Találatok a következő kifejezésre: A sex ami (104 db)

Sexbe vagy masztiba lehet hamarabb elmenni? és ha sokat masztiznak hamarabb elmennek a sexbe, ami nyilván nem jó!

Legjobb válasz: SZexbe hamarabb, masztiban mégis csak gyakorlottabb az ember. Férfi részérõl: szex Nõ részérõl:maszti(jobban tudják, hol érzékenyek)

SZexbe hamarabb, masztiban mégis csak gyakorlottabb az ember. Férfi részérõl: szex Nõ részérõl:maszti(jobban tudják, hol érzékenyek)
A kérdező hozzászólása: köszii ! majd a válaszokhoz írjátok már ha van tapasztalat meg ha kérhetném életkor és F vagy L
A kérdező hozzászólása: " és ha sokat masztiznak hamarabb elmennek sexbe?( ami nyilván nem jó )
és ha esetleg kipróbálnád, h legyen saját tapasztalatod? 87/Y
na jó, csak vicc volt, csak 79, 5 éves vagyok... ...de ilyenkor már feledékeny az ember...
Én nõ vagyok, maszti során hamar elmegyek, míg szex alatt tovább tart! A pasiknál tuti fordítva van. Volt olyan pasim, aki már attól is elment, ha hozzám érintette a p.csét! :D Még csak a behatolás sem volt meg! Isten a mennyben....!
Maszturbálás közben sokszor hamarabb hisz tudom hova nyúljak, mikor mit csináljak.Sex közben, ha pasi jól csinálja még hamarabb, ha kevésbé akkor besegítek neki:)

A barátnőm, már nyafog, hogy mindig az van a sexben amit én akarok?

Nem különösebben érdekelt a nyafogása, apám mindig azt tanította, ha egy asszony nyafog ok nélkül csapj le neki egyet. Szerintetek is a sex nem csak a fiúról szól?

Legjobb válasz: és mért esik nehezedre azt tenni amit õ akar?

és mért esik nehezedre azt tenni amit õ akar?
Pont olyan ostoba vagy mint az apád. Családi vonás :) ))))
hát igen...te aztán fiam olyan paraszt vagy, hogy már óvodában is traktor volt a jeled.
A sex akkor a legjobb, ha mindkét fél élvezi, és mindkét fél megkapja amit akar... ne legyél már ekkora önzõ paraszt...
Csapj oda csak az asszonynak, tudja meg ki az ÚR a házban.
Ne csodálkozz, ha a csaj ott hagy. :)
jófejvagy:D Mért te mit szeretnél sexba?Nem engedi az anált?:D
Igen csak a fiúról szól úgyhogy hagyd ott és gyorsan keress egy pasit.Vagy keress helyette egy ilyen nõt! http://mommo.hu/media/Szuper_izmos_noi_testepitok_5 Na ennek csapj le egyet!!Szerintem a atomjaidra hullanál ha visszacsapna neked öcskös!!!
Egyébként a férfiaknál ez szánalmas, szégyen ha a nõt ütik!! Veled egy súlycsoportúval kezdj!!
Ne háborodjatok fel kitaláció a kérdés...... ,
Szerintem is kamu kérdés. Egyébként komolyra fordítva a szót tudtátok azt, hogy régen az volt a szokás, hogy esküvõ után (talán másnap) a férj jól elverte a feleséget csak úgy? Így akarta elérni, hogy tisztelje õt és alázattal viseltessen a jövõben iránta. Ez fõleg faluhelyen volt így, nagyszüleink idejében. Elég hülye szokás volt, de muszáj volt megtenni, mert ne tartották férfinak, aki nem így cselekedett. Manapság már ez nem mûködik, bár néhány nõre kifejezetten ráférne.
A kérdező hozzászólása: Apám is mesélte, hogy akkor még könnyebb volt nõt megütni ha visszafeleselt.
Ekkora egy önzõ hülye barom hogy lehetsz? Hogy képzeled azt hogy bántasz egy nõt? És jó hogy nyafog nem csak az van a sexbe amit az egyik fél akar hanem mind két fél vágyait ki kell elégíteni, és így van ez az életbe is. Ha ez kamu akkor bocs de ha nem akkor gondolkoz el ezen de sürgõsen!!
paraszt-e vagy?
Nagyon remélem, hogy ez csak kamu. Ha nem, akkor csak annyit mondhatok, hogy szívesen vinnék egy szál gyomot a fajtád utolsó képviselõjének sírjára. Sikerült finoman fogalmaznom.
A kérdező hozzászólása: Egoisták kíméljenek.
Szex csak a nõkrõl szól. Mindig akkor van, ha a nõ akarja. Ha a nõ nem akarja és erõsködsz AZT NEMI ERÕSZAKNAK HÍVJÁK. Ha a nõ nem akar szexelni, ahhoz joga van. A pasinak ellenben mindig készen kell állnia a szexre (ez komoly! a pasi nem menstruál, nem terhes, nem ingadozik a hormonja). Ha te nem elégíted ki a nõdet akkor megcsalhat. Olyan nincs hogy te nem elégülsz ki mert a faszik mindig kielégülnek. Ha a pasi nyafog h nincs szex, rúgd tökön. Mindig a nõtõl függ hogy van szex. A nõ nem mindig akar szexelni és ez természetes. De ha soha nem akar szexelni, azon már érdemes, elgondolkodnod, mert valószínû egy nagy sz*r lehetsz az ágyban :) 26L
A kérdező hozzászólása: Kössz a biztatást! Tudtam én, hogy igazam van.
You have just made my day. Thanks, bro! A barátnõd küldd el. A szex CSAK fiúkról szól, ott semmiféle asszonynak nincs helye.
A kérdező hozzászólása: Sört, kaját, sexet és nyugodt tévézést. De ez amúgy is 90%ba megvan. Csak akkor nincs, amikor nekem nincs kedvem a sexhez.
Miért te mit akarsz???
A kérdező hozzászólása: Mert õ az asszony.

