Találatok a következő kifejezésre: A saját szerint (89 db)

Hogy magyarázzam meg anyósomnak hogy én a saját elveim szerint szeretném nevelni a babámat?

egy igazi hárpia anyos.sajnos még velük élünk,fiatalok vagyunk és ? szerinte nem vagyok anya és mindenbe beleszól.eddig is meghallgattam amit mond de nem úgy csináltam sok mindent és sosem volt semmi baja a babónak.gyönyör? egészséges baba.szeritem az hogy fiatal vagyok még nem ok arra hogy ne én döntsek hogy mi hogy legyen.? régimódi dolgokhoz ragaszkodok én meg a mostani szokásokhoz.köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Szia! Egyik megoldás - ahogy te is írtad -, hogy meghallgatod, majd nem úgy csinálod. Ha ez nem segít, esetleg megpróbálhatod neki elmagyarázni, hogy õ is a saját belátása szerint nevelte a gyerekét, gyerekeit, ne akarja tõled elvenni a saját babád nevelésének lehetõségét. Esetleg hivatkozhatsz a védõnõre, vagy a gyerekorvosra. Arra, hogy õk kérték, hogy valamit így és így csinálj. A párod nem tud hatni az anyósodra? Egyébként az anyósod hány éves volt, amikor gyereket szült? Végül egy utolsó lehetõség, hogy így vagy úgy, de megpróbáltok elköltözni. Egyébként nem valószínû, hogy rosszat akar, egyszerûen csak meg van róla gyõzõdve, hogy úgy kell csinálni. Nekünk még nem született meg a babánk (még van néhány napunk), de az anyósom már néha most is leszól, de azért, ha ragaszkodom a véleményemhez, akkor nem erõsködik tovább.

