelvpiercingem de szúrás után 9hónappal ismét bedagadt a nyelvem és most szeretnék újra csináltatni. Szerintetek merjem? Mert a sokan azt mondják hogy mi van ha megint bedagad és megfulladok.

Legjobb válasz: Én nem hallottam olyanról hogy valaki nyelvpiercing miatt fulladt meg :O Én másodjára csináltattam meg nemrég, mert elsõre is tetszett meg hiányzott is :) Másodjára nem is dagadt annyira be, remélem hamarabb is gyógyul :)

Én nem hallottam olyanról hogy valaki nyelvpiercing miatt fulladt meg :O Én másodjára csináltattam meg nemrég, mert elsõre is tetszett meg hiányzott is :) Másodjára nem is dagadt annyira be, remélem hamarabb is gyógyul :)
Jól mondják.
Nem tom svarcikám... Én nyáron kimegyek a napra, oszt pár óra és barnább vagyok. Lehet, hogy nap? És ez jó? Mittomén...
A kérdező hozzászólása: komoly válaszokat várok.
Az a baj, hogy elolvastam a kérdést, csak a fõoldalon, és tudtam, h te írtad ki... Neked hiába mondunk bármit, nem érted meg... De nézd meg a jumbo összetételét, annak ehhez hasonló a ch:fehérje aránya
szerintem a fehérje 1:1 ben beleszállt az izmokba!!44
A hugod egy beteg lény.Csak azt érdemli, amit õ is tesz....
A pszichopaták tipikus gyermekkori jellemtünete. Én nem aludnék vele egy szobában és mindig megvárnám, hogy õ aludjon el elõbb.
Kamu.
Brutális, és gonosz. Ahogyan az állatokkal bánunk, ugyan úgy viselkedünk az emberekkel is.
én ezt 4-5 éves koromban csináltam, úgyhogy jó nagy értelmi szinten lehet...
Gyerekként még én is csináltam ilyesmit, de akkor még ovis voltam.Majd ha a húgodat a diszkó mögött 4-5 svéd jól megveri, megtudja, milyen gyengébbnek lenni.

Kedves lányok, ti miért nem vagytok hajlandóak leadni a külsővel kapcsolatos igényeitekből, ha én fiúként ( több lány szerint is jóképű, helyes vagyok) képes voltam rá, mert számomra a jellem sokkal fontosabb, főleg a sok csalódás után?

Legjobb válasz: Te mi a jóistent vársz attól hogy naponta felteszed 50X ugyanazt a 3 kérdést??? Húzzál már el és csinálj valamit ba**od, komolyan, amennyi idõt itt elcseszel, azalatt dolgozhattál volna magadon a kondiban, megtanulhattál volna egy nyelvet, vagy játszani valamilyen hangszeren, vagy akármi, annyira szánalmas vagy, hogy komolyan mondom, te ellentéte vagy mindennek, amire azt mondják, "férfi".

Te mi a jóistent vársz attól hogy naponta felteszed 50X ugyanazt a 3 kérdést??? Húzzál már el és csinálj valamit ba**od, komolyan, amennyi idõt itt elcseszel, azalatt dolgozhattál volna magadon a kondiban, megtanulhattál volna egy nyelvet, vagy játszani valamilyen hangszeren, vagy akármi, annyira szánalmas vagy, hogy komolyan mondom, te ellentéte vagy mindennek, amire azt mondják, "férfi".
Mert én sem adok le a külsõvel kapcsolatos igényeimbõl:D Amúgy meg szerintem nem helytálló a kérdés, mert nagyon sok lány van ronda, vézna, csúnya pasival is, szóval ne általánosíts:) 24F
Kérdezõ, te hány kérdést írsz ki naponta? Mert szerintem ez kb az ötödik a "lányok, jellem, jóképû+helyes, csalódás" témában :D

Van valakinek jó ötlete h tarthana sokáig a kiegyenesített hajformámat, mert miután kiegyenesítem 20 perc után visszagöndörödik? !

Legjobb válasz: nekem göndör hajam van, és én azt szoktam csinálni, hogy este lefekvés elõtt kivasalom, és utána egy kicsit visszagöndörödik amíg alszok, és reggel ahol látom hogy olyan, akkor kivasalom és akkor talán jó:D

nekem göndör hajam van, és én azt szoktam csinálni, hogy este lefekvés elõtt kivasalom, és utána egy kicsit visszagöndörödik amíg alszok, és reggel ahol látom hogy olyan, akkor kivasalom és akkor talán jó:D
menj fodrászhoz ott lehet 1 hónapig tartó hajkiegyenesítést csináltatni.egyik barátnõmnek bevált :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!