Találatok a következő kifejezésre: A sünök szeretik (7 db)

A sünök tényleg szeretik a macskatápot?

Ismer?söm mesélte, hogy a kertbe beköltöz? sünöknek száraz macskatáppal lehet kedveskedni.

Legjobb válasz: Igen szeretik, meg a májkrémet, fõtt csirkemájat, és a tejet is imágják! De kenyeret ne adjál nekik!

Igen szeretik, meg a májkrémet, fõtt csirkemájat, és a tejet is imágják! De kenyeret ne adjál nekik!
igen szinte mindent megesznek (ezt onnan tudom h kiraktunk múltkor "moslékot" a macskáknak és mind megette egy sün, és még a tápot is kiette a kis szaros :D)
Szeretik, fõleg, ha tejben adod nekik:)
Én is csak megerõsíteni tudom, hogy szeretik. Nekünk azért nem volt jó, mert mindent kiborítgattak, a tejet is, és ázott minden a teraszon a sünök rohama után. Azóta a macskák egy fentebbi helyre kapnak kaját, ahol csak õk érik el.

Szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, mert pár napja folyamatosan ég a sunim. Kihez menjek? Hova menjek?

Nagyon viszket,fáj és ég a sunim,ezen kívül még valami darabos izé is jön bel?le.Ez körbelül 3 napja tart.Nem tudom,hogy most mit csináljak!Azt hiszem,hogy el kéne menne n?gyógyászhoz,de nem tudom,hogy hová.

Legjobb válasz: hát sztk.ban van ifjúsági rendelés..oda nyugodtan mehetsz

hát sztk.ban van ifjúsági rendelés..oda nyugodtan mehetsz
A kérdező hozzászólása: Nemrég elmentem oda a nõgyógyászhoz, de csak 2 hónapra rá tudott idõpontot adni.Vagy ez két különbözõ dolog.A nõgyógyász és az ifjúsági rendelés?
Szia! Én is így vagyok, voltam nõgyógyásznál, de más problémával fel sem tûnt neki. Egyedül azt kérdezte mit használok intim tisztításra. Tejsavas intimzuhanyt kell alkalmaznod. Colpo-Cleaner Intim Zuhany a legjobb erre. Gyógyszertárban vehetsz mûanyag tisztítót és bele tablettát, amit zuhanyzáskor kell feloldani és tisztítani a sunidat. http://www.careplusmedical.com/admin/imagebank/products/anim.. Leírás: http://www.biodepo.hu/product_info.php?products_id=1327
Add meg a várost, ahol laksz. Úgy könnyebb lesz esetleg nõgyógyászt ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Érden lakom, de 20 perc alatt benn vagyok Budapesten.
Ha anyagilag megteheted, Érden van egy magán doki, a Borostyán Gyógyszertárral egy épületben rendel szerdánként.
akkor te magándokinál voltál...az ifjúsági rendelés olyan, h belibbensz a rendelésre vmikor, kivárod a sorod és bemész...én is oda járok 17 évesen...

Eddig borotváltam a lábam, de már elegem van abból, h 1-2 napra rá szúrok, mint egy süni. Szeretnék áttérni a gyantára, persze először kozmetikusra bízom. Mennyire fáj? Eléggé tartok tőle.

Legjobb válasz: Nem lesz kellemes, de gyorsan megvan. mire azt mondanád, h jaj, már kész is. aztán majd nem gyözöd simogatni a lábad, h jé, még mindig sima :)

Nem lesz kellemes, de gyorsan megvan. mire azt mondanád, h jaj, már kész is. aztán majd nem gyözöd simogatni a lábad, h jé, még mindig sima :)
Kibirható. Nem kell tartand tõle. Ha meleggyantát használ az mégjobb.
hellóó:) eléggé fáj, de szerintem jobb, mint az epilátor, mert ott sokkal tovább fáj. A gyanta meg -sikk-, és kész! :D jó, sok -sikk-....:D de az epilátor még több. nem annyira fájdalmas, és olyan mint a szemöldökszedés, egy idõ után egyre jobban fogod tûrni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!!!! :)

A kutyám este összeszedett egy sünt. Úgy döntöttem holnap este elengedem, mert szeretném megmutatni a gyerkőcöknek is holnap. Addig mit adjak neki? Az almát szereti? Eszik fogságban?

