Találatok a következő kifejezésre: A sminknek dobozban (2 db)

Hol lehet olyan nagy smink dobozt veni amiben minden van? (alapozó több szinben, ruzsok, szemhéjfesték. ). Mint pl ami a Beának is van.

Legjobb válasz: Veszel egy sminkes dobozt és veszel bele külön mindent ami kell. Azt nem úgy egyben árulják. Legalább is gondolom, de ha mégis van, akkor rohadt drága lehet.

Veszel egy sminkes dobozt és veszel bele külön mindent ami kell. Azt nem úgy egyben árulják. Legalább is gondolom, de ha mégis van, akkor rohadt drága lehet.
Dm, Rossmann. de nekem nem tetszenek azok a színek...meg gyanúsan olcsók is.
Én tudok egyet, de az nem éppen az olcsóságáról híres, viszont nagyon jó! Az alapozóból elég egy igen minimális mennyiség és tökéletesen fed. (Tapasztalatból mondom, mert sok pattanásom szokott lenni és már nagyon kevéssel el lehet fedni.) Biztosan hallottál az aloe verás termék családról a Forever Living-rõl. Ezen belül van egy márkája a Sonja. Én anno megvettem az egész szettet (100ezer volt), de megéri nagyon!
Müllerben is vannak, de fõleg a Douglas-ban vannak jók:) Bár drága, de legalább minõségi.
igen, a Douglasben tényleg jók vannak, kevesebb és több is.=) nekem onnan van egy viszonylag mini szettem, ötféle 3as szemhéjpúdez van benne applikátorral és ecsettel, egy pirosító szintén ecsettel és két applikátoros-üveges szájfény. mindez 2300 Ft volt, a minõséggel meg vagyok elégedve! =)
a profi kozmetikusok külföldrõl rendelnek.. A többi is rendeli, nézz utána interneten! És természetesen külön vásárolnak! Mindent külön szednek össze! :)

A sminknek (a dobozban) lejárhat a szavatossága? Ha igen, mennyi idő alatt?

Legjobb válasz: Ha egy tégelyt vagy tubust kinyitunk, akkor egészen biztos, hogy csak korlátozott ideig használhatjuk. A sminkkel kapcsolatos termékekrõl ezt találtam, az elsõ idõintervallum felbontatlanul, a második felbontás után értendõ: szemceruza: 3 év, 36 hónap szobahõmérsékleten alapozó: 3-4 év, 12 hónap száraz helyen szemhéj púder: 4 év, 24 hónap hûvös, sötét, száraz helyen ajakceruza: 4-5 év, 24 hónap sötét, száraz helyen ûkörömlakk: 3-4 év, 12 hónap jól visszazárva, nem hígítva rúzs: 4 év, 24 hónap szárazon tárolva szemhéjtus: 3-4 év, 3-6 hónap gondosan visszazárva

Ha egy tégelyt vagy tubust kinyitunk, akkor egészen biztos, hogy csak korlátozott ideig használhatjuk. A sminkkel kapcsolatos termékekrõl ezt találtam, az elsõ idõintervallum felbontatlanul, a második felbontás után értendõ: szemceruza: 3 év, 36 hónap szobahõmérsékleten alapozó: 3-4 év, 12 hónap száraz helyen szemhéj púder: 4 év, 24 hónap hûvös, sötét, száraz helyen ajakceruza: 4-5 év, 24 hónap sötét, száraz helyen ûkörömlakk: 3-4 év, 12 hónap jól visszazárva, nem hígítva rúzs: 4 év, 24 hónap szárazon tárolva szemhéjtus: 3-4 év, 3-6 hónap gondosan visszazárva
Az elõzõ válaszadó nagyon jól leirt mindent én csak a szempillaspirállal egészíteném ki amit felbontás után 2-3 hónapig(!!!) használj csak fel, vagy ha már kezd változni az állaga dobd ki! Tovább használható fel ha nem levegõt tunkolva próbálsz több festéket kiszedni belõle hanem csak forgatod benne a kefét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!