Hol lehet vagány mindenbe benne levő lányokat találni akik imádják a sexet amikor csak lehet?

Nem fizetősökre hanem élvezetből csinálókra gondolok. Amúgy párokra is akik nyitottak

Legjobb válasz: Erre én is kivi lennék.. :) Utcán is találni ilyen embereket,de azért a monitor mögül könnyebben vallja be ezeket az ember.. :D

Erre én is kivi lennék.. :) Utcán is találni ilyen embereket, de azért a monitor mögül könnyebben vallja be ezeket az ember.. :D
Ha végignézel az utcán, ezer meg ezer ilyen lányt látsz. Ezeket nevezzük luvnyáknak.
Sok ilyen csaj van, viszont azok a helyes pasikra buknak, legyenek akármennyire randák vagy röfik.
Legfõképpen az underground éjszakai életben. De ahhoz illik bennfentesnek lenni, mert különben kinéznek és nem lesz esélyed.
Sziasztok xD ha jobban körülnéztek vannak ám ilyen csajok bõven , mint pl én. Sok mindenben benne lennék... Komolyan olyan pasi hiálnyom van hogy naponta 4x-5x is masztizok... Bizony bizony... És még az elektromos fogkefés masztitól se nedvesedek be annyira mint egy pasi méretes erektõl duzzadó farkától. Ahhh
Hát igen sok a kam válasz....
Hát egy ilyen kérdés vonzza a poénokat! kiváncsi vagyok, az elõtted lévõ azóta hány üzenetet kapott :D

Ilyenkor óvszerrel sem ajánlott a sex? Amikor a nő a legtermékenyebb, olyankor sehogy sem ajánlott?

olvastam, h 14 nappal a mensi előtt (28napos ciklus esetén)...szóval, h olyankor a legtermékenyebb a nő.Olyankor óvszerrel sem ajánlott...és mi a helyzet az óvszer+megszakításos védekezéssel? szóval, h gumival, de mielőtt elmennék, kihúzom? tényleg sokkal nagyobb esély van a teherbeesésre?

Legjobb válasz: az óvszer ha nem szakad ki, akkor mindig tökéletesen véd. mindegy, hogy melyik napon történik az aktus

az óvszer ha nem szakad ki, akkor mindig tökéletesen véd. mindegy, hogy melyik napon történik az aktus
A kérdező hozzászólása: jót szóltál! köszönöm..most egy másik dilemmámat is megválaszoltad...szóval mi a barátnõmmel mindig óvszerrel védekezünk, nem szakad ki, nem folyik ki, mikor elmegyek, rögtön kihúzom, de néha óvszer+megszakítást használunk...gumival védekezünk, de kihúzom elõtte...és mindig parázok, h mi van, ha terhes meg ilyenek...tudom, h akkor sem 100% de sok olyat olvastam, h az óvszer az elég tuti és megnyugodtam
nyugi. az óvszerrel csak akkor van baj ha kiszakad. ha nem szakad ki akkor 100%os a védelem.
A kérdező hozzászólása: még a dobozon is fel van tüntetve, h nem 100%...de am tény, h általában a "felhasználó" (nem vok kocka :) ) hibája, ha gond van...mármint elõváladékos kézzel nyúl a gumihoz v a lányhoz..v mittomén sokáig bennehagya, elernyed és kicsordogál v mittomén...én annyira parás vagyok ilyen téren, h mielõtt elmegyek, néha ki is húzom, és igyekszek nem összeelõváladékozni a kezemet meg ilyenek. kösz a választ

Nem elég a sex amit a párom nyújt, magam kell "megoldjam" a problémám - rendszeresen (heti 2-3 alkalommal) - elég ciki, de nem bírok magammal, nagyon gáz?

