Találatok a következő kifejezésre: A sex hány (25 db)

A sex után (ami 03.11-én volt) hány napra mutatható ki, hogy van valami? Kb hány napra tudom megcsinálni az első tesztet?

Nagyon szeretnék babát!!23 éves vagyok,már 7 éve vagyok együtt a barátommal.3 éve élünk együtt,mindenünk megvan.Most már csak a baba hiányzik.

Legjobb válasz: A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk,hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá,de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz,hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva,meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu

A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk, hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá, de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz, hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva, meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: 03.02-én volt volt utolsó mensim elsõ napja.A legközelebbi 03.29-30 között kell, hogy jöjjön.Ami remélem nem fog jönni.És most egy kicsit megilyesztettél, mert én is nagyon hama felfázok és volt már gombám is.Hú remélem azért ez nagyon nem befolyásolja?!
Szia! Azt irtad, hogy 29-én kell legközelebb megjönnie. Ha késik a mensid, rá egy-két napra már tesztelhetsz. Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a teszt a terhességet. Én február elején voltam felfázva, március 02-án kellett volna megjönnie, akkor csináltam a tesztet.
Kb.a várt menzes elmaradása után 5 nappal tesztelj mert akkor már biztos h kimutatja!Én szoritok neked! üdv:15 hetes kismami
Szia! Ha most nem jön össze a baba akkor szerintem menny el egy vizsgálatra a dokidhoz.De azért drukkolok. Én is a várt menses után 3. nap csináltam tesztet és pozitív lett.Sok sikert a kis jövevényhez!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-Nagyon szépen köszönöm, hogy drukkoltok, nagyon jól esik.Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek a legjobbakat kívánom.És remélem nekem is össze fog jönni.

Lányok tík hány menetet bírtok a sexben és hogy szeretitek gumi nélkül belétek élveznek vagy gumival?

Legjobb válasz: Lányok, ti hány menetet bírtok szexben? És hogy szeretitek? Ha gumi nélkül belétek élveznek, vagy gumival? Ülj le, egyes.

Lányok, ti hány menetet bírtok szexben? És hogy szeretitek? Ha gumi nélkül belétek élveznek, vagy gumival? Ülj le, egyes.
És-sel. Ülj le, egyes.
tík?
és-el nem kezdünk...
Viszont a kötõjel után kéne egy "s", mert a -val, -vel rag v-je teljesen hasonul az utolsó kiejtett mássalhangzóhoz.
Pedig nem húz piros vonalat a szövegjavító...
Hogy mennyi itt a kultúr-troll, meg a kultúr-troll ellenes troll :P Csak azé is feluzlak tikket evvel a írásomval me jó esik :P Egyébként tudtommal a lányok annyiszor tudnak elmenni, ahányszor képes vagy kielégíteni õket. Mi férfiak, azért nem, mert idõ kell, hogy új adag ondó termelõdjön, és ráadásul sokat kivesz a szervezeted energiáiból. Nekem eddig 4 menet volt a rekord, de én utána teljesen kidõltem, és vagy 15 órát aludtam. A csaj többször ment el ezalatt mint én, és mire én kikészültem, õ még mindig teljesen be volt indulva, és alig bírtam leállítani 2, 5-3 óra tömény szex után :D 20F
Azért írtam kicsivel, hogy jelezzem, nem azzal kezdem a mondatot...
Nincs miért bocsánatot kérned, nem írtál semmi olyat, ami sértõ lett volna. Én nem bunkóságból javítok, hanem azért, hogy az emberek kicsit több gondot fordítsanak az anyanyelvük helyes alkalmazására.
Bocsáss meg, hogy beleszóltam a nyelvtani javításodba. Lány vagyok és olyan öt menetet, gumi nélkül jobban élvezem.
Így van. A tik gumi nélkül is tud kapirgálni.
Ilyenre van normális válasz? A tikot í-vel írta! Különben is, mi köze a más tikjaihoz, meg hogy gumival csinálják-e, vagy anélkül?
45%-os, kérdezd a magyartanárodat, gyógyszerészedet. Trollin' 4ever
Ahogy gondolod. Igazából nem neked írtam, hanem a kérdezõnek, és eddig rajtam kívül senki nem volt képes normálisan válaszolni. ;)
Persze elhiszem neked...
Kúúúltúúúrtroll :D Egyébként osztom :)

Hány napig tilos a sex méhszájseb égetés után? Hány napig vérzett vagy jött rózsaszínes folyás égetés után?

Dokim semmit nem mondott.

