Találatok a következő kifejezésre: A rizs nap ehető (5 db)

Fogyózol, nem? akkor semmi nem kevés...
Gyümölcs napon bármennyi gyümölcsöt ehetsz és a gyümölcslevekkel vigyázz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Itt látszik, hogy ez a "módszer" mekkora nagy baromság: gyümölcs = szénhidrát. keményítõ = szénhidrát. Rizs = keményítõ azaz szénhidrát. Gyümölcslé = szénhidrát... Jól értem én, hogy egy héten minimum 3 nap van szénhidrát nap???? Ez aztán az étrend....
A kérdező hozzászólása: Kösz okoska, de nem ezt kérdeztem..:)

A rizs melyik nap ehető? (szénhidrád vagy én már keményitőt is hallottam)

a viznapról annyit,hogy:

Legjobb válasz: Ezt a kérdést már nagyon sokan feltették. Nem tudom miért hiszik sokan, hogy szénhidrát ( talán mert tejberizs, kakaó ) , de mint a krumpli is KEMÉNYÍTÕ nap.

Ezt a kérdést már nagyon sokan feltették. Nem tudom miért hiszik sokan, hogy szénhidrát ( talán mert tejberizs, kakaó ) , de mint a krumpli is KEMÉNYÍTÕ nap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. de pl a 90 napos étrend fõoldalon, a MINTAÉTRENDEK között ott figyel a RIZS-GOMBAPÖRKÖLTTEL...... a gomba pedig semleges, ha jól tudom ez igy ellentmondás, épp ezért kérdeztem. köszönöm!!!!!!4
http://www.mindmegette.hu oldtalon nézelödj a kilenven naposról sok jó dolog van.

Segítene valaki én is elkezdtem a 90 napos diétát már 13 napja csinálom és az a kérdésem hogy rizst ehetek keményitönapon? Mert valaki azt mondja szénhidrát valaki meg azt hogy keményitö, ja és a tarhonya hová tartozik?

Legjobb válasz: én nem vagyok a 90 napos híve..de a rizst azt keményítõ napon edd.akkor ehetsz ilyeneket: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, lencse, sárgarépa, burgonya) szénhidrát napon pedig a tészták, sütemények édességek.

én nem vagyok a 90 napos híve..de a rizst azt keményítõ napon edd.akkor ehetsz ilyeneket: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, lencse, sárgarépa, burgonya) szénhidrát napon pedig a tészták, sütemények édességek.
Rizs: keményítõ napon Tarhonya: szánhidrát (mivel tészta)


szárazon
Szárazon 10 deka, de fõzd meg!
szárazon
ha megfõzöd, kb. 160 kalóriára jön ki 100g.

A 90napos diétában tényleg ugyanazt kell vacsorázni amit ebédre ettem? Vagy lehet mondjuk főtt krumpli helyett főtt rizst enni vacsira, vagy esetleg helyettük gyümölcsöt. Gyümölcs bármikor ehető? Vagy csak gyümi napon és reggelire?

Legjobb válasz: Gyümölcs csak gyümölcsnapon és reggelire. Utolsó gyümölcsevés után egy órának el kell telnie, mielõtt mást eszel. Nem ugyanazt kell enni, hanem ugyanolyan típusút. Pl. én pogácsát ettem szénhidrátnapon ebédre, de vacsira már fokhagymás piritóst.

Gyümölcs csak gyümölcsnapon és reggelire. Utolsó gyümölcsevés után egy órának el kell telnie, mielõtt mást eszel. Nem ugyanazt kell enni, hanem ugyanolyan típusút. Pl. én pogácsát ettem szénhidrátnapon ebédre, de vacsira már fokhagymás piritóst.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!