Találatok a következő kifejezésre: A saját is (821 db)

A túró és a sajt is okozhat allergiás reakciókat ha én tejérzékeny vagyok?

7 és fél hósak vagyunk és szeretném elkezdeni adni neki ezeket és más tejtermékeket. Törvéyszerü ha az anya allergiás akkor a baba is az lesz?

Legjobb válasz: Szia! Bár ezek már feldolgozott tejtermékek, de uúgy tejbõl vannak. Nem ajánlott 1 éves kor elõtt, és ha te allergiás vagy nagy a valószínûsége (kb. 50%), hogy a baba is az lesz, bár nem törvényszerû. Mi a nagyfiammal most ezt a kinõhetõ allergiát diétázzuk(tej, tojás, csoki)1 éven keresztül, és mi a párommal nem vagyunk allergiásak és én is egy éves kor alatt már adtam neki ilyen feldolgozott tejtermékeket(rudi, sajt). Nálunk az allergia atópiás bõrszárasságban jelentkezett kb. 2 éves korában a téli idõszakban.

Szia! Bár ezek már feldolgozott tejtermékek, de uúgy tejbõl vannak. Nem ajánlott 1 éves kor elõtt, és ha te allergiás vagy nagy a valószínûsége (kb. 50%), hogy a baba is az lesz, bár nem törvényszerû. Mi a nagyfiammal most ezt a kinõhetõ allergiát diétázzuk(tej, tojás, csoki)1 éven keresztül, és mi a párommal nem vagyunk allergiásak és én is egy éves kor alatt már adtam neki ilyen feldolgozott tejtermékeket(rudi, sajt). Nálunk az allergia atópiás bõrszárasságban jelentkezett kb. 2 éves korában a téli idõszakban.
én ugy tudom h 40%-ban örökölhetõ, én penicillin érzékeny vagyok, és a babadoki azt mondta, h ha a babának baja van, akkor is emliteni kell és nem kap penicillint, meg a kórházban a baba lapján is rajta volt..biztos nem hiába..
Nem igazán.
A kérdező hozzászólása: Miért nem? A túrót sajnos nem bírom. Tejtermékek közül egyedül a sajtot.
Mert iszonyú sok benne a zsír.
A zsír nagy része benne marad a sajtban és a túróban is, a sovány túró, amit már agyonkezeltek és olyan íze van, mint a töreknek, az jó csak testépítés szempontjából. Amúgy finom a sajt, csak nem testépítéshez való.
100 gramm zsírszegény túróban van 3 gramm zsír, egy sajtban alaphangon 20. Szerinted akkor miért?
Na ja, de létezik zsírszegény sajt is 10% alatti zsírtartalommal.
Fittimo sajt, trappista, - tolnay, - mozzarella light(!) ezeket eheted, 10%-os zsírtartamúak.
Ezeket inkább ne, egyik rosszabb, mint a másik, akkor meg minek:D
ne foglalkozz ilyesmikkel. hagyd meg a versenyre készülõknek ezt a sok porízû vackot. egyél jól, ne zabálj össze vackokat és legyen rendszer bevitelekben és azok mennyiségében és kész. ha megvan a kellõ mennyiségû ch, zsír és fehérje, és ezek "elsõosztályú" termékekbõl lettek bevíve akkor ez ennyi is.

Van olyan bank, ahol a neten keresztül való utalás ingyenes? Akár saját, vagy másik bankba? Illetve a saját ATM-ből felett pénz is ingyenes?

LÉTEZIK ILYEN? Ha igen tudnátok infókat mondani!??Elég sokat vásárlok interneten keresztül.Most az OTP-nél vagyok, de valami eszméletlen drága náluk a neten keresztül való utalás, és a készpénz felvét is pénzbe kerül..-.-" Van olyan bank ahol ezek mind ingyenesek?Amúgy 26 éves leszek.

Legjobb válasz: Nekem Raiffeisen Díjnullázó számlacsomagom van, a netes átutalások ingyenesek bankon belülre és kívülre is, ill. a saját ATM-bõl is ingyenes a kp. felvétel korlátlan számban. Ha van havi 120e Ft jóváírásod, akkor számlavezetési díj sincs, egyéb esetben az 835,- Ft/hó.