Legjobb válasz: Négy hétig tilos a szex. Ilyenkor a méhszáj felszínének egy része elhal, és ebbõl sebváladék ürül. Hogy ez meddig tart, teljesen egyéni. Ha alapvetõ dolgokat sem mond el a dokid, lehet, váltani kellene.

Négy hétig tilos a szex. Ilyenkor a méhszáj felszínének egy része elhal, és ebbõl sebváladék ürül. Hogy ez meddig tart, teljesen egyéni. Ha alapvetõ dolgokat sem mond el a dokid, lehet, váltani kellene.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
0, 5
gyök3 a köbön az 3*gyök3. Szorozva kettõvel és osztva 9^2-tel, az annyit tesz, mint 6gyök3/4(gyök3^2). Számolgass. Én 8 éves korom felé..
20:50 - Te cigány-e vagy?
csak félig vagyok cigány :)
Én 7 évesen, a suliban vertem ki elõször.
Nem voltam még tíz éves sem... 19/F
11 évesen kezdtem maszturbálni.
12 évesen 15/l
15 évesen! 17 évesen vesztettem el most vagyok 22 Lány
13 évesen! 15/ F
Én körülbelül 10 éves voltam amikor a farkamat kivertem és összekentem mindent a spermámmal, utána 11 évesen sikerült elérnem hogy egy nálam 3 évvel idõsebb lány leszopjon, majd 12 évesen sikerült megdugnom az egyik jó csajt az osztályomból!
5-6 évesen 19/L
13 évesen 17/L
Amikor elkezdtem masztizni. XD 10évesen
minusz 2 na elmegyek csocsózni, ma nagyon hülye kérdések vannak
0, 4 XD
basszus egyszerrrre 4 vááálasz???? aaaaa
gyök 3 a köbön szorozva 2 osztva 9 a negyzetennel.
"gyök 3 a köbön szorozva 2 osztva 9 a negyzetennel." gyök 3 a köbön az 2 XD 2*2 =4 9^2= 81 ( 4/81 -ed évesen a válasz a srácnál XD )
a sexet soha nem kívántam, a sZexet annál inkább.
16-17 éves korom körül. 24L
11 évesen f/16
Én valahogy nem kívántam, és most sem kívánom egyáltalán:/ 17/F
2 hét minimum ha tesztelsz
én úgy tudom hogy egy hétre rá
Teszttel egy hétre rá semmiképpen... Az elmaradt menstruáció után 5-10 nappal. És az ultrahangon is kb. ekkorra látszódnak gyanujelek.
Két hét, mert abban már benne van az elmaradt menstruáció. Min 2 hét.
minimum 2hét!
nekem az elmaradt mensi után már 2 nappal kimutatta, és nagyon a mensi elõtt lettem terhes, mert sajnos csak akkor volt lehetõségünk a szexre!!!
a terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, tehát a peteérés, és a megtörtént aktus elõtt, tõl, maikor még valójában nem isl étezik a terhesség. Az aktuskor ha van peteérés, és három napon belül összetalálkoznak az ivarsejtek, akkor onnantól számítva amikor beágyazódik a petesejt, és elkezd termelõdni a sárga test hormon meg a HCG, (két hét kb) attól lehet kimutatni 24/L
ja és az aktuális elmaradt menstruáció napjától lehet már tesztelni, elõbb nem érdemes. fõleg reggeli órában, mikor aí vizelet koncentrációja a legmagasabb. Clear Blue az egyik legérzékenyebb teszt ha jól tudom elõzõ voltam 24/L

Egy szüz csajnak hány alkalommal fájhat a sex, nektek hányszor fájt?

mert barátnömnek tegnap volt a második alkalom és még fájt neki sött jobban mindt az elsö de már nem szöz mert tuti átszakadt a hártyája ,megvolt a vérzés aktus után!

