Találatok a következő kifejezésre: A sok pattanásos (24 db)

Miért leszek a sok fehérjétől pattanásos? Van erre valami megoldás?

Jah, és szerintem még mindig nem annyit viszek be, mint kéne a tömegléshez :(

Legjobb válasz: Megmondom õszintén, hogy amióta elkezdtem edzeni és én is beviszem a 2,5g x testtömeg kg fehérjét naponta, pattanásos lett a hátam a két lapockám között, de nálam erre bevált heti 2x10 perc szoláriumozás, mert kicsit szárítja a bõrt. Arról nem is beszélve, hogy nincs olyan beteges színem sem legalább. :) Próbáld ki, hátha neked is bejön.

Megmondom õszintén, hogy amióta elkezdtem edzeni és én is beviszem a 2, 5g x testtömeg kg fehérjét naponta, pattanásos lett a hátam a két lapockám között, de nálam erre bevált heti 2x10 perc szoláriumozás, mert kicsit szárítja a bõrt. Arról nem is beszélve, hogy nincs olyan beteges színem sem legalább. :) Próbáld ki, hátha neked is bejön.
Mennyi folyadékot iszol naponta?
Ez lehet alergénes, tehát valamelyi kprotein alapanyag fajtára, vagy ha dizájner, akkor a protein mellett valamelyik adalékanyagra érzékeny lehetsz.
A kérdező hozzászólása: megpróbálok minél több vizet inni, szerintem a folyadék bevitelem eléri a 2 litert, de lány vagyok, ha ez számít, szóval ha jól értem, akkor figyeljek a folyadékra, és próbálkozzak meg más gyártó proteinjével? Akkor ez biztos, hogy nem a táplálék által bevitt fehérjétõl lesz?
Én egyaránt pattanásos vagyok/voltam, ha kevesebb, ha több fehérjét fogyasztok, viszont régebben elég keveset ittam, akár 1 liter alatt 1 nap, akkor nagyon zsírosodott a bõröm, meg pattanásos voltam. Mostanában már kb 2 liter körül megiszok és sokkal kevesebb a pattanásom. Persze sok mindentõl függhet, táplálkozás, stressz stb...
A kérdező hozzászólása: oda fogok figyelni az ivásra, mert sportolok is, és amúgy is eléggé izzadékony vagyok, ráadásul sajnos elég sokat kávézok, remélem ez lesz a megoldás! Pláne, mert alapjában is enyhén zsíros a bõröm! No van itt probléma, csak át kellett gondolni :D
A kérdező hozzászólása: na és a stresszrõl még nem is beszéltem, abból is jut elég! :DD
Mert nem húsból, tojásból viszed be. Tejtermékek, tejsavó protein. Sikerült eltalálnom?
Csatlakozva Harcmûveshez: - a proteint tejjel vagy vízzel iszod? - milyen márkájú proteint iszol? tejsavót? - honnan tudod, hogy a proteintõl vagy pattanásos? - iszol kakaót vagy eszel csokit? mert az õrölt kakaóban lévõ rovarmaradványoktól is pattanásos lehet az ember.
sport, diéta , sok folyadék. szerintem ezek a leghatásosabbak.
az elsõhöz annyit fûznék hozzá, hogy a siéta ne a koplalást jeletse, hanem a kevés só és kevés cukor bevitelt, mondj le a mekis kajákról, a chips-rõl, kóláról, ilyenek. és sok friss gyömülcs+zöldség Egyébként a narancsbõrbe genetikai adottságok is beleszólnak, szóval van amin nem lehet 100%ban változtatni. A sok víz és a mozgás meg tényleg nagyon fontos. Ezeket esetleg alkalmazd együtt narancsbõr elleni bio-krémmel...
Viselj normal bugyit ne tangat.Ezenkivul sok viz, semmi so es cukor.Hideg-meleg valtott zuhany.
Nekem is voltak pattanások a hátsómon, de elmult magától. Igaz áttértem a normál bugyira a tanga helyett. Mert szerintem az lehetett a probléma.
Ezekhez még hozzátenném, a használt kvzaccot. tusolás közben jo alaposan kend be a kérdéses területet, de ne tul durván, mert fájni fog. Nekem csodákat tett. egy hétig minden nap használtam, és teljesen elmult. azota nem volt szükség rá , h. használjam, de a rengeteg viz fogyásztás elengedhetetlen!
A kérdező hozzászólása: a kávézacc komoly???
probáld ki nyugodtan, veszteni nem vesztesz vele semmit! nekem bejött!:)
nekem meg pont a tanga segített ezen a normál bugyi helyett még évekkel ezelött azótra is a tanga mellett vagyok:)
a narancsbõr engem is izgat. nekem is comb, fenék. Mit tegyek/ünk?
Igen, lehet emiatt.
Igen, fájhat tõle a fejed. Csodálom egyébként, hogy a veseköved után sem iszol több folyadékot. Ha sikerülne a napi 2, 5-3 l vizet meginnod, akkor sokkal szebb lenne a bõröd, bár nem biztos, hogy csökkentené a pattanásokat (aminek 30 felett akár hormonális okai is lehetnek a sok egyéb életmódbeli tényezõ mellett).
Szerintem a pattanások nem ettõl lehetnek (vagy nem csak ettõl). A többi - fejfájás, vesegondok - igen. A pattanások miatt megkeresnék egy bõrgyógyászt.
A vesekõ a kevés folyadék jelzõje lehet, és a helytelen táplálkozásé is. Ugyanez vonatkozhat a pattanásosságra ( mármint a helytelen táplálkozás, és a nemi élet hiánya, tisztátalan bõr, stb. De ha tudod, hogy a kevés folyadékbevitelnek milyen hátrányi vannak, akkor miért nem iszol többet? Vagy miért nem mész el egy bõrgyógyászhoz?
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok.A nemi életem okés, folyadékból sem 1 litert iszom, az régen volt.Bõrgyógyász???Rengetegnél voltam, elküldtek ide-oda, jók a fogaim, nincs baj a manduláimmal sem, passzolok.De azért kösz a válaszokat, vannak bennük hasznosak.
Ha nem iszol eleget nem a bõrödön át távozik a sok méreganyag, hanem nem ürül ki rendesen és a szervezetedben kering. Ettõl pattanásaid is lehetnek, sõt fejfájásod, szédülés, stb...