Szia! Egyik megoldás - ahogy te is írtad -, hogy meghallgatod, majd nem úgy csinálod. Ha ez nem segít, esetleg megpróbálhatod neki elmagyarázni, hogy õ is a saját belátása szerint nevelte a gyerekét, gyerekeit, ne akarja tõled elvenni a saját babád nevelésének lehetõségét. Esetleg hivatkozhatsz a védõnõre, vagy a gyerekorvosra. Arra, hogy õk kérték, hogy valamit így és így csinálj. A párod nem tud hatni az anyósodra? Egyébként az anyósod hány éves volt, amikor gyereket szült? Végül egy utolsó lehetõség, hogy így vagy úgy, de megpróbáltok elköltözni. Egyébként nem valószínû, hogy rosszat akar, egyszerûen csak meg van róla gyõzõdve, hogy úgy kell csinálni. Nekünk még nem született meg a babánk (még van néhány napunk), de az anyósom már néha most is leszól, de azért, ha ragaszkodom a véleményemhez, akkor nem erõsködik tovább.
Én erõszakos vagyok, és elõbb utóbb odáig fajulnék, hogy nem engedném a gyerekhez. Elõször finoman, ahogy írták elõttem, meghallgatni, bólogatni és saját belátás szerint cselekedni. Majd elmondani, hogy te így gondolod, és nincs baja tõle a gyereknek, akkor miért csinálnád másképp. Aztán elmondani, hogy a doki, védõnõ így mondta, és minden kismama így csinálja. Sokminden változik a rég óta, már 2 év alatt is. Kersztlányomnál másképp volt minden 2 éve, mint most a lányommal. Ami régen jó volt, lehet már azóta rájöttek, hogy nem is olyan jó (lásd csípõpelenka...) Ha meg nem nyugodna, megmondanám neki, hogy még egy vélemény, és nem kell többet megfognia a babát, ha nem tudja ezt elfogadni... És igen, a férjed igazán melléd állhatna, mert így idegbeteg leszel pár év mulva, mint anyám is, aki a mai napit anyósával él együtt, és csodálom, hogy még nem szökött meg. Amúgy mennyi idõs vagy, hogy "fiatal" vagy?
1 szabály! Senkivel NEM SZABAD EGYÜTT LAKNI! Ezt ne úgy fogd fel, hogy azt a pénzt a babádra költöd inkább, hanem úgy, hogy a babád egészséges fejlõdéséhez, a ti nyugalmatok érdekében, azért hogy kiegyensúlyozott család legyetek és hogy megmaradjon egy egészséges viszony az anyósod és közted, ezért kell külön menni. A párod is melléd kéne hogy álljon. Hidd el minél tovább laktok ott, annál nagyobbak leszenk a problémák, és elõbb-utóbb a kapcsolatotokat is tönkre teszi ez az idegõrlõ állapot. 2. Nyugodtan megmondhatod hogy azért mer fiatal vagy, még nem vagy hülye és mindenkinek kutya kötelessége tiszteletben tartani a nevelési elveidet, mert a kisbaba a TI GYERMEKETEK!!! És ha anyósod megfeszül ez akkor is tény marad örökre. Nincs joga téged elítélni és kioktatni. Egyébként pedig ez lelkileg sem tesz neked jót, mert az összes önbizalmadat a földbe döngöli. Legyél erélyes, ha kell közöld a pároddal, hogy elköltözöl a babával ha nem talál sûrgõs megoldást a problémáidra. Nem beszélve arról, hogy az anyósok mindíg felhánytorgatnak mindent, tisztelet a kivételnek, ha van olyan. Az én anyósom nem lépheti át a küszöbömet és a gyerekemet is kétszer látta de azt is csak azért mert akkor éppen jó napom volt. Sok sikert és kitartást kívánok neked. 5 hónapos kislány anyukája
Biztosan nem bírnám ki, de a párod felõl kellene közeledni, mert a párod anyja..szépen mondja meg neki, hogy az õ felesége képes egy babát nevelni..ez pedig eleve nem jó ha együttlaktok, mert valamilyen szinten rá vagy utalva, és ezt ílymódon ki is próbálja használni. Sajnos ez ilyen..én szerencsére külön lakom, aki átlép a küszöbömön az itt nem utasít az tuti..nem tudnátok valahogy külön meni?? Így nagyon sok gond lehet még
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. a babamegvonást már próbálam az nem jött be mert totál puskaporos volt a levegõ és nem érte meg.elköltözéssel ugy vagyok hogy egyenlõre szivesebben költeném a pénz a babára az albérlet helyett.azon van a vita hogy én a nagymamára hallgatnék aki 4 gyereket felnevelt vele szemben aki csak 1-et.
Én is azt mondom, hogy költözzetek külön. Egy gyerek normális közege az, hogy a szüleivel él, külön! Persze megint más, ha valaki ikerházban lakik, egyik oldalon a nagyszülõk, másik oldalon a kis család. De szerintem nálatok nem ez a helyzet, hanem az, hogy ti odaköltöztetek az anyóshoz. Menjetek külön szerintem is, kell a magánélet, mert különben csúnya dolgok történnek. Én is fiatalon szültem, és egyedül is maradtam a babámmal, de mégis külön mentem anyukámtól, mert bár imádom, de ez már senki számára nem volt így jó, összezárva. Kevés pénzbõl ugyan, de megvagyunk.

Ha egyazon napon végzek súlyzóval gyakorlatokat (bicepszre, mellizomra, tricepszre. ) és a fegyencedzésben leírtak szerint gyakorlatokat ugyancsak ezekre az izmokra akkor ez így jó, vagy vegyen külön napokra a súlyzós és a saját testsúlyos edzést?

Mivel érhetnék el minõségibb fejlõdést, ha mindkét fajta edzésmódot alkalmazom minden nap vagy naponként váltogatom az edzésmódot? (nem csak ezekre az izmokra edzek, csak említettem párat)

Legjobb válasz: Én egy napon végezném a súlyzóst és a saját testsúlyos izomcsoportok szerint. Tehát pl mellnél menne a fekvõtámasz a fekvenyomás, tárogatás mellé, hátnál ugye a húzódzkodás, stb.

