Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök büntetni az embert ha (1 db)

A kérdező hozzászólása: Mennyire büntetett?
De hajanli 3kor mikor egyébknét sem jár arra senki, ez már köcsögösködés. Egyébként tudok olyanról, mikor leállított arendõr két gyereket Simsonnal a vezetõ enyhén spicces is volt. Büntetés nem volt , de mind akét kereket leengedték és közölték , h most tolni fogjátok haza. Azt is figyelték , h ne a benzinkút felé induljanak , ahol van kompresszor és felfújhatják.
A 2. válaszoló vagyok. 10.000 Ft-ot írt, de nem csak ez volt a bibi, hanem az is, hogy ketten ültünk rajta. Az is szabályellenes. Így lett a végén 10 ezer.
Tudják. Azt legalábbis észreveszik, ha ketten ültök valami olyanon, amin egyáltalán nincs rendszám. Egyébként rendõre válogatja, ha jó hangulatában találod és egyéb gond nincs (sisak, hátsó ülés és lábtartó van, a motor nincs nagyon lerohadva), akkor a szokásos "még egyszer ne találkozzunk" mondat mellett elengednek. De nem kell kipróbálni, ha nem muszáj.
Minket pár éve megbüntetett...
A rendõrnek papírforma szerint el kell járni ilyen esetben. Mivel nem úgy használod az adott jármûvet, ahogy azt "lehet". Persze rendõre válogatja, hogy megbüntet-e vagy sem. De ezzel tényleg nem jó kísérletezni. A Tescos mozgássérülteknek fenntartott parkolóról: Én kicsit nagyobb bunkóságnak érzem azt, hogy beállt oda az adott személy jogosultság és RÁSZORULTSÁG hiányában [hiszen jogosultságot már lehet szerezni könnyen...] Igazából az, hogy esik az esõ nem igazán hiszem, hogy ok lehet arra, hogy oda beálljon. Két hellyel odébb már beállhat, azt az öt métert meg szerintem ki lehet bírni esõben is. A büntetés jogos volt. Arról nem is beszélve, hogy a Tesco parkolókban direkt figyelik a mozgássérülteknek fenntartott helyeket, és ha beállsz jogosultság nélkül, már jön is a rendõr. Ha nappal van, ha éjjel...
Bocs, megint a 2. vagyok. Félreértettem a kérdést. Szóval ketten ültünk rajta és nem volt rajtunk sisak. Az volt a másik baj. Mégegyszer elnézést....:S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történik, ha vonaton lesz valaki rosszul?

Sajnos gyakran vagyok kénytelen vonaton utazni, és a múltkor hallottam egy amolyan rémtörténetet egy hölgytől. Egy külföldi utas lett rosszul az egyik magyar vonaton, gyakorlatilag semmi és senki nem volt a vonaton aki tudott volna rajta segíteni, a vasutasok gyakorlatilag csak röhögtek a haldokló szerencsétlenen. Abban most nem vagyok biztos, hogy van-e elsősegély doboz a kocsikon, de talán nem megfontolatlanság kijelenteni, hogy a személyzetnek valószínűleg gőze sincs arról, miképp kéne segíteni, ha baj van. A semmi közepére ugye nem tud kijönni értem a mentő, esetleg a legközelebbi állomáson raknak ki, ami 15-20 perc is lehet. Szóval mi történik, ha mondjuk vonaton lesz szívrohamom? Autóban vagy buszon utasként azért túlélhetőbbnek hangzik a dolog, mint vonaton...

7

Szerbiában megállitott a rendőr és szondáztatott 0. 00% lett majd közölte, 100km/h-al mentem a megengedett 80km/h helyett, felirta az adataim (egy könyvbe) majd közölte, hogy lassaban vezessek! Várható büntetés vagy azt helyszinen kiállitotta volna?

6

Van értelme szabályosan közlekedni? !