A sok banántól pattanásos lett a bőröm. Lehet ettől? Mivel kezeljem?

abát szeretnénk a párommal,nagyon oda figyelek most az étkezésre,mindenféle fogyokurát abba hagytam el is kezdtem kicsit hizni,rengetek gyümölcsöt,föleg banánt joghurtott eszek. mindig szép böröm volt, de mióta eszem a sok banánt elég pattanásos lett a böröm.ez lehet ettöl?lehet tul sokat eszem belöle?csak erre tudok gondolni,mert eddig nem volt problémám.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy ettõl lenne mert rengeteg arcpakolás tartalmaz banánt . Irtad hogy abbahagytad a fogyókurát.Lehet hogy kicsit zsírosabb dolgokat eszel.de ne félj.nekem a clean and clear teljesen bevált

Nem hiszem hogy ettõl lenne mert rengeteg arcpakolás tartalmaz banánt . Irtad hogy abbahagytad a fogyókurát.Lehet hogy kicsit zsírosabb dolgokat eszel.de ne félj.nekem a clean and clear teljesen bevált
Azt nem állítom, hogy konkrétan ettõl pattanásos a bõröd, de tény és való, hogy ha vízhiányos, száraz valakinek a bõre, arra mézes-banános keveréket írnak pakolásra. Tehát elvileg az zsírosítja a bõrt. Próbáld meg más gyümölccsel bevinni inkább vitamint.

Ha a sok csokitól kijönnek a pattanások, akkor egy héten pl. 2 db csokitól is pattanásos leszek?

Legjobb válasz: Nem, nem feltétlenül. az alkati kérdés. de nagyobb a valószínûség, de pár pattanás miatt szerintem buta dolog lemondani a csaokiról, mert az nagyon jó dolog. :D szóval ne a patik miatt ne egyél...

Nem, nem feltétlenül. az alkati kérdés. de nagyobb a valószínûség, de pár pattanás miatt szerintem buta dolog lemondani a csaokiról, mert az nagyon jó dolog. :D szóval ne a patik miatt ne egyél...
Ha kijönnek a csokitól, akkor heti kettõtõl is. Hangsúlyozom, hogy "ha", mivel nekem sok pattanásom volt, és a csokinak semmi köze nem volt hozzá.

Mindenki takargatja magát párja előtt ha szépséghibája van a testén vagy ha narancsbőrős vagy el van hízva vagy pattanásos a segge vagy lógnak a mellei vagy kicsi a nemi szerve vagy, csíkos a hasa a sok hirtelen hízástól fogyástól?