Én egy napon végezném a súlyzóst és a saját testsúlyos izomcsoportok szerint. Tehát pl mellnél menne a fekvõtámasz a fekvenyomás, tárogatás mellé, hátnál ugye a húzódzkodás, stb.

Magánválalkozo vagyok és a saját nevem szerint vagyok a hivatalba beregisztrálva! Szeretnék netes oldalt készitetni! Az nem probléma ha nem a saját nevem az oldal neve?

Legjobb válasz: Ha szabad a domain, akkor bejegyezheted. De azért én elgondolkodnék, hogy valóban a neved lesz a honlap név és nem arról szól amit csinálni fogsz? Én a találati listán inkább az ingatlanatiras.hu-ra kattintanék, ha ingatlan átírást szeretnék, mint kovacszoltan.hu-ra. Van módszer a domain név választásnál amivel megtudhatod, hogy amivel foglalkozol azok közül a szavak közül melyiket havonta hányan keresik. Inkább ilyen szót keress... Ha több téma van, akkor több domain! Hidd el a google is jobban szereti, ha valaki nem kazánkovács és nõgyógyász is egyszerre. (És egyáltalán nem mindegy, hogy hány vevõt küld feléd a google!)

Ha szabad a domain, akkor bejegyezheted. De azért én elgondolkodnék, hogy valóban a neved lesz a honlap név és nem arról szól amit csinálni fogsz? Én a találati listán inkább az ingatlanatiras.hu-ra kattintanék, ha ingatlan átírást szeretnék, mint kovacszoltan.hu-ra. Van módszer a domain név választásnál amivel megtudhatod, hogy amivel foglalkozol azok közül a szavak közül melyiket havonta hányan keresik. Inkább ilyen szót keress... Ha több téma van, akkor több domain! Hidd el a google is jobban szereti, ha valaki nem kazánkovács és nõgyógyász is egyszerre. (És egyáltalán nem mindegy, hogy hány vevõt küld feléd a google!)
Jézusom, ennyire nulla marketingtudással ne kezdj bele semmibe! Bele fogsz bukni! Ne csináld!
Kedves 2/2! Te egybõl mindent tudtál a marketingrõl? Ugye nem? Mindenkinek el kell kezdeni valahol. És egy domain reg nem olyan nagy bukta, ha mégsem jönne össze... Szóval szabad belekezdeni, de rengeteget kell tanulni hozzá. Ha válaszainkkal segítjük (1/1) a kezdõt, akkor könnyebben jut elõre.


Ha újraírok keresztény történeteket a saját szájízem szerint, az istenkáromlás?

Vallásos iskolába jártam, kívülrõl fújom a bibliai történeteket, de én magam nem vagyok vallásos. Viszont nagyon érdekesnek találom ezeket a történeteket, tetszik a lélektani oldala. Ha mai környezetbe ágyazva kicsit újraírom, azon jogosan felháborodhatnak a hívõk?

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Atól függ. Ha nem direkt kifigurázva, a tartalmát kifordítva írod át, akkor semmi baj nincs vele, sõt! Nagyon is hasznos, mert a mai emberek így jobban megértik a történet üzenetét. Régebben láttam egy ilyen kezdeményezést: gyerekeknek az irgalmas szamaritánus történetét kellett átírni mai környezetbe. Nekem nagyon tetszettek az átírások, az egyik gyerek variánsára emlékszem is valamennyire: az volt a lényeg, hogy az út szélén fekvõ, sérült embert a csillivilli hiperszuper autóval érkezõ nem vette fel, mert félt, hogy összevérzi az üléskárpitot, a második nagyon sietett (talán épp jó célra, pl. pap volt és nem akart elkésni a misérõl), a harmadik, a trabantjával meg fölvette és biztonságos helyre vitte.
Pl Jeshua a néger repper, aki narancslévé változtatta a vizet? Sztem nem lesz gond :D
Nem, csak lehetséges, hogy rengeteg információ ki fog törlõdni belõle.
Lelkigyakorlaton volt kifejezetten ilyen feladatunk. :) Nem az.
A kérdező hozzászólása: És ha olyan dolgok kerülnek bele, mint bosszú vagy gyilkosság? Az beleférhet vagy már kiakadnak a hívõk?
Ha keresztény szellemben kezeled, hogy gyilkolni bûn, és hogy a bosszút Isten nem tartja helyesnek, de mivel könyörületes, ezért megbocsátja, akkor szerepelhet benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Pl. Tolsztoj is csinált ilyet! Nem, egyáltalán.

