Találatok a következő kifejezésre: A reptéri ami kivisz közvetlenül a (1 db)

A reptéri buszért (ami kivisz közvetlenül a repülőhöz a becsekkolás után) kell külön fizetni, vagy benne van a jegy árában?

Legjobb válasz: benne van a jegyárban. csak ha repcsin akarsz fogyasztani azért kell fizetni, de az "étlap" kártyán fellesz tüntetve az áruk és a kínálat. ezt az ülés elötti zsebben találod.

benne van a jegyárban. csak ha repcsin akarsz fogyasztani azért kell fizetni, de az "étlap" kártyán fellesz tüntetve az áruk és a kínálat. ezt az ülés elötti zsebben találod.
Nem minden repülõn kell fizetni a kajáért...
A kérdező hozzászólása: Köszi!! A kaja kérdés tárgytalan, fapadossal megyek és úgy tudom, ott nincs kaja. De nem is vennék, hisz csak másfél órás az út, kibírható. :)
A hernyót helyettesítõ busz az nem kívánságmûsor :) Hanem biztonsági óvintézkedés. A jegyár tartalmazza, mert kötelezõen igénybe kell venni. A reptéren nem sétálhatsz.
A kérdező hozzászólása: Persze, azt tudom, hogy kötelezõ, de a mai világban akár el is kérhetnék az árát..csak úgy kötelezõen. :-) Egyébként köszi, én már csak ilyen parázós vagyok, elsõ repülés, és nem szeretnék váratlan kiadásokkal találkozni a reptéren! :-)
Nem tudom, hova mész, de az ottani reptéren még akár reptéri kisvonattal is találkozhatsz, mire kijutsz a reptérrõl. Csak azért szólok, hogy azért sem kell fizetni. A reptéren kívül: na ott már mindenért fizetni kell. (Egyébként a fapadoson is van hidegkaja, csak jó sokat kell fizetni érte:)
Látom, hogy aggódsz picit, d emég hányszor akarsz érte fizetni? Így is bõven benne van az árban tudtunk nélkül egyre jobban drágul:) Fizetsz érte csak más összeggel összevonva. Jó utat:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idővel a repülőgép indulása előtt kell odaérni a reptérre?

Wizzel utazok, internetes utasfelvétellel és egy darab poggyászom van, amit feladnék. A gép reggel hat órakkor ér oda, szerintetek hányra érjünk oda?

5

Max hány üveg bort lehet feladott poggyászban Eu tagországba kivinni vámmentesen?

3

2napos útra mit vigyek?

gosztolagyöngyére megyünk apukám céges partijára. kemping házakban leszünk elhelyezve..

2

Mit jelent az, hogy last minute út?

7

Mely iroda utaztat tenerifére szombaton is?

Tudtok olyan irodát, ahol szombaton is van charter?

1

Egerből merre ajánlott menni autóval ha a ferihegyi repülőtérre szeretnék eljutni?

Szeretném elkerülni a forgalmi dugókat. Hétf? reggel/ délel?ttr?l lenne szó.

1

Wizzairnél mi lehet a kézipoggyászban?

Használhatok a gépen MP4-lejátszót? Azt írták, hogy ékszert csak a kézipoggyászban lehet szállítani. Ez igaz a bizsura is, vagy azt beletehetem a feladottba?

4

Kanadába fogunk repülni, és Párizsban szállunk át. A csomagokat automatikusan átrakják a torontói gépre? Már Pesten eldönthetjük, hova szeretnénk ülni a másik gépen?

Kb 2 óránk lesz átszállni, de most hogy Ferihegy buktázott aggódunk, hogy nem lesz elég id?nk. Szerintetek?

4

Ha a reptéren becsekkolsz, akkor egyből be kell menni arra a lezárt részre, ahonnan majd ki kell menni a repcsihez, vagy ráér később is?

2

Repülőn a feladott poggyászban lehet fél literes dobozos ital és bicska, ha az egész bele van tekerve ruhákba? Amikor átvilágítják a poggyászt, kirámoltatják a bicska miatt?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!