Találatok a következő kifejezésre: A sexben nem jó elsőnek (3 db)

A sexben miért nem jó elsőnek lenni? Milyen előnyei és hátrányai vannak?

Barátn?mmel nyárra tervezzük és csak tudni szeretném hogy mit az elnyök és hátrányok. Én leszek az els? és nagyon szeretjük egymást.

Legjobb válasz: Szerintem nem az elsõség a lényeg, hanem az, hogy valóban azzal a személlyel akard, akivel megtörténik. Lehet az elsõ is nagyon rossz, mert igazából nem is akarják, és e miatt emlékezetes, de lehet nagyon felemelõ és "finom", ami pont azért marad örök emlék.Aztán az sem biztos, hogy amikor már sokadszorra vagytok együtt, akkor mindig jó, és tökéletes.

Szerintem nem az elsõség a lényeg, hanem az, hogy valóban azzal a személlyel akard, akivel megtörténik. Lehet az elsõ is nagyon rossz, mert igazából nem is akarják, és e miatt emlékezetes, de lehet nagyon felemelõ és "finom", ami pont azért marad örök emlék.Aztán az sem biztos, hogy amikor már sokadszorra vagytok együtt, akkor mindig jó, és tökéletes.
Nyárra tervezitek? Az jó, hogy nem rögtön, de azt miért kell ennyire tervezni. Bocs, nem baj, csak nekem furcsa.
Jó, hogy tervezitek, beszélgessetek róla és legfõképpen arról, hogy mivel, hogyan fogtok védekezni!
Szerintem kenyes dolog errol beszelgetni, ha mindketten tudjatok hogy tenyleg, akarjatok akkor hajra...nem fog rosszul elsulni.
Elony:ha mind2en elmentem, az szuper, mert eletrevalo emlek lesz, mert elso es jo volt...De a hatrany, hogy elsonek lehet nem ugy fog elsuni ahogyan elkepzeltetek, de egy 2-3probalkozas utan szuper lesz...Akarhogy nezzuk inkabb alonye van..MERT HA SZERETITEK EGYMAST AZ SZERETKEZES!!!!Es nem lehet rossz vege. hajra!:) :)

A mostani élettársammal kb 1.5 éve vagyunk eggyütt. Első 3-4 hónapban iszonyú jó volt a sex vele. Utána egyre ritkábban akar sexelni és ráadásul nem is ugy mint eleinte. Lehet hogy már nem kiván engem?

Pedig ? 36 én 42 vagyok.Vagy esetleg van valakije?Vagy nem tudom ki elégiteni ahogy ? szeretné?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen ellaposodott, megpróbálhatnátok valami újat. Élénkíti a szexuális életet.

Szerintem egyszerûen ellaposodott, megpróbálhatnátok valami újat. Élénkíti a szexuális életet.
Szerintem ez jó! A második kérdésedre viszont õ tudja a választ.
hidd el, jobb, mint fordítva;) szerencsés vagy, hogy hüvelyi orgazmusod van, nekem még nem volt. Az én párom viszont igényli, hogy én is kielégüljek, úgyhogy egyáltalán nem hagyja abba, ha õ elment, utána engem is eljuttat. Egyszer fordult elõ, hogy közösen mentünk el.
Így jobb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!