Találatok a következő kifejezésre: A sima kapható (20 db)

A sima vagy a citromos Absolut Vodka a jobb? Ha már itt tartunk melyik hazánkban kapható Vodka a legjobb?

Legjobb válasz: Én nem szeretem az ízesített vodkákat, így a sima Absolut-ra szavazok.. De messze a legjobb itthon kapható vodka, szerintem, a Ciroc. Sajnos elég drága :(

Én nem szeretem az ízesített vodkákat, így a sima Absolut-ra szavazok.. De messze a legjobb itthon kapható vodka, szerintem, a Ciroc. Sajnos elég drága :(
Royal
A citromos az nagyon gyenge, nem kedvelem amúgysem az ízesített vodkákat, valahogy a gimis koromat idézi A vodkát sem különösebben iszom(már) A Kalinka, Royal stb tõl konkrét hányinger... Egy Abszolut vodkát még legyûrök, de egy Smirnov vodka...nah az vodka

Van valami különbség a gyógyszertárban kapható, és a síma boltban kapható C vitamin között?

Lehet hogy buta kérdés, de érdekelne hogy van-e valami különbség.. a gyógyszertárban kapható csak 100 mg-os, a boltban kapható pedig 200 mg-os, és mégis úgy érzem, hogy a gyógyszertrban kapható jobb lett volna, mint a boltban kapható.. :)

Legjobb válasz: Nincs semmi különbség a C vitamin között mert az nagyban gyártani gazdaságos csak a drazsézásban lehet kevés.Az adalékanyagban lehet kevés eltérés.

Nincs semmi különbség a C vitamin között mert az nagyban gyártani gazdaságos csak a drazsézásban lehet kevés.Az adalékanyagban lehet kevés eltérés.
szerintem teljesen mind1 viszont azt nézd meg hogy a felszivodási idõ milyen mert ha gyors akkor felsziv a szervezeted amennyit éppen tud viszont a többi kiürül. Célszerübb hosszab felszivodásut venni mivel igy folyamatosan felszivja a szervezetd amennyi szükséges és nem megy kárba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

A sima vadkendertől tényleg kaphatok agyvérzést?

mármint úgy sima ami kint n? a réten nem az indiai

Legjobb válasz: Ahhoz agy kell:P :DDDD

Ahhoz agy kell:P :DDDD
Ami kint nõ a réten az kb semmit sem ér, szívhatsz falevelet is ennyi erõvel, kb uyganolyna hatása lesz... fejfájás vagy semmi..
ez hülyeség ezt hol hallotad?
vadkendertõl? amúgy azt egyáltalán minek szívnád, vagy fõzeléket csinálsz belõle?
A kérdező hozzászólása: akkor nem kaphatok? de azé aki tud még v mit az írjon
Mi a büdös francért akarod megkóstolni?!!! Elõzõ életedben kecske, birka, esetleg szarvasmarha voltál? Vagy most vagy az? Akkor viszont nyugodtan legelhetsz!!!
A kérdező hozzászólása: jóvan de mond meg hány éves vagy õszintén

A drogériákban kapható sminkceruza hegyező más mint a sima hegyező?

érdemes venni? köszi :)

Legjobb válasz: Szinte ugyanaz. Semmi különbséget nem tapasztaltam köztük.

Szinte ugyanaz. Semmi különbséget nem tapasztaltam köztük.
Én vettem, amúgy sem nagy kiadás, mert kb 300 ft. Szerintem jobb, nem töri ki a szemceruza hegyét, meg nem ragad bele, és ugye nem hullik szanaszét a forgács se, tehát bárhol lehet használni. Plusz mondjuk én nemnagyon használok sima hegyezõt, szóval abból csak sz*r régiek voltak itthon, amik mér nem helyeztek rendesen.
*már nem hegyeztek

Minden boltban kapható pékáruban van tojás? Gondolok a sima kiflire, kenyérre.

Egyre biztosabb, hogy 1 éves kisfiamnak tojás allergiája van. Viszont szokott kapni kenyeret, kiflit. Vajon ezekben is van? Allergiavizsgálatra csak szeptemberre kaptunk id?pontot. Mit adtok azoknak a gyerekeknek akik tojás allergiásak?

Legjobb válasz: Szerintem sem a kenyérben, sem kifliben, zsemlében nincs tojás.