Nekem Raiffeisen Díjnullázó számlacsomagom van, a netes átutalások ingyenesek bankon belülre és kívülre is, ill. a saját ATM-bõl is ingyenes a kp. felvétel korlátlan számban. Ha van havi 120e Ft jóváírásod, akkor számlavezetési díj sincs, egyéb esetben az 835, - Ft/hó.
Az OTP NET számlacsomagban az utalások ingyenesek és a havi elsõ kp felvétel ingyenes
Nekem is otp elektronikus számlám van és ingyenes az utalás. Én is sokat utalok, mert a csekkeket is ott intézem.
én is Otp Net szlacsomagban vagyok. De én úgy tudom, hogy a havi elsõ 2 kpénz-felvét ingyenes. Meg persze az átutalások.
A kérdező hozzászólása: NAGYON SZÉPEN KÖSZI A VÁLASZOKAT!!! Errõl a net csomagról még nem hallottam, de utána nézek! Még 1x Kösziii!:)
Nekem Ersténél van ilyen csomagom, elektronikus számlacsomag vagy valami hasonló a neve.

Rakott húsokat, zöldségeket csinálnék sajttal a tetejükön. De valahogy sosem lesz az az igazi aranybarna, ropogós a sajt rajta! Tudnátok tippeket adni, mivel lehetne elérni? Esetleg pár nem túl drága, elérhető sajtmárkát is, ami jó lenne hozzá?

Legjobb válasz: Ha van légkeverés, az utolsó pár percben kapcsold be, ha nincs, nyisd ki picit a sütõ ajtaját, hogy a gõz kijöjjön, legyen szárazabb a levegõ, akkor is esélyesebb, hogy emgpirul a sajt.

Ha van légkeverés, az utolsó pár percben kapcsold be, ha nincs, nyisd ki picit a sütõ ajtaját, hogy a gõz kijöjjön, legyen szárazabb a levegõ, akkor is esélyesebb, hogy emgpirul a sajt.
Sajtmárka lemaradt, bár lehet, hogy nem is baj, én nem vagyok egy sajtszakértõ, nem tudom, melyik ételhez milyen sajt talál jobban... Cba-ban vásárolok, a legolcsóbb trappista szokott kerülni mindenbe. Remélem, mások tudnak segíteni.
Mi solkszor veszünk Tolle sajtot, ez nem szokott megpirulni, de például most vettem a profiba König nevû trappista sajtot az szépen megpirul.
A Tolle, az a Tolnai trappista (mozaiknév ), de szerencsére hagyományos érlelésû, jó minõségû a Trappista sajtjuk. a rakott étel kigõzölögtetése jó ötlet, de azért így is várni kell, míg megpirul ropogósra a sajt. én azt tapasztaltam, ha nagylyukon reszelem a sajtot hamarabb sül és ropogósabb lesz, de lehet, hogy csak én gondolom így:)
Ha van grill funkció a sütõdön akkor azt kapcsold be pár percig, amíg megpirul a teteje.

Tényleg lehet saját netrádiót készíteni ingyenesen? A barátomnak is sikerült ilyet csinálni de nekem valamiért nem megy.

Itt vannak a kapcsolódó videók hozzá Videó

Legjobb válasz: Tudnátok nekem segíteni, hogy én is tudja saját netrádiót készíteni?

A kérdező hozzászólása: Tudnátok nekem segíteni, hogy én is tudja saját netrádiót készíteni?

Nem épp aktuális kérdés, de akkor is megbüntetnek májusfaállításnál, ha a saját udvaromból vágok ki egy fát májusfának? Mert itt 50. 000 Ft a büntetés, h valakit rajta kapnak, de nem tudom hogy van.

Tudom soká van még május, csak kíváncsi lennék, mert van itt egy szép kisfa, amit direkt nem vágtam ki, előbb meg akartam hagyni, utána úgy döntöttem, hogy inkább májusfa lesz belőle. De hogy bizonyítsam, hogy ez saját? Vagy hogy is működik ez? Mert volt olyan, akit most májusba megbüntettek, bár ő árokpartról vágta ki, azzal se okozott semmi kárt.

Legjobb válasz: Saját fa kivágásához is kell engedély, ha minden igaz a jegyzõtõl. Gondoskodni kell a pótlásáról, ilyesmi.

