Találatok a következő kifejezésre: A salgótarjáni milyen (11 db)

Ha Salgótarjánban szülnétek fogadnátok orvost? Ha igen, kit és mért pont őt? Véleményeket szeretnék hallani a kórházról. Milyenek a szülésznők? Lehet szülésznőt is fogadni? És egyáltalán érdemes?

Aggódó, els? babás, fiatal kismama vagyok. Salgótarjánban fogok szülni Júliusban.

Legjobb válasz: Salgótarjánba többé nem szülnék. Nem érdemes szülésznõt fogadni. Horváth a legjobb,de nem mennék hozzá. Ne haragudj a neg.véleményért,de itt semmi ne ok. Az UH-osok sokat tévednek,a dokik alkeszok,órákat kell egy vizsgálatkérõ papírra várni,le sem tudsz ülni,mert a sok idõs mind elfoglalja a helyet,ue.a helyzet a vérvételen is,a vizeletemben mindig találtak v.mit,mert itt a poharak koszosak,persze folyton a köjálba kellett szaladgálni ott nem találtak soha semmit stb.... Minden orvosról tudnék rosszat mondani,de én már veszítettem el egy 5 hónapos élõ!terhességet,a doki nem sokat foglalkozott a panaszaimmal és a végén Pestre küldtek.Ég és Föld a két hely,ezért én ott is maradtam,inkább megyek 130 km-t,minthogy még1x ez a kórház.

Salgótarjánba többé nem szülnék. Nem érdemes szülésznõt fogadni. Horváth a legjobb, de nem mennék hozzá. Ne haragudj a neg.véleményért, de itt semmi ne ok. Az UH-osok sokat tévednek, a dokik alkeszok, órákat kell egy vizsgálatkérõ papírra várni, le sem tudsz ülni, mert a sok idõs mind elfoglalja a helyet, ue.a helyzet a vérvételen is, a vizeletemben mindig találtak v.mit, mert itt a poharak koszosak, persze folyton a köjálba kellett szaladgálni ott nem találtak soha semmit stb.... Minden orvosról tudnék rosszat mondani, de én már veszítettem el egy 5 hónapos élõ!terhességet, a doki nem sokat foglalkozott a panaszaimmal és a végén Pestre küldtek.Ég és Föld a két hely, ezért én ott is maradtam, inkább megyek 130 km-t, minthogy még1x ez a kórház.
Szia! Én 9 hónapja szültem ott! Tudom ajánlani Horváth-ot nagyon rendes orvos! Nagyon aranyosak a szülésznõk is. Én mindennel megvoltam elégedve!!! Segítettek a tejet beindítani... Elõször nagyon tartottam Tarjántól mert nem sok jót hallottam róla, de õszintén mondom kellemesen csalódtam! Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írjál!Ja! Lehet szülésznõt is fogadni, de szerintem akkor már dokit fogadjál úgyis hozzá fogsz járni minden hónapban!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igaz még csak a terhességem elején járok, de szeretnék idõben tájékozódni. Horváthot fogadtam meg, hozzá járok magánrendelésre minden hónapban. Már mondtam neki, hogy EDA-val akarok szülni, mert nagyon nem bírom a fájdalmat és nagyon félek a szüléstõl, annyira, hogy nem is akarok több babát. Meddig kell bent lenni a kórházba szülés után? Elviszik a babát vagy végig velem van a szobában? Bent lehet valaki a szülésnél? Nem feltétlen a páromra gondolok, mert õ nem igazán szeretne bejönni, nagyon fél minden véres dologtól. Ti adtatok fogadott orvosnak a szülés után pénzt, vagy csak a terhesség idején a magánrendeléseken? Köszi elõre is a válaszokat.

Milyen a Salgótarjáni Kórház? Szült ott idén valaki? Várom a véleményeket, tapasztalatokat.

Legjobb válasz: Szia! Köszi a választ! Elõször is gratulálok a babátokhoz! Igen, pont ezt szerettem volna tudni, hogy milyenek a szülésznõk, nõvérek, csecsemõsök, mert nagyon vegyes véleményeket hallottam. Nem a közelben lakom, ezért semmilyen információm nem volt róla. Neked ki volt az orvosod? A baba veled lehetett a szobában? Mit lehetett bevinni a szülõszobába és mit kell(kellett) bevinni a babának? Hány napot voltál bent? Van rá lehetõség, hogy 1-2 ágyas szobába kerüljön az ember?