Legjobb válasz: bizonyára tudod de azért szólok: a sünöktõl (és itt most nem a rendõrökre gondolok) rengeteg nyavalyád lehet! lehetõleg ne nagyon fogdosd a srácaid meg még annyira se!

bizonyára tudod de azért szólok: a sünöktõl (és itt most nem a rendõrökre gondolok) rengeteg nyavalyád lehet! lehetõleg ne nagyon fogdosd a srácaid meg még annyira se!
A sün, bár a neve szerint disznó, nem mindenevõ, hanem ragadozó. Ennek megfelelõen a tápláléka többnyire rovar, féreg, lárva, esetleg némi hús, amit idõnként lenyomat egy kis gyümölccsel, amibõl a folyadékpótlást oldja meg. Az a tévhit, hogy szereti az almát, abból ered, hogy idõnként, amikor az almafa alatt sertepertél, a hátára esik egy alma, amit aztán a rövid virgácsaival nemigen tud levakarni, és kénytelen a nem kívánt teherrel közlekedni egy darabig, amíg le nem eszi róla a fene. Almaérés idején többször láttak ilyet eleink, és ez (tévesen)úgy maradt meg bennük, hogy a sün hazaszállítja az almát a kölyköknek.
Elsö, vagyok, en ugy erzem, hogy jobb lett volna a sünnek es nekem is, ha apam nem hozta volna haza... Lehülyezni egy embert, aki megossza veled gyermekkora egyik szomoru elmenyet, nem szep dolog! En akkor 3-4-5 eves voltam, en akkor ugy ereztem, most 42 eves vagyok, termeszetesen ma mar maskepp latom a dolgot. En egy GYERMEK nezöpontjabol mutattam meg neked a dolgot. A sün nezöpontjarol meg nem is beszeltünk, de elmondom, hogy a sünnek ez egy borzaszto stressz es felelemmel, ijedtseggel jar. A sün is erzö, gerinces, emlös elöleny, te meg allatkinzo vagy. Erröl ennyit. Ja, es a nekem adott valaszod nem vall tul magas ertelmi szintre,
Gyerekkoromban apam allandoan sünöket vitt haza "megmutatni". Halalosan szomoru voltam, amiert nem tarthattam meg öket! Vidd a gyereket allatkertbe inkabb.
A kérdező hozzászólása: Elsõ te nagyon h*lye vagy, a többieknek köszönöm a választ!
Nos, ezen eddig nem gondolkodtam, de ha akarod, felteszem kérdésnek itt a gyk-n. Azon viszont gondolkodtam (bevallom, eredménytelenül) hogy hogy a bánatba szed össze egy kutya egy sünt. Az én olvasatomban ugyanis ez azt jelenti, hogy valahol sétáltatás közben találkoznak, és a kutya meghívja magához. (Vagyis hozzád.) Aztán ezt nyomatákosítandó, a szájába veszi, és haza fuvarozza, ami gondolom, nem két méter távolságot jelent. Na már most a sün (ha egyrõl beszélünk) nem tartozik a kifejezetten selymes tapintású állatok közé, és a kutyád (hacsak nem fakutya) szájbélése nincs felvértezve tüskék ellen. Szóval szerintem összetévesztetted magad a kutyáddal és te vitted haza a sünit.
A kérdező hozzászólása: Miquel te tiszta hülye vagy?
Utolsó, az én kutyám is fogott sünt. (nem lett semmi baja)
Bocs, hogy megint itt vagyok, de tegnap óta nem hagy nyugodni valami; "A kutyám este összeszedett egy sünt." Ezt vajon hogyan csinálta? Egy kutya összeszedhet nyulat, fácánt, (bár az valamivel jobban tud repülni, mint õ), összeszedhet esetleg egy jó kis megfázást is, de sünt... Már megbocsáss, de nekem ez a dolog sántít.
A kérdező hozzászólása: Elsõ úgy látszik nem értette meg a lényeget. A KUTYÁM szedte össze a sünt és nem én. Mivel nem lett volna biztonságos, ha a fõút mellett engedem szabadon, ezért bátorkodtam egy éjszakára befogadni. Azóta már szabadjára lett engedve az állat és biztosan jól érzi magát újra a "vadonban". Nem kell egyetlen árva kérdéshez élettörténeteket írni.:)
elõzõ: elég groteszk kép él benned a rossz apa szerepérõl...
2 gyereket neveltem fel, de soha nem vittem nekik haza "megmutatni" semmilyen kis allatot. En nem teszek ki egy szerencsetlen sünt vagy nyulat ekkora stressznek. A gyerekeimnek vettem PENZERT rendes, tisztesseges ajandekokat, megvolt mindenük. Voltunk allatkertben is rendszeresen! Az ilyen olcso, hatasvadasz allatmutogatas a sünnel persze ingyen van, a kerdezönek nem kerül semmibe. (a sün szenved) Tipikus megnyilvanulasa egy olyan szülönek, aki a gyerekein sporol.
vízet, száraz kutyatápot vagy macskatápot, de a legjobb ha elengeded a kertben
Almát csak a mesében... A kutyatáp jó, de ha el tudod különíteni kertes ház udvarában egy napig talál magának is kaját. Aztán engedd el szépen, hasznos állat a süni.
Bocsánat, hogy én is az almát írtam, azért bátorkodtam javasolni, mert egyszer régen még gyûjtöttem ilyen "csodálatos állatvilág"-szerû kártyákat és megvolt a házi sün is és az egyik képen éppen almát evett. Pedig nem gagyi mûfotók voltak, hanem a természetben fényképezték le õket. Amúgy az alma miért nem jó neki? (Elnézést, hogy a kérdés alatt kérdezek.)
Jobb, ha nem adsz neki semmit. A természetben egyszer hopp, máskor kopp. Egy napi koplalást minden további nélkül kibír. De ha mmindenképpen etetni akarod, almát, tejet semmi esetre se adj neki. Szedhetsz férgeket, pondrókat, gilisztát, esetleg csigát, bár abból nem mindegyik fajtát szereti.
A kérdező hozzászólása: Istenem te tényleg nem vagy normális.:S:S