Legjobb válasz: nekem ugy az elsõ 3 volt vészes,és a 4.-5. ami már jó volt L/17

nekem ugy az elsõ 3 volt vészes, és a 4.-5. ami már jó volt L/17
Egy szûz lánynak csak egyszer fájhat. A másodiknál már nem szûz... Viszont akár több éves "tapasztalattal" a háta mögött is fájhat, fáj is, ha az elõjáték során nem izgult fel eléggé, vagy régen volt a korábbi alkalom. Nem a hártya átszakadása fáj, hanem a "szétfeszítés".
nekem nagyon szûk volt a szûzhártyám és a nõgyógyász is azt mondta....tökre be voltam ilyedve...azt mondta, h az átlag lányok nem ilyem szûkek. Én újjal szétfeszítettem, és akkor vérzett. Majd az elsõ aktusnál nem sikerült 3-4 centinél beljebb vinni, aztán ez volt 4-5 alkalommal. Utána már nem volt probléma.
nekem az elsõ 3-4 alkalom fájt, de aztán minden szuper lett!
Szerintem azért ez függ attól is kinek mennyire erõs a szûzhártyája.. hogy sikerült átszakítanod, mennyire szûk a lány. Nekem fájt az elsõ, és utána is fájt még egy darabig..kb 3-4 alkalommal utána múlt el. Pedig a barátom nagyon gyengéd és figyelmes velem.
egyszer sem fájt. nem is véreztem. nem is tulajdonítottam a szüzességnek nagy jelentõséget, és el tudtam engedni magam teljesen. :) 19/L
Legtöbbször csak az elsõ alkalommal fáj a szex, kevés esetben fáj másodszor is. Nekem még az elsõ sem fájt, a barátom nagyon gyengéd volt és odafigyelt rám.
nekem még hónapokig fájt a behatolás. utána jobb lett az aktus többi része.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. volt nekünk elöjáték csak hát akkor szerintem kevés azért nem élvezte! ö nem akart annyira várni
nekem nem fajt amikor elvesztetettem. viszont utana volt pár alkalom, amikor fajt, de az vmi fertõzés miatt volt.
Nekem is az 1.és 2. fájt a többi nem. De az tényleg nagyon tud fájni ha nem vagy eléggé felizgulva és úgy hatol beléd.

A párok átlagosan hány év együttélés után hagyják abba a sexet? Ill. milyen idősen?

Legjobb válasz: Miért is kellene abbahagyni? :) Mi 10 éve vagyunk együtt, és eszünk ágában sincs abbahagyni. :) 28 évesek vagyunk

Miért is kellene abbahagyni? :) Mi 10 éve vagyunk együtt, és eszünk ágában sincs abbahagyni. :) 28 évesek vagyunk
Abbahagyni? Nem törvényszerû, hogy abbahagyják. Szüleim 55 évesek múltak, több mint 30 éve házasok, és eszük ágában sincs abbahagyni a szexet.
Nem a kortól függ, hogy mikor hagyják abba, hanem attól, hogy a pasas mikor lesz impotens. Addig tolják a szekeret!

Vajon a nök hány százaléka szereti a popsi sexet?

Persze a lényeg nem az hogy hàny százalékok hiszen ezt nem lehet

Legjobb válasz: Ezt nehéz lesz megállapítani hogy a többség szereti-e? Viszonyítás kérdése.....én szeretem :)

Ezt nehéz lesz megállapítani hogy a többség szereti-e? Viszonyítás kérdése.....én szeretem :)
én szeretem
A többség nem, elviekben. Úgy 60-40-ben vagy 70-30-ban saccolnám meg.
Jó kérdés, olvastam már errõl több statisztikát is. Az egyikben például ilyenre emlékszem, hogy kb. kétharmaduk kipróbálja elõbb vagy utóbb, és kb. egyharmaduk élvezi, illetve csinálja rendszeresen.
Nekem az utolsó 10 bol 8 igényelte :)
1-2x még oké újítás kedvéért, de egészségügyi okok miatt én még akkor sem csinálnám ha élvezném. Az a lyuk nem arra lett kitalálva és kész. Szerintem a nõk 50%a bele se menne, de aki belemegy annak is kb fele aki élvezi és nem csak eltûri. És akkor sokat mondtam.
Kb 30%. A többség nem szereti sajnos.
ó finom pápszi....

Hány éves korig korai elkezdeni a sexet? És mikortól késő?

Legjobb válasz: Kövezzetek meg, de 23 voltam és máig vele vagyok. Elõtte nem volt semmi komoly, mindig éreztem valami picike viszolygást, ha a fiúval voltam. Nem akartam eddig várni, de akik lehettek volna valahogy nem jöttek be. Nem is testileg, csak valami mindig azt súgta, nem lesz jó. Nem erkölcsi dolgok miatt. Utólag ki is derült, hogy jók voltak az elõérzeteim. Barátom nem nézett le emiatt, sõt, örült neki, hogy az elsõ volt nekem. Igazán szeretem, és vele sose fordult meg a fejemben, hogy nem lesz jó, ha belemegyek. Sokak szerint ma ez már aggszûzségnek számít, de ez van...

