Találatok a következő kifejezésre: A sötétebb a világosabb (42 db)

Lányok! Az természetes, hogy a mellbimbó udvar néha sötétebb, néha világosabb?

Legjobb válasz: Szerintem igen,nekem is ilyen,vagyis nekm hol sötétebb,hol világosabb.Pont a héten kérdeztem meg a háziorvosomat,más miatt voltam,de rákérdeztem,és azt mondta semmi baj nincs vele:-)Ahol a tejmirigyek vannak ott sötétebb.

Szerintem igen, nekem is ilyen, vagyis nekm hol sötétebb, hol világosabb.Pont a héten kérdeztem meg a háziorvosomat, más miatt voltam, de rákérdeztem, és azt mondta semmi baj nincs vele:-)Ahol a tejmirigyek vannak ott sötétebb.
Ne aggódj, semmi baj nincs a melleddel.

Két színű szemhéjfestéket hogy kell felvinni a szemre? HOvá a sötétebbet, hová a világosabbat?

Legjobb válasz: Többféleképpen is fel lehet vinni, attól függõen, hogy mit szeretnél elérni. Szerintem elsõként próbáld ki úgy, hogy a világosabbat a szemhéjadra viszed fel ("mozgó rész") és a szemed külsõ sarkába pedig a sötétebbet, majd dolgozd el szépen. A youtube-on csomó sminktipp van, onnan is meríthetsz ihletet, ha az angol nem is megy annyira, a technikát el tudod lesni :) youtube-> make up tutorial

Többféleképpen is fel lehet vinni, attól függõen, hogy mit szeretnél elérni. Szerintem elsõként próbáld ki úgy, hogy a világosabbat a szemhéjadra viszed fel ("mozgó rész") és a szemed külsõ sarkába pedig a sötétebbet, majd dolgozd el szépen. A youtube-on csomó sminktipp van, onnan is meríthetsz ihletet, ha az angol nem is megy annyira, a technikát el tudod lesni :) youtube-> make up tutorial
Szia! Én mindig belülre világos színt teszek és kívülre teszem. Van aki pl két szélére világosat tesz és középre a sötétet és úgy satírozza el.
Na ezt jól leírtam:D Bocsi, szóval belülre teszem a világos színt, kívülre pedig a sötétet.:) )))
http://4.bp.blogspot.com/_7Tl-sVRV9IM/S_aP20a8T6I/AAAAAAAAAz.. Ez egy kicsit "extrább" smink, de a színeloszlást látod ezenis(:
Youtubeon tényleg sok hasznos video van ... szerintem is nézz körül ott. De a legfontosabb az, hogy te döntsd el, hogy hova teszed a világosat meg a sötet szint, mert az végül is mind1, csak jól nézzen ki. Úgy csináld, ahogy neked tetszik, nem muszáj úgy csinálni, ahogy a többség. Légy egyéni ;) Ez a lényeg. Végül is te kell jól érezd magad a saját börödben. Te ismered az egyeniséged, és a stilusod a legjobban, szóval te döntöd el a sminked is :) [p.s. Kisérletezz, és meglátod, hogy, hogyan áll jól neked :P]

6 hónapja szoptatok, normális, hogy váltakozik a mellbimbó színe? Egyszer sötétebb, egyszer világosabb.

Legjobb válasz: Mikor változik a színe.Néha nekem is világosabb fõleg,ha többet van cicin,ilyenkor "feláztatja".

Mikor változik a színe.Néha nekem is világosabb fõleg, ha többet van cicin, ilyenkor "feláztatja".
az elsõ mondat után kérdõjelet akartam írni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, szerintem nekem is ezért néz ki így olyankor. De jól be is tud sötétedni.


Szürke farmerhez, a nadrág színénél világosabb vagy sötétebb szintén szürke ing mutat jobban férfin?

Zakót nem veszek most fel, csak ing + farmer az elképzelés most egy partyba :)

Legjobb válasz: Partyra szerintem világosabb inggel jobban nézne ki. Viszont ha nem partyra mennél benne, akkor a sötét :)

Partyra szerintem világosabb inggel jobban nézne ki. Viszont ha nem partyra mennél benne, akkor a sötét :)
Feltétlenül szürke egy partira? Van pocakod?Akkor sötétebb. Sötét a hajad színe? Akkor világosabb. Fehér a bõröd? Akkor világosabb. Attól függ milyen szín típusú ember vagy. (a szürke ing önmagában sápaszt még egy afrikai bennszülöttet is)
Szerintem mindegy, amelyik szebb ing.:) Na jó, partyba talán a világosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a tanácsokat! ment a zöld ;)

