Találatok a következő kifejezésre: A sima a (4757 db)

Hogyan lehet átöltöztetni a simeket a Sims3-ban? Vagy hol lehet még ruhákat venni a simeknek?

Legjobb válasz: Vegyél egy ruhásszekrényt, és ha arra rákattintasz akkor megváltoztathatod az öltözéküket. Új ruhákat pénzért lehet venni. Nézd meg ezt: http://hu.thesims3.com/exchange/clothing

Vegyél egy ruhásszekrényt, és ha arra rákattintasz akkor megváltoztathatod az öltözéküket. Új ruhákat pénzért lehet venni. Nézd meg ezt: http://hu.thesims3.com/exchange/clothing

Sims2 Állatos krónikák, nem tudom hazahozni a simemet a munkából! :// Mit csináljak?

A Sims 2 Állatos krónikákban az egyik simem épp dolgozni volt míg a másik elment taxival a városba. Mikor haza jött a dolgozó sim még mindig dolgozott, pedig már rég haza kellett volna jönnie és hiába x-eltem ki, hogy ne dolgozzon, nem tudom hazahozni. Tudnátok segíteni? Hogy hozzam haza? :O

Legjobb válasz: ha lehet benne cheat-eket használni, akkor: ctrl+alt+c és írd be, hogy resetSim <sim neve> ez biztos mûködik.

ha lehet benne cheat-eket használni, akkor: ctrl+alt+c és írd be, hogy resetSim <sim neve> ez biztos mûködik.

Meddig élnek a simek a Sims 3-ban?

Eddig 89 naposan kipurcantak, de az egyik simem meg már 106. napja él. o.O Ez nem egységes?

Legjobb válasz: be lehet állítani

be lehet állítani


Hogy tudom elhelyezni a simeimet a the sims 3-ban?

Megcsináltam a házat abban az értékben hogy meg tudják venni tovább?

Legjobb válasz: Hello!! Hogy ha megcsinalalod a csaladodat megkerdezi hocva rakjad de hamarvalajol elnek akkor elkell koltoztetni vagy szamitogepel v telfonal

Hello!! Hogy ha megcsinalalod a csaladodat megkerdezi hocva rakjad de hamarvalajol elnek akkor elkell koltoztetni vagy szamitogepel v telfonal
ha még egyáltalán nem kezdted el velük a játékot, csak ugye kész vannak a karakterek, akkor menj a játékbeállításokra, válaszd ki a családot és lesz egy olyan opció, hogy másolat elhelyezése. :) és csak kattints rá a kívánt házra :) (de ha lemezröl van telepítve, a kiskönyvben mindent megtalálsz)

Hogyan tudom fiatalon tartani a simeket a SIMS 3-ban?

Legjobb válasz: Kapcsold ki a beállításokban az öregedést.

Kapcsold ki a beállításokban az öregedést.

Mi lehet az oka annak, hogy nem kelnek fel a Simek a Sims2-be?

Lefeküdnek, elalszanak és utána reggel nem kelnek fel és nem is lehet ?ket felkelteni! Segítsetek!

Legjobb válasz: Véletlen a Sims2:ValóVilág Edition játékot szedted le

Véletlen a Sims2:ValóVilág Edition játékot szedted le
A kérdező hozzászólása: Nem letöltöttem õket, hanem DVD-rõl van feltelepítve.

Miért nem kellnek fel a Simek a Sims 2-ben?

Este elalszanak a Simek és reggel nem tudnak/nem lehet felkelteni ?ket. Ilyenkor mit lehet tenni?

Legjobb válasz: lehet h hibás a cd!

lehet h hibás a cd!

Hogy tudom kigyógyítani a simemet a Sims2-ben az influenzából?

Legjobb válasz: Ha, szokott kertészkedni, és van gyümölcs centrifukája, akkor igyon, igyon sok gyümölcs levet, és persze pihenjen! Az elsõ hozzászóló, nincs is lázcsillapító a játékban!

Ha, szokott kertészkedni, és van gyümölcs centrifukája, akkor igyon, igyon sok gyümölcs levet, és persze pihenjen! Az elsõ hozzászóló, nincs is lázcsillapító a játékban!
Ha megbetegszik, aznap, vagy másnp ne menjen dolgozni, maradjon otthon pihenni. Majd a képernyõ jobb-felsõ részén, ki kell irja, hogy a sim újból egészséges.
Nem mehet dolgozni.Szabadságold a simedet a munkából és házi munkákat se végezzen csak pihenjen a kanapén, az ágyban vagy a fotelban.Pár nap alatt meggyógyul.És más simekkel se lépjen kapcsolatba mert az influenzát más simek is elkaphatják.Ha gyerek simrõl van szó akkor õt iskolába ne engedd.
Nem muszáj otthon maradnia a munkából, elég ha az enegria mutató maximálisan felugrik, tehát kialudta magát...ekkor újra egészséges lesz! :)
itasd forro teàval, meg adj neki làzcsillapitot!:) )))))
Ha sokat pihen, az is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is.
Nem kell otthon maradni aludja ki magát és kész, egy két nap és jobban lesz. Az enyémnek 4 gyerek meg munka mellett volt betegsége mégis túl élte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!