Szerintem sem a kenyérben, sem kifliben, zsemlében nincs tojás.
szia! Csak szólok, hogy nekem sincs kenyérsütõ gépem, a két hatalmas frissen sült kenyeremet mégis most vettem ki a sütõbõl. És csak a magam kedvtelésére sütök, nem azért, mert bármilyen allergiás van a családban. Egyébként a kenyér lisztbõl, élesztõbõl, vízbõl és sóból áll. Tojás nincs benne.
A kérdező hozzászólása: Mijau! Úgy látom hogy te viszont tudsz nekem írni privit. Akkor írnál? Arra már fogok tudni válaszolni. Nem szeretném itt kiírni az e-mail címem. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Mijau Nem tudok privit küldeni neked. Régebben itt volt a lehetõség a jobb sarokban, most miért nincs? Hogy lehet privit írni?
Tényleg nem akarok erõszakoskodni, de jobban járnál ha elküldeném Neked azt amit kaptam tõlük. Elõször én is egyszerûen bementem az üzletbe és megkérdeztem az eladót, hogy melyik termékükben nincs tej. A nõci a sajtos pogácsával kezdte, szóval inkább hagytam...Amit viszont átküldenék az a PékPont minõséggyártási vezetõje küldte át, szóval hitelesebb forrás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Miaju! Akkor elmegyek hozzájuk és megkérdezem melyikek tojás nélküliek:-)
Most nézetem, amit küldtek (mármint a PékPont-tól). Elég sok péksütijük van, amiben nincs tojás.
Nem, egy sima pékség-hálózat. Csak amikor kiderült az allergia a fiamnál, akkor biztosan olyan termékeket akartam venni neki, amiben véletlenül sincs tejtermék, vagy tejpor. És egy Lipóti és egy pékpont van a közelben, szóval õket hívtam fel.
A kérdező hozzászólása: 15:46-nak Itthoni sütésre már én is gondoltam, de nincsen kenyérsütõ gépem. Elég drága lehet...
A kérdező hozzászólása: Lipóti pékség sajna nincs, arról már én is hallottam. Most megnéztem a PékPontot és abból van 1. Õk kimondottan tojás és tej nélkül sütnek?
Én úgy tudom, a vizes zsemlében, kifliben nincs tojás vagy tojáspor. A kenyereket nem tudom. De esetleg miért nem sütsz neki otthon kenyeret, zsömlét? Belevágod az alapanyagokat a kenyérsütõgépbe, és pikk-pakk kész is. Abban tuti nincs tojás. Legalábbis nekem olyan receptem van.
Van a közeletekben Lipóti pékség, vagy PékPont? Az én kisfiam, meg tejallergiás. Miután kiderült, ezt a két céget hívtam fel és mindkét helyrõl kaptam egy allergia-mátrixot, amiben benne van, melyik termékük milyen allergén anyagot tartalmaz. Ha írsz privit, szívesen átküldöm Neked!
A kérdező hozzászólása: Az jó lenne, ha így lenne. És a pogácsában, croissant-ba?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 16:26-nak!

Igaz az, hogyha valaki mostanában elkapta a sima influenzát, az már nem kaphatja el a H1N1-et? Vagy legalábbis kisebb az esélye?

Legjobb válasz: Ugyanúgy elkaphatja, (mert más vírustörzs) de állítólag enyhébb a betegség lefolyása.

Ugyanúgy elkaphatja, (mert más vírustörzs) de állítólag enyhébb a betegség lefolyása.
Kedves kérdezõ, ahhoz, hogy igaz legyen, sok esetet kéne VIZSGÁLNI, errõl statisztikát készíteni és eldönteni tudományos hasraütéssel, hogy milyen elkapási/el nem kapási arány alatt legyen/ne legyen "igaz".

A sima (gyógyszertárban kapható) zöld tea segít a zsírégetésben?

Legjobb válasz: Segít. De csak akkor, ha egyébként is teszel valamit a fogyás érdekében. Önmagában nem fogyaszt, csak ha te fogyasztasz, abban segít.