Én elvagyok kicsit hízva lóg a hasamon a háj + terhességi csíkjaim maradtak a hasamon .Akkora a karom mint egy rinocérosznak és hülyén tudok járni menni a nagy combjaim összeérnek. Diétáztam sokat életemben de a rendszertelen táplálkozás miatt mindig visszahízom. 67 kg vagyok és 160 cm de valami kegyetlenül látszik minden hurkám.Rejtegetem magam párom el?tt ne hogy rám nézzen mesztelen?l nehogy megundorodjon. Más is így van ezzel?

Legjobb válasz: nem...egyáltalán nem, és neked sem kellene! A párod ígyis-úgyis elfog fogadni, fõleg ha még baba is van :)

nem...egyáltalán nem, és neked sem kellene! A párod ígyis-úgyis elfog fogadni, fõleg ha még baba is van :)
nem, én elmegyek sportolni azaz rendszeresen járok sportolni, nem vagyok hozzá lusta. és így náne problem.
Ha zavar, tégy ellene! Sportolj, táplálkozz helyesen. Olyan pedig nincs, hogy nem tudod megoldani. Minden csak akarat kérdése. Ha a párod szeret, akkor pedig mindenhogy jó vagy neki.

A fenekem nagyon pattanásos. Nem is pattanás, annál sokkal nagyobb! Mitől van ez? Mit csinálhatnék?

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy az ételtõl... az arcom nem olyan, semmim, csak a fenekem... télen még ráfogható lenne a sok ülésre..de tavasszal, nyáron mikor mindig sétálok, csavargok, akkor miért?:) kiskorom óta ilyen, amióta emlékszem mindig is pattanásos voltam ott. sok mindennel kentem, de nem segített!:S

A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy az ételtõl... az arcom nem olyan, semmim, csak a fenekem... télen még ráfogható lenne a sok ülésre..de tavasszal, nyáron mikor mindig sétálok, csavargok, akkor miért?:) kiskorom óta ilyen, amióta emlékszem mindig is pattanásos voltam ott. sok mindennel kentem, de nem segített!:S
Biztos nem a súlyod miatt. A szomszéd lány pálcika és neki is ilyen. Lehet mûszálas a gatyád és azért izzad be. Ja, és ha nejlonharisnyát veszel, akkor eszedbe ne jusson ráhúzni még egy nadrágot is, mert akkor szarrá gyilkolod a bõröd.
valószínûleg az étrended nem jó. nem eszel túl sok zsíros, nehéz, fûszeres kaját? az arcbõröd milyen?
Beizzad a segged. Állj fel néha! Fogyjál le!
Használj rá Zyneritet!Gyógyszertárban lehet kapni!Barátomnak is segitett sokat!
Ha tangát hordasz, attól. Nekem is olyan volt, amíg tangát hordtam aztán váltottam franciára és rendbe jött. Nekem nagyok voltak és gennyes volt a közepük. :S Egyszerûen attól lehet, h kidörzsöli a popsidat a farmer.

Pattanásos a bőröm sok féle krémet használtam most voltam bőrgyógyásznál és írt fel Sébium AKN, Sébium AL, Sébium MOUSSANT és Diferrin krémet kozmetisukhoz járok arctisztitásra 6 hetente a bőrőm nagyon zsíros és pattanásos Ez jó lenne az arcomra?

Szerintetek jó lenne ha használnám??Nagyon fontos lenne 1 lány arcom miatt nem jár velem :( és ha minden jó lesz kb mennyi id? és menyire tisztulna meg??olyanra mint más más pasi arca vagyis teljesen rendbe??ksözönöm

Legjobb válasz: A bõrgyógyász által felírt krémet a faggyúmirigyeket szabályozzák,én nem vagyok híve a gyógyszereknek.A kozmetikusnak idõ kell és Te is,hogy a bõrödet rendszeresen ápold.Vegyél otthonra agyag vagy teafaolajas pakolást.

A bõrgyógyász által felírt krémet a faggyúmirigyeket szabályozzák, én nem vagyok híve a gyógyszereknek.A kozmetikusnak idõ kell és Te is, hogy a bõrödet rendszeresen ápold.Vegyél otthonra agyag vagy teafaolajas pakolást.
A kérdező hozzászólása: Na szétnéztem kb 5 gyógyszertárba és differin krém sehol sincs hiány termék és lehet nemis lesz mit csináljak??:S
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm szépen a segítségedet :D pénteken írány kozmetikus remélem nagyon segíteni fognak a krémet de a gyógyszertárba bent volna és a differin krém nincs hiány gyógyszer lehet nemis lesz :S
szerintem normális. Valószínûleg szárít, nem?
A kérdező hozzászólása: mit tegyek ??
Jó az! Engem mart, mint az állat!
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs most használom elöször és most rákentem a Sébium AL t és most meg csíp :S szted?
A kérdező hozzászólása: figyu már használom ezt a Sébium MOUSSANT ot és vártam egy kicsit amikor az arcomra kentem majd lemostam most 3 perc múlva összehúzza az egész arcomat számat alig tom kinyitni :É normális ez ??:O
A kérdező hozzászólása: akkor mind a 4 krémet használjam??amit felírt??
Ez hülyeség! Pont hogy nem ajánlatos mindenféle hülyeséggel krémezned magad, mert még jobban elronthatod a bõröd minõségét. Én a bõrgyógyászra hallgatnék.Az, hogy valakinek kijön egy pattanása, és leszárítja a xy krém, az egy dolog. Nekem is elég pattanásos volt a bõröm tini koromban, és kenhettem bármivel. A bõrgyógyász írt fel krémet, már elsõ hónap alatt láttam változást! De tényleg akinek nagyon pattanásos az arca, az már hormon zavar, azt nem viszi le akármi. Amúgy meg majd kinövöd!
A kérdező hozzászólása: és akkor szted a fekete szappan nekem is megfelelne ?? vagy ha tudsz többet mondani róla msn en felvehetsz
A kérdező hozzászólása: értem nagyon szépen köszönöm a válaszaidat
Ami nekem bevállt és millió ember használja már: Ilcsi termékek. Google- Ilcsi, ott kidobja az oldalt. Utána tudsz nézni, hogy neked melyik lehet a legjobb termék és vatera.hu-n vagy teszvesz.hu-n megtudod vásárolni õket. Természetes alapanyagokat tartalmaznak ezek a készítmények. Én a fekete szappant használom, egy-két nap alatt leszárítja életem legnagyobb pattanását is. Rendszeresen használom már egy ideje és így nem is jönnek elõ a pattanások. Egy próbát megér én úgy gondolom.
A kérdező hozzászólása: ezek mind mind krém és igen azt tom h rendszeresen kell használni stb de kb mégis mennyi idõ meg az agyag meg a másikat hol lehet kapni és mennyibe mert megnéztem amit csak felírt 12ezer + a kozmetika
A differin tapasztalataimból kiindulva szerintem egy kalap szar, nem veszítettél vele sokat, egyébként azóta mi a helyzet veled? Elmúltak, mitõl, "kinõtted"?

Pattanásos bőröm van sok éve és mára a sokféle kezelés után már nem is pattanásos inkább mitesszeres és vöröses az arcom. Akkor?

Használok rá sószappant, b?rradírt (Granier Pure Active) és lubexylt is. A tisztítás után elég száraza T vonalam (orrom hámlik) milyen krém lenen jó ami a többi fennírt mellet használható?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszodat. Én 22 éves vagyok a bõrgyógyász engem laborvizsgálatra küldött de ottani eredmények szerint egészséges vagyok, ilyen pajzsmirigy problémát nem vetet fel de nem is kérdeztem rá. A garnier arcradírról akkor lemondok, de gondolom a lubexyl és a a sószappan maradhat?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Én 22 éves vagyok a bõrgyógyász engem laborvizsgálatra küldött de ottani eredmények szerint egészséges vagyok, ilyen pajzsmirigy problémát nem vetet fel de nem is kérdeztem rá. A garnier arcradírról akkor lemondok, de gondolom a lubexyl és a a sószappan maradhat?
szerintem igen, maradhat. Még ha ilyen dm-ben kapható Alverdét kapsz, szerintem az is jó márka.

Sokat segít a pattanásos bőrön ha sok vizet fogyasztunk?

tapasztalatokat lécci

Legjobb válasz: Nekem nem.

Nekem nem.
mindenképpen segít a sok folyadék, de a pattanásoknak többféle oka lehet, amit lehetséges, hogy a napi 2-3 liter víz sem tud megoldani.
Nálam sem segít. A pattanásokat legtöbbször hormonok okozzák, így a vízzel jóformán nem megyünk semmire.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!