Találatok a következő kifejezésre: A sárgatest a menstruáció (4 db)

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán! A Premens oldalán keresztül jutottam el Önhöz. Véleményét szeretném kikérni, tüneteim alapján a sárgatest hormonom nem megfelelő. (Menstruáció előtt 3-4 napig barnás folyás.) Ezt egy korábbi orvosom említette egy vizsgálatkor,

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán! A Premens oldalán keresztül jutottam el Önhöz. Véleményét szeretném kikérni, tüneteim alapján a sárgatest hormonom nem megfelelő. (Menstruáció előtt 3-4 napig barnás folyás.) Ezt egy korábbi orvosom említette egy vizsgálatkor, mint lehetséges probléma, de további vizsgálatra nem küldött, majd csak akkor, ha a gyerekvállalás egy évig nem sikerül (most fél évnél járok). Egyrészt szeretném megkérdezni Öntől, hogy ez “csak” a gyerekvállalásnál okozhat problémát? Az élet többi területén nem káros? Mert olvastam rákosodásra való nagyobb hajlamot is ilyen állapotnál, és megijedtem. Illetve szeretném a Premens tablettával kapcsolatban kérdezni. Gondoltam, elkezdem szedni, de nem vagyok biztos benne, hogy jól teszem-e, amíg nem diagnosztizálták a betegséget, illetve azt írják, hogy terhesség alatt nem szabad szedi. Ha most teherbe esnék, akkor okozhat bajt, ha szedem addig, amíg ki nem derül a terhesség? Egyáltalán szedjem? Megoldást jelenthet? Köszönettel, K.Z.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek utalhatnak a sárgatest hormon hiányára, ám annak bizonyítására komolyabb laborvizsgálatok szükségesek. Önmagában a tünetek miatt rákosodásra való fokozottabb hajlamtól nem kell tartania. A Premens tablettával biztosan nem okoz kárt a szervezetének, de ezt a gyógyszert célszerű legalább 3 hónapig szedni, mire bármi kedvező hatás kialakul. Ha eldöntötte, hogy szedi a gyógyszert, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A tünetek utalhatnak a sárgatest hormon hiányára, ám annak bizonyítására komolyabb laborvizsgálatok szükségesek. Önmagában a tünetek miatt rákosodásra való fokozottabb hajlamtól nem kell tartania. A Premens tablettával biztosan nem okoz kárt a szervezetének, de ezt a gyógyszert célszerű legalább 3 hónapig szedni, mire bármi kedvező hatás kialakul. Ha eldöntötte, hogy szedi a gyógyszert, … Olvass tovább »

A sárgatest vizsgálatot a menstruáció hanyadik napján vizsgálják?

Legjobb válasz: Nálam a menstruáció 3. napján vizsgálták, de többször is nézhetik a ciklusod alatt.

Nálam a menstruáció 3. napján vizsgálták, de többször is nézhetik a ciklusod alatt.
Lehet. Sõt más miatt is lehet.
ki kell vizsgálni, mert több oka is lehet.
A kérdező hozzászólása: dE NEKTEK VOLT MÁR ILYEN?

Par nappal menstruacio elott ultrahang mutatott mindket petefeszekben sargatest cisztakat, 8-10 mm. Kesik a mensi, amit tudom hogy cisztatol keshet, illetve barnazas ami viszont nincs inkabb feheres folyas jellegu Volt valakinek hasonlo tapasztalata?

Legjobb válasz: Nekem volt a terhesség elején sárgatest cisztám, de az, hogy van, nem feltétlenül jelent terhességet. A tüszõrepedés után a megmaradt tüszõbõl alakul ki, ha jól tudom. Ha késik, miért nem tesztelsz amúgy? Drukkolok!

Nekem volt a terhesség elején sárgatest cisztám, de az, hogy van, nem feltétlenül jelent terhességet. A tüszõrepedés után a megmaradt tüszõbõl alakul ki, ha jól tudom. Ha késik, miért nem tesztelsz amúgy? Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Par napja teszteltem de az negativ lett, majd par nap mulva ujra megcsinalom.Van es kis megjon erzes de eleg szakaszos. Koszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!