Találatok a következő kifejezésre: A sünök a (153 db)

Segítünk-e a süniken a téli alvóhely építésével?

A kertünkben aranyos kis sünik laknak.

Legjobb válasz: A sünik ezt maguktól csinálják.Õk maguk megkeresik a nyugis helyett és téli álmot alszanak.Ha sokat matattok ott ahol a süni készül aludni melõfordulhat hogy félni fog vagy megijed és másik helyet keres.

A sünik ezt maguktól csinálják.Õk maguk megkeresik a nyugis helyett és téli álmot alszanak.Ha sokat matattok ott ahol a süni készül aludni melõfordulhat hogy félni fog vagy megijed és másik helyet keres.
Segítetek rajtuk, persze! De, ha megszeretnétek ezt csinálni, akkor most kezdjétek el, ameddig nem õk kezdik el. :) Viszont, hogyan, arra már sajnos nem tudok válaszolni =(
Ássatok egy-két nem túl mély gödröt a kertben több helyre, töltsétek meg száraz avarral, a többit õk elintézik. És tényleg "eldugott zugában" ahol nincs jövés-menés:) Nagyon rendesek vagytok egyébként!
Figyelemre méltó cselekedet. Elõször ásni kéne egy mély, széles gödröt ahol a sünik aludni tudnak. Köré ágak levelek stb. hogy otthonosabb legyen. A legfontosabb: a gödör felett legyen valami tetõszerûség ami megvédi õket a csapadéktól.
Mert nem suna, hanem lány, te tajparaszt.
utolsónak mondom egy kivasalthajú b*zi nem lehet férfias :D
azért mert az emosok eltakarodtak és jöttek ezek a sp-s divatbu.zis köcsög riherongyok. és azt hiszi mindenki hogy ez az ász.
:DDDD meg tán ezmiatt is, h suna..utolso voltam:D
sunaaaa.xDDDDDD
utolsó igazad van..és nem kell attol h b*zi legyen, mert jollnez ki, a legtobb pasi ezt irigysegbol irja ide..
egy kivasalthajú b*zi nem lehet férfias?
Nálam labdába se rúg olyan lány, akinek a közelébe ilyen nyál kis emós bu.zik vegetálnak. Mondjuk én mindig találtam olyan nõt magamnak, aki a férfiakat szerette és nem ezeket. Lehet, hogy kérdezõ rossz helyen keresel. 26F
Ha a suna = idióta partip1csa, akkor nem értem a kérdést! A zsák, meg a foltja, miért furcsa, hogy illeszkednek? Az ilyen "trendi" magatartásban, ha pár "celeb" elkezdene sz*rt enni, és többen magyaráznák, hogy attól nõ a mellük, és 40 évesen sem jön ki a narancsbõr, akkor pár év alatt simán elképzelhetõ, hogy a suli kajáldájában te leszel a hülye, amikor nem az elõzõ napi híg fos van a dobozkádban. Ennyi, a'szongyák nekik ez a jó pasi, akkor nekik ez a jó pasi.
feltenném akkor én a kérdést, hogy a csávóknak meg miért a vasalthajú, pózolós, gátlástalan ribancok jönnek be?
Én szerintem mocskosul nem az dominál a mai "sunáknál" inkább fogalmazzunk ringyónak az jobban illik azokra a lányokra akikre te gondolsz, ha nem hogy mégis milyen vastag a pénztárcád. Van pénzed fullos kocsid drága márkás (hamisított) ruhád és nem 1 majomarcú vagy akkor lesznek olyan "sunáid" ;)
Mégis hogy a fenébe ne lehetne férfias egy vasalt hajú srác? Ez egy hatalmas nagy tévhit. Õk néznek ki szerény véleményen szerint a legjobban. Egy srác legyen igényes, (persze azért túlzásokba nem kell vinnie a dolgokat, mert az már valóban selejt.) de egyben férfias is. http://data.whicdn.com/images/12753207/tumblr_lof04ms8qC1r01.. =) Ha így néz ki egy fiú, és egyben "jófej" is, na az szerintem bõven tökéletes. Viszont ha mit tudom én, valaki tök igénytelen, és leférfiasozza magát, na az például egyáltalán nem nyerõ dolog.
