Találatok a következő kifejezésre: A simsemmel van (772 db)

ÉN AZT HALLOTTAM HOGY A SIMSNEK VAN KÜLÖNLEGES DVD KIADÁSA EZ IGAZ? és nem a kiegészítő lemezre gondolok.

Legjobb válasz: hát ezt én is hallottam...halkabban nem lehetett volna kérdezni?

hát ezt én is hallottam...halkabban nem lehetett volna kérdezni?

Ha a sims játék mellé az van írva h kiegészítő lemez az mit jelent?

Legjobb válasz: Az alap játék mellé telepíthetõ, és abban plusz dolgokat helyez el. A kiegészítõ önállóan nem fut, hanem az alap kiadás mellé kell telepíteni. Például alapjáték: The Sims 3 kiegészítõ lemezei: The Sims 3 A világ körül The Sims 3 Luxuslakás cuccok The Sims 3 Álomállások The Sims 3 Padlógáz cuccok The Sims 3 Leszáll az éj The Sims 3 Szabadtéri kalandok The Sims 3 Nemzedékek The Sims 3 Városszépítõ cuccok The Sims 3 Házi Kedvenc

Az alap játék mellé telepíthetõ, és abban plusz dolgokat helyez el. A kiegészítõ önállóan nem fut, hanem az alap kiadás mellé kell telepíteni. Például alapjáték: The Sims 3 kiegészítõ lemezei: The Sims 3 A világ körül The Sims 3 Luxuslakás cuccok The Sims 3 Álomállások The Sims 3 Padlógáz cuccok The Sims 3 Leszáll az éj The Sims 3 Szabadtéri kalandok The Sims 3 Nemzedékek The Sims 3 Városszépítõ cuccok The Sims 3 Házi Kedvenc
A kérdező hozzászólása: köszi.:)
A kiegészitö egy olyan a simsben mint pl.:valamelyik mese mondjuk csingi-ling ennek is van olyan rész mint a karácsonyos rész ezt lehet mondani kiegészitönek :)

A Sims 2 licenckódja hol van?

Tavaly karácsonyra kaptam egy Sims 2-t és most felakarnám rakni de elveszett a játékútmutató, amin a licenckód van. Az oldalakat néztem, írtak kódot de mindet kipróbáltam de a telepítő nem fogadta el. Próbáltam másikat letölteni azt se találtam jót. Torrentem volt de sok fájl volt letöltendő a torrentnek ami nem telepítő. Egy kicsit fájlokba turkáltam hátha ott lesz valahol de nincs. Hol keressem a lemez melyik könyvtárában milyen néven?

Legjobb válasz: A CD-n hiába keresed, nem lesz benne. A CD tokjában vagy magán a CD-re van rá írva. Próbálkozz ezekkel: THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS - The Sims 2 R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9 - The Sims 2: Egyetem NJ99-FNBL-7DEV-6A24-QDEV - The Sims 2: Éjszakák UCRR-NGZX-HTD3-CHTE-5RLD - The Sims 2: Vár az üzlet 2YA2-EECN-JBXR-9GKB-UBBA - The Sims 2: Házi kedvencek P7V5-RVAS-WCYC-NWCC-FRLD - The Sims 2: Évszakok 86LC-5VRS-DN0N-44E5-0HTD - Jó Utat 2YW6-U84W-DF57-PEFM-NVTY - Szabadidõ 2XL4-R5BG-BPSE-GBPS-JRLD - Nagyvárosi Élet

A CD-n hiába keresed, nem lesz benne. A CD tokjában vagy magán a CD-re van rá írva. Próbálkozz ezekkel: THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS - The Sims 2 R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9 - The Sims 2: Egyetem NJ99-FNBL-7DEV-6A24-QDEV - The Sims 2: Éjszakák UCRR-NGZX-HTD3-CHTE-5RLD - The Sims 2: Vár az üzlet 2YA2-EECN-JBXR-9GKB-UBBA - The Sims 2: Házi kedvencek P7V5-RVAS-WCYC-NWCC-FRLD - The Sims 2: Évszakok 86LC-5VRS-DN0N-44E5-0HTD - Jó Utat 2YW6-U84W-DF57-PEFM-NVTY - Szabadidõ 2XL4-R5BG-BPSE-GBPS-JRLD - Nagyvárosi Élet
A kérdező hozzászólása: Az alapjáték van meg, ezt láttam már a neten és a telepítõ nem fogadta el!


Letöltöttem egy Sims autót, és azóta nem indul el a sims! Azt írja ellenőrizzem, hogy a Sims: Egyetem a lemezmeghajtóban van-e. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Lehet hogy semmi köze nincs a Sims autónak a nem induláshoz. Az is lehet hogy annyira megkarcolódott a CD, hogy a gép nem tudja beolvasni, de rosszabb esetben az is lehet, hogy beszart a CD vagy a DVD olvasód. Próbáld azt, hogy vegyed ki a Sims autót vagy rakd újra a Simset, és ellenõrizd hogy utána csinálja-e. Ha jó akkor a Sims autó rossz. Ha szarakodik továbbra is akkor a felsorolt karcolási vagy DVD olvasási hibával állsz szemben.