Igaz-e, hogy az emberiség vallásait már sok ezer éve idegen életformák befolyásolják és alakítják a saját érdekeik szerint?

Az emberiségellenes "Titkos Uralom" valójában ezeket az emberiségellenes, számunkra negatív és elnyomó életformákat jelenti. Ezek nagy valószínűséggel nem antropomorf = nem emberszabású életformák ... vagy pedig eltorzult emberszabásúak (a jövőből?). Ezen a bolygón már mindenféle idegen életforma isteníttette és imádtatta magát az emberiség bizonyos tagjaival/népcsoportjaival. Voltak/vannak közöttük jobbak és rosszabbak is.

Legjobb válasz: Szakadj meg.

Szakadj meg.
Szerintem csak aki eléggé tájékozatlan és elfogult a témába annak nem egyértelmû ez. Ha már a History, discovey channelt nézd egybõl ráakadsz az õsi idegenekre és hacsak pár részt látsz belõle és nem egy tudatlan csõlátású vagy egybõl láthatod, hogy az idegenek már jóval genetikai manipulációval tõrtént keletkezésünk elõtt itt voltak.
súr, tudom ám h te trollkodni jársz ide:) pár nappal ezelõtt volt szintén egy kérdezõ, aki ilyen okfejtegetõs kérdést tett fel, majd, jött is rá egy válasz szintén csak trollkodásból, ami ugyanolyan kifejtegetõs, egyik szóból a másikat megmagyarázó, önmaga igazát bizonygató emberke írt. de a válaszoló le is írta, h csak direkt írt ilyen h ülye választ, h bizonyítsa trollkodni a legjobb a sok nem normális meg lehet még igaznak is hiszi.
Nem. Vagyis csak részben. Ezért elsõsorban hatalomvágyó emberek a felelõsek, nem kell messzire menni ma is vannak olyanok akik az anyjukat is eladnák pár forintért. Az egésznek az irányítója lehet idegen életforma, de nem õk a fõ felelõsök, mást nem lehet hibáztatni saját sorsért mert akkor áldozatszerepbe esel. Az idegen életformák többségében pozitívak. Ha a negatívak lennének erõsebbek akkor kirobbantották volna 2011 körül a III vh-t, a szokásos módszereikkel pl uszítással. A negatív erõ egyre leépülõben van bár ez még nem látszik a fizikai világban.
Tudod azt nem értem, hogy ezek a vallások miért korlátozódtak földrajzilag azonos területekre. Miért alakultak ki különbözõ kontinenseken különbözõ vallások. Miért nem imádták ugyanazt az istent / ugyanazokat az isteneket földrajzilag távol esõ helyeken, még a népvándorlás elõtti idõkben? Amit látok, az az, hogy minden vallás mögött ugyanaz az egyetemes üzenet rejtõzik. Ez számomra egyáltalán nem elnyomó létformák jelenlétére és imádatára utal. De te tudod...

Mindkettőnk családja szerint felesleges volt így összeházasodnunk. Nekik miért nem jó semmi? Miért kell mindenben a saját igazukat kikövetelni?

6 éve vagyunk együtt, van egy kisfiunk. Mindkét család már-már követelte a házasságot. Végül mi is beláttuk, hogy sok minden egyszerűbb lesz így, ezért kedden 2 tanúval összeházasodtunk. Most mindkét család háborog, mert nem hívtunk meg senkit, mert nincs gyűrűnk, mert nem vettem fel a férjem nevét, mert továbbra sem akarunk tartósan összeköltözni. Mikor szállnak már le rólunk? Igaz, a házasságok, párkapcsolatok többsége nem ilyen, de nekik miért baj, ha mi így érezzük jól magunkat?