Nem mindenkienk jönnek be a kivasalthajú b*zik Én speciel szeretem ha egy srácon/pasin látszik hogy férfias :D
teremthetnénk divatot azzal hogy lassan minden nõ az igazi férfiakat akarja szóval ha egy idõ után minden nõ ezt hangoztatja lehet hogy divatba jöhetne.. amúgy én az "idõgépes csaj vagyok", és én nem szeretnék kopasz pasit mert valahogy az nem jön be, nekem nem azok a férfiak jönnek be akik duzzadásig vannak gyúrva, tetkós, és nyakláncosak, stb.. hanem mondom akiket fent írtam... és lehet hosszú haja, az kifejezetten szexi, de csak ha nem vasalja!! axl rosenak is milyen jó haja van! úgy beletúrnék és azt szagolgatnám éjjel nappal..
Nos az alapvetõ probléma azt hiszem az, hogy nem discoba meg plázapi**ák közt kellene rendes lányokat keresned, de ha neked mégis ezek jönnek be, akkor nincs mit tenni alkalmazkodj. XD A legtöbb lány nem az aktuális divat szerint választ pasit, csak épp õk a feltûnõbbek. Más körökben mozogva észreveheted hogy nem csak a plázapi**ák közt vannak bombázók.... sõt. Aki keres, talál. A lényeg hogy legyen jó beszélõkéd, mert egy lány se szereti a teszetoszákat. Kicsit eltérve de mégis a témához: Milyen röhejes már hogy a munkatársam srácát azzal lehet sakkban tartani hogy büntibõl elveszik a hajvasalóját! XDDD
Az olyanok tuti nem jönnek be, akik "sunának" hívnak.
mert a nõk válogathatnak, mert kevesebben vannak, amíg nem lesznek olyan korba, hogy már nem kellenek senkinek akkor meg fordul a kocka!
Hehe pont hogy többen vannak, mindig is így volt! Inkább csak az van hogy fiatalon hajlamosabbak a külsõségekre adni.
"Suna?" Én nem suna vagyok, hanem lány. Nekem bejönnek a bu.zis férfiak, mert a machós férfiakat nem kedvelem. A "vasalt hajú bu.zik" legtöbbször sokkal kedvesebbek.
szerintem fele-fele az arány, van akinek a kislányok jönnek be, van akinek meg a férfiak, engem is elkeserít hogy azért fél magyarországnak az anoreksziás kislányhajú divatmajmos búzák jönnek be, de szerencsére még vannak tisztességes lányok is akik mellesleg gyünyörüek és sexyk is, csak ne romoljon a helyzet tovább és csak trendi girl meg trendi man-ek lesznek csak magyarországon.Amugy meg a válasz a kérdésedre: egyszerûen nincs ízlésük a "sunáknak" ennyi.
Hát csajokat nézegettem az utcán 10/7 mellett vasalthajú selyemrambók feszítettek.Meg az mondjátok aki keres talál KERESEK de nem nagyon találok normális csajokat, lehet rosszul csinálom.Ha esetleg van Gyõr közelébe értelmes lány és szeretne találkozni sétálni, dumálni akk az írjon =)18/F
igazábol az arány az kb 65% a kislányhajúakra bukik, 45%pedig igazi férfiakra és ezt onnan lehet megállapítani hogy a városlakók vasaltakra buknak, a falusiak meg nem, én faluban lakok és bár itt is vannak bõven akik inkább a búzákra buknak, de teljesen más mint egy városban, a városiak mind szinte a búzákra buknak, (persze nem mindenki de nagy része igen), és ez egy kicsit elszomorító:/