Lehet hogy semmi köze nincs a Sims autónak a nem induláshoz. Az is lehet hogy annyira megkarcolódott a CD, hogy a gép nem tudja beolvasni, de rosszabb esetben az is lehet, hogy beszart a CD vagy a DVD olvasód. Próbáld azt, hogy vegyed ki a Sims autót vagy rakd újra a Simset, és ellenõrizd hogy utána csinálja-e. Ha jó akkor a Sims autó rossz. Ha szarakodik továbbra is akkor a felsorolt karcolási vagy DVD olvasási hibával állsz szemben.
Ha karcos a CD akkor vidd el políroztatni, egy próbát megér, nekem is ez volt a gondom vele, nem tudta beolvasni, mert összekarcolta unokaöcsém :)
A kérdező hozzászólása: jajj félreértitek :D ne cd-n van :D a gépre töltöttem le :)

Mik tudja a Sims Kertvárosi krónikák hányadik Sims-hez van?

Vagy az valami külön valami?

Legjobb válasz: Az külön kategória. a Sims 2 és a Sims 1 között. Az volt az elsõ simsem :))

Az külön kategória. a Sims 2 és a Sims 1 között. Az volt az elsõ simsem :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi!

A sims 2 duplán különleges kiadásban tényleg vannak olyan cuccok amik nincsenek az alapjátékban, az éjszakákban, és a bulis cuccokban?

Legjobb válasz: Tartalma: Sims 2 alapjáték, Sims 2 Éjszakák kiegészítõ csomag, Sims 2 Bulis Cuccok csomag A Különleges kiadásban egy bónusz DVD-t is találsz!Szóval igen!!! És a boltba kemény 2000 Ft !!!http://cdgalaxis.hu/PC/15587/sims-2-duplan-kulonleges-kiadas..

Tartalma: Sims 2 alapjáték, Sims 2 Éjszakák kiegészítõ csomag, Sims 2 Bulis Cuccok csomagA Különleges kiadásban egy bónusz DVD-t is találsz!Szóval igen!!!És a boltba kemény 2000 Ft !!!http://cdgalaxis.hu/PC/15587/sims-2-duplan-kulonleges-kiadas..
A kérdező hozzászólása: pl bútorok, hajak, stb?

Milyen kiegészítői vannak a sims 3-nak? És a sims2-nek. Szerintetek melyik jobb?

Legjobb válasz: google -> the sims, the sims 2, the sims3 http://hu.wikipedia.org/wiki/The_Sims Mindent leír amit tudni akarsz, alul ott vannak kategorizálva.

google -> the sims, the sims 2, the sims3 http://hu.wikipedia.org/wiki/The_Sims Mindent leír amit tudni akarsz, alul ott vannak kategorizálva.
The Sims 3 nekem jobban bejön. Ugye már szomszédolni is lehet, meg szétnézni városba, elmehetsz boltba.. Eddig nem játszottam sokat vele, de nekem jobban tetszik. Az simek is végre jobban néznek ki. Itt megtalálod az eddigi Sims 1, 2, 3 összes kiegészítõjét, infóval együtt. http://mysims.hu/ Bal oldalt keresd.

Van itt olyan, akinek nem jött be a Sims 3. és azóta is a Sims 2. -vel játszik?

Nekem hatalmas csalódás volt a Sims 3. és még mindig a Sims 2.-vel játszok. Más is van így?

Legjobb válasz: Elõbb kitöröltem a Sims 2 játékot, az már meguntam. De késõbb megjelent Sims 3, telepítettem és soha nem untam meg. De következõ kiegészítõ(Sims 3 - A világ körül) lesz és még nem lesz unalmas.

Elõbb kitöröltem a Sims 2 játékot, az már meguntam. De késõbb megjelent Sims 3, telepítettem és soha nem untam meg. De következõ kiegészítõ(Sims 3 - A világ körül) lesz és még nem lesz unalmas.
Hát a sims 2-vel már minimum 5 éve játszok, szóval azt unom jobban:) A sims 3 meg fel van téve és alig játszottam eddig. Várom az új kiegészítõket meg normális hajakat, ruhákat mert amik vannak benne azok rémesek, rossz rájuk nézni.
Én nagyon sokáig játszottam a Sims2-vel, nagyon megszerettem, minden kieg meg volt hozzá. Most megvan a Sims3 de nem sokat játszottam még vele... szerintem csak meg kell szoknom. :D

Van e más életszimulátor mint a sims 2?

fontos lene

Legjobb válasz: Igen, Sims 1 és Sims 3

Igen, Sims 1 és Sims 3
Az életszimulátor típusú játékokban - melynek legismertebb játéka a The Sims sorozat, de ott van a Virtual Families és a Hotel Giant is - virtuális embereket kell irányítanunk és velük mindenféle hétköznapi dolgot csinálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!