Legjobb válasz: Hát gondolom õk is levágták hogy valami nem stimmel.....bár ez elég egyértelmû szerintem.... "miért baj, ha mi így érezzük jól magunkat?" Folyton veszekedtek,nem éltek együtt,mert próbáltátok,nem ment....majdnem szakítottatok...nekem nem tûnik úgy,hogy jól érzitek magatokat!

Hát gondolom õk is levágták hogy valami nem stimmel.....bár ez elég egyértelmû szerintem.... "miért baj, ha mi így érezzük jól magunkat?" Folyton veszekedtek, nem éltek együtt, mert próbáltátok, nem ment....majdnem szakítottatok...nekem nem tûnik úgy, hogy jól érzitek magatokat!
És a gyereknek ez így jó?
Szegény gyerek...:-((
Nem éltek együtt? Miért nem?
minek vagytok együtt ha állandóan veszekedtek és együtt élni se tudtok?
Van egy gyereketek és nem akartok összeköltözni? Kicsit "furcsa"...
Tehát állandóan veszekedtek is... Egyre furcsább.
Hát, ha nem változott semmi, és még csak össze sem költöztök, akkor tényleg hülyeség volt.
ma 11:43 mi nagyon nagyon negatívak, és rosszindulatúak vagyunk! csak egy kérdés: nem lenne boldogabb érzés egy olyannal élni, akit igazán szeretek, és vele akarok élni, mert egy párkapcsolatban így mûködik.....
Ennek semmi értelme...õszintén szólva, osztom a családotok véleményét.
Szerintem két értelmi fogyatékos jött össze. Senkinek nem kellenek, szóval egymásra maradtak. Ennyi a történet, zárható a topic.
Nyilván te is belátod, hogy az ahogy éltek nem normális. Ha nektek így jó, nekem mindegy. De ne lepõdj meg akkor azon, hogy a családotok furcsája. Gondolhatod, anyukád szép életet kívnánt neked, egy emberrel akivel jól kijössztök, szeretitek egymást, együtt éltek. Ehez képest neked kvázi van egy gyereked a szomszéd pasastól és kész. Most meg még hozzá is mész, de összeköltözni nem akartok, mert nem tudtok együtt élni. Szerinted nincs ebben semmi furcsa?
En kulfoldon elek es itt ez a hazassagi forma teljessen normalis. nem a kozos lakastol lesz mukodo egy kapcsolat egy kapcsolat mukodik ha a felek jol erzik egymast Gondoljatok arra a szitura ha a ferj kamionozik/katona /kikuldetesben dolgozik stb akkor o is csak heti max 1-2 napot van otthon megis hazassag a hazassag nem?
Igen, de itt ha együtt vannak akkor veszekednek. Lehet, hogy egy kamionos heti 1 napot van otthon, de õk 7bõl 7et is kibírnának egymás mellett.
hat szerintem aki kamionozik vagy katona tuti nem tudna 7 napot eltolteni a felesegevel ferjevel Nem mindenki alkalmas az egyuttelesre ettol meg mukodhet a dolog. Ha csak napi 2-3 orat toltenek egyutt az sem sokkal tobb mint ha egyuttlaknanak. Ha csak heti egy napot talalkoznak az teljessen oke ha egyfolytaban veszekednek egyszeruen mindenki hazamegy kenyelmes megoldas.
Ha állandóan veszekszem a másikkal, szakítok. És akkor megyek hozzá és szülök neki, ha kibírjuk egymás mellett. Még különben minek? Szép lenne, ha napi 3 órát bírnám elviselni a párom :D
Oszinten van mikor nekunk ennyi sem jut naponta neha en dolgozom o dolgozik gyerekek haztartas hobby stb
DE ha jutna, akkor kibírnátok, nem?
Ki tudja felteteles modban nem szabad gondolkodni azok elvek es elkepzelesek az elet a valosag mindig mas. Hiaba allitok barmit a kapcsolat hivatalos neve LAT (living apart together kapcsolat
Nem az a baj, hogy külön élnek. Hanem az, hogy ez nem fog sokáig mûködni. Mert elõbb vagy utóbb egyikük talál egy olyan nõt/férfit, akivel olyannyira összhangban vannak, hogy együtt is tudnának élni. Mert ez a normális. Hogy az emberek összeköltöznek, közösen élnek, közösen nevelnek egymással gyermeket, és nem csak heti 3-4 napot, hanem minden nap minden szabad percében. De tényleg, kívánom, hogy ne így legyen, de sajnos így lesz.
Oké, hogy most nem veszekednek, de akkor kisarkítom a példát: A legádázabb esküdt ellenségemmel ha mostantól csak ritkán találkozom, akkor nyilván nem fogunk egymásnak ugrani, mert nem lesz rá lehetõség. Tehát ebbõl a Kérdezõ és az utolsó válaszoló logikája alapján az következik, hogy már nem is vagyunk ellenségek, hiszen nem veszekszünk többé :D