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Elõször is gratulálok a babátokhoz! Igen, pont ezt szerettem volna tudni, hogy milyenek a szülésznõk, nõvérek, csecsemõsök, mert nagyon vegyes véleményeket hallottam. Nem a közelben lakom, ezért semmilyen információm nem volt róla. Neked ki volt az orvosod? A baba veled lehetett a szobában? Mit lehetett bevinni a szülõszobába és mit kell(kellett) bevinni a babának? Hány napot voltál bent? Van rá lehetõség, hogy 1-2 ágyas szobába kerüljön az ember?
Azt kihagytam, hogy amikor be kellett volna feküdnöm a kórházba, már akkor 2 hete feljártam a SOTE-ra, és ott minden rendben volt. 2 naponta hívtak vissza CTG vizsgálatra, ahol mindent rendben találtak.
A kérdező hozzászólása: Szia! Hatvani vagyok. De mivel Berzéhez járok már jó ideje ezért úgy voltam vele, hogy tök mindegy hol kell szülnöm, csak nála szülhessek. Hatvanba semmiképp se akartam elég rossz híre van a kórháznak és az orvosoknak is. Most is durva dolgot hallottam az egyik ottani szülésorvosról.
Szia! Hát az biztos hogy, kérik a házassági anyakönyvi kivonatot, de hogy a 300 napnál régebbi is jó, na azt látod már én sem tudom.Bár nekem azt mondta akkor a védõnõm, hogy a régebbit is elfogadják, bár lehet, hogy változott. Egyébként megkérdezhetem, hogy hová valósi vagy?
A kérdező hozzászólása: Azóta már eszembe jutott mit akartam kérdezni :-) Kérik a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen, bízok benne én is, hogy minden rendben lesz. És remélem, hogy kellemes csalódás fog érni a kórházat és a személyzetet illetõen. Köszi az eddigi segítségedet is, hasznos dolgokat mondtál. Még akartam valamit kérdezni, de közbe elfelejtettem :-)
Szia!Akkor már nem sok van hátra, ne izgulj minden rendben lesz.Az a pár nap amit bent kell tölteni hamar elszáll és azt veszed észre, hogy már mentek is haza.Egyébként nem fogadtam szülésznõt, de aki volt az nagyon rendes volt.Jó babázást neked és ne izgulj rendben lesz minden.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én dec.11-re vagyok kiírva (aztán ki tudja, hogy mikor unja meg odabent)és lány lesz :-) Nagyon izgulok már. Te fogadtál szülésznõt? Olyan jó, hogy legalább valakitõl tudok kérdezni. :-)
Szia! Azt nem tudom, hogy kell-e elõre jelezni, engem rögtön egy 5 ágyasba raktak be.Végül is nem volt baj, mert amikor kihozták a babát nem nagyon tudtam még fölkelni úgyhogy a szoba társak segítettek.Egy gyönyörû kislányom született.Én úgy emlékszem, hogy kb. 9 óra alatt született meg, bár a végére már nem nagyon emlékszem, mert úgy összefolyt minden, vákummal jött a másik orvos meg nyomta a hasam.Te mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudod véletlenül, hogy ha 1 vagy 2 ágyas (fizetõs) szobát szeretnék akkor elõre kell jelezni, vagy van rá esély, hogy el tudnak ott helyezni. Nagyon köszi az eddigi válaszokat is, sokat segítettél! Neked is az elsõ babád? És mi lett fiú vagy lány? Mennyi idõ alatt lett meg?
Igen a kórházból hívta fel a szülésznõ, mi éjszaka mentünk be, bár nekem másnap amúgy is be kellett volna feküdnöm mert a kiírt idõpontig semmi nem történt.Popsikrémet a gyógyszertárba vettem azt vittem.Szerintem kis takarót is vigyél a babának, mert ott nem adnak, csak kis plédet.
A kérdező hozzászólása: Én is Berzénél fogok szülni.:-)Azért is izgulok ennyire, mert elég messze lakom és kell 1 óra mire beérek a kórházba, ráadásul egyetlen ismerõsöm sincs aki ott szült volna. Azt mondta nekem a múltkor Berze, hogy ha beindul a szülés akkor elég ha a kórházból felhívják õt. A popsikrémet elõre felírattad a gyerekorvossal, vagy olyat vittél, amit patikában lehet kapni? Te voltál elõtte látogatóba a szülészeti osztályon, vagy nem foglalkoztál ilyenekkel?
Szia! Igen kellett vinni pelenkát, törlõkendõt, popsikrémet. Egyébként Berze doktor úrnál szültem, nagyon rendes volt velem.A többi doki is nagyon figyelmes és kedves volt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi neked is a választ, sokat segített. Kicsit kezdek megnyugodni. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de akkor ezek szerint a babának a ruháin kívül vinni kell pelenkát, törlõkendõt is? Egész pontosan miket kell még vinni? Te kinél szültél?
Szia!Én tavaly szültem ott, akkor vinni kellet mindent a babának.A szülõ szobába nem lehetett bevinni semmit, a baba veled van egész nap, csak fürdetni viszik el.A szülésznõk nagyon rendesek voltak, hát a csecsemõs nõvérek között volt 1-2 aki kicsit kioktató hangnemben beszélt az emberrel, de összességében nem volt gond, aki normálisan viselkedett azzal úgy viselkedtek.Van lehetõség 1 ágya szobát kérni, de úgy tudom azért fizetni kell.Jó babázást neked.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az a helyzet, hogy nekem van fogadott orvosom és nála csak ott tudok szülni.


