Találatok a következő kifejezésre: A sarkamon egy (365 db)

Mitől van az hogy mától csak úgy jönnek be oldalak, ha az enterrel 2x kattintok rá? És amikor rákatt, akkor bal lent a sarokban egy új startlap oldal is bejön?

Legjobb válasz: a lényeg,hogy soha ne tudják meg mások,hogy milyen böngészõrõl beszélsz,mert akkor legalább nem is tudnak neked segíteni,

a lényeg, hogy soha ne tudják meg mások, hogy milyen böngészõrõl beszélsz, mert akkor legalább nem is tudnak neked segíteni,
A kérdező hozzászólása: Bocsi, a Firefox böngészõ!!

Olyan programot keresek amivel egyszerűen le lehet védetni a képeimet. Például a sarokba egy logót vagy szöveget rakni! Hogy hívják az ilyen programot?

Legjobb válasz: Nem védeted le. Csak raksz rá egy karaktert. És PhotoShop a legjobb hozzá, GIMP az ingyenes változata. G.

Nem védeted le. Csak raksz rá egy karaktert. És PhotoShop a legjobb hozzá, GIMP az ingyenes változata. G.

Megcsináltam.1 csík van a tesztcsík a második csík helyén vagyis annak a sarkába egy rózsaszín pöttyöt látok. Ez most mit jelent? Vmikor a gumi kiszakadt és a barátom csak most mondta el . Nagyon félek 16É

Legjobb válasz: Lehet hogy rossz a teszt. Nekem egyszer kijött a tesztcsík, és a másik csík helyére egy paca. Csináltam még egy tesztet.

Lehet hogy rossz a teszt. Nekem egyszer kijött a tesztcsík, és a másik csík helyére egy paca. Csináltam még egy tesztet.
Csinalj uj tesztet. Nem mondta a baratod, hogy mikor szakadt ki? Megjott mar azota? Kesik a mensid?
Újra kell csinálni a tesztet! Mikor kellett volna megjönnie??
Nem tudnál képet feltenni???


Fiúk, Titeket zavar, ha egy lánynak nem puha a sarka és érzitek? Lányok, Ti mit tesztek ez ellen?

Legjobb válasz: Nem a sarkadat fogja fogdosni, elhiszed? Hacsak nincs láb fétise. :) Amúgy ez a legkevésbé zavaró egy fiúnak. Én reszelem, ilyen sarok reszelõvel, meg krémmel kenem, áztatom. Ennyit tudok tenni, de mivel álló munkám van, ezért nehezen tartom fenn a puhaságot, de páromtól még nem érkezett panasz. (nem is sûrûn fogdossa a lábam, max. masszírozza egy átdolgozott nap után, de még nem szólt)

Nem a sarkadat fogja fogdosni, elhiszed? Hacsak nincs láb fétise. :) Amúgy ez a legkevésbé zavaró egy fiúnak. Én reszelem, ilyen sarok reszelõvel, meg krémmel kenem, áztatom. Ennyit tudok tenni, de mivel álló munkám van, ezért nehezen tartom fenn a puhaságot, de páromtól még nem érkezett panasz. (nem is sûrûn fogdossa a lábam, max. masszírozza egy átdolgozott nap után, de még nem szólt)
Én most vettem sarokgyalut. Kiáztattam teljesen a lábam, levágtam a keményebb bõrt róla, majd lereszeltem szépen. Most nagyon jó puha lett. Ez a gyalu tényleg nagyon szuper! :)
Elsõsorban magad miatt legyen rendben a sarkad. Annál igénytelenebb nincs, mint amikor látok egy tök szép lányt és tiszta repedezett, fehér a sarka. Nyáron meg a kosz is belemegy... jézusom. :D Beáztatod a lábad (vagy fürdés után) lereszeled, aztán egy jó zsíros, puhító krém. Akár kék tégelyes Nivea vagy vannak kifejezetten erre való készítmények. A legjobb a Hirsch, csal drága... viszont egy nap alatt is csodát mûvel.
én a dm-ben vettem habkövet, illetve ilyen múanyag szerû habszivacsot v nem tudom mi a rendes neve, azzal radírozom a lábam. utána pedig bekenem vmi puhító, vitaminos krémmel.
lereszelem és bekenem avonos levendulás sarokpuhító krémmel, imádom :)
Utolsó vagyok. Azt elfelejtettem, hogy vettem egy sarokpuhító krémet a DMben és reszelés után azt használom mindig.
menj el egy pedikûrre. csodákat tud tenni.
Én a Ped Egg-et használom egy-másfél hetente, leszedem a bõrt vele a sarkamról, áztatom picit aztán bekenem krémmel. :)

A cicám szobatiszta annak ellenére hogy még elég kicsi. Csaj egy baj van: éjszaka felkel pisilni és mindig a szoba egyik sarkát választja. Mit csináljaak?

Legjobb válasz: Miért baj?, jobb lenne ha a másik háromba is pisilne?:D Tedd az almot abba a sarokba amit kiválasztott. Ha neked nem jó az a hely, akkor át kell szoktatni máshová. Ezt úgy tudod elérni, hogy felitatod a pisit egy papírzsepivel és azt alomba teszed, az almot pedig a neked megfelelõ helyre. A sarkot alaposan felmosod fertõtlenítõvel, hogy ne érezze a szagot.

