Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök büntetni az embert (1 db)

A kérdező hozzászólása: Mennyire büntetett?
De hajanli 3kor mikor egyébknét sem jár arra senki, ez már köcsögösködés. Egyébként tudok olyanról, mikor leállított arendõr két gyereket Simsonnal a vezetõ enyhén spicces is volt. Büntetés nem volt , de mind akét kereket leengedték és közölték , h most tolni fogjátok haza. Azt is figyelték , h ne a benzinkút felé induljanak , ahol van kompresszor és felfújhatják.
A 2. válaszoló vagyok. 10.000 Ft-ot írt, de nem csak ez volt a bibi, hanem az is, hogy ketten ültünk rajta. Az is szabályellenes. Így lett a végén 10 ezer.
Tudják. Azt legalábbis észreveszik, ha ketten ültök valami olyanon, amin egyáltalán nincs rendszám. Egyébként rendõre válogatja, ha jó hangulatában találod és egyéb gond nincs (sisak, hátsó ülés és lábtartó van, a motor nincs nagyon lerohadva), akkor a szokásos "még egyszer ne találkozzunk" mondat mellett elengednek. De nem kell kipróbálni, ha nem muszáj.
Minket pár éve megbüntetett...
A rendõrnek papírforma szerint el kell járni ilyen esetben. Mivel nem úgy használod az adott jármûvet, ahogy azt "lehet". Persze rendõre válogatja, hogy megbüntet