Találatok a következő kifejezésre: A reptéri ami kivisz közvetlenül (1 db)

A reptéri buszért (ami kivisz közvetlenül a repülőhöz a becsekkolás után) kell külön fizetni, vagy benne van a jegy árában?

Legjobb válasz: benne van a jegyárban. csak ha repcsin akarsz fogyasztani azért kell fizetni, de az "étlap" kártyán fellesz tüntetve az áruk és a kínálat. ezt az ülés elötti zsebben találod.

benne van a jegyárban. csak ha repcsin akarsz fogyasztani azért kell fizetni, de az "étlap" kártyán fellesz tüntetve az áruk és a kínálat. ezt az ülés elötti zsebben találod.
Nem minden repülõn kell fizetni a kajáért...
A kérdező hozzászólása: Köszi!! A kaja kérdés tárgytalan, fapadossal megyek és úgy tudom, ott nincs kaja. De nem is vennék, hisz csak másfél órás az út, kibírható. :)
A hernyót helyettesítõ busz az nem kívánságmûsor :) Hanem biztonsági óvintézkedés. A jegyár tartalmazza, mert kötelezõen igénybe kell venni. A reptéren nem sétálhatsz.
A kérdező hozzászólása: Persze, azt tudom, hogy kötelezõ, de a mai világban akár el is kérhetnék az árát..csak úgy kötelezõen. :-) Egyébként köszi, én már csak ilyen parázós vagyok, elsõ repülés, és nem szeretnék váratlan kiadásokkal találkozni a reptéren! :-)
Nem tudom, hova mész, de az ottani reptéren még akár reptéri kisvonattal is találkozhatsz, mire kijutsz a reptérrõl. Csak azért szólok, hogy azért sem kell fizetni. A reptéren kívül: na ott már mindenért fizetni kell. (Egyébként a fapadoson is van hidegkaja, csak jó sokat kell fizetni érte:)
Látom, hogy aggódsz picit, d emég hányszor akarsz érte fizetni? Így is bõven benne van az árban tudtunk nélkül egyre jobban drágul:) Fizetsz érte csak más összeggel összevonva. Jó utat:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy 16 éves srác vagyok és fel akarok hagyni az iskolával, és el akarok menni, csak hogy valami kis kalandom legyen. Hogyan hova és mivel utazzak? Már elhatároztam, nincs mi Magyarországhoz kössön.

Már nagyon unom ezt az állandó iskolába járást, meg ezt az ostoba világnézetet, hogy dolgozzak 70 éves koromig, aztán a maradék 10 évben meg pihenjek. Segítsetek, hova menjek. Bármilyen segítséget elfogadok hogy hova menjek

7

Mi történt a Wizz Air antalyai járatával? Hirtelen eltűnt a járattérképről a Budapest-Antalya útvonal, de a Wizz oldalán semmit sem írnak erről.

2

Hogy érdemes repülőutat foglalni, ha átszállással kell utazni valahova?

Érdemes valamelyik társaságnál egyben lefoglalni az utat (ha van oda átszállással rendszeres járatuk), vagy külön-külön érdemes lefoglalni a helyet? Itt elsősorban az anyagi oldalra vagyok kíváncsi, hogy melyik éri meg jobban (van-e különbség), mivel az egyértelmű, hogy kényelmi szempontból az első megoldás a nyerő.

5

Mit vigyek el magammal Riegersburgba?

Megnézzük a várat és bemegyünk a Zotter csokigyárba is.Egész napos program.Mit javasoltok amit mindenképpen el kell hogy vigyek.Mennyi Eurót érdemes vinni?

Köszönöm.
16/F

2

Riegersburg? Mit vigyek?

Mit vigyek magammal Riegersburgba?
1 napos,reggeltől estig tart.Megnézzük a várat meg a Zotter csokigyárat is.Normális válaszokat várok.

2

Van olcsóbb olcsóbb szálláshely erdélyben? / a többi lent/

Julius elején egy körutazást szeretnénk erdélybe gépkocsival. Tudna valaki ajánlani szálláshelyet Torda -Szováta-Gyergyószentmiklós és Nagyszeben környékén?

2

Hol tudok a neten rendelni Angliába konnektor átalakítót?

2

Milyen, mennyi holmira lehet szükség egy hosazabb, országokon átnyúló gyalogtúrára?

Érzelmi okokból fel vagyok készülve arra, hogy Norvégiába, annak is az egyik legészakibb városáig elgyalogoljak. A Google Maps szerint ez 18-20 nap lenne. Mindig gyalogolnék, kivéve a tengeri, és tavi kompokat.
Ilyenkor milyen, és mennyi felszerelésre lehet szükség?

2

Wizzair-rel utazunk, és a beszállókártyámon a nationalitynél hu-t írtak be az sk helyett, viszont a személyi számom megfelelő. Ebből lehet probléma?

0

Ferihegy 2-es terminálján van még buszozás, vagy ott minden esetben az épülethez csatlakoztatják a repülőgépet?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!