Találatok a következő kifejezésre: A reptéri ami kivisz közvetlenül a (1 db)

A reptéri buszért (ami kivisz közvetlenül a repülőhöz a becsekkolás után) kell külön fizetni, vagy benne van a jegy árában?

Legjobb válasz: benne van a jegyárban. csak ha repcsin akarsz fogyasztani azért kell fizetni, de az "étlap" kártyán fellesz tüntetve az áruk és a kínálat. ezt az ülés elötti zsebben találod.

benne van a jegyárban. csak ha repcsin akarsz fogyasztani azért kell fizetni, de az "étlap" kártyán fellesz tüntetve az áruk és a kínálat. ezt az ülés elötti zsebben találod.
Nem minden repülõn kell fizetni a kajáért...
A kérdező hozzászólása: Köszi!! A kaja kérdés tárgytalan, fapadossal megyek és úgy tudom, ott nincs kaja. De nem is vennék, hisz csak másfél órás az út, kibírható. :)
A hernyót helyettesítõ busz az nem kívánságmûsor :) Hanem biztonsági óvintézkedés. A jegyár tartalmazza, mert kötelezõen igénybe kell venni. A reptéren nem sétálhatsz.
A kérdező hozzászólása: Persze, azt tudom, hogy kötelezõ, de a mai világban akár el is kérhetnék az árát..csak úgy kötelezõen. :-) Egyébként köszi, én már csak ilyen parázós vagyok, elsõ repülés, és nem szeretnék váratlan kiadásokkal találkozni a reptéren! :-)
Nem tudom, hova mész, de az ottani reptéren még akár reptéri kisvonattal is találkozhatsz, mire kijutsz a reptérrõl. Csak azért szólok, hogy azért sem kell fizetni. A reptéren kívül: na ott már mindenért fizetni kell. (Egyébként a fapadoson is van hidegkaja, csak jó sokat kell fizetni érte:)
Látom, hogy aggódsz picit, d emég hányszor akarsz érte fizetni? Így is bõven benne van az árban tudtunk nélkül egyre jobban drágul:) Fizetsz érte csak más összeggel összevonva. Jó utat:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapest-Plitvice hány órás út busszal? Volt már valaki 1 napos kiránduláson?

5

A táskám mérete nagyobb, mint a kézipoggyász megengedett mérete, de nem fogom telepakolni, tehát ha rekeszes ellenőrzés van, akkor nem para. Csak azt nem tudom, hogy ezt a többi helyen is így csinálják-e. Én wizz Air-rel utazok, itt is így működik?

2

Tenerife milyen paripirok szükségesek?

Valószín? hogy munkát kapok tenerifen. Az érdekel, hogy Útlevél kell-e? Vagy elég a személyi mert spanyolországhoz tartozik ha jól tudom. És más papirt kell intézni?

2

Szerintetek ez így elég lesz?

Tizenhat éves lány vagyok, pénteken ott alszom a barátn?mnél Budapesten, majd szombaton jövök is haza, és azt kérdezném, hogy elég lesz e ennyit bepakolnom:

-Pizsama
-Póló
-Bugyi
-Zokni
-Tölt?
-Fogkefe
-Pénztárca
-Iratok
-Kulcs
-Gyógyszer
-Neszesszer
-Szemüvegtok és törl?

Tudom, ezzel egy hétig is kihúznám az északi sarkon, de nem szeretnék semmit itthon hagyni.

10

Melyik az a repülőjegyfoglaló oldal, ahol pontosan látható, hogy még hány hely van az adott gépen?

Esetleg azt is lehet látni, hogy a gépen hol vannak még a szabad helyek, az üléseket.
köszi

15

Ryanair repülőre most hogy van a beszállás?

Tavalyi Londoni utamnál úgy volt, hogy biztonsági ellen?rzés után elmentem a kiírt kapuhoz ott az alkalmazott ellen?rizte a beszállókártyát, személyit, aztán lesétáltam a betonra és a kordonok között kisétáltam a géphez és felszálltam rá.

De azóta lett ez a sátoros megoldás és most a sátorban is van valami ellen?rzés azt hallom. Szóval aki mostanában ment Ryanairrel, pontosan hogy megy most a beszállítás? Nem szeretném lekésni a gépet.

1

Melyik a legjobb magyar repülőjegy-foglaló weboldal?

Elég sokat találtam. Az érdekelne melyik a legjobb, legmegbízhatóbb?

4

Tudja esetleg valaki, hogy repülőn utazhatok-e úgy, hogy nem az asszony hanem a leánykori nevemet adtam meg a repülőjegyre?

10

Aki járatos a repülésben segítsen már . Mit vihetünk magunkkal, kézi poggyászba. Ilyenre gondolok hogy hajvasaló, hajszárító, spray, 200 ml s krém, fogkrém ilyenek. Hogy lehet-e?

5

Van olyan oldal vagy program amivel ki lehet számolni, hogy mennyibe kerül egy vonatjegy?

Pl.:Budapest-Bécs vagy Bécs-Salzburg

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!