Találatok a következő kifejezésre: A sörélesztőnek fogyasztó (2 db)

A sörélesztőnek lehet-e fogyasztó hatása?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy lehet-e,de azt igen,hogy nagyon jó a pattanásos bõrre.

Azt nem tudom, hogy lehet-e, de azt igen, hogy nagyon jó a pattanásos bõrre.
Nincs. Miért is lenne?!
az utólsó válaszolónak üzenem, hogy ha nem tudja h mi az a sörélesztõ akkor ne is irogasson ide...a sörélesztõ áploja a körmöt, a bõrt és a hajat...osztálytársnõm is szedi, és neki a börén és a körmein látszik, hogy jó hatással volt rá ez a sörélesztõ...nem hinném hogy fogyni lehet tõle..
Szia! A sörélesztõ B-viatmin forrás, ami növelheti az étvágyat!!! Ráadásul gomba, aki candidás, nem is eheti. Pattanásos bõrre, és a hajra viszont tökéletes.
Hát gratulálok, ha megeszed. Elég rossz íze lehet. Konkrétan a sörélesztõt nem ismerem, de minden élesztõ erõsen hizlal.

A vegánok miért nem esznek élesztővel készült ételeket, ugyanakkor miért fogyasztanak sörélesztőt?

Legjobb válasz: Ezek szerint az a "vajmi kevés" mégiscsak elég ahhoz, hogy egészséges maradjak, a világon élõ több millió vegetáriánus és vegán "kolegámmal" együtt.

Ezek szerint az a "vajmi kevés" mégiscsak elég ahhoz, hogy egészséges maradjak, a világon élõ több millió vegetáriánus és vegán "kolegámmal" együtt.
Én vegán vagyok, de nem tudok arról, hogy ne lehetne élesztõs dolgokat enni. Nálam semmilyen formában nincs tiltólistán. Az élesztõgomba vagy sarjadzógomba vegán.
Mert máshogy nem tudnának elég B-vitamint és cinket bevinni.
A sörélesztõ nem fedezi a B12 vitamin szükségletet :)
Én fogyasztok gombákat (pl. élesztõk, csiperke stb.), de a vitaminokat - köztük a B12 vitamint is multivitamin formájában viszem be a szervezetembe. :D 17f
Szintetikus multivitamin formájában vajmi kevés hasznosul ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!