Hogy kell 2 szinü szemfestékkel kifesteni a szemet? Arra gondolok mikor két hasonlo szint hasznalnak, csak nem tudom h a világosabbat hova, sötétebbet. Kicsi, kék szemem van, milyen szint hasznaljak

Legjobb válasz: A kék szemhez nagyon jól áll a lila,rózsaszín,zöld szemfesték. A világosabbat kend belülre a szemzugba a sötétet kívülre,és a mozgórésznél satírozd össze a két színt:)

A kék szemhez nagyon jól áll a lila, rózsaszín, zöld szemfesték. A világosabbat kend belülre a szemzugba a sötétet kívülre, és a mozgórésznél satírozd össze a két színt:)
Szia! A kék szemedet kiemeli fõképpen a halványkék és a halványzöld.Nagyon vékony vonalat húzz kékkel elõször aztán felül pedig zölddel folytasd és próbáld elérni azt a hatást mintha a középpontnál egybemosódnának a színek és átmegy a kék a zöldbe.próbálkozz még halványrózsaszínnel, ezüstös színekkel.Remélem érthetõen letudtam írni, ha nem jelezz vissza
belülre világosat, kívülre sötétet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget :) És ha jol tudom akkor a kék szemhez a föld szinek is jok, ugye?
jól tudod;)
Nekem színesek a kavicsaim.A boltban mondták hogy így csináljam.Van apró és nagyobb vegyesen.
A halak szemszögébõl a sötét kavics a jó, mert nyugottabbak lesznek.Nekem vegyesen van fehér és fekete kavics az is szép.Egyébként függ a háttértõl is. Ízlés kérdése.
A kavics meg a talaj nem ua. A sötét kaics tényleg jobb a halaknak, de ebben semmilyen baktérium flóra nem alakul ki. Mármint a kavicsban. A homok ebbõl a szempontból elõnyösebb, viszont h ezt a baktérium flórát ki is tudd érdemben használni, rendelkezned kell talajszûrõvel.
Mindenképp a sötét talaj.

Igaz az a hörcsögökre hogy a sötétebbek vadabbak a világosabbak szelídebbek?

Csak mert hallottam hogy ez sok állatnál így van. Vadat és a szelídet ne értsétek félre. Úgy értem hogy könnyebb szelídíteni, mozgékonyabb...

Legjobb válasz: Nem igaz. A fekete macskák és a fehér macskák jelleme sem tér el. Vagy a szõke és a barna hajú embereké sem. A színeket 1-2 gén határozza meg, a viselkedést meg megszámlálhatatlanul sok. Annyi igaz, hogy nagyon sok ember fél a sötétebb állatoktól, és ezt megpróbálják így magyarázni. Menhelyeken a fekete kutyáknak a legnehezebb gazdát találni például. De tényleges különbség nincs. Hörcsögnél az lesz szelíd, amelyikkel kiskorában sokat foglalkoztak, és az lesz vad, amelyiket elhanyagolják. Vegyél tenyésztõtõl és nem lesz problémád. Nekem volt például koromfekete aranyhörcsögöm, és kenyérre lehetett kenni.

Nem igaz. A fekete macskák és a fehér macskák jelleme sem tér el. Vagy a szõke és a barna hajú embereké sem. A színeket 1-2 gén határozza meg, a viselkedést meg megszámlálhatatlanul sok. Annyi igaz, hogy nagyon sok ember fél a sötétebb állatoktól, és ezt megpróbálják így magyarázni. Menhelyeken a fekete kutyáknak a legnehezebb gazdát találni például. De tényleges különbség nincs. Hörcsögnél az lesz szelíd, amelyikkel kiskorában sokat foglalkoztak, és az lesz vad, amelyiket elhanyagolják. Vegyél tenyésztõtõl és nem lesz problémád. Nekem volt például koromfekete aranyhörcsögöm, és kenyérre lehetett kenni.
Hát, nálam ez abszolút fordítva van. A sötét színû dzsungijaim mind szelídek voltak. Tegnaphoz két hónapja vettem egy világos színût, és állandóan harap. Nem tudom, miért, mert a 6 év alatt ez az elsõ höri, amit nem sikerül megszelídíteni... :/

Egy sotetebb arcborhoz illene a vilagosabb szoke haj?

Legjobb válasz: Általában illik, csak ne legyen túl mû hatású szõke

Általában illik, csak ne legyen túl mû hatású szõke
Szerintem annyira nem illik. A világos szõke haj fehér bõrhöz jobban megy. Sötétebb arcbõrhöz pedig inkább akkor sötétszõke haj.
nem..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!