Saját fa kivágásához is kell engedély, ha minden igaz a jegyzõtõl. Gondoskodni kell a pótlásáról, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Úr isten, de hülye egy szabályok... De hogy is van ez? Ez egy eperfa, senki nem tud róla. Most ezt be kéne jelenteni a jegyzõnél, ha kiveszem? Van egy csomó kis nórabóra sarj, azt se kapálhatom ki? Bolond világ. Egyik hülyébb mint a másik...
Nyilván emberölésbõl sem lesz semmi bajod, ha senki nem veszi észre. Érdemes megnézned amúgy a saját önkormányzatod rendeleteit, könnyen lehet, hogy ott van ez szabályozva. A szabály célja környezetvédelmi, nyilván egy fa nem sokat számít, de sokszor egy fa már sok fa.
azt hiszem, gyümölcsfára nem kell engedély, de inkább kérdezd meg a helyi önkormányzatot
A kérdező hozzászólása: rendben, úgy teszek. De itt még egy emberrõl nem hallottam, aki engedéllyel vette volna ki a szilvafáját. Sõt! Az önkormányzat vágatott ki egy egész utcányi fát, mert ott bicikliút lesz... Igaz, a fák simán elfértek volna tõle, de mindegy. Környezetvédelmi osztály, vagy kit keressek?
attól függ, mekkora az önkormányzat ha nagy, a portásmegmondja, ha kicsi, akkor a jegyzõ titkárnõje vagy közigazgatási iroda, zöldreferens, stb

Császtok hogy lehet gta san ra samp ra saját szervert készíteni hogy a hawerjaim is el tudjanak jönni?

Legjobb válasz: sa-mp 0.3x-re hogy lehet saját szervert készíteni hogy a hawerjaim is fel tudjanak jönni ?

A kérdező hozzászólása: sa-mp 0.3x-re hogy lehet saját szervert készíteni hogy a hawerjaim is fel tudjanak jönni ?
Én ezekkel a kérdésekkel soha nem voltam tisztába. Minek akarsz csinálni szerver? Csak azért, hogy a barátaid fel tudjanak rá menni? Jobban jársz, ha keresel egy szervert, ami Hostos és arra mennétek fel. ott legalább még társaság is van és csapatban tudnátok dolgozni.. Most nem értem mire jó, ha csak azért csinál az ember szervert, hogy tudjanak játszani. am meg a kérdésedre a válasz: http://www.samp.hu és nézzél tutoriálokat neten, csomó foglalkozik ezzel a témával. Ha meg nem tudsz scriptelni, konfigolni nem nagyon kellene nekiállni. Ha kamionos szervert akarnál, írj és adok IP-t, amit én ajánlok, mert nagyon jó szerver! ;)
ne páváskodj itt. -.-
samp.com->ról letöltöd a windows servert, kicsomagolod valahova->letöltöd a logmein hamachi-t(a barátaid is), létrehozol egy új hálózatot, majd a barátaid csatlakoznak rá, ezután te elindítod a kocsimagolt fájlokból a server.exe-t, megnézed az ip-det(az lesz a szerver ip), a pedig benne van a server.cfg fájlban...csatlakoznak és ennyi
Hát ez kemény :DD
szia, küldj képet magadról
Ha megmutatod megmondom :)
sztem kamu:D
szia küldj képet pls
Én is masztizhatok rá? :P
A kérdező hozzászólása: Légyszíves, írjatok rám, nem szeretnék ismert nevekbe botlani.. Köszi! :)
Nekem is küldj képet! Ki ne hagyj!
küldj egy képet és megmondom :)
Lényegében szexelsz valakivel, akit szeretsz :-)

Szerintetek létezik, hogy valaki rossz alkalmazott, de a saját sorsának nagyon is jó kovácsa?

Szerintem sajnos én ilyen vagyok.Én hamar kimutatom a főnökömnek,ha nem tetszik valami,és ezt ugye nem feltétlenül honorálják.Viszont olyan kitartásom van,mint kevés embernek,és nagyon a pontosság,precizitás híve vagyok.Ez a jelenlegi munkahelyemen annyira meglátszik,hogy az én munkakörnyezetemben minden,mindig a munkahelyi előírásoknak megfelelően 100%-os,holott ez már beteges is szerintem.Családi vállalkozásban nőttem fel,korai fiatal éveimben a családi vállalkozás előrejutásában jelentősen segítettem szervezői munkámmal.Nyilván az anyagiak is szükségesek az egyéni vállalkozáshoz,de szerintetek érdemes ebben elgondolkoznom?