"Csak" ma, "csak" kétszer álltam meg a zebra előtt, a külső sávban, hogy a gyalogost átengedjem. A belső sávban közlekedő autók közül, az első alkalommal majdnem nem állt meg, a másodiknál pedig meg sem állt az autó, úgy, hogy a zebrán áthaladó biciklis első kerekének nekiment, ráadásul tovább is ment, mintha mi sem történt volna!!! Én meg azóta is gyötrődöm, hogy én sodortam veszélybe valakit, azzal, hogy szabályosan közlekedtem, és elsőbbséget adtam a gyalogosnak. Hogy lehet ennyi paraszt az utakon???!!!!

13

Addig nem igazi autós egy autós, amíg legalább neki nem tolat valaminek?

Ha a "Addig nem motoros senki, amíg nem taknyolt el motorral"-t vesszük alapon, addig nem autós senki, amíg legalább neki nem tolatott semminek? :D

4

Tényleg van aki, ha megijed, a fék helyett a gázt nyomja?

Az ilyen hogy kapott jogsit?

7

Jobbra kanyarodó sávban a mögöttem haladó gépkocsi elkezd előzni erőszakosan, annak ellenére, hogy kitettem balra az indexet, sávváltás céljából. Elsőbbsége van-e neki, vagy csak agresszív stílusban vezet?

6

Miért nincs több telepített traffipax?

Rendőrség nemrég beszerzett egy halom új traffipaxot, mind mobil. Ezek egyértelműen pénzbeszedés céljából lesznek működtetve, mert nem képesek ösztönözni az autósokat lassú haladásra.
Ellenben a telepített traffipaxal. Köztudott volt, hogy az új Megyeri hídon végig telepített sebességmérők vannak, szinte senki nem lépte át az ott megengedett 80-at.
Ugyanez a helyzet minden telepített traffival.

8

Általában, . Ha valaki gyorsan megy egy úton, és félre rántja a kormányt, előbb lemegy az útról, vagy borul fel a kocsi?

Sima egyszerű átlagos út, nem ilyen 6 sáv széles. 1-1 sáv.
Ha valaki megy egy átlag autóval, ől opel corsa, és megy olyan kb 90-100 al lakott területen kívűl, és egy biciglis bekacsázik elé, vagy egy vad kimegy elé, és elrántja a kormányt balra, felbordulna, vagy előbb repeszt be a kocsi a szántásba, erdőbe?

4

Tényleg nincs olyan ember, aki évek, akár évtizedek óta vzeet minden nap, és ne rontott volna el még semmit?

Azt mondják, bármennyire is profin vezet valaki, bármennyire is jó a reakcióideje, bármennyire is odafigyel, mindenre nem lehet oda figyelni.
És azt hallottam, olyan nincs, hogy valaki amióta meg van a jogsija, tehát egyedül vezet, nap mint nap sokat, ne bénázott volna még el valamit.

Ezt az oktatóm mondta. Azt mondta még a profi autóversenyzők, akik több száz, ezer versenyt megnyertek, azok is elbénázhatják a parkolást, tolatást, vagy bármit.
Azt mondta, Itt van ő lassan nyugdíjba megy, amint betöltötte azt az életkort, megszerezte a jogsti, teherautót vezetett évekig, taxizott, és most évek óta vezetni tanít, mégis tavaly bele tolatott az árokba...

Igaz ez?
Nem hiszem! Tuti van olyan ember, aki levezet több év, évtized alatt több 100 ezer km, millió kmt, és még sose rontott el semmit, parkolást, tolatást, elsőbbség adást, beállást...
Vagy ilyen tényleg nincs? Higyjek inkább az oktatónak?

6

Miért volt ennyire béna a motoros? Hogy lehet annyi esze, hogy bemegy két kamion közé?

http://www.youtube.com/watch?v=0xwEIBZlqmc

Ajánlom figyelembe, hogy baloldalt kimehetett volna a fűre, volt hely a kamion hátulja, és a kocsi eleje között.
Ez meg bemegy két kamion közé...

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!