Találatok a következő kifejezésre: A semmitmondó miért (3 db)

Elsõ válaszolónál a pont.
mert amíg beszélnek, addig nem kell gondolkodniuk. aminek meg lássuk be, van pozitív oldala is.
azért, mert ezzel próbálnak meggyõzni arról, hogy õk nem semmitmondóak.

Miért szereti egy csomó ember a semmitmondó tingli-tangli popzenét?

Legjobb válasz: mert ez kell a tinilányoknak. igazából az emberek 60-70%-a utálja ezeket a felkapott xarságokat, csak a média nyomatja ezerrel ezeket a "slágereket". nem csak a pop, a többi mûfaj színvonala rohamosan csökken. a rock odáig süllyedt, hogy már a jonas brothers is rockbandának minõsül, a rap és a hip-hop pedig egyre inkább kezd a pophoz hasonlítani. a jó öreg minõségi elõadõk pedig egyre inkább kezdenek kiöregedni, vagy halnak meg (pl michael jackson).

mert ez kell a tinilányoknak. igazából az emberek 60-70%-a utálja ezeket a felkapott xarságokat, csak a média nyomatja ezerrel ezeket a "slágereket". nem csak a pop, a többi mûfaj színvonala rohamosan csökken. a rock odáig süllyedt, hogy már a jonas brothers is rockbandának minõsül, a rap és a hip-hop pedig egyre inkább kezd a pophoz hasonlítani. a jó öreg minõségi elõadõk pedig egyre inkább kezdenek kiöregedni, vagy halnak meg (pl michael jackson).
Biztosan azért, mert érzelmeket vált ki, mint minden zene. Mindenkinek más-más jön be, ahogy például az illatoknál is. Nekem a hátam borsózik a hardrocktól, de Wagnertõl is... :D
A kérdező hozzászólása: Épp az a gond, hogy ezek a "slágerek" amiket megrendelésre gyártanak, nem váltanak ki semmit egy normális emberbõl. Nincs belefektetett munka, legyártanak egy alap dallamot, idióta rímekkel, "feel the sunshine"-szerû "mondanivalóval". 2 hónapig orrba-szájba sugározza a trendi média, azután meg megy a süllyesztõbe. Kérdem én, miért van erre szükség?
a pop zene nem semmit mondó! sokkal jobb, mint a rock, van hangja, és énekelnek benne a számok. és nem csak tinilányok hallgatják. én is, családom, barátaim is! és biztos sokkal jobb, mint az a qrva rock
"Énekelnek benne a számok" :D Gratulàlok, hallgasd még sokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!