Találatok a következő kifejezésre: A reptéri ami kivisz közvetlenül a (1 db)

A reptéri buszért (ami kivisz közvetlenül a repülőhöz a becsekkolás után) kell külön fizetni, vagy benne van a jegy árában?

Legjobb válasz: benne van a jegyárban. csak ha repcsin akarsz fogyasztani azért kell fizetni, de az "étlap" kártyán fellesz tüntetve az áruk és a kínálat. ezt az ülés elötti zsebben találod.

benne van a jegyárban. csak ha repcsin akarsz fogyasztani azért kell fizetni, de az "étlap" kártyán fellesz tüntetve az áruk és a kínálat. ezt az ülés elötti zsebben találod.
Nem minden repülõn kell fizetni a kajáért...
A kérdező hozzászólása: Köszi!! A kaja kérdés tárgytalan, fapadossal megyek és úgy tudom, ott nincs kaja. De nem is vennék, hisz csak másfél órás az út, kibírható. :)
A hernyót helyettesítõ busz az nem kívánságmûsor :) Hanem biztonsági óvintézkedés. A jegyár tartalmazza, mert kötelezõen igénybe kell venni. A reptéren nem sétálhatsz.
A kérdező hozzászólása: Persze, azt tudom, hogy kötelezõ, de a mai világban akár el is kérhetnék az árát..csak úgy kötelezõen. :-) Egyébként köszi, én már csak ilyen parázós vagyok, elsõ repülés, és nem szeretnék váratlan kiadásokkal találkozni a reptéren! :-)
Nem tudom, hova mész, de az ottani reptéren még akár reptéri kisvonattal is találkozhatsz, mire kijutsz a reptérrõl. Csak azért szólok, hogy azért sem kell fizetni. A reptéren kívül: na ott már mindenért fizetni kell. (Egyébként a fapadoson is van hidegkaja, csak jó sokat kell fizetni érte:)
Látom, hogy aggódsz picit, d emég hányszor akarsz érte fizetni? Így is bõven benne van az árban tudtunk nélkül egyre jobban drágul:) Fizetsz érte csak más összeggel összevonva. Jó utat:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kimegyünk Romániába és tudni szeretném h fél liter mézes Vilmost a kiviszek a poggyászomban akkor az nem gáz-e? Sürgős

3

Regensburgi útra mennyi eurót vigyek?

Elvileg mindent állnak (szállás, kaja stb.) Csak színház/mozi/szórakozás jön szóba, ill. kis apróságok (pl. képeslapok, csoki stb.) mint felmerül? költség. Úgy kicsit több, mint 100 eurót vinnék. Elég lesz?

2

Hogyan jutok le a legkönnyebben és a legolcsóbban Szardiniára?

Ha repül?vel akkor hol találok olyan oldalt ahol olcsón tudok foglalni augusztusra?

4

Anglia, Cardiff időjárás előrejelzés?

Hol tudom megnézni hogy milyen id? lesz Cardiffban? Mert vasárnap utazom ki, és kiváncsi vagyok hogy milyen id? lesz.Azt tudom hogy általában hüvös es?s id? van.

2

Hol találok olcsó szállást Velencében?

Egy csillagos is jó, vagy kolesz vagy ilyesmi, a lényeg h nagyon olcsó legyen!

1

Wizzair-nél lehetséges utólag változtatni a jegyen?

5

Hogyan jutok le vonattal Rómába?

Tehát hol kéne átszálnom, stb. Mennyibe kerülne nekem, ha még diák vagyok?

3

Szegeden hol lehet olcsón jó minőségű utazó táskát venni?

1

Szarajevo-Mostar-Dubrovnik-Kotor vonalon utazom a közeljövőben, útlevél kell?

úgy tudom, nem kell se boszniába, se montenegroba magyar állampolgárok számára, viszont hallottam az ún. bosnyák tranzitútvonalról...

3

Ilyentől ugye nem kell félnünk?

Olaszországba készülünk busszal baráti társasággal és vinnénk elég nagy mennyiség? piát. Ugye már semmiféle vám nincs? Mert nekem valaki azt mondta hogy a buszt tavaly átnézték. De én úgy tapasztaltam, hogy már nincs vám.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!