Miért baj?, jobb lenne ha a másik háromba is pisilne?:D Tedd az almot abba a sarokba amit kiválasztott. Ha neked nem jó az a hely, akkor át kell szoktatni máshová. Ezt úgy tudod elérni, hogy felitatod a pisit egy papírzsepivel és azt alomba teszed, az almot pedig a neked megfelelõ helyre. A sarkot alaposan felmosod fertõtlenítõvel, hogy ne érezze a szagot.
mivel még kicsi ezért meg kell tanítanod neki, hogy oda ne végezze a dolgát. pl.: vmi újságpapírt rakj neki ami vastagabb vagy pedig almos doboz :) ) nekem a doboz segített és rendesen szobatiszta lett :) ) remêlem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Csak *

Hogyan lehet leszokni arról, hogy ne lépjek sarokra? Bármilyen új csizma sarkát egy hét alatt elkoptatok nem győzöm a cipészhez hordani.

Legjobb válasz: Menj el elõször orvoshoz, mert lehet akár lúdtalp is. Betéttel könnyen orvosolható - tapasztalatból mondom.

Menj el elõször orvoshoz, mert lehet akár lúdtalp is. Betéttel könnyen orvosolható - tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok lúdtalpas, sajnos ilyen a járásom.
a gondodra nem tudok megoldást de viszont az tuti hogy az új magassarkúkat hordás elõtt el kell vinni megsarkaltatni mert a gyári flekk elég rossz minõségû....egy cipõboltos
Én is így járok mindig. Sosincs sarka a cipõimnek. 1-2 hét alatt el szokott tûnni az új sarka. Múlt héten le is tört. Én is észrevettem, hogy nagyon gyenge minõségûek, ezért eszembe sem jutott, hogy orvoshoz kéne fordulni emiatt.
A gond nem Veled van, hanem a cipõvel!Mûanyag a cipõk sarkának a vége, amit én is hamar lejárok!Lehetetlen lenne nem sarokra lépnem a 10 centi sarkú csizmáimban, még ha lábujjhegyen járnék, se menne!De ki az, aki lábujjhegyen jár?Még sportcipõben is elöbb teszem le a sarkam...Na mind1!Szóval minden cipõmet, amit veszek, rögtöm viszem a cipészhez és fémet rakatok a sarkának a végére!
Lehet, hogy ahogyan elõttem is írták, hogy a cipõvel van baj.. De lehet az is, amit már sokszor hallottam: a járás genetikailag "kódolt".. Én is a sarkamra lépek, anyám is, nagyanyám is... Ezzel nem lehet mit tenni. A cipõ sarka nekem is kopik..

A hörcsögömnek van egy sarka a ketrecben, egy egész kis mélyedés, oda jár vakarózni és tisztálkodni, miért?

Kakit, és pisit nem találtam ott. Apró atkákat sem találtam, direkt néztem. Másnak is ezt csinálja a törpehörcsöge? (dzsungi) Szobatisztaságra hogyan nevelhetném? Van egy két alagútrendszer wc papír gurigákból. Általában bennük alszik. Reggelente a kakit ki szoktam rázni a kukába. Miért kakil bele? Néha még a tálkájába is belekakál, belepisil. Ha egy sarokba üríteném neki a kakiját, vajon ott végezné a dolgát?

Legjobb válasz: Attól hogy lepontoztok még egy sarokba fog a hörcsög tojni...

Attól hogy lepontoztok még egy sarokba fog a hörcsög tojni...
az enyém is a sarokban tisztálkodik de õ a házikójába kakil:) rászoktatni nem tudom hogy csakis oda kakiljon/pisiljen mert ezt õ dönti el és úgy döntött a kis disznó hogy szétszórja mindenhova, de azért megpróbálhatod hogy odaszórod 1helyre... sok sikrert! :D
Nekem aranyhörcsögeim vannak (természetesen külön ketrecben) és nekik is van egy megszokott sarkuk ahol tisztálkodni szoktak mindig, ez hörcsögöknél így szokás. :) Õk egy sarokra járnak pisilni, nem összevissza, tehát megvan a wc sarkuk és mindig oda járnak. Gondolom a tied még nagyon fiatal lehet ha összevissza pisil, általában a nagyon fiatalok nem azonnal lesznek tiszták, de majd megtanulja vagy rájön. Bár törpehörcsög lehet nem olyan tiszta mint az aranyhörcsög.
Elvileg ha oda rakod amit tojik, akkor elõbb utóbb rászokik, hogy oda fosson
Szerintem õ dönti el, hogy mit hol csinál, erre nem tudod betanítani.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Igen, még eléggé fiatal. :) 7 hetes.
Szia! Az én hörcsögeim azok az etetötálba járnak tisztálgodni.
Vegyél egy számmal nagyobbat és hozzá vastag sportzoknit

Van egy kabin nélküli, függönyös zuhanyzónk. A sarokban van, az egyik oldalon oda tudom "ragasztani" a falhoz, de a másik oldalon nincs elég hely és folyton hozzám ragad fürdésnél. Mit csináljak?

A fürdőkád mellett van, így az egyik oldalát még a fürdőkád csempézett részéhez oda tudom tapasztani, de a másik kilépős oldalán nem tudom semmihez, mert csak egy kis csempészett rész van. Mivel kéne megoldani, hogy ne szívódjon be a melegtől?

Legjobb válasz: asztalterítõ sarkára való csipeszes ólomnehezéket vegyél.

asztalterítõ sarkára való csipeszes ólomnehezéket vegyél.
Kabin. Amúgy én eleve utálom a függönyt.
A kérdező hozzászólása: jajjj.. mennyire egyszerû! :D és erre nem is gondoltam! köszi! :)
nincs mit :)

Valaki linkelni egy SÁR (MUD) módot a farming simulator 2011-hez de a sár (MUD) map is jó?

Legjobb válasz: Én nem tud linkelni, mert nem jó linkelõm. :)

Én nem tud linkelni, mert nem jó linkelõm. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!