Találatok a következő kifejezésre: A rigó tudja a gilisztát kivadászni (1 db)

A rigó hogy tudja a gilisztát kivadászni a földből?

Hogy tudja érzékelni a földben?

Legjobb válasz: A föld alatt sehogy. Csak ha látja hogy valahol kibújt, vagy kezd kibújni a giliszta, akkor nyakoncsípi:) A szemük jó, nincs ötödik érzékük:)

A föld alatt sehogy. Csak ha látja hogy valahol kibújt, vagy kezd kibújni a giliszta, akkor nyakoncsípi:) A szemük jó, nincs ötödik érzékük:)
hm..a csõrével


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ara vagy kakadu?

Papagájokkal van már tapasztalatom és szeretnék vagy egy arát vagy egy kakadut. Először fehérbóbitás kakadut terveztem mert olcsóbbnak gondoltam egy aránál de kb egy árba van a 2 madár. Bújós kedves madarat szeretnék, a kakadu természete úgy tudom ilyen az arát nemtudom, de nagyon tetszik ez a madár is. Arából a kék sárga érdekelne. Tapasztalatok? melyiket érdemesebb megvenni?

5

Van 1 másfél éves hím és egy nőstény hullámos paapagájom de nem akarnak szaporodni pedig van odújuk is valami ötlet?

2

Papagáj játékok házilag?

1

Mennyi ideig kell adni az indítótápot a kiscsirkéknek?

0

Van egy hullamos papagajom es 2-3 napja megy a hasa kedvetlen, nem eszik sokat es a tollazata is fell van borzolva nappal is szokott aludni ha szolitom nem is figyel oda vajon mijen betegsege lehet? Koszonom elore a vallaszokat.

8

Tokos örvös galamb fiókát mivel kell etetni és mennyi időnként?

3

Mi a teendő, ha egy elpusztult gólya található a tetőnkön?

Ma szólt a szomszéd hogy egy gólya van a tetőnkön és bomlik. A kérdésem az lenne hogy most nekünk kell-e eltávolítani vagy valamilyen szervet kell kihívni?

2

1 strucc tojás mennyi db. tyuk tojás? 1 db. strucc tojás hány kilógramm?

1

Melyik madárnak van ilyen furcsa rikácsoló hangja, ami már szinte idegesítő?

Két madarat láttam kint az udvaron, az egyik kb. akkora volt mint egy feketerigó, a háta és a feje piszkosfehér színű volt a teste meg fekete, és volt egy másik ami kicsit nagyobb volt és sárga. (nem sárgarigó volt)

4

Milyen papagájok vannak max 20 ezerért? Hullámoson, és nimfán kívül.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!