Segít. De csak akkor, ha egyébként is teszel valamit a fogyás érdekében. Önmagában nem fogyaszt, csak ha te fogyasztasz, abban segít.
Sajnos az az igazság, hogy gigantikus mennyiséget kellene meginnod belõle, hogy érezhetõ legyen a hatása. Zöldtea kapszulát ajánlok, amiben min. 500mg hatóanyag van. (EGCG tartalom 50 %- ez a legfontosabb összetevõ)
zöldtea kapszulát ne!!! nézz utána a fórumon kinek mi baja lett tõle
Én ittam is a teát és a kapszulát is szedtem, de azon kívül, hogy hasmenésem lett más nem történt. Fogyni se fogytam :(
Nehogy azt higgyétek, hogy ezt megisszátok és fogyni fogtok tõle ez csak pótolja a fogyásban elvesztett vitaminokat stb. Nem véletlen kapható gyógyszertárba :) . . . Sajnos ha fogyni akarsz azért tenned is kell :S
Nem segít, inkább hozzájárul az anyagcsere felpörgetéséhez. Mindezen túl jó és egészséges. A zsírégetéshez az életmód váltás segít hozzá. Táplálkozási szokások megváltoztatása és rendszeres mozgás.

A sima boltban kapható fokhagyma granulátumot lehet adni lónak? Miben tér el a lovasboltban kaphatótól? Illetve hol lehet kapni extrudált kukorica pehelylisztet?

Legjobb válasz: Lehet. Mi a METROban vesszük jó nagy kiszerelés. Reggelire és vacsorára 1-1 evõkanállal szórunk. Amúgy szerintem semmi különbség közte, max a lovasboltban drágább_ pl most nézem van ami boltban vásárolva 1kg 1300Ft, lovas boltban 3kg 9800Ft (3260Ft/kg).

Lehet. Mi a METROban vesszük jó nagy kiszerelés. Reggelire és vacsorára 1-1 evõkanállal szórunk. Amúgy szerintem semmi különbség közte, max a lovasboltban drágább_ pl most nézem van ami boltban vásárolva 1kg 1300Ft, lovas boltban 3kg 9800Ft (3260Ft/kg).
Lehet. Mi is a metróban vesszük, ugyanaz van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A simsonhoz kapható 70-es kuplunghoz jó a sima 51-eshez való lamellák, vagy van külön 70-es kuplunghoz való lamella is?

Legjobb válasz: Olyan, hogy 70-es lamella, nincsen. 70-se kuplung van, de az is csak a fogszámában különbözik, más az áttétele. az s51-es kuplung 65, a 70-es kuplung 62 fogas a lamellák meg tök ugyan azok

Olyan, hogy 70-es lamella, nincsen. 70-se kuplung van, de az is csak a fogszámában különbözik, más az áttétele. az s51-es kuplung 65, a 70-es kuplung 62 fogas a lamellák meg tök ugyan azok
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ

Mi a különbség a Zepter-es és a sima gyógyszertárban kapható 2x vagy talán 3x is olyan olcsó bioptron lámpa között?

A Pro 1-es azaz a legkisebbre gondolok, hallásból, csak azt hallottam, hogy a szerkezete min?ségibb az eredeti Zepteresnek, kérdem én: az üvege, a lecsék ill. a ránk gyakorolt hatása ugyanaz??? Nem szívesen vennék zsákbamacskát, így kérem az írjon akinek bármi tapasztalata van az ún. utángyártottról! Nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Ugyan olyan, már bárki gyárthatja, csak a Zepteresek szeretik híresztgetni, hogy az összes többi kamu. Persze azért utána kell nézni, biztos van tényleg kamu is.