nekem egy olyan férfiállat kell mint axl rose, leonardo dicaprio , johnny depp vagy brad pitt vagy bruce springsteen.. kár hogy rossz generációba születtem.. szerezzünk egy kib*szott idõgépet és pár gumit....:D én utálom ha egy fiú b.uzis vagy túl márkás ruhákat hord, ha túl sok pénze van, ha többet foglalkozik magával mint én, hajvasalás, festés, az nálam kizáró ok.. legyen pasi, legyen szõrös a lába a hónalja, legyen erõs, határozott, magabiztos, de nem beképzelt, szeressen, biztonságot érezzek mellette, legyen romantikus is egy kicsit, ne legyen b.esz.ari kis pö.ccs mint manapság..
Mert a sunáknak a kivasalthajú homárok jönnek be, a lányoknak meg a fiúk. :O
mert a trendi csajoknak jobban a trendi paisk jonnek be.ne olyan csajoknál proballkozz akik igy neznek ki kb, kicsit viszafogotabbaknál kell proballkozni:) sok sikert:)
utolso vagyok, mindnekinek sajat vélemény, de érdekes h mégis majdnem mindne csajnak ezjon be:D
Ha "sunának" nevezed a lányokat, akkor valami baj van a hozzáállásoddal. Ha nem tudsz ismerkedni, lehet, hogy ez a gond, nem? Mondjuk én csak magamból tudok nyilván kiindulni, de nekem nem imponál, ha valaki lealacsonyító kifejezésekkel illet...
Ha te jófej, férfias ember vagy, akkor NÕT keress, ne 'sunát'.
Ha te vagy a jófej férfias ember mintapéldánya, akkor inkább elmegyek én is sunának és vasalthajú b*zik után futok, pedig általában nõnek tartom magam...
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj de ki mondta hogy én az vagyok?
hát, látjuk hogy nem vagy az.
nem értitek. szerintem a kérdezõ a partribancokra gondolt. partiribanc=suna vannak normális lányok is akik fogyatkozóban vannak azok inkább lányok vagy nõk.
Én a rövid hajú/kopasz, meglett férfiakat szeretem. Az ilyen kis nyálakat észre sem veszem, mint hímnemûeket.
A kérdező hozzászólása: pontosan
A kérdező hozzászólása: Robi úgy értrettem én is aki a sunát magára vette attól elnézést kérek
Egy igazi férfi mellé igazi nõ illik, nem egy 'mindenkivelmindenhol' partykrva.
Bírom, hogy itt a 100% azt írja, hogy neki az igazi "férfi" jön be, aztán a valóságban meg 90%-nak a kivasalthajúak. Gondolom õk is jól beírják, hogy "én a FÉRFIT szeretem", aztán mennek a kivasalthajú barátjuk mellé, aki lehet, hogy nekik férfi, mert szeretik, de nem veszik észre, hogy a többi embernek az õ barátjuk is csak a kivasalthajú kategória...
soha nem lesz már a világ olyan mint rég. csak rosszabb és rosszabb lesz. egyszer ez is elmúlik és jön 1 másik divat.Ugyan úgy mit régen a tokio hotel, ugyan úgy mint az emosok.És ez lesz a mai divat sorsa is. Jön 1 másik is és mindenkinek az lesz a szeme elött, hogy ilyen teste legyen, olyan haja legyen, így öltözzön, úgy gondolkodjon... de vannak még olyan lányok is akiket ezek hidegen hagynak...csak szerintem el vannak bújva valahova:D
Lányként ugyanilyen idegesítõ, hogy minden fiúnak csak a tökéletes alakú, szõke plázacicák kellenek. Persze, ez is általánosítás, és ezt is ugyanígy meg lehet cáfolni, én mégis ezt tapasztalom.

