Találatok a következő kifejezésre: A sárgatest magas (2 db)

A sárgatest ha magas a terhesség első hónapjában és kifakadhat az mit jelent? Mit lehet tenni ellene? Mire kell vigyázni?

Legjobb válasz: Mi fakadhat ki???? A sárgatest hormon segíti a méhnyálakahártya kellõ megvastagodását ezáltal a baba beágyazódását, valamint táplálja a babát a 12. hétig. Az nem baj ha magas, az a baj, ha nincs belõle elég. Ne izgulj, szerintem nincs mitõl félned!!!! Vigyázz magatokra. :))

Mi fakadhat ki???? A sárgatest hormon segíti a méhnyálakahártya kellõ megvastagodását ezáltal a baba beágyazódását, valamint táplálja a babát a 12. hétig. Az nem baj ha magas, az a baj, ha nincs belõle elég. Ne izgulj, szerintem nincs mitõl félned!!!! Vigyázz magatokra. :) )
Kifakadásról még nem hallottam, csak arról hogy kevés sárgatest hormon az vetélést okozhat.
Az sajnos azt jelenti hogy elfogsz vetélni.Ha csak az orvos nem ad magzat megtartó gyógyszert!!! Ugyanis ha a sárgatest kifakad, nincs ami a babát életben tartja. Magyarul elsorvad. Beszélj az orvosoddal. Egy szülésznõ barátnõmtõl kérdeztem rá. Szurkolok hogy megmaradjon a baba!

Ha nem a sárgatest hormonszám magas, hanem a formája nagy a sárgatestnek, ami termeli a homonokat, arról mit kell tudni?

Azt mondta a doki, hogy kell figyelni, nehogy a petefészek megcsavarodjon. Az átlagosnál nagyobb, talán 2 mm kéne legyen, és az enyém 3. ha jol ertettem.

Legjobb válasz: Az érett petesejt nagyságára gondolsz? Nem jártál véletlenül hormonkezelésre, ahol esetleg túl stimulálták a petefészked mûködését?

Az érett petesejt nagyságára gondolsz? Nem jártál véletlenül hormonkezelésre, ahol esetleg túl stimulálták a petefészked mûködését?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!