Ugyan olyan, már bárki gyárthatja, csak a Zepteresek szeretik híresztgetni, hogy az összes többi kamu. Persze azért utána kell nézni, biztos van tényleg kamu is.
Nem tudom, de gondolj bele: Nem árulhatnák gyógyszertárban ha az a 2, 3x olcsóbb termék nem használna. Akkor meg minek megvenni a Zepterest?
Ugyan olyan hatásos.
Bõrbetegségekre jó, ekcémát pl. orvosok is kezelnek vele. Viszont szeretnek olyanokat is mondani, hogy gyógyítja a cukorbetegséget, a gyomorfekélyt, meg ilyeneket. Azért ezt remélem nem hiszi el senki.. A színterápia meg totális baromság.
Attól, hogy árulják, még nem biztos, hogy használ. Én egyébként csak attól félek, hogy a Zepter-féle nem jobb annyival, mint amennyivel drágább.
Szerintem a gyermekkorból ránkmaradt diavetítõt kellene elõvenni, és vásárolni kell hozzá pár polárszûrõt az Ofotértben. (van még ilyen üzlet?) Amikor én kb. 30 évvel ezelõtt ilyent vettem 15-20 Ft volt.
"balu, milyen szûrõt és lámpát kell venni ehhez?" A szûrõt laptop szervizben lehet beszerezni. Na persze nem úgy kell kérni, hogy polarizációs szûrõ. :-) ..hibás laptop kijelzõt szeretnél venni. Mondd nekik, olyan nagyon jó, amiben nincs benne a CFL fénycsõ vagy esetleg hibás benne mert arra nincs szükséged, viszont ha lehet akkor ne töröttet adjanak mert neked a szûrõ fóliát kell lehúzni róla. Lehet, hogy nálad is okoskodnak, hogy az alatta van és nem kell lehúzni, de az nem a polárszûrõ hanem egy olyan lap ami a fény egyenletes elosztásáért felelõs. Ezért a hibás cuccért nem szoktak pénzt kérni, de ha kínálsz 1000, -FT-ot vagy akár 500, -at is akkor már jobban jártak, mintha kidobták volna a hulladékba. Már érdemes volt hátra sétánia érte. :-) ((..Bocsánat ha ismétlem önmagam de közben megy egy film és arra is figyelek..)) Az még jobb lenne ha nem törött a kijelzõ üveglapja, amire rá van ragasztva a polárszûrõ (a két oldalára, /ebbõl az alsó használható mert a felsõ többnyire mattított, hogy ne tükrözõdjön használat közben/), szóval ne töröttet hanem valami más hibája legyen, mert akkor könnyebb lehúzni róla a szûrõ fóliát. A törött üveglapok közül ki tud jutni a folyadékkristály ami enyhén mérgezõ. Szóval vigyázni kell vele. A fólia lehúzásához kijelzõt a napon fel kell melegíteni 40 celziuszra vagy fölé, (mostanában ez nem okozhat gondot a napon) és a fóliát (nem a fény elosztó, fénytörõ fóliát ami a megvilágítás elosztásához alatta van és önmagától leválik)Azt a fóliát ami nem jön le könnyen, na azt kell lehúzni róla, legalább akkora darabon, ami a lámpa elé megfelelõ. Aztán ha oda férsz az ollóval akkor le is vághatod a darabot, ami már elég nagy lesz a tervezett lámpa elé. (Szóval nem kell egybõl az egészet lehúzni.) A fólia üveg felé esõ része ragacsos marad, de ha nagyjából rásimítod egy tiszta üveg lapra ami akkora amit felhasználsz, akkor többé nem lesz azzal gond, hogy ragacsos. Utána már üveg lappal együtt kezelheted. Erõsen valószínü, hogy nem mindenhol fekszik fel és buborék lesz alatta, de ez sem okoz gondot. optikailag nem kell teljesen egyenletesnek lenni, hogy átnézve tiszta képet láss mert itt a fényt kissé megtöri attól a polarizációja a szûrõ tulajdonságának megfelelõen jó lesz. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy melyik oldaláról világítod át. Errõl késõbb írok részleteket, elõször ezt elküldöm, nehogy valamiért elvesszen amit már megírtam. Arra azért vigyázni kell ha lehet, hogy ne törött kijelzõt adjanak, /ezt már írtam de most hadd ne gyomláljam, különben is inkább többször mint kimaradjon valami :) / A folyadékkristály folyékony, üveglapok közötti összetevõje a cyanobifenil enyhén mérgezõ és bõrön keresztül is felszívódhat. Ezért jobb ha nem törött hanem más hibával rendelkezõ kijelzõt sikerülne szerezni. Tudom, ezt is írtam. A kijelzõhöz tartozó polárszûrõ nagyon jó hatásfokú, különben egy laptop mûködése közben nem látnál feketét, csak szürkéset. Arról mindenki megbizonyosodhat, hogy a laptop és tv LCD kijelzõn látható képek teljesen fekete részeket is tartalmaznak. Vagyis a hozzá felhasznált polarizációs szûrõ képes a fény 95-98%-át polarizálni és az így polarizált fényt megfelelõ LCD általi sík forgatású vezérlés-nemvezérlés esetén a másik oldali szûrõ kiszûrni/vagy nem. (most nem részletezem az LCD képernyõ mûködést, de ha érdekel akkor majd elmondom). A polár szûrõ irányát is majd mondom. (Ahhoz néhány kísérletet majd el kell végezni de nem bonyolult.) ..de most ezt mindjárt befejezem mert mára elég lesz.. A lámpát is majd mondom, annál oda kell figyelni a hõterhelésre, nehogy megégjen a szûrõ, de legalább 250-600 lumen legyen a látható fényteljesítménye. Hogy ez mit jelent és milyen lámpa mit ad le hány wattnál, arról késõbb...
A kérdező hozzászólása: Nekem az ismerõsöm Dr. Deák Sándor féle bioptron lámpát adott, 2007-es kiadású könyvvel, ami olyan 50 E volt. Azt írja ez a Deák, hogy a klasszikus lámpák 2 évtizede azonos szerkezetûek és a régi tükrök helyett polarizációs fóliát használnak (ez lehet akár az LCD fólia), mely csökkenti a lámpa súlyát, sérülékenységét, elõállítási költségét. Száz százalék, hogy a svájci és eközött hatásilag semmi különbség nincs. Gondolom a német az idõtállóbb, igényesebb akik nem szerelik, nem értenek hozzá; öregek pl...:)
balu, milyen szûrõt és lámpát kell venni ehhez?
A kérdező hozzászólása: Rafináltak ezek a németek. Nem hiába mondta fater, hogy az okosságot fizettetik meg. Lám Zepter :)
A kérdező hozzászólása: Én is olyat használok (utolsó) :)
Az biztos, hogy mûködik de nem attól, hogy négyszázezerbe kerül, hanem attól, ha egy erõsebb lámpával valamilyen lineáris polarizált szûrõn át megvilágítod a sérült területet. Ez biztos! Semmilyen különbség nem lehet egy közönséges LCD kijelzõrõl lehúzott fólia szûrõ gyógyhatása és a gyári üveg alapra épített szûrõ hatása között. Ebben nem kell hinni, ahhoz hogy tegye a dolgát. Valaki régebben a munkahelyen mutatott egy gyári bioptron lámpát amit akkoriban vett, ha jól emlékszem 35ezer forintért, de még az is sok érte, ugyanis jóval olcsóbban, meglévõ anyagból is összerakható.
A polarizált fénnyel meg a bioptronnal is készítettek már klinikai teszteket. Csak ugye ez nincs benne a hírekben, mert abba nem hal bele senki, meg nem ugrik a 10-rõl, nincs benne politika stb. Az egyik teszt. Van még ott bõven. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18687058
A kérdező hozzászólása: Sajnos sokmindenre nem jó ez, csak minimálisat segít, ami a béka segge alatt van. Marketing ez semmi más. Ennyi erõvel majd én is feltaláló leszek és ezt meg ezt fogok rátukmálni a szegény emberre. Szánalmas!
Kösz a leírást. A polaroid lencse is egy polárszûrõ ezek szerint?
Még csak az elejét írtad le, de azt többször is. :D :D
"A tükrözõdéseket mind kiszûrte." Mármint a polaroid.
Több Polaroid napszemüvegem is volt már, meg a családban is. És eddig mindegyik szûrt fényt engedett csak át a lencsén. Összehasonlítottuk más napszemüvegekkel is és ott nem mindnél tapasztaltuk ezt. A tükrözõdéseket mind kiszûrte.
Kösz. Tudnál konkrét lámpát is javasolni ami jó?