Teherautóval kapcsolatos. Hallani, hogy 90 km/h-t simán mennek a sofőrök. Ugye 80 km/h a határ (autópályán). Nyugodtan adhatom át a sünnek a korongokat Németországtól kezdve kis hazánkig úgy, hogy azon akár folyamatosan 90 km/h-s tempó van rögzítve?

Legjobb válasz: "Általában azok vhogy megvannak buherálva egy kicsit akik 90-el mennek ..." nemtom te mien kolléga vagy ha azt se tod h a teherautok/kamionok 90-92km/h-nál tiltanak tehát "buherálás" nélkül simán tudsz 90km/h val menni! am a sünök 88km/h ig nem büntetnek de azzal a bizonyos +2km/h val nem foglalkonak max a KPM kis hazánkban, de azok sem mindig inkább csak a vez idõvel! és a digitális taho.t is lehet buherálni, söt talán még jobban mint a korongosat! üdv: egy kamionos

"Általában azok vhogy megvannak buherálva egy kicsit akik 90-el mennek ..." nemtom te mien kolléga vagy ha azt se tod h a teherautok/kamionok 90-92km/h-nál tiltanak tehát "buherálás" nélkül simán tudsz 90km/h val menni! am a sünök 88km/h ig nem büntetnek de azzal a bizonyos +2km/h val nem foglalkonak max a KPM kis hazánkban, de azok sem mindig inkább csak a vez idõvel! és a digitális taho.t is lehet buherálni, söt talán még jobban mint a korongosat! üdv: egy kamionos
ja a régi tachográfokat még megtudták a sofõrök buherálni vagy akár ki is tudták kapcsolni.A mostani digitálisat már nem biztos bár lehet. Amúgy ha 80 Km/h a határ akkor már nem mehetsz 90 nem mert megbüntetnek érte.Ja és nem kis összegre!
Hát nagyon nem..:D Úgy megbasz mint annak a rendje..:S Általában azok vhogy megvannak buherálva egy kicsit akik 90-el mennek de hogy hogyan fogalmam sincs..
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam erre a tûréshatárra, ezek szerint ez egész Európára érvényes. Szóval 88 km/h-t minden gond nélkül mehetek. Köszi a segítséget!

Valaki mondana a SunT-A Barnító -Teáról?

Hogy vált be? Tényleg olyan a hatása mint irják?

Mennyire szúrják ki a sünök a 125/50-es mocikat?

Legjobb válasz: a nagymotor kerekét is kiszúrja a sün tüskéje ha elütöd. remélem segítettem.

a nagymotor kerekét is kiszúrja a sün tüskéje ha elütöd. remélem segítettem.
most hiába okoskodsz, minden motor nyilván van tartva (nem feltétlenül Mo.n). meg mondhatod hogy nem igy van, nekem volt már részem ilyenben. 10 perc volt és már mondták is mi a pálya. de használd nyugodtan a motorodat, engem abszolut nem érdekel
16:13 te baromságokat beszélsz. Van olyan ország ahol a 125-re nem kell rendszám... szóval nincs benne a rendõrök számítógépébe , hogy ez most 125. Ha egy olyan kerül hozzád akkor a központ nem tud semmit a motorról. Olyan mint egy 50-es...csak adásvételi , úgy mint nálam. Sose volt rajta rendszám nincs benne az adatbázisba. Csak úgy bukhatok le ha KPM vagy kw mérés. Na a KPM-el nem dobálóznak a rendõrök mert ha tényleg 50-es akkor neki kell kifizetni a vizsgát..inkább ráhagyják. kw mérõ nincs a rendõrkocsiban még. Az országban alig van...nem hogy egy rendõrkocsiban..Amúgy is, egy alkohol szondát alig bírnak használni, nemhogy egy kw mérõt...
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon kis különbség van kinézetileg a 2 között
onnan, hogy rá van írva, hogy rs125 és másképp néz ki mint a rs50
alvázszám be a központba, és 10 mp múlva jön a válasz :) de vedd meg és meglátod. okos ember más, buta a saját kárán tanul. MOSTMÁR én is okos vagyok :S
Ha veszel egy rs125- öt, miböl mondod meg hogy az 125- ös és nem 50 es? szinte semmiböl, csakha lebontod az oldalát...:)
16:53 vagyok: Én sem azt írtam hogy érnek utol... hanem hogy amelyik rendõr autóval van az nem ért annyira a motorokhoz, van kivétel. De ha motorral jön a rendõr, akkor majdnem biztos hogy kiszúrja, hogy nem 50-es.
A kérdező hozzászólása: Még a motort is behúzzák?
Simán, fõleg ha olyan motorod van amibõl nincs is 50-es. Pl: Aprilia Leonardó
Elõttem lévõnek ! Azt még kihagytad, hogy okirat hamisítás ! Ezen kívül azthiszem nincs más..:) Széles utat, bõ pénztárcát.
csak kb 5-szörös szabálysértést követsz el, ha 125öst igy használsz... 1. a biztosításod nem megfelelõ hengerûrtartalmú jármûre szól 2. nincs levizsgáztatva a motor 3. nincs rajta rendszám 4. nincs megfelelõ jogosítványod hozzá 5. nem fizeted a súlyadóját ha elkapnak, márpedig elkapnak, a hülye is látja, hogy nem 50 ccm es. nem kell ehhez érteni a motorokhoz, hallani a hangján, látszik a blokk méretén stb. szóval ha van 150 ezer forintod, és a motort sem sajnálod, ha elveszik vedd meg nyugodtan ui.: én is 125 össel közlekedtem rendszám nélkül... 2 hétig. 2 szer állítottak meg. mind2szer Deák Ferenc mentett meg . azóta letettem a az A-t és van rendszámos motorom
A kérdező hozzászólása: 2. nem azt kérdeztem hogy mennyire tudnak utolérni hanem hogy mennyire veszik észre hogy nem 50-es
hogy te mekkora egy ... vagy öreg (N)
ha autóval van, akkor nem hinném, de ha motorral, akkor cumi van...
Nem feltétlenül van a rendõrökkel baj! Én sose jártam "normális motorral" (Leonardo, RS125, MTX125) Jelenleg egy booster 100-assal járok! Kérdezték már hogy ez tényleg 50-es? Erre higgadtan közölni kell hogy igen! Természetesen ha egy 180 runnerrel azért állít meg mert 10 perce nem tetted le az elsõ kereket akkor indul a baszogatás! Jah és ha végképp nem tudod meggyõzni hogy ez 50-es akkor jön a rendõrnek a nagy bevallás, hogy igen nagyobb, de a pairozás folyamatban van, de nem tudod kivárni! :D A rendszer meg nem dobja ki hogy mekkora!! ezzel próbálkoztak nálam is!

