Találatok a következő kifejezésre: A salgótarjáni milyen szülésznők (2 db)

Ha Salgótarjánban szülnétek fogadnátok orvost? Ha igen, kit és mért pont őt? Véleményeket szeretnék hallani a kórházról. Milyenek a szülésznők? Lehet szülésznőt is fogadni? És egyáltalán érdemes?

Aggódó, els? babás, fiatal kismama vagyok. Salgótarjánban fogok szülni Júliusban.

Legjobb válasz: Salgótarjánba többé nem szülnék. Nem érdemes szülésznõt fogadni. Horváth a legjobb,de nem mennék hozzá. Ne haragudj a neg.véleményért,de itt semmi ne ok. Az UH-osok sokat tévednek,a dokik alkeszok,órákat kell egy vizsgálatkérõ papírra várni,le sem tudsz ülni,mert a sok idõs mind elfoglalja a helyet,ue.a helyzet a vérvételen is,a vizeletemben mindig találtak v.mit,mert itt a poharak koszosak,persze folyton a köjálba kellett szaladgálni ott nem találtak soha semmit stb.... Minden orvosról tudnék rosszat mondani,de én már veszítettem el egy 5 hónapos élõ!terhességet,a doki nem sokat foglalkozott a panaszaimmal és a végén Pestre küldtek.Ég és Föld a két hely,ezért én ott is maradtam,inkább megyek 130 km-t,minthogy még1x ez a kórház.

Salgótarjánba többé nem szülnék. Nem érdemes szülésznõt fogadni. Horváth a legjobb, de nem mennék hozzá. Ne haragudj a neg.véleményért, de itt semmi ne ok. Az UH-osok sokat tévednek, a dokik alkeszok, órákat kell egy vizsgálatkérõ papírra várni, le sem tudsz ülni, mert a sok idõs mind elfoglalja a helyet, ue.a helyzet a vérvételen is, a vizeletemben mindig találtak v.mit, mert itt a poharak koszosak, persze folyton a köjálba kellett szaladgálni ott nem találtak soha semmit stb.... Minden orvosról tudnék rosszat mondani, de én már veszítettem el egy 5 hónapos élõ!terhességet, a doki nem sokat foglalkozott a panaszaimmal és a végén Pestre küldtek.Ég és Föld a két hely, ezért én ott is maradtam, inkább megyek 130 km-t, minthogy még1x ez a kórház.
Szia! Én 9 hónapja szültem ott! Tudom ajánlani Horváth-ot nagyon rendes orvos! Nagyon aranyosak a szülésznõk is. Én mindennel megvoltam elégedve!!! Segítettek a tejet beindítani... Elõször nagyon tartottam Tarjántól mert nem sok jót hallottam róla, de õszintén mondom kellemesen csalódtam! Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írjál!Ja! Lehet szülésznõt is fogadni, de szerintem akkor már dokit fogadjál úgyis hozzá fogsz járni minden hónapban!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igaz még csak a terhességem elején járok, de szeretnék idõben tájékozódni. Horváthot fogadtam meg, hozzá járok magánrendelésre minden hónapban. Már mondtam neki, hogy EDA-val akarok szülni, mert nagyon nem bírom a fájdalmat és nagyon félek a szüléstõl, annyira, hogy nem is akarok több babát. Meddig kell bent lenni a kórházba szülés után? Elviszik a babát vagy végig velem van a szobában? Bent lehet valaki a szülésnél? Nem feltétlen a páromra gondolok, mert õ nem igazán szeretne bejönni, nagyon fél minden véres dologtól. Ti adtatok fogadott orvosnak a szülés után pénzt, vagy csak a terhesség idején a magánrendeléseken? Köszi elõre is a válaszokat.

A salgótarjáni kórházban milyen szülésznők vannak?

Legjobb válasz: Mint mindenhol, ott is ki kell fogni, de általában rendesek, egy-kettõ van, aki maradibb (az idõsebb korosztály), szóval érdemesebb a fiatalabbakat választani. De mivel elég kevés a szülés, így bõven jut idõ mindenkire, s akár több szülésznõ közül is "választhatsz"

Mint mindenhol, ott is ki kell fogni, de általában rendesek, egy-kettõ van, aki maradibb (az idõsebb korosztály), szóval érdemesebb a fiatalabbakat választani. De mivel elég kevés a szülés, így bõven jut idõ mindenkire, s akár több szülésznõ közül is "választhatsz"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!