Találatok a következő kifejezésre: A rigó tudja a gilisztát (1 db)

A rigó hogy tudja a gilisztát kivadászni a földből?

Hogy tudja érzékelni a földben?

Legjobb válasz: A föld alatt sehogy. Csak ha látja hogy valahol kibújt, vagy kezd kibújni a giliszta, akkor nyakoncsípi:) A szemük jó, nincs ötödik érzékük:)

A föld alatt sehogy. Csak ha látja hogy valahol kibújt, vagy kezd kibújni a giliszta, akkor nyakoncsípi:) A szemük jó, nincs ötödik érzékük:)
hm..a csõrével


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hullámos papagáj párom állandóan rikácsol. Hol egyik, hol másik. Mit tehetnék ellene?

Régebben egy másik hímem volt, csak elvitte a meleg (panel :'(). Mióta ez az új van, azóta viselkedik így a tojó is. Azóta nem eszik a kezemből, nem repül az ujjamra, csíp, rikácsol. Le lehet róla újra szoktatni?

2

Ti ki szoktátok engedni repülni a papagájotokat?

Elméletileg hónap végén a családba kerül egy hullámos papagáj. A kalitka már megvan régebbről. Arról érdeklődnék, hogy ti szoktátok őket kiengedni? Nagyon nehéz visszaterelni őket a helyükre a repülés végeztével? Azt tudom, hogy ajtó, ablak, tükör ezekre vigyázni kell. Olyanra lehet tanítani hogy ülőfára szálljon le? Mindenre kíváncsi vagyok ebben a témában!

2

Valaki nem tud magyar nyelvű gén öröklődési oldalt hullámos papagájokhoz?

Nagyon érdekel ez a téma, hogy hogyan milyen színeket tudok majd kihozni, csak az a baj, hogy még 14évsen nem túl acélos a z angol tudásom, magyar nyelvű oldalt meg nem találtam.És még h valaki tudja, hogyan lehet BIZTOSRA megállapítani az albínó illetve lutinó egyedek nemét?Már találtam pár tippet, de akárhogy nézegettem az itthoni albínó illetve lutinó madaram nem tudtam pontos megállapításra jutni.

0

Hullámos papagáj tenyésztése?

Van 8 darab hullámos papagájom különböző korúak, és fajták, standard, félstandard, lutinó és albínó példány is van.Ezt 8 madarat lehet egy kalitkába tartani, ha azt szeretném hogy költsenek?És ha télen olyan helyiségbe vannak ahol nem csökken 5-6C alá a hőmérséklet rakhatok nekik fel odút?És mi a minimum helyigény számukra??Most egy 90cm magas 40cm széles és 40cm hosszú kalitkába vannak.

3

Valaki le tudja írni a Nagysándor papagájról a fontosabb dolgokat?

3

Milyen a tollváltás papagájoknál?

Ma észrevettem hogy több tolla hullik mint máskor és nem csak a kis fehér pihék. Nem olyan régóta van nálam.Lehet most lesz tollváltása?Honnan ismerem fel hogy épp vedlik?

1

Mit tanácsoltok?

Hivatásos vadász vagyok és egy madarat szeretnék mert a másik elpusztult. Nyúlra és fácánra kéne

0

Akármilyen gyümölcsfából készíthetek a papagájomnak ülőfát, mászófát?

2

Mit tegyek? Az énekes papagájom gyakran kirágja azt a papírt amit alája rakok, de nem akarom homokra cserélni az almát, mert nehezebb nekem úgy takarítani.

(de ha nincs más megoldás megteszem azt is) De azért a homokon kívül, tudd-e valaki ötleteket adni, hogy mit tegyek?

1

Adhatok a nimfámnak kelkáposzta levelet?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!