Most néztem és találtam kettõt is: Hama M77 lineáris polárszûrõ http://www.soosfoto.hu/webshop/489/hama-m77-linearis-polarsz.. Ár: 4 800 Ft 4 800 Ft + 0% ÁFA NDK M49 Lineáris polárszûrõ http://www.soosfoto.hu/webshop/1565/ndk-m49-linearis-polarsz.. Ár: 1 900 Ft 1 900 Ft + 0% ÁFA Kisebb átmérõjût akkor lehet használni ha ledes, vagyis nem trmel sok hõt a megvilágítás. Pl én mostanában mindig ledet használok erre. Halogén izzó már tette tönkre a polarizációs szûrõmet. Megégett a gyári, üveg lapok közötti szûrõ réteg. Nem kell a fénysugárnak párhuzamosan kilépni, mint azt a gyáriban különbözõm optikai trükkökkel megoldották. Az úgy ahogy kilép, akár szélesen vagyis nagy széttartással, úgy is ugyanúgy gyógyít, ez gyakorlati tapasztalat. Persze az sem mindegy, hogy mire használjuk. Nekem eddig csak gyulladás csökkentésben és megütõdés okozta duzzanatot sikerült gyorsan lecsillapítani vele. Ami érdekes, hogy egy sérült vagy gyulladt területwen valamit érzünk a kezelés alatt azonnal. Egy bizsergés szerû érzés jelentkezik ilyenkor a sérülésnél. Azt amit még mondanak, hogy különféle belsõ betegségeket lehetne vele kezelni, azt nem is figyeltem és nem is igazán gondolom, hogy arra hatna, persze amit nem próbáltam arra nem mondhatom, hogy nemi igaz, de azt sem, hogy arra mûködik. A "szín terápia" része viszont félig szemfényvesztés, ha bõrön keresztül használva várjuk a hatást. Másrészt részben igaz. Annyi igazság van benne, hogy a szemünkön keresztül a különbözõ színû és ritmusú megvilágítások (polarizációtól függetlenül) igen mélyen képesek befolyásolni a lelki állapotunkat. Viszont sérülések fájdalmak és gyulladások kezelésére leginkább a színszûrõ nélküli fény a leginkább használható. Amikor ez a bõrön keresztül belép a szövetek közé, ott a vérereken keresztül úgyis mint egy színszûrõn át csak a vörös fény összetevõ halad mélyebbre, ami minden fehér fényben ott van.
Megnéztem azt az oldalt, de ott nem találtam ilyen lineáris polár szûrõt. Máshol néztem, de csak max 62mm-est találtam és az is 7000Ft volt legalább. Az nem túl kicsi és ahhoz képest nem túl drága? Viszont ez még pluszban jó lehet a zöld fényterápiához? http://www.soosfoto.hu/webshop/kategoria=m96-szurok-161
A szûrõket már én is akartam kérdezni. Akkor már csak a lámpa a kérdés. Az is lehetne készen, mert nincs sok kedvem gányolni, meg tákolni. :)
A polraoid lencse egy kérdés volt, hogy az is polárszûrõként mûködik-e?
A kérdező hozzászólása: Na majd végigolvasom én is. :)
A kérdező hozzászólása: Érdekes, majd késõbb részletesebben elolvasom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Nekem volt Bioptronom tíz évig. Többször tönkrement a ventilátor, az izzó, stb. Most éppen a tápegység. 26 ezerért cserélték volna ki. Inkább beruháztam 50 e-ért egy Active Light-ba. Ahogy az egyik kommentelõ írta, ugyanaz, csak megvették a svájciak a szabadalmat. Egy hónapja használom, és meg vagyok elégedve a hatásával.
A kérdező hozzászólása: ui: a polarizált fényû lámpára gondolok vagy más "utángyártott"-ra
A kérdező hozzászólása: Szerintem ugyanaz lesz, mert ehhez is 7 szín van, na 1 hét múlva megkapom aztán meglássuk :)
Nincs bizonyíték a bioptron hatásosságára, így vedd úgy, hogy egy piszkosul drága asztali lámpáról van szó.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a Zepter nem hiába annyi amennyi és van rá biztosan garancia, ha nem válik be. Nem értem mire jó nekik az, hogy becsapják a vásárlókat és akkor kevesebben veszik; egyértelmûen az a céljuk, hogy minnél többen megvegyék. Annyira meg nem hülyék az emberek, hogy azt nézik, hogy mire jó; vagyunk már olyan modern világban, hogy tapasztalt ember tanácsát fogadjuk el, nem pedig HIT-ként vásároljuk meg, eléggé baromság lenne.
