Találatok a következő kifejezésre: A sörön úszni (2 db)

A sörön tudunk úszni?

Haveromékkal sörfürd?t akarunk rendezni nyáron. Lehet rajta úszni vagy van valami különleges?

Legjobb válasz: lehet úszni benne. de ha esetleg mégsem sikerülne, akkor belefulladni sem olyan rossz halál... :)

lehet úszni benne. de ha esetleg mégsem sikerülne, akkor belefulladni sem olyan rossz halál... :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ belefullladni biztos nem fogunk, mert a medence magassága 150cm
döntsd már el h iszol belõle vagy a hónaljpiszkodat áztatod benne... hülye sznob gyökér.
A kérdező hozzászólása: Mindkettõt akarom :-P utánanéztem csehországban hivatalos sörfürdõhelyek vannak és jót tesz nekünk más kérdés milyyen egy rohadt drága sok sörröl lesz szó de asszem tök jó lesz
Hónaljpiszkot inni :) az semmi hátha még valaki belevizel vagy beleszarik a kulák ot úsznak a sör tetején és azt isszák.
A kérdező hozzászólása: Nem érted :Dbenne fürdünk és nem abból iszunk hanem a finom heinekenbõl amit mellé üvegben adnak
Én is!!!!!! XD
A kérdező hozzászólása: Eztki kell próbálni basszus rohadt jó voltváá tök jo szagúak voltunk új parfüm forever jájj de jjo mégeccer

Keresztszalag szakadással műtöttek 8 hónapja. A műtét során titánt helyeztek a térdem alá a csontba. Jártam gyógytornára, úszni, futni. Még mindig nem tudok teljesen leguggolni, és ha le is guggolok pattog. Ez normális?

Nektek is hasonló "élményeitek" vannak erre az id?szakra? Sztem ekkorra már teljesen rendbe kellett volna jönnie, f?leg azért mert sportolok, és a sportolók általában hamarabb felépülnek.Attól félek, hogy egyszer meccsen lesz vele valami baj, bár az orvos, aki m?tött azt mondta mikor utoljára látta( 2 hónapja) hogy minden rendben van.

Legjobb válasz: Szerintem nem, szerintem nézesd meg vagy kérdezz rá egy orvosra.

Szerintem nem, szerintem nézesd meg vagy kérdezz rá egy orvosra.
Én 3 hónapra vagyok rá, elvileg megvan a teljes mozgáspályám, de azért érdekes, hogy egyszer megvan, egyszer nincs. Az én gyógytornászom és a mûtõ térdprofesszorom is azt mondta, hogy gugolni kb. 3-5 évig felejtsem el. Mondjuk lehet azért, mert nálam ez a 3. mûtét volt.. de azért kérdezz rá orvostól, hogy ezzel hogy kéne állnod.
Ja, most látom, milyen régen írtad ki a kérdést, bizonyára már nem aktuális, és teljesen rendben vagy:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!