A 2. trimeszterben vagyok és meg?rülök annyira kívánom az orgazmust.

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így vagyok, ez egyáltalán nem gáz. A gáz az, ha a "megoldást" titokban teszed és nem tud róla a párod. Minden apró titok rombolja a kapcsolatot. A párod biztos megérti. Egy 21 hetes kismama:)

Szia! Ezzel én is így vagyok, ez egyáltalán nem gáz. A gáz az, ha a "megoldást" titokban teszed és nem tud róla a párod. Minden apró titok rombolja a kapcsolatot. A párod biztos megérti. Egy 21 hetes kismama:)
Szia! Egyáltalán nem. Szerintem sokan vagyunk így ezzel a terhesség alatt. Én is csináltam a szex mellett is, pedig az utolsó hétig volt szexuális kapcsolatunk. Nekem mégsem volt ugyanolyan mint terhességem elõtt. Ne szégyeld a dolgot. Egyébként az én párom sem tudott róla.
Szerintem az baj, ha nem tudott róla, de mindenki úgy csinálja, ahogyan a meggyõzõdése diktálja.
Bárcsak már én is itt tartanák., mert egyenlore a szexrol hallani sem birok :) 13.hetes kismami
szerintem az a gáz, hogy a férjed nem veszi észre az igényedet.bár az is lehet, hogy fél kielégíteni nehogy a picinek baja legyen.nálunk ez volt de megbeszéltem, a párommal hogy ez csak jót tesz a babának mert ami öröm a mamának az öröm a babának

Lányok, amikor egy sráccal rossz volt a sex, akkor pontosan mit rontott el?

Mi az ami nagyon zavart titeket?

Legjobb válasz: Ha szexet sexnek írják be sem nedvesedek:S

Ha szexet sexnek írják be sem nedvesedek:S
Nyelvtan náci, ezen behaltam.... Miért nem nyelvtan zsidó, nyelvtan komcsi, stb.
A kérdező hozzászólása: Te voltál a követendõ példa, akit felhoztam. Bocs, ha nem volt teljesen érthetõ.
ezt hogy érted, hogy személyes rész? :) teljesen rám személy szerint vonatkozott, amit írtam a barátommal akadnak ilyen szituk és nem tudom minek tudjam be, de mindig akkor van ilyen, amikor pl 3 napig nem találkoztunk. mert ha pl minden nap együtt vagyunk, olyankor minden ok szexben is. szóval azokban a 3 napokban hogy mi lelheti..
A kérdező hozzászólása: Jöhet még, de ha lehet legyen hozzá legalább egy fél mondatnyi személyes rész is, hogy ne a levegõben lógjon(pl.: elõzõ hozzászóló).
amikor pl nem tud elmenni (mert elõtte hokizott, vagy mással volt, nem tudom)és olyankor mindig 600 féle pózt kell kipróbálni, néha nem is érezni bennem, mert nem kemény, de akarja, nem hagyja abba és közben meg rám fogja, hogy én nem vagyok jó. nos az ilyen izzadós szexek egyfajta impotensekkel, az rossz. de alig jutott eszembe, szóval hamar elfelejtõdik.
És ha igen akkor mi van aranyoskám?
Nagyon sok dolog el tudja rontani, a leg rosszabb ha látszik hogy iszonyatosan izgul...De van aki egyszerûen nem tudja, hogy kell felizgatni egy nõt. Baromi idegesítõ tud lenni az is ha egyáltalán neem figyel oda mert királynak gondolja magát, és azon kívül hogy a farkát huzogatja semmi plusszt nem tesz bele...
1-es ja hogy te csaj vagy? :D:D:D LOL
A kérdező hozzászólása: Valóban elírtam, de a megadandó témáknál már sikerült jól leírni, szóval remélem ezzel meg is elégednek a nyelvtan nácik, és visszatérhetünk a kérdéshez.
pl. ha nem volt elõjáték, ha túl kevés volt az elõjáték, ha csak elõjáték volt (mert mire aktusnak kellett volna lennie arra már nem volt kemény), ha nekem nem volt jó és neki igen, akkor utána nem elégített ki máshogy, ha túldörzsölte a nemi szervemet, ha rosszul nyalt, ha szex közben derült ki, hogy nincs nála óvszer, pedig õ volt a soros :) ......

Miért van az hogy tegyük fel együtt vagyok egy lánnyal és minden jó a sex is meg ájuldozik hogy milyen jó velem a sex satöbbi, aztán ha szakitunk neadj isten akkor a hátam mögött összehord olyan baromságokat amik nem igazak?

Ráadásul ellent mondanak annak amit akkor mondott nekem mikor még együttvoltunk?