Azóta jelentek meg más fantázianevû lámpák más gyártótól mióta lejárt a Zepter egyedi forgalmazási és gyártási védettsége. Bagóért megvették Fenyvesi Márta biológusnõtõl a találmányát és 15 évre szabadalmi oltalmat vettek hozzá. Szerintem nyugodtan vásárold meg ha lényegesen olcsóbb mert technikailag semmivel nem lehet silányabb. A színeket én már 10 éve megcsináltam a lámpánkhoz mivel már 60 ezerért árulták a színeket. No mondom azt már nem. Minden szín egy bizonyos frekvencián világít akkor miért csak az ö pirosuk, kékjük, zöldjük gyógyít természetesen a polarizált fény kibocsájtó lámpára illesztve? Nem kell ám minden üzleti fogást készpénznek venni. Gondolom ettél már olyan ételt ami nem Zepter edényben fõt
10:12 "Nem értem mire jó nekik az, hogy becsapják a vásárlókat és akkor kevesebben veszik" Mondjuk ha egy ilyen cég 10-szeres áron árul mindent, és az emberek 30%-a tud kritikusan gondolkodni, akkor ez beláthatóan óriási extraprofitot eredményez.
Így van utolsó. Csak annyit tennék hozzá, hogy mondjuk nem tízszeres az ár, csak az árrés annyi.
7.12 -esnek Az írod hogy a színterápia totális baromság. Akkor az alapszín a sárga amit a lámpával adnak szerinted az is az? Miért nem nézel kicsit utána hogy mit takar az a kifejezés hogy Színgyógyászat? Egyszerûbb rámondani valamire hogy baromság mert téged nem érdekel vagy semmit nem tudsz róla.
A kérdező hozzászólása: Én erre azt tudom mondani, hogy Svájc a Minõség, a Precizitás, a Biztosság Amúgy ajánlottak 100ért PRO 1-est színekkel, állvánnyal de a kicsit, hát nem tudom, szerintem a polarizált ha nem válik be, akkor talán ez, de ahogy írtátok szerintem sem lehet más a hatása.
15: Ha arra gondolsz színgyógyászat alatt, hogy a hangulatodra hatással van, persze, hallottam. De ki ne találd már, hogy ha piros fénnyel világítod a bõrödet, az serkenti a véráramlást, a kék meg megnyugtatja a gyulladást:) . De szerintem le lett írva normálisan, nem csak én mondtam, hogy nem kell feltétlenül Zeptert venni. Ha ezek után a kérdezõ megveszi, hát szíve joga. Csak azt nem értem, hogy akkor mért kellett megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Érdekeltek a tapasztalatok meglátások, köszi mindenkinek!
Nekem van némi tapasztalatom a polarizált fény sebgyógyító hatásáról. A katonaság alatt kezeltünk egy ilyen manust csúnya nehezen gyógyuló lábszársérülése után vele. De persze nem csak lámpáztuk! Néhány hét alatt meg is gyógyult, ki tudja, hogy a lámpának volt-e szerepe ebben? Szóval a tapasztalatom a kevésnél is kevesebb. Nem úgy a természettudományos ismereteim és élettapasztalatom! Ezek alapján nagyon kis esélyt látok arra, hogy a polarizált fénynek bármiféle speciális biológiai hatása lenne. Annak viszont, hogy az ilyen készülékek árusításának kiváló pénzügyi hatása lehet valóban nagy az esélye. Mint ahogy annak is, hogy egészen könnyen lehet olyan "szaktekintélyeket" találni, akik jó pénzért a hatást tudományosan is alátámasztják.
A kérdező hozzászólása: érdekes :)
Akkor ha megengeditek leírom azt amit én átélte. Beinjekciózták a visszeres lábaimat pár éve, szépen gyógyult kivéve egyik szúrás nyomot a jobb sípcsontomon. A végén már a kisujjam elsõ perce belement, látszott a csont. Elmentem egy ápolónõhöz kifertõtlenítette megvilágította bekrémezte majd bekötötte. 3 hét alatt begyógyult szintig feltöltödött ma csak a nyoma van kicsit elszinezõdve. Még akkor karácsonyra vettünk egy lámpát s azóta is használom ha szükséges.
A kérdező hozzászólása: gratulálok!
Én szkeptikus vagyok, de magam láttam a hatását a színterápiának. ( nem a Zepternek, hanem az azt megelõzõ sztk-s lámpának). A sztori: a kórházban, egy nagyon csúnya lábú idõs beteg emlékezett rá, hogy neki kb 20 éve kezelték ugyanitt a lábát a lámpával. Öreg ápolónõ elõkerítette a lámpát a padlásról, és láss csodát: ugyanaz a lámpa újra meggyógyította ugyanazt a beteget.
A kérdező hozzászólása: Sokmindenre jó ez szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szóval senki nem tudja?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!