A Süni a ködben című orosz mese milyen technikával készült?

Legjobb válasz: A Wikipedia szerint a készítõ technikája abból állt, hogy több üveglapot helyezett egymás fölé, amikre külön rárakta a rajzfilm "rétegeit", a hátteret, szereplõket, és vékony papírlapokat a ködhöz. Ezzel érte el a térhatást. Maga az animáció meg a szokásos "mindig kicsit arrébb teszem a figurát" módszerrel készülhetett.

A Wikipedia szerint a készítõ technikája abból állt, hogy több üveglapot helyezett egymás fölé, amikre külön rárakta a rajzfilm "rétegeit", a hátteret, szereplõket, és vékony papírlapokat a ködhöz. Ezzel érte el a térhatást. Maga az animáció meg a szokásos "mindig kicsit arrébb teszem a figurát" módszerrel készülhetett.
A kérdező hozzászólása: jézusom az így elég sok munka... köszönöm a választ!
SÜN!!!!!!
sün! xD
!!harinezumi!! [<--kistestû, szúrós állatka, japán nyelven kifejezve :D]
bakker! igazoltatáskor, agyonszurkál, vigyázz vele!!
Akkor neked van egy sün vejed.
Sündörgõ sündõrök!
SÜNSERIF, HAHA de jo vicc volt,
Akkor , rendõrsün vagy sünrendör.
A kérdező hozzászólása: SÜN!!!!!!

Tudtátok, hogy a sünöm sünjének a sünje egy sün?

Legjobb válasz: ki hitte volna..:D

ki hitte volna..:D
Persze! Ilyen egy hûséges süncsalád:) )
Hát kijé vónák'?
SÜN!
nagyon nehéz volt kitalálni. :D

Mit tehetnék a sünök érdekében?

Falun lakom és a szomszédomban nem lakik senki!Gaz van meg minden!Sajnos idén már 3 sünt megöltek a kutyáim!Imádom a sünöket és nagyon sajnálom, hogy ez történik!Mit tehetnék, hoyg ne járjanak hozzánk?