Legjobb válasz: Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.

Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.
Mi van ha akkor játszotta magát?Amúgy ne foglalkozz vele szimpla bosszú.
A kérdező hozzászólása: Tuti nemjátszotta magát :O ismerem már annyira õket hogy észrevegyem ha valamejk csak játsza magát ...... bosszúra meg nemértem mért van oka elmentem vele olaszországba egy hónapra és szarrá untama fejem mert nemtudok oalszúl õ meg perfekt de jóarc maradtam hogy lássa mennyit jelent nekem bárhova elmegyek vele erre mikor hazajöttünk minden hülyeséget a fejemhez vág ez esett a legsazrabbul idézem "azért nemtudtam jóérezni magam olaszországba mert te ottvoltál" ... közbe meg õ könyörgött hogy mennyek vele ... én ezt nemértem :S
A kérdező hozzászólása: Egyépként mi is már 2 hónapja szakítottunk most köszönõviszonyba vagyunk mert egy suliba járunk a kérdésemet azért tettem fel hogy ha netalán tán valaki értené egy kicsit a nõket ezen a téren akkor ír valami okosat :D mert szerintem elõ fog ez még forduli meghát szeretném emgtanulni kezelni is ezt mert azért nemvalami jó ha a barátaimtõl hallom hogy miket terjeszt stb :S én is tudnék de nemlátom értelmét.
A kérdező hozzászólása: hibákért bocs :O hajlamos vagyok rá sajan

A sex után (ami 03.11-én volt) hány napra mutatható ki, hogy van valami? Kb hány napra tudom megcsinálni az első tesztet?

Nagyon szeretnék babát!!23 éves vagyok,már 7 éve vagyok együtt a barátommal.3 éve élünk együtt,mindenünk megvan.Most már csak a baba hiányzik.

Legjobb válasz: A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk,hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá,de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz,hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva,meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu

A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk, hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá, de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz, hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva, meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: 03.02-én volt volt utolsó mensim elsõ napja.A legközelebbi 03.29-30 között kell, hogy jöjjön.Ami remélem nem fog jönni.És most egy kicsit megilyesztettél, mert én is nagyon hama felfázok és volt már gombám is.Hú remélem azért ez nagyon nem befolyásolja?!
Szia! Azt irtad, hogy 29-én kell legközelebb megjönnie. Ha késik a mensid, rá egy-két napra már tesztelhetsz. Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a teszt a terhességet. Én február elején voltam felfázva, március 02-án kellett volna megjönnie, akkor csináltam a tesztet.
Kb.a várt menzes elmaradása után 5 nappal tesztelj mert akkor már biztos h kimutatja!Én szoritok neked! üdv:15 hetes kismami
Szia! Ha most nem jön össze a baba akkor szerintem menny el egy vizsgálatra a dokidhoz.De azért drukkolok. Én is a várt menses után 3. nap csináltam tesztet és pozitív lett.Sok sikert a kis jövevényhez!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-Nagyon szépen köszönöm, hogy drukkoltok, nagyon jól esik.Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek a legjobbakat kívánom.És remélem nekem is össze fog jönni.

A barátnőm amikor itt van nálam és tudja nincs itthon senki elkezd simogatni stb akkor egyből feláll de amire eljutunk a sex-ig lelankad és nagyon nehezen áll fel! Ez mitől van?

Legjobb válasz: Hülye vagy elsö:D:D nincs itt merevedési zavar:)....szüz vagy am?? ugyanilyen volt nekem....amikor mr szex lett volna...mint akit lelöttek..és mentünk csucsulni:D nyugi haver....idö..idö....és elne menj orvoshoz:)

Hülye vagy elsö:D:D nincs itt merevedési zavar:) ....szüz vagy am?? ugyanilyen volt nekem....amikor mr szex lett volna...mint akit lelöttek..és mentünk csucsulni:D nyugi haver....idö..idö....és elne menj orvoshoz:)
Merevedési zavar??? Szerintem menj orvoshoz, itt nem hiszem, hogy sok értelmeset tudunk mondani látatlanba!
nem lesz semmi gond, nem te vagy az elsõ aki így járt. idõvel és türelemmel minden rendbejön és aztán nem kell az éjszakákat alvással tölteni. tudom ajánlani az orális szexet és a pettinget. sok esetben segíthet : ) tapasztalatból beszélek. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat amugy az elsõ válaszolónak irnám hogy merevedési zavar az biztos nincs nálam mer ugy áll mint egy oszlop valamikor órákig is....:D amugy nem vagyok már szûz sem
kinézetre tök átlagos ... amugy meg sztem is szánalmas ez a "telefonnal fotozgatjuk magunkat a fürdõszobatükröben és felbasszuk egy közösségi portálra hogy midnenki lássa milyen szexik vunk"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!