A salgótarjáni kórházban milyen szülésznők vannak?

Legjobb válasz: Mint mindenhol, ott is ki kell fogni, de általában rendesek, egy-kettõ van, aki maradibb (az idõsebb korosztály), szóval érdemesebb a fiatalabbakat választani. De mivel elég kevés a szülés, így bõven jut idõ mindenkire, s akár több szülésznõ közül is "választhatsz"

Mint mindenhol, ott is ki kell fogni, de általában rendesek, egy-kettõ van, aki maradibb (az idõsebb korosztály), szóval érdemesebb a fiatalabbakat választani. De mivel elég kevés a szülés, így bõven jut idõ mindenkire, s akár több szülésznõ közül is "választhatsz"
Szia. A régi Pécskõ az Match lett, a profi még megvan.
A kérdező hozzászólása: köszi

Salgótarjánban melyik a legjobb illetve milyen jó iskolák vannak?

esetleg hova jársz elégedett vagy-e vele ...

Milyen áruja van a Balassagyarmati, Szécsényi, Salgótarjáni (szerintem egy cég több teleppel) használtruha nagykernek?

Árak: 70-100-150-300 Ft/kg, eredeti préselt fél tonnás bálák. De vajon mennyire eladható? Nyilván ahogy mondják is krémt?l a selejtig minden benne van. Valaki vásárolt már t?lük? Nyilván mosnám, vasalnám, így nem II. osztályú gy?rött cuccok lennének.

Milyen iskola Salgótarjánban a Stromfeld Aurél Gépipari Építőipari Informatikai szakközépiskola (GT)? Szept. Ott kezdek

Legjobb válasz: Jár oda két ismerõsöm, õk tavaly szeptembertõl járnak oda, nagyon szeretik.

Jár oda két ismerõsöm, õk tavaly szeptembertõl járnak oda, nagyon szeretik.
egyszer jártam salgótarjánba, gondolom h szeretik, mert rengeteg ott a sexy csaj!!
Én tarjáni vagyok és lesz egy új osztálytársam aki a GT-bõl jött. Szal nem tudom, de állítólag nagyon szeretnek bulizni.
[email protected] Szerinted milyen? :D
nekem is ez a kérdésem :D oda mentél ? na és milyen? megbántad?

Milyen a szent lázár kórház salgótarjánba?

milyen a környezet, benegednek apát is hogy ott legyen a szül?szobában?? erre lennék kíváncsi!! köszönöm el?re is!tényleg ugy van hogy baba barát kórház?

Legjobb válasz: Szia! Én is ott fogok szülni februárban és hallottam már jót is rosszat is! Apát beengednek a szülõszobába! A környezet elmegy azt a pár napot majd csak kibírom valahogy!:)

Szia! Én is ott fogok szülni februárban és hallottam már jót is rosszat is! Apát beengednek a szülõszobába! A környezet elmegy azt a pár napot majd csak kibírom valahogy!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!