Találatok a következő kifejezésre: A sexben nem jó elsőnek lenni (1 db)

A sexben miért nem jó elsőnek lenni? Milyen előnyei és hátrányai vannak?

Barátn?mmel nyárra tervezzük és csak tudni szeretném hogy mit az elnyök és hátrányok. Én leszek az els? és nagyon szeretjük egymást.

Legjobb válasz: Szerintem nem az elsõség a lényeg, hanem az, hogy valóban azzal a személlyel akard, akivel megtörténik. Lehet az elsõ is nagyon rossz, mert igazából nem is akarják, és e miatt emlékezetes, de lehet nagyon felemelõ és "finom", ami pont azért marad örök emlék.Aztán az sem biztos, hogy amikor már sokadszorra vagytok együtt, akkor mindig jó, és tökéletes.

Szerintem nem az elsõség a lényeg, hanem az, hogy valóban azzal a személlyel akard, akivel megtörténik. Lehet az elsõ is nagyon rossz, mert igazából nem is akarják, és e miatt emlékezetes, de lehet nagyon felemelõ és "finom", ami pont azért marad örök emlék.Aztán az sem biztos, hogy amikor már sokadszorra vagytok együtt, akkor mindig jó, és tökéletes.
Nyárra tervezitek? Az jó, hogy nem rögtön, de azt miért kell ennyire tervezni. Bocs, nem baj, csak nekem furcsa.
Jó, hogy tervezitek, beszélgessetek róla és legfõképpen arról, hogy mivel, hogyan fogtok védekezni!
Szerintem kenyes dolog errol beszelgetni, ha mindketten tudjatok hogy tenyleg, akarjatok akkor hajra...nem fog rosszul elsulni.
Elony:ha mind2en elmentem, az szuper, mert eletrevalo emlek lesz, mert elso es jo volt...De a hatrany, hogy elsonek lehet nem ugy fog elsuni ahogyan elkepzeltetek, de egy 2-3probalkozas utan szuper lesz...Akarhogy nezzuk inkabb alonye van..MERT HA SZERETITEK EGYMAST AZ SZERETKEZES!!!!Es nem lehet rossz vege. hajra!:) :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Más is van aki úgy gondol a számára kívánatos nőkre, hogy mennyire termékenyek lehetnek meg ilyenek?

Mikor meglátok egy szép lányt/nőt, akit ugye kívánok is, mindig az jut eszembe, ami izgat, hogy nagyon termékeny lehet.

Aztán ha jobban megismertem akkor meg hogy legszívesebben anyává tenném, vagy el fogom venni.

Más is van akinek a szexuális vonzalma visszavezet tudatosan (nem csak tudat alatt, ahogy mindenki) ezekre a gondolatokra?

6

Minden férfi, ha párkapcsolatban van akkor is nézi, nézegeti a nőket folyamatosan?

10

Pasik, Ti szeretitek a csajotokat kikötözni szex közben? L

9

Itt már mindenki 3-asban akarja a szexet? Csak én gondolom úgy, hogy picit elfajult a világ? Vagy eddig is ilyen volt? Főleg lányok irták ezt, és szerintem ez elég r*banc*s.18/f

14

Ráharapott a [email protected]! Szakítsak vele? 20F

13

Miért csókolja a nyakat a férfi a kedvesének?

9

Barátnöm arra izgul ha könyörgök neki a szexért. Ez normális?

Mindig könyörögnöm kell térden állva a szexért meg olyanokat kell mondanom hogy istennőm kérlek szeretkezünk. Én meg megteszem. Ez beteges?

20

Valóban azokat a lányokat, akik nagyon rázzák magukat a bulikon diszkókban, partykon, azokat könnyű megfektetni?

Ezt haverom mondta Õ a nagy partiarc.
Akik nagyon feltűnően rázzák magukat a bulikon, hozzádörgölőznek a barátnőjükhöz, meg ölelgetik, puszilgatják egymást, azok a lányok ribizlik.

14

Vannak olyan oldalak, ahol azt hirdetik hogy faszt szopnának?

linkeket pls

8

Szivesen összejönnék csúnya nőkel de szégyelném mások előtt. Mit tegyek?

Még sose volt csajom de szeretnék már dugni nagyon, összejönék csúnya lányal is akár de szégyelném mások előtt. Mit tegyek? 21f

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!