Milyen ízű a pina (suna, punci ahogy szeretitek)?

anán,eper,csoki,vanilia,tuti frutti íz? vagy milyen ?? :D

Legjobb válasz: omlóóósz csirke ízû!

omlóóósz csirke ízû!
Íze nagyon nincs, inkább illata.Kellemes friss, virágos-mézes, bizsergetõen-bódító farokállító illat.Persze van pont ellenkezõ hatást kiváltó illatú is.
Kóstold meg és megtudod!!!
tuti frutti!!!:) banános ha benne volt a f*sz epres ha véres csokis ha sz*ros vanilia ha nedves.
Szerintem te beteg vagy...
amilyen pinaszaftot fõz a pinakobold.
A kérdező hozzászólása: megkóstolom ;)
A kérdező hozzászólása: ezt a kérdést se gondoltam komolyan... pontosan tudom milyen íze van, kíváncsiságból raktam csak ki hogy a magyarok az ilyen témával kapcsolatban hogyan válaszolnak meg hogy miyen gyorsan...
szarszagu

Van egy lány már régota szeretnék vele randizni õ 1 évvel idõsebb mint én és sok a közös ismerõsünk elszeretném hivni a csajt van. Közös hobbink is hogy csináljam?

A közös hobnink a madárpók tartás. Am a csaj nem az a tipikus könnyüvérü csajszi. És sok nálam.jobb gazdagabb pasikat is visszautasitott. Am neki nem a pénz az elsõ. Na hogy csináljam??

Legjobb válasz: Ráírsz: "Szia, nem jönnél velem ....?" Aztán beszélgettek egy kicsit, ha úgy tûnik nyitott rá, akkor pedig elkezdesz bókolni neki, flörtölsz vele...

Ráírsz: "Szia, nem jönnél velem ....?" Aztán beszélgettek egy kicsit, ha úgy tûnik nyitott rá, akkor pedig elkezdesz bókolni neki, flörtölsz vele...
Csak szimplán hívd el a csajt, ha igent mond jupi, ha nemet akkor legalább nem pazarolod rá tovább az idõdet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!