Kövezzetek meg, de 23 voltam és máig vele vagyok. Elõtte nem volt semmi komoly, mindig éreztem valami picike viszolygást, ha a fiúval voltam. Nem akartam eddig várni, de akik lehettek volna valahogy nem jöttek be. Nem is testileg, csak valami mindig azt súgta, nem lesz jó. Nem erkölcsi dolgok miatt. Utólag ki is derült, hogy jók voltak az elõérzeteim. Barátom nem nézett le emiatt, sõt, örült neki, hogy az elsõ volt nekem. Igazán szeretem, és vele sose fordult meg a fejemben, hogy nem lesz jó, ha belemegyek. Sokak szerint ma ez már aggszûzségnek számít, de ez van...
Érettségi után a tuti. Minimum 3x-os az orgazmusélmény.
Ez nem kor függõ! Sokan mondják hogy majd 17-18 évesen. De én azon az elméleten vagyok hogy akkor mikor már úgy érzed mikor már érett vagy! Most az hogy pl 17 éves vagy az csak egy szám! Van aki már 14 évesen olyan szinten van szellemileg mint egy 20 éves!!
a lényeg hogy 14 év felett legyen...:)
Szerintem 15 éves kor elõtt korai. Legyen bármennyire is érett az illetõ, mégiscsak gyerek még. 17-18 éves korban ideális, és soha nem késõ. :) Persze ha valaki mondjuk 30 évesen is szûz, az okozhat némi gondot.
A kérdező hozzászólása: 20/f
te hány éves vagy? fiú/lány?
Ha majd megéred az aranylakodalmad. Addig bõven ráérsz:DD
A kérdező hozzászólása: Nyomós érv.
Amikortól tudod, hogy magyarul szex és nem sex!
17 felett már ideális alatta felelõtlenség, butaság és sosem késõ
Van ismerosom aki 9volt ez korai. en agyi szintemet mondom h 15az az idealis kor ha 1eve eggyütt vagytok. de a 17+az a jo kor
15 évesig biztos hogy korai. Talán 16-17 éves korra már vannak páran, akik megfelelõen tudnak gondolkozni szex terén, és megfelelõ a felvilágosításuk, és persze a párja is olyan. De fiúknál szerintem 17 évet mondanék, hiszen az átlag még mindig az, hogy a lány a fiatalabb a pároknál. Bár sokan úgyis elkezdik már 14 évesen is... Azt nagyon korainak tartom. Késõnek talán a 45-50-tõl mondanám.
A kérdező hozzászólása: Hát azért 50-60 évesen(ha persze megélem) már eléggé gáz lenne elveszteni talán akkor már jobb is ha hagyom! De ezt most nem magam miatt tettem fel hanem olvastam egy cikkben egy ehhez köthetõ mondatot.
szerintem nincs olyan hogy késõ... amikor megtaláltad azt akiben megbízol, akit szeretsz ...stb akkor majd meg történik... nem kell rágörcsölni... :) így lesz tökéletes az elsõ alkalom :)
A kérdező hozzászólása: Én a korairól szerintem már túl vagyok, de az utóbbi még simán bekövetkezhet.
Ez nem a kortól függ.Amikor úgy érzed, ogy készen állsz rá.Elkezedeni meg sosem késõ.:)

A szüzesség elvesztése után hány behatolás után válik kényelmessé a nõk számára a sex?

Én úgy gondolom hogyha nem lenne a nyalás akkor nem is lenne élvezetes a sex, ha rosszul gondolom akkor érdekelne hogy ti hogy gondoljátok:volt már fájdalmas a sex? Szeretnétek e ha a pasik nem akarnának nyalni? Hány évesen vesztettétek el? Fájt? És a fönti kérdés,kort is írjatok léci és a kérdésem csak nõknek szól,elõre köszi.

Legjobb válasz: Nekem speciál tavaly még fájt az ujjazás, most meg már nem, sõt szeretem. Én azzal kötném össze, hogy mennyire vagy érett és mennyire kívánod. Ez határozza meg a szexet.

Nekem speciál tavaly még fájt az ujjazás, most meg már nem, sõt szeretem. Én azzal kötném össze, hogy mennyire vagy érett és mennyire kívánod. Ez határozza meg a szexet.
A kérdező hozzászólása: Értem :-P köszi a választ :-)
nekem pl. az elsõ nem volt annyira élvezetes, de már a második-harmadik együttlét sokkal de jobban. egyébként nagyon sok múlik az izgalmi állapoton is. a nyalást, hogy szeretjük-e? Naná!! én személy szerint imádom! de nem ez dönti el, hogy élvezetes a szex, vagy sem. 18/L
elõzõ vagyok! én 17évesen veszítettem el. hogy fájt-e? nemigazán, én inkább kellemetlen feszítõ érzésnek nevezném.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!