Legjobb válasz: Én ugyanilyen helyzetbõl indultam (családi vállalkozásban nõttem fel és segítettem vinni, továbbfejleszteni). Jelenleg 9-5-iges irodai munkám van már pár éve és lassan megõrülök. Elég rossz alkalmazottá váltam, mert bár lelkesen indultam, én is kimondom, ha nem tetszik valami, ha valamin változtatni kéne, vannak ötleteim stb., de a rendszer nem így mûködik. Plusz az irodai pletykázás, könyöklés és általános gusztustalan emberi magatartás az agyamra megy, lassan lépek. Nagy keményen tudok dolgozni, ha hiszek valamiben. Sajnos másnak már nem tudok, de lehet, hogy sose tudtam, csak most derül ki igazán. Ezért ha ilyen vagy, akkor simán jobb valóban a saját életed kovácsának lenni, mert ha másoknak dolgozol, az felõrölhet.

Én ugyanilyen helyzetbõl indultam (családi vállalkozásban nõttem fel és segítettem vinni, továbbfejleszteni). Jelenleg 9-5-iges irodai munkám van már pár éve és lassan megõrülök. Elég rossz alkalmazottá váltam, mert bár lelkesen indultam, én is kimondom, ha nem tetszik valami, ha valamin változtatni kéne, vannak ötleteim stb., de a rendszer nem így mûködik. Plusz az irodai pletykázás, könyöklés és általános gusztustalan emberi magatartás az agyamra megy, lassan lépek. Nagy keményen tudok dolgozni, ha hiszek valamiben. Sajnos másnak már nem tudok, de lehet, hogy sose tudtam, csak most derül ki igazán. Ezért ha ilyen vagy, akkor simán jobb valóban a saját életed kovácsának lenni, mert ha másoknak dolgozol, az felõrölhet.
Biztos hogy van ilyen. Annak idején, amikor befejeztem az egyetemet (nyelvszakok), elmentem több fejvadász céghez is. Az egyiknél írattak velem egy hosszú tesztet, amiben direktbe szó sem volt munkáról. Miután kiértékelték, megállapították, hogy túlságosan individualista vagyok, teljesen alkalmatlan lennék beosztottnak, mert ha engedelmeskednék is, egészen biztosan rosszul viselném a korlátokat, a végzettségemmel, pláne pályakezdõként vezetõi állásra esélyem sincs (mellesleg szerintem arra is alkalmatlan lennék), õk szívesen keresnek nekem állást, de jobban járnék, ha önállóan kezdenék valamit magammal. Igazuk volt, azóta is boldogan élek szabadfoglalkozásúként nyelvtanításból és tolmácsolásból.
Sziasztok! Érdekes olvasni ezt, én is ilyen embernek tartom magam. A kitartásom, a kemény munka, a precizitásra és maximalizmusra való törekvésem még egyelõre csak az egyetemen, diákmunkák és gyakornoki munkák alkalmával "jöttek elõ", azaz jelenleg pályakezdõ vagyok idegenforgalmi végzettséggel. Nekem már most az a "kínom", hogy bár szívesen végigjárnám én azokat a bizonyos lépcsõket, de valahogy rosszul vagyok az egész rendszertõl. Nekem is magammal kellene majd kezdjek valamit, de én meg szegényebb családból származom és pályakezdõként egy kis tõkét is össze kellene ehhez szednem. Viszont érdekes lesz, hogyan...

Hogyan kell lépésről-lépésre beállítani az internetet Sony Xperia Tipo-nál, ha a nagy gépről wi-fizni szeretnék? Új fiókot tudtam csinálni, de nem a saját gépünkről. Hitelesítési problémát ír. Privát e-mailra is írjatok.

UPC- SONY XPERIA TIPO- WIFI

Legjobb válasz: Bemész a beállításokba, majd wifi, aztán megadod az otthoni jelszót (ha megkereste és megtalálta a saját hálózatodat), aztán már rá is kapcsolódott.

Bemész a beállításokba, majd wifi, aztán megadod az otthoni jelszót (ha megkereste és megtalálta a saját hálózatodat), aztán már rá is kapcsolódott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!