Épp azt írta, hogy ha összeköltöznének, akkor lenne állandó veszekedés. Most nem veszekszenek. Kedves kérdezõ, ne törõdj a család kritikájával. Ebben a helyzetben tényleg ez a legjobb, amit tehettek szerintem. Ha így jól megvagytok, békében éltek, megbíztok egymásban, az szerintem tényleg a legjobb a gyereketeknek - az adott feltételek mellett. Nyilván jobb lenne, ha együtt is laknátok, békében, de ha ez nem megy, még mindig jobb így, mintha messze laknátok, esetleg új párral, egymást szidalmazva. Adminisztratív szempontból tényleg hasznos volt összeházasodni, és szerintem éppen a kellõ mértékû felhajtás volt körülötte: semennyi. Nem kell több, ha ez egy egyszerû adminisztratív lépés.
A kérdező hozzászólása: Így legalább nem kell meghatalmazásokat írnunk egymásnak. Amikor megpróbáltunk együtt élni, 2 hónap után majdnem szakítottunk, de rájöttünk, hogy heti 2-3 külön töltött nap jót tesz a kapcsolatunknak. Ennek már 4 éve és remekül mûködik.
A kérdező hozzászólása: Egy házon belül van a két lakás, 2 emeletnyi különbséggel, tehát nem nagy a távolság. A fiunknak ez a természetes, eddig nem volt baja vele. Szerintem az rosszabb lenne, ha állandó veszekedések között élne.
Hát ennek így az égadta világon semmi értelme... Eleve, mi értelme volt összeházasodni, ha nem éltek együtt?
Ti tudjátok! Ha eddig nem foglalkoztatok másokkal, ezután sem tegyétek!
Amúgy az ilyen gyerekekbõl lesznek aztán a frusztrált felnõttek, akiknél egy szikra(egy beszólás, egy szóbeli melegebb éghajlatra küldés) elég ahhoz, hogy kést/vagy fegyvert rántson, és raboljon, netán - szélsõséges esetben- öljön...
Ne foglalkozzatok a szüleitekkel.Együttélésre képtelenek vagytok, szóval jelenleg úgy éltek, mint akik elváltak, de békében(szeretetben nevelik a közös gyereket.Összeköltözés után meg az lenne a bajuk, hogy marjátok egymást és az elválást mantráznák.
13-as! Jó nagy baromságot írtál!
13. Hozzaszolo! Szerintem meg azokból a gyerekekbol lesz ilyen felnott akiknek a szulei allandoan veszekednek, bantjak egymast es a gyerekeket es semmilyen ertekrendet nem adnak at a gyereknek... Mert ennyi erovel az osszes kulon elo szulonek gyilkos lesz a gyereke? Ugyan mar... Kedves kerdezo! Szerintem igazatok van abba, hogy megadjatok egymasnak a szabad teret ezzel ezzel egyutt megkimelve a gyereket a folosleges feszultsegtol...
Minek van együtt két ember, aki egy hetet nem bír ki veszekedés nélkül? Csak féltetek szakítani, most meg magyarázzátok, hogy ez nektek milyen jó. Szeretõknek is jó, nem?
Tulajdonképpen minek házasodtatok össze?
Ne hallgass a negatív hozzá szólókra. Mostanában nem mûködnek a párkapcsolatok. Ha a tiétek így mûködik, akkor ez nem rossz ötlet.
Nekem így ez a kapcsolat eleve furcsa, de ha nálatok ez mûködik, hát ti tudjátok. Mindenki úgy házasodik, vagy nem házasodik, ahogy akar, ez nem mások döntése. Mondjuk nekem kicsit feleslegesnek tûnik így az egész házasság, de ezt is ti tudjátok, ha nektek így jó, akkor jó.
Az, hogy te csak egyféle életmódot tudsz elképzelni, kedves elõzõ, nem jelenti, hogy csak úgy lehet élni. Világszerte rengeteg házassági forma van, nem a te fogalmaidnak megfelelõ az egyetlen legitim. Kérdezõ, kellett ez neked? Most a minden lében kanál családod helyett egy rakás minden lében kanál idegen is rajtad csámcsog. Szerintem se kellett volna házasodnod, de nem azért, mert külön lakásban éltek, nem azért, mert kéttanús esküvõ volt, nem azért, mert nem vettétek fel egymás nevét, nem azért, mert nincs gyûrûtök, hanem azért, mert nem ti akartátok, hanem kikövetelte a családotok. Legközelebb ha bele akarnak kényszeríteni valamibe, álljatok a sarkatokra.

Valaki leírná az edzéstervét, aki saját testsúllyal edz otthon, é nem a fegyencedzés szerint?

ilyen gyakorlatokból állítanám össze: széles fogású fekv?támasz, sz?k fekv?támasz, húzódzkodáson sz?ken, szélesen, guggolás, kitörés, sarokemelés, hipernyújtás, felülés, hasprés, lábemelés. De nem tudom h milyen gyakran csináljam, mennyit csináljak ilyenek?

Legjobb válasz: hétfo pentek-fekvok huzodzkodások felulés hasprés lébemelés.kedd szombat-ami kimaradt

hétfo pentek-fekvok huzodzkodások felulés hasprés lébemelés.kedd szombat-ami kimaradt

Mit lehet kezdeni egy olyan pasival, aki a saját bevallása szerint ki van égve és nem érez komolyat irántad?

Ez változhat, ha adunk neki idõt vagy ha 2 hónap alatt nem alakult ki semmi, akkor hagyni kell a fenébe, mert nem én vagyok számára a megfelelõ nõ, Aki iránt érezne valamit? Sok csalódás érte és ezért van így...De elkezdtem azt érezni, hogy ettõl én is többet érdemlek, talán. Mondjuk én sem adom magam 100%-osan, mert én is sokat csalódtam már és félek a pofára eséstõl...

Legjobb válasz: Át kell engedni a következõ lelkes szerencsét próbálónak.

Át kell engedni a következõ lelkes szerencsét próbálónak.
Mit lehet vele kezdeni? Hát semmit.
Kidobni.
Semmit nem kell vele kezdeni.

Szerintetek mi az, ami már állatkínzás? (nem a törvény szabályai, hanem a saját véleményetek szerint)

Legjobb válasz: Bármi, ami indulatos fizikai vagy lelki bántalom az állat irányába és egyértelmûen nem nevelõ célzatú rászólás, parancsolás.

Bármi, ami indulatos fizikai vagy lelki bántalom az állat irányába és egyértelmûen nem nevelõ célzatú rászólás, parancsolás.
Egy tákolmányhoz méteres láncra vert kutya, akivel annyit foglalkoznak, hogy napi egyszer elélökik a kaját.Nagy divat vidéken a bádoghordóhoz láncolás is. Vagy a nem kívánt szaporulat vidéki módon(agyonverés, élve elásás stb.)elpusztítása.
Én is vidéki vagyok, nem kell megsértõdni mert sajnos így van.Láncra kötve, hordóban.És még a hordó a jobbik eset, mert el tud bújni.Szerintem a lánc az állatkínzás.Aztán meg csodálkoznak ha egyszer meg tud lépni, világgá megy!Az én kutyám menhelyrõl van, találtunk benne 3 légpuskagolyót.Nekem az sem tetszik, ha vki. pl. 7év után költözés miatt odaadná vkinek a kutyáját!Én is sokat költözök, költöztem, de csak olyan helyre megyek ahová lehet kutyát vinni.
Az állatkínzás nem a veréssel kezdõdik. Azzal indul, hogy alapszükségleteit nem adjuk meg az adott állatfajnak, nem kap enni, nem kap vizet, nem rá jellemzõ életkörülményeket biztosítunk neki. Minden állat esetében beszélhetünk kínzásról kezdve a gömbakváriumban tartott aranyhaltól, a kisméretû ketrecben egyedül tartott tengerimalacon át, a rövid láncra vert kutyaház nélküli ebekig. Lehet tiltakozni, de kis hazánkban nincs kialakult kultúrája az állattartásnak. Elrémisztõ képek kellenek ahhoz, hogy az emberek felébredjenek.
Hát, bizony a törvény nagyon rosszra sikerült!Ha kifogok egy halat, az állatkínzás ha nem verem agyon, én meg sajnálom a kétkilós csukának szétverni a fejét, mert ez szerintem az állatkínzás.Tavaly a falu szélén az egyik vadász lelõtt egy a gidáit védõ õzet széttépõ kutyát, amiért még mindig a vadász ellen folyik az eljárás állatkínzás miatt, mert a kutya lelövése állatkínzás, de az nem ha a kutya õzet tép szét, pedig szerintem az igazán a kínzás, amiért a kutya gazdájának felelni kellene!
A kérdező hozzászólása: 2. ez a vidéki-zés elég megalázó... Én is vidéki vagyok úgymond, de ezzel azt sugallod, hogy mindenki, aki nem városi, az buta, és kegyetlen az állatokkal.Ha más környezetben, más témában kerül elõ, legtöbben arra használják, hogy primitívnek, mûveletlennek és logikátlannak nevezzenek embereket... Mint amikor a nem tudok melyik zenésznek az volt a szokása, hogy csajokat hívott fel smárolni..Aztán az egyiknek a pasija jól szájon törölte...(ami szerintem jogos volt, és a csajnak is járt volna egy kis elszámolás, még ha nem is pofon...) 3as, ezért is van, hogy nem a törvények érdekelnek.Mind megkerülhetõ, vagy kiskapukkal ki játszható.Az ember jó érzése, etikája, az nem.
Bármilyen olyan cselekedet, ami az állat életének minõségét rontja. Bántalmazás, éheztetés, szomjaztatás, hidegben nem megfelelõ tartás, és a mozgás szabadságának olyan módon való korlátozása ami a testi méretéhez nem elég szükséges. Továbbá én már a folytonos kiabálást (vannak akik sokat kiabálnak állataikkal, mert amúgy nincs kivel vagy éppen útban vannak) is annak tartom, mert ettõl az állat folyamatos félelemben esetleg rettegésben éli életét. Nálam ezt jelenti

Másnak is szó szerint szenvedés volt megírni a saját BA-s szakdolgozatát?

Legjobb válasz: Voltak rossz pillanatok, mikor nem láttam a végét...de így utólag visszagondolva olyan mint az érettségi meg az államvizsga...eddig mindenki túlélte.

Voltak rossz pillanatok, mikor nem láttam a végét...de így utólag visszagondolva olyan mint az érettségi meg az államvizsga...eddig mindenki túlélte.
Én még tanárt is váltottam..
Legjobb minél elõbb "túllenni" rajta
én is tanárt cseréltem, mert az elõzõ egy here volt...meg kimentem ERASMUSozni közben :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!