Legjobb válasz: Megölték? Szegénykék! Hozzánk is járnak sünök, de nem ölik meg õket a kutyák, csak körbeállják és ugatják, de nagyon, akkor kimegyek, mert tudom már, hogy sünit találtak és elviszem máshova :) Neked nem jeleztek a kutyáid? Máskor, ha nagyon ugatnak egy helyen, akkor menj ki! :)

Megölték? Szegénykék! Hozzánk is járnak sünök, de nem ölik meg õket a kutyák, csak körbeállják és ugatják, de nagyon, akkor kimegyek, mert tudom már, hogy sünit találtak és elviszem máshova :) Neked nem jeleztek a kutyáid? Máskor, ha nagyon ugatnak egy helyen, akkor menj ki! :)
Nem írtad hogy mért jönnek ki, szerintem vigyázz hogy ne szegj meg semmilyen szabályt, vagy a szomszéd gaza miatt mennek hozzád? Remélem nem lesz belõle bajod hogy a kutyáid bántják a sünöket :(
Na, nálunk pont ez a helyzet. Már vagy 10-szer szedtem el a kutyáinktól sünt, a kicsiket sajnos sikerült megölniük, mire észrevettük. Kinyomozhatnád, hol jutnak át, ha a kerités hibás, akkor azt megjavithatod, mást nagyon nem tudok tanácsolni.
Én azt utálom h megyek az utcán és van 1 kicsit kanyargósabb rossz minõségû út ahol állítom 20km/h-nál nemlehett gyorsabban menni, de a b*rom autós keresztül megy 2 sünön is. Ha már lássa h ottmegy akk mi a f*szé nem lassít és kerüli ki???!!!! Annyira barmok.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen szabályt szegek meg azzal, hogy a sün bejön az udvaromba és a kutyám megfogja! Baromira sajnálom õket! A kutyáim nem jeleznek!Azonnal elkapják és onnan már nincs kiút!Sajnos!!!:( Sajna a szomszédom nem törõdik a birtokkal és a kerítés is ramaty, mi raktunk már mindenféle barikádot, hogy a kutyáink el ne szökjenek, de sajna a sünök nem tudom hol jönnek be!A kerítéshez nem nyúlhatunk, mert az a szomszéd tulajdona! Azért tettem fel a kérdést, mert gondoltam tud valaki valami megoldást, hogy ne járjanak arra a sünök! A gaz, és elhanyagolt környék miatt gondoltam hogy megtelepedtek!Nem háborgatja õket senki és semmi!Csak hozzánk ne jöjjenek be!
az én kutyám nem bántja sõt megvédi a nénikém kutyusa elõl!
Sünök?? Elég emberben tettek kárt a kossuth téren ! Ne sajnáld õket !

A sünk hogy kommunikálnak egymással? :D

Azt tudom, hogy kaffogni szoktak, de valami egyéb verbális vagy hasonló beszédrendszerrel rendelkeznek?

Legjobb válasz: Tudnak pl. dorombolni, mint a cicák, ha boldogok. Meg biztos láttál már szipogni sünit, mikor szimatol, felfedezi a kertet. Kaffognak is, ha el akarnak ijeszteni. Sõt, ha ideges, tud ordítani is. Úgy, mint a hörik, ha rákeresel pl. youtube-on arra, hogy angry hamster, na a sünik is olyanok.:) Gondolom, egymással ugyanígy kommunikálhatnak.

Tudnak pl. dorombolni, mint a cicák, ha boldogok. Meg biztos láttál már szipogni sünit, mikor szimatol, felfedezi a kertet. Kaffognak is, ha el akarnak ijeszteni. Sõt, ha ideges, tud ordítani is. Úgy, mint a hörik, ha rákeresel pl. youtube-on arra, hogy angry hamster, na a sünik is olyanok.:) Gondolom, egymással ugyanígy kommunikálhatnak.
[link]
Az enyémek morognak és szimatolnak, így kommunikálnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!