Találatok a következő kifejezésre: A saját szerint nyugodtan (2 db)

Ha a szomszédban lakó romáknak van joga pokollá tenni életmódjukkal a többi lakó életét, és ha szólunk, viselkedjenek normálisan :megfenyegetnek minket, akkor ezek szerint nekünk nincs jogunk a saját lakásunkban nyugodtan élni, pihenni?

Legjobb válasz: Kellemes képzelgés, gyerekek! Ha az jön a mostaniak helyére, akire én gondolok ( dehát politikamentes az oldal ), az még ennél is inkább fel fogja karolni õket, mert "hazabeszél". A jogszabályok hiánya okozza a félreértéseket, a vitát, a káoszt és az átlagember tudatlansága!

Kellemes képzelgés, gyerekek! Ha az jön a mostaniak helyére, akire én gondolok ( dehát politikamentes az oldal ), az még ennél is inkább fel fogja karolni õket, mert "hazabeszél". A jogszabályok hiánya okozza a félreértéseket, a vitát, a káoszt és az átlagember tudatlansága!
Elözõ: Mit szólnál, ha te csinálnál egy bulit a lakásodban és a szomszédod cyklon-b t nyomna az orrod alá?
El kell, hogy keserítselek: nincs. A nagymamám emeletén lakik egy család önkormányzati lakásban. Van egy rokon, akit nem engednek be, így az a szemétledobóban lakik. Sokszor verekednek, dajdajoznak hajnalig, a kizárt rokon a villanyórák szekrényébe pisál, így az egész emeleten terjeng a szag... A panaszainkra a válasz az önkormányzattól: mivel a díjakat fizetik rendesen, nem tudnak velük mit csinálni. Úgyhogy õket védi a szaros kisebbségi törvény, te meg húzd össze magad jó kicsire. Ezt várják az embertõl, sajnos. Úgy, hogy a te adódból kapják ezek a segélyt... felháborító.
És ha szólsz bármiért is, kapásból rádsütik: "RASSZISTA!!!", és te leszel a szemét.
Na, ne hülyéskedjetek már! Nemcsak, hogy romák ellen nincs törvény a csendháborítás tekintetében, de egyáltalán SENKIRE! Olvassatok már utána akár itt az oldalon is, hogy hány ilyen kérdés van társasházakkal + a zajongással kapcsolatban! Semmiféle kisebbségi törvényt nem kell idekeverni, a hatóságokat meg nem hatja meg semmi sem, nyugodjatok már bele, szélmalomharcosok!
Sajnos várnod kell még egy évet a következõ kormányig, remélhetõleg akkor pofán lesznek verve az ilyenek mint a te szomszédaid.Addig sajnos hiába hívod a rendõrséget, õket védi minden törvény.Gondold meg hogy kire rakod az X-et.
De van. Származásra való tekintet nélkül ez egy polgári peres ügy. Ennyi.
"De van. Származásra való tekintet nélkül ez egy polgári peres ügy. Ennyi." Azt hitted.
A kedves csládot meg kell lepni egy adag ciklon-b nevû anyaggal, mint ahogy az utolsó vbálaszolónak is meg kéne ismerkednie vele. Közelrõl.
Elsõnek: Melyik pontja védi a kisebbségi törvényben a romákat egy ilyen miatt? Nem hinném, hogy lenne egy ilyen passus, hogy szabadon zavarhatják más békéjét. Fenyegetésért is fel lehet jelenteni. Szóval van rá törvényes lehetõség. ha meg rosszul mûködik a rendszer az nem csak romák esetében is rosszul mûködik. Sok ilyen van még.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem értem kinek akarsz emailezni.Nekem, v a 12:33-nak.
Aztán mehetsz az "óvónéniknek" sírni, panaszkodni! :D :P
12:33 - asnak: Ne lepõdj meg, ha megy az e-mail a kérdésed megválaszolására! Itt nem fórumozok veled...... Itt se véletlenül kukáztak le!
nincs polgárõrség vagy hasonló? egyébként nem hiszem el, hogy ne lehetne valamit tenni . keressetek fel valami jó ügyvédet, de szerintem ha az se használna ki lehet találni valami oylat ami nagyon kellemtlen. Boritsatok fekáliát rájuk, vagy ragasztózzátok be a zárjaikat pillanatragasztóval. Ha cigány, ha nem mindenképp tenni kell valamit. Viszont, ha etnikai konfliktust gyártotok belõle, akkor aztán tényleg semmi értelme bármilyen módszernek, mert az lesz a háborúskodás oka, és nem az amit tesznek.
Szólj be egy fülkébõl késõ este, hogy kábítószerrel üzletelnek a lakásban. Ha szerencséd van, kommandósok jönnek és az elég kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ez tul.képpen költõi kérdés volt, évek óta tehetetlenek vagyunk, egyszerûen kiváncsi vagyok, ti mit csinálnátok.Jön a jó idõ, a helyzet fokozódni fog, télen nem az udvaron arénáznak, de így is gáz.És valóban nem egy családról és nem egyszeri buliról van szó.Pereskedés, rendõrség?Mi szeretnénk életben maradni.
Elõzõ válaszolónak írom, hogy ha vélatlenül cigány vagy, ne szívd mellre, ez a jellemzõ a fajtátokra ÁLTALÁBAN. Tehát nem vagyok taljesen rasszista egyéneket sosem ítélek elsõre származás alapján. Ráadásul még a csajom is cigány, szóval nem vagyok egy vaskalapos gyökér (annyira)
Te magad is kényszer munkás vagy, csak nem veszed észre... :P Egyébiránt mióta eltörölték a "csendháborítást", mint olyat, illetve a "házmester" tisztséget ( nem a közös képviselõre gondolok, hiszen neki nincs ilyen fajta JOGKÖRE ), azóta mindenki elmehet a panaszával a sunyiba, lehetsz Te akár bantu néger is! Ha magyartól nincs nyugtod, akkor se tehet érted seki semmit - mert erre is van számos példa, csak ezt mindenki elfelejti.
Nem "egy buliról" van szó, hanem egy halom civilizálatlan ólba való cigány állandó randalírozásáról. Vagy takarodjanak vissza az erdõba, vagy viselkedjenek. Bár ez a népség sose fog megváltozni vagy bárhová beilleszkedni. Én kényszermunkára fognám õket, amíg bele nem halnak. Ennyi hasznuk legyen.
Nekem jött az üzi:) Az óvónéni is olvasta, alaposan meg is büntetett, ezért elnézést kértem a válaszolótól a félreérthetõ fogalmazásomért, amit jogosan nehezményezett.

A saját orvosom szerint nyugodtan előre lehet hozni a menzeszt, a neten viszont mindenki mást mond. Kinek van igaza?

(az utolsó 3 db tablettát nem veszem be, aztán 7 nap szünet, majd jön a köv. adag tabletta, ami rendesen fog hatni).

Legjobb válasz: Szerintem a legjobb, ha rendesen szeded, vagyis beveszed az összes szemet! Persze lehet néha olyan, pl. nyaralni mégy és pont akkor jönne meg, akkor eltolod azzal, hogy nem tartasz szünetet és szeded tovább a köv. levelet! De csak nagyon ritkán!

Szerintem a legjobb, ha rendesen szeded, vagyis beveszed az összes szemet! Persze lehet néha olyan, pl. nyaralni mégy és pont akkor jönne meg, akkor eltolod azzal, hogy nem tartasz szünetet és szeded tovább a köv. levelet! De csak nagyon ritkán!
Figyelj! Akik a neten nyilatkoznak, azok tapasztalatból beszélnek, nem orvosok és nem tanulták! Lehet adni az itt leírtakra, de egy doki az egyértelmû, hogy megbízhatóbb! Szerintem ez logikus!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!