Találatok a következő kifejezésre: A sok járás (17 db)

Vannak, akik sok időt töltenek a munkába járással?

A kérdésem nem korrekt. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy akik messzebbre járnak dolgozni (legyen az 4 átszállás bkv-val vagy vonat+bkv) mennyi idő töltelek utazással? Aki nem csak bkv-zik, annak mennyibe kerül havi szinten az uazás? Volán/MÁV bérlet... Hogy fér bele a "normál életetekbe", ha van mellette gyerek, kutya vagy idős családtag, akit gondozni is kéne?

Legjobb válasz: Nekem egy idõben napi 3 óra volt (13 km, gyalog, szintkülönbséggel). BKV mellett is egy csomót kellett volna gyalogolnom, jobb volt így, egész szép helyeken vezetett az út nagyobb része, mozgásra pedig szükségem volt az ülõmunka mellett. Nem volt se kutyám, se macskám, de ha épp túlóráztam, kissé már rezgett a léc az esti 8-9-kor kezdett ebédfõzésnél (otthon tudtam igazán békésen enni s nem is szeretek elõre fõzni) :D

Nekem egy idõben napi 3 óra volt (13 km, gyalog, szintkülönbséggel). BKV mellett is egy csomót kellett volna gyalogolnom, jobb volt így, egész szép helyeken vezetett az út nagyobb része, mozgásra pedig szükségem volt az ülõmunka mellett. Nem volt se kutyám, se macskám, de ha épp túlóráztam, kissé már rezgett a léc az esti 8-9-kor kezdett ebédfõzésnél (otthon tudtam igazán békésen enni s nem is szeretek elõre fõzni) :D

Ha csak 3 évesen kezdi a gyerek az ovit, tehát a közösségbe járást, az soká van?

Úgy értem hogy kihat a fejlődésére ha hamarabb nem kerül közösségbe, bölcsibe?Már megkaptam hogy soká van ha csak három évesen kerül be gyerekek közé, mert hogy az milyen jó hatással van a gyerekekre.Nálunk falun nincs bölcsi, csak ovi három éves kortól, ha akarnám sem tudnám vinni, pedig ha lenne rá lehetőség megtenném.Nem érzem hogy bármiben le lenne maradva a két éves fiam, nappalra majdnem teljesen szobatiszta, több szavas mondatokban beszél, szereti a társaságot, az unokatesókat.Mindig van neki program, nem unatkozik, sokat foglalkozok, játszok vele én is, az apja is, van neki gyerektársaság is, ha nem is minden nap. Olyan rosszul esett, mert úgy jött le a dolog hogy az én fiam nem olyan ügyes, mint az aki mondjuk bölcsis, még ha nem is így értette.

Legjobb válasz: Egyetértek Gabkával. Óvónõként mondom: 3-4 éves korig a gyermeknek nem szocializációra, hanem két személyes kapcsolatra van szüksége. A bölcsõde intézménye nem a gyerekek érdeke, hanem gazdasági szükséglet, hogy az anya dolgozhasson. Örülj neki, hogy te megteheted, hogy 3 éves koráig otthon maradsz vele!

Egyetértek Gabkával. Óvónõként mondom: 3-4 éves korig a gyermeknek nem szocializációra, hanem két személyes kapcsolatra van szüksége. A bölcsõde intézménye nem a gyerekek érdeke, hanem gazdasági szükséglet, hogy az anya dolgozhasson. Örülj neki, hogy te megteheted, hogy 3 éves koráig otthon maradsz vele!
A bölcsõde egy szükséges rossz megoldás. Egy gyereknek 3-4 éves koráig érzelmi, lelki biztonságra van szüksége amit normál körülmények között az anyja mellett kell, hogy megtaláljon. A fiam októberi tehát alapból kinézett volna neki 4 év óvoda, de nem ment csak majdnem 4 évesen. Soha nem éreztem, hogy emiatt bármi hátránya lett volna.
"Egy gyereknek 3-4 éves koráig érzelmi, lelki biztonságra van szüksége amit normál körülmények között az anyja mellett kell, hogy megtaláljon." egy érzelmileg sérült anya gyerekének esetleg. Normális gyerek 2 éves korában igényli a szocializációt.
Jobb, ha járhat bölcsibe. De ha nincs rá lehetõség, és vannak gyerektársai, akkor nem lesz semmi hátránya belõle.
Szerintem nem indulna különösebb hátrányból, ha csak akkor menne oviba. Én három évesen mentem ovibe, igaz elõtte bölcsi is voltam. Nem tudom. Szerintem nem olyan nagy gond.
a waldorf oviknal ha jol tudom kimondottan csak 4 eves kortol lehet vinni, akkor készek (vagy tulsagosan tekintettel van a waldorf a serult anyákra :) ) ha van unokateso, akkor van tarsasaga is, meg tok normalis gyerkocot irtal le, szerintem nem baj, ha nem volt bolcsis. (en fiam se volt) ne vedd a szivedre :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, annyira azért nem vettem a szívemre, de elgondolkodtam a dolgon, és kicsit bántott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jó volt olvasni.Fõleg hogy egy ovónéni is válaszolt.Úgy érzem hogy mindent megteszek a "szocializálódás" érdekében, sokat van emberek között, gyerekek között.Ezért is akadtam meg egy kicsit a megjegyzésen.Ha lesz lehetõség szeretném vinni 2.5 évesen oviba, ha lesz hely és felveszik(van itt pár kicsi aki ennyi idõsen már járhatott oviba), de csak fél napra, mert szeret gyerekek között lenni, egész napra még nem adnám be.Nem tudom mennyire szeretné.
Az én fiam 2, 5 évesen megy oviba itt a faluban, mivel nincs bölcsi. Egész napra. Én meg megyek dolgozni. Szerintem ezt nálatok is meg lehet csinálni, ha van hova menned dolgozni. Én is szívesen maradtam volna vele itthon, de ez a GYES ez elég nevetséges összeg.

Nem sokára vissza kell mennem dolgozni, más is rossz érzésekkel néz elébe a munkába járásnak? Az óvoda kezdésnek?

még van pár hónap,aztán kezdjük az ovit,én meg megyek vissza dolgozni.szerettem oda járni de amióta megvan a 2, babám már nem szívesen mennék vissza.sokat kell utazni,korán kelni(4-kor)megszervezni ki viszi ki hozza a gyereket,meg valahogy olyan jó itthon vele,még úgy kitolnám az id?t,de a pénz nagyon kell nekünk is.egy jó itthoni munka lenne jó,vagy helyben,de erre nem sok esély van.ti hogy érzitek a munkába visszamenést?szívesen mentek?

Legjobb válasz: Én olyan szempontból szívesen, hogy az utolsó idõben én már mentem volna mindenfelé, nem szerettem itthon lenni (most nem a játszóterezésre gondolok). Persze a reggeli korán kelés, készülõdés, jövés-menés, otthagyás az oviban, nomeg a betegségek nem igazán hiányoznak persze. De hát ezzel mindannyian így vagyunk.

Én olyan szempontból szívesen, hogy az utolsó idõben én már mentem volna mindenfelé, nem szerettem itthon lenni (most nem a játszóterezésre gondolok). Persze a reggeli korán kelés, készülõdés, jövés-menés, otthagyás az oviban, nomeg a betegségek nem igazán hiányoznak persze. De hát ezzel mindannyian így vagyunk.
Ha muszáj menned, akkor ne rágódj rajta, nézd inkább a jó oldalát, mert van nem is egy. A gyerekek ügyesek lesznek az oviban, ez nagyon jó érzés lesz, büszke leszel rájuk, neked is önbizalmat ad majd, hogy újra helyt állsz a munkahelyeden, igaz, a lakás nem lesz olyan tip-top de kit izgat? Ennek is eljött az ideje, kicsit leváltok egymásról, minden rendben lesz, legyél vagány! gyerekek is klasszak lesznek, de aggódj feleslegesen, mindent meg fogtok oldani. Én egy hónapja dolgozom és nagyon tetszik nekem az új élethelyzet. Persze nagyon hiányzik a kislányom de annyira büszke vagyok rá, hogy 2, 5 évesen vegyes csoportban a legkisebbként milyen ügyes, nagy, önálló óvodás lett, egyedül öltözik, egyedül pisil, mindennap eszik, alszik, alig sír reggel egy kicsit (most már) épp csak jelzésértékkel. OKos, érett, alkalmazkodóképes, nagyon önálló, és úgy érzem, ennél jobb visszajelzést nem is kaphatnék a saját anyai mûködésemrõl! Nekem meg jó felnõttek közt lenni, mindennap rendesen felöltözni, kiszakadni a lakás 200 méteres közretébõl, használni az agyamat, gyakorolni a tudásomat. Én is nagyon féltem ettõl, de nálunk is kényszerhelyzet volt/van, és szerintem ilyenkor nem szabad rágódni, csak a megoldásra kell koncentrálni. Venni fogjátok az akadályt, meglátod, milyen jó érzés lesz!!
* ne aggódj feleslegesen
Én már vártam, hogy visszamehessek dolgozni, 6 évig voltam itthon, közben itthonról is dolgoztam, de azért hiányzott a másik munkahelyem, a pörgés, nyüzsgés. Az egész családnak jót tett a változatosság, a gyerekek is jobban értékelik az idõt, amit velünk tölthetnek, és szeretik az ovit nagyon. De szerintem ehhez az is hozzájárult, hogy nem éreztek rajtam semmi ellenállást vagy rossz érzést.
Mintha én írtam volna ezt a kérdést! Mintha a saját aggodalmaimat és érzéseimet fogalmaznád meg! Egyfolytában azon rágódom, hogyan oldjam meg, hogy pénzünk is legyen, és itthon is maradhassak! Nagyon nehéz, nagyon szenvedek tõle én is már jó ideje. A megoldást sajnos nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: valahogy más lettem, lehet az évek alatt álltam át, de nyugisabb békésebb lett az életem, rendszer volt a napjainkba, és imádtam itthon lenni, most meg nincs kedvem vissza menni.hiányozni fog a béke, a nyugalom, a fiaim a párom.marad a délutáni rohanás, a semmire sincs idõm, és a benti ideg, aztán lehet csak én érzem igy, lehet mégis jó lesz, de most úgy érzem maradnék.

A sok wc-re járás lehet terhesség?

sziasztok!

Legjobb válasz: a pisi nem hiszem hogy azért van, lehet felfázástól is, mert ez elvileg akkor jelentkezik amikor már a méhed nõ és nyomja a hugyhólyagot és a vesét és mivel még van 1 heted menziig most lehet a beágyazódás ha jókor voltatok együtt. DE a cicifájás elképzelhetõ hogy baba miatt van. Szorítok nagyon!!

a pisi nem hiszem hogy azért van, lehet felfázástól is, mert ez elvileg akkor jelentkezik amikor már a méhed nõ és nyomja a hugyhólyagot és a vesét és mivel még van 1 heted menziig most lehet a beágyazódás ha jókor voltatok együtt. DE a cicifájás elképzelhetõ hogy baba miatt van. Szorítok nagyon!!

Egy olyan autó tipust keresek ami igénytelen és olcsó a fenttartása (szervíz, fogyasztás) Dízel érdekelne, árilag pedig elfogadható áron! Kinézete mindegy munkába járás szempontból kell. Ismerõsök 1.6 Golfot ajánlanak. ötletek?

Autó vásárlás,munkás célra!

Legjobb válasz: Elfogadható ár az relatív fogalom. De kõmûvesek Ford Mondeot, F Astrát, régi Passatokat szoktak használni.

Elfogadható ár az relatív fogalom. De kõmûvesek Ford Mondeot, F Astrát, régi Passatokat szoktak használni.
1.7d Corsa B. Ha pakolni kell bele, akkor ugyanilyen motorral Opel Combo, SDI Caddy vagy Seat Inca.
A kérdező hozzászólása: csak bejárós célra kell mert benzines autóm van és nagyon sokat kajál, valami 100-200ft-os autóra gondolok
Olyan olcsón csak hulladékok lesznek. Mondjuk 3-400 körül már vannak vállalható gépek. Mondjuk valami ilyesmi: [link] Bár lehet megéri valami ilyenbe is belefogni: [link]
citroen ax vagy saxo való erre a célra, 1.4 illetve 1.5 szívódízel motorral, nem fürge, meg nem is nagy, de max 5 literrel kimegy a világból

16 éves lány vagyok! Hány kilósra hízhatok úgy, hogy ne akadályozzon a járásban? (Persze edzek lábra és fenékre sokat) ! NEGATÍV MEGJEGYZÉSEKKEL KÍMÉLNI!

Nemrég elhatároztam magam, hogy megnövök. Ez az egész úgy kezdődött, hogy rájöttem sok pasi szereti a kövér lányokat. És nekem már elegem volt a sok diétából amivel az alakomra vigyáztam. 160 centi magas vagyok és most jelenleg 50 kg. Alakom olyan, hogy a csípőm széles és a derekam vékony. Tehát homokóra alakom van. Már két hete azon vagyok, hogy hízzak sokat de csak 2 kg-t sikerült. Arra lennék kíványcsi maximum hány kilós lehetek. Előre mondom olyanokat ne írjatok, hogy b...meg hülye vagy meg hogy orvoshoz kéne mennem meg hogy szüleim mit szólnak ehhez. Ha valaki tudja, hogy tudok ide képet fel rakni pls írja le. Vagy ha van olyan képfeltöltős honlap.

Legjobb válasz: kepfeltoltes.hu

kepfeltoltes.hu
Hàt.. nekem van 160/135kg ismerõsöm, aki simán tud járni, szóval szerintem 150kg alatt ez nem lehet gond. De a te kis buksidban akkor sem stimmel valami... megerõszakoltak? Miért akarsz háj mögé bújni?
Most nem kell orvoshoz menned, nyugodtan hízz, ráérsz majd akkor, ha a túlsúlyoddal összefüggõ gondokat kell kezeltetni. Nem rosszindulatú akarok lenni, láss tovább attól, hogy van aki azt szereti. Az elhízás attól még egészségtelen.
"Ha hízni kezdesz, talán eltûnik a derekad, vagy lehet, hogy aránytalanul hízol majd, mondjuk tokád lesz......no, a toka meg a tömb-alak igen kevés pasinak tetszik, ebben biztos vagyok."=> Ha valakinek tényleg homokóra alakja van, akkor 80 kg-osan is az lesz, csak úgy elmondom neked...
A kérdező hozzászólása: Ha olvasnál visszább lévõ dolgokat láthatod, hogy valaki ajánlotta az orvost. Az volt eddig a leghasznosabb tanács amit kaptam.
Hát a te bajod, a te tested, azt csinálsz vele, amit akarsz, de szerintem 16 évesen ilyen dolgokat tervezgetni nem normális. Biztos nincs minden rendben nálad, inkább pszichológushoz kellene elnézned. De gondolom te megvagy gyõzõdve, hogy amit te írsz, az úgy is van. A te életed, de ez akkor se normális, késõbb ebbõl nagyon nagy bajok lehetnek, de nyilván te a 16 éves fejeddel okosabb és bölcsebb vagy mindenkinél, legalább orvos véleményét kérnéd ki....
A kérdező hozzászólása: Mind1. A lényeg az, hogy nagyobb feneket szeretnék.
A kommentedbõl most már nyíltan látszik, hogy a három eshetõségbõl az elsõ, beletrafáltam :)
A kérdező hozzászólása: szívesen töltenék képet jelen önmagamról csak nem tok mit linkelni. Ha valaki küldene egy olyan oldalról linket ahol lehet képet feltölteni szívesen feltöltök.
A kérdező hozzászólása: Elhiszem ezt az egész testképzavart de mostmár ne idegesíts. Én életem, ha elcseszem akk megszívtam. Kész. Pont.
Erre mondják, hogy testképzavar. Nem gondolod magad szépnek, ezért valami olyan alkatra hajtasz, ami valójában nem szép! Az anorexiások csontik akarnak lenni, mert azt hiszik az a szép, és van a másik pólus, akik meg azt hiszik, csak akkor szépek, ha kövérek. Te is ide tartozol. Három dologra tippelek: - kamaszos lázadás, figyelemfelkeltésbõl csinálod ezt és írtad is ki, ebben az esetben kinövöd. Remélhetõleg nem akkor, amikor már hájacskáid lesznek, mert akkor megszívod. - valódi testképzavarod van, ebben az esetben: pszichológus! - kamu.
Ne haragudj, én nem kérdezõ vagyok, ezért nem is érdekel más véleménye, ezért tehát nem is olvasok bele nagyon. Az, hogy ki milyen véleményt ír neked, az engem hidegen hagy, ez az én véleményem, neked kell elolvasni az összeset(ha már feltettél egy ilyen hihetetlenül okos kérdést), nem nekem, az orvost én is tanácsoltam, nyilván nem véletlen, hogy ezek szerint más is írta, remélem ez igen hasznos volt a számodra.....Szerintem meg 16 évesen inkább azzal foglalkozz, hogy tanulj, építsd a jövõdet és ne ilyen hülyeségekkel, hogy hány kilósra hizlald fel magad......ha meg a vélemények nem tetszenek, ne tegyél fel kérdést, hülye kérdésre ne várj sok jót
A kérdező hozzászólása: kitûnõ tanuló vagyok amúgy
baromság hízni szerintem... a fiúknak számít a külsõ is de inkább a kisugárzásodat, a szemedet és a mosolyodat nézik meg. Ha meg vkinek megtetszek akk annak ugyis mindegy h 5kilóval több vagy. És lehet h fölszedsz könnyen pár kilót de h megváltozik a véleményed akk non nehezen fogsz lefogyni.
A kérdező hozzászólása: Na már kezdek haladni. Már megvagyok 59 kg
Akkor tölts fel képet...
Hát persze. Kicsivel több, mint két hét alatt 9 kiló. Feltûnési viszketegséged van?
Inkább három hét...akkor is hihetetlen. Nincsenek barátaid akikkel lekösd magad, hogy itt akarod felhívni magadra az emberek figyelmét?
Csak azért írok ide mert érdekel kíváncsi vagyok hogy mi lesz az eredménye ennek az egésznek amit kieszeltél!
Valami nadrágot a cicagatyára nem tudtál volna felvenni? Kötelezõ mutogatni a p*csád? 19/f
A kérdező hozzászólása: tökmind1. addig hízok amíg úgy gondolom szép vagyok.
Akkor, ha valóban nem kamu: miért akarsz dagadt lenni? Ezt nem fogja elhinni senki, hogy a pasik miatt. Igen kevés pasinak tetszik egy mázsás lány.....mert oké, a teltkarcsúak esetleg sokaknak bejönnek, de egy több, mint egymázsás tinilány? Na ne már.
A kérdező hozzászólása: itt van rólam egy kép. Itt aszem még 48 kg voltam http://kepfeltoltes.hu/view/120113/iga_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Én mindennel tisztában vagyok. Én utánna néztem mindennek, és tudom hogy lehet elkerülni a betegségek nagy részét. Attól, hogy valaki kövér lehet egészséges. Nem kell nekem mondani az egészségügyi dolgokat. Ha edzek meg egészségesen eszem nem lesz problémám. Amúgy majd a hízásom eredményeirõl töltök fel képeket. pls kommenteljétek az összes képemet
A kérdező hozzászólása: Igen igaza van. Ha hízok biztos nem fogok aránytalanul hízni. Már most is van rajtam egy kevés háj, de az lent van.
19.11.-nek. Csak úgy elmondom akkor neked én is, ez nem igaz. Tudom. Homokóra alakom van. Amikor meghíztam, olyan tokám lett, mint a fene, és a derekam is egy nagy úszógumi lett. Nem volt csinos. A toka a fej és nyak között van, tehát lehet a kérdezõ a legtökéletesebb homokóra alkat, ha nagyon hízásnak indul, bizony megjelenhet a tokája is. A derekam pedig nekem konkrétan eltûnt, majdnem teljesen. Nem tudom hogyan jut el odáig egy fiatal és nagyon csinos lány (mert a képeden nagyon csinos vagy!) hogy direkte zsírréteget növesszen és elcsúfítsa a testét.
Úgy, hogy tökéletesen külsõ kontroll alatt van az önértékelése, és azért akar így meg úgy kinézni, hogy valakinek vagy valamilyen általa igaznak gondolt ideálnak megfeleljen. Ez is egyféle testképzavar.
12:21 akkor te is csak szeretnél homokóra alkatot, sok nõ képzeli be magának, valójában kevesen rendelkeznek vele. Az igazi klasszikus homokóra hízhat akármennyit, a hangsúlyos derék mindig megmarad, ez a lényege. Ismerôsöm 175 cm mellé 120 kg-ra hízott, méretei 127-90-128 voltak, róla nem mondta volna meg senki, hogy annyi kg... na EZ valóban homokóra alkat, akinek hízásnál eltûnik a dereka, az valójában nem homokóra alkat...
De hangsúlyos derekad akkor is lehet, ha vastag, mint egy fatönk, csak épp a csípõd meg olyan, mint egy még nagyobb fatönk. Nekem ne magyarázd be hogy nekem milyen alakom van. Szeretem amikor valaki látatlanban beszél marhaságokat. Tapasztalatból írok, és nem csak a sajátoméból. Lehet hogy homokóra marad, de egy nagy darab és cseppet sem vonzó, tokás homokóra, ha hízásnak indul.
én most 160cm vagyok és szintén 50 kg... éppen azon vagyok (újévi fogadás vagy franc tudja hogy hívják azt rendessen magyarul...) hogy 8kg-t fogyok... XD te meg hízni akarsz... de hát sok szerencsét... egyébként nagyon vigyázz magadra, rendszeresen járj orvoshoz nehogy baj legyen pl a szíveddel a sok zsír miatt..
A kérdező hozzászólása: Én elhatároztam magam. Szóval ha törik ha szakad 120 kg minimum leszek.
Okéééééé, hajráááá! Mellékhatások: szív-és érrendszeri gondok, cukorbetegség, vagy elõtte inzulinrezisztancia, átmeneti meddõség, visszér. sok sikert! (de szerintem ez egy kamu kérdés.)
Tegnapelôtt 19:11 vagyok. Ha mégsem kamukérdés, szerintem 70-75 kg környékén majd gondold át újra, nem hiszem, hogy nem fog változni a véleményed...
Önelhatározásodból meghízni elég nagy ostobaság. Kb így fogsz kinézni 81kg-an, ez a pasiknak nem vonzó, amilyen most vagy na az igen, attól minden pasi beindul. http://m.blog.hu/li/lifetilt/image/09/K%C3%A9p%20002-horz_1...
Na, ezzel lett számomra egyértelmû, hogy kamu a kérdés :) ) Senki nem olyan hülye, hogy 120 kiló akarjon lenni. Kislány, ha azt akartad, hogy valaki elhiggye ezek után is a kérdést, inkább 80 kilót kellett volna hazudnod. KOmolyan, elhiszed, hogy van olyan ostoba tini, aki 120 kiló akar lenni? :) ))))) Legközelebb okosabban hazudozz.
A kérdező hozzászólása: tegnapelõtt 19:50 Ok az orvos jó ötlet. Köszi a tippet. :) ma 01:29 Azoknak nincs homokóra alakjuk. ma 10:15 Ne idegesítsél! Nem kamu. Amúgy még nem tudom mennyi leszek. Attól is függ hogy hízok. 120-t csak egy becslésnek szántam.
A kérdező hozzászólása: És még azzal is bizonyítom, hogy ez nem kamu, hogy párhavonta töltök fel új képeket.
Miért nem törlik a kérdést? Egyértelmûen kitaláció.
Utálom ha valaki azt mondja, hogy "jár" egy emberrel, amikor még élõben nem is találkoztak.
a távkapcsolat semmi esetben sem jó..., hidd el.., ezt tapasztalatbõl mondom.. 14/F
Kamuztatok már? A járások már rég nem mûködnek.A megye alatt közvetlen önkormányzatok vannak.
Felejtõs.Úgy kezdeni egy kapcsolatot, hogy nem is találkoztatok? Inkább keress valaki közelebbit.
Személyes találkozás nélkül NINCS párkapcsolat. A virtualitás nem fed mindent. Pl én még sohase tudtam neten keresztül étkezni... A párkapcsolatnak ugyanilyen feltétele a fizikai kontaktus, a személyes találkozás, egymás érintése, illata, hangja... Mellesleg kamerán keresztül sok minden teljesen más. Nem olyan, mint a valóságban. Úgyh ha nem tudjátok megoldani a személyes találkozásokat, akkor jobb nem belebonyolódni. Nem azt mondom, h "bele sem kezdeni", mert ki tudja, talán pár hétig/hónapig mûködhetne is... De hosszútávon sztem ez nem megoldás. Mi is jobbára neten tartjuk a kapcsolatot a párommal, hiszen õ is több mint 100 kmre lakik tõlem, de azért mi rendszeresen találkozunk IRL is. (24/L)
160km azért még nem a világ vége, legalább nem lesztek állandóan egymás nyakán :)
A kérdező hozzászólása: hát..köszönöm :( a telefon se elég szerintetek??
én is voltam ilyen helyzetben, de sztem sokkal jobb elkerülni, ha nem tudtok talizni az nem kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: camozás=webkamerázás. hát köszönöm szépen az eddigi válaszokat... engem a szüleim nem engednének el olyan messzire... :/
Ennek totál semmi értelme...
simán msnen nem, basszus kulcs ott vannak a tömegközlekedési eszközök vagy az autó, lehet találkozni simán csak msnen semmi értelme , de ha találkoztok kb havonta 2x pl. megy hétvégén ott alszik nálad utána te nála, akkor már van értelme:) , de a legelején nem is kell ott aludni, de hosszabb távon úgy a legjobb. 14/L
"Camooztunk" az mit jelent??? Lehet, hogy egy kicsit már levagyok maradva. :O Hát errõl személyes tapasztalatom nincs, de persze miért ne levelezhetnétek, és persze ha tudtok akkor találkoztok. De ha komolyabbra fordulna a dolog, akkor az egyikõtöknek helyet kellene változatatni.
Mi az a "camoozás"?
A kérdező hozzászólása: hát köszi ... :(

Szerintetek mennyi a maximum elfogadható időtartam iskolába/munkahelyre járásra és mennyi ami már sok?

Napi 4 órát utazom, 5 kor kelek, 4 re érek haza, nagyon soknak érzem és ez után már egyáltalán nem tudok tanulni, hétvégén is van mit csínálnom a házba/kertbe illetve pihenek!Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: 4 órát BIZTOS, HOGY ÉN NEM UTAZNÉK!! max. 1-2óra

4 órát BIZTOS, HOGY ÉN NEM UTAZNÉK!! max. 1-2óra
hát én így sem nagyon bírnám.. albérlet vagy koli nem megoldható?
én is ennyit utazom, most jó mert naggyakorlatom van, és így csak 2 szer kell feljárnom pestre, de múlt évben majdnem minden nap felmentem, nehéz volt, dehát a szerelemért mindent :)
én a másfelet se birtam (3 össz) 3 hónapnál tovább, bár én 6os vonattal fel, este 6ossal meg vissza, nagyonhülyén voltak az óráim... inkább koli, majd albérlet...belehalnék ha ezt kellene... (most melo suli mellett, 40perces buszút, de ez is rémes)
A kérdező hozzászólása: 4-et úgy értettem, h 2 oda-2 vissza, mielõtt vki félreértené :)
A kérdező hozzászólása: Koli kizárt...albérletre nincs pénz...
hát én maximum 1-1 órát utaznék iskolába ezt úgy értem, hogy 1-et oda 1-et haza. szerintem e felett már sok. De velem is volt már, hogy többet kellett mert volt olyan, hogy Békásról nem értem le délPestre 1 óra alatt.
Most hagytam abba fõsulit. Rábeszéltek itthon vidéki sulira, na, én napi 6 órát utaztam. Koli borzalmas volt, albérletre meg nem lenne pénzem. Máshová jelentkeztem, nekem a 3-3 óra rengeteg volt, egyszerûen értelmetlen ennyit utazni.
A kérdező hozzászólása: Amúgy koraszülésnek mik az elõjelei?
én is így vagyok 3 hete tart, most vagyok a 37.ben. doki megnézett, semmi jele szülésnek. koraszülés jele lehet a nyíló méhszáj, görcsök, vérzés, magzatvíz szivárgás.
A kérdező hozzászólása: Na akkor jól van, nekem semmi ilyesmi. Holnap megyek dokihoz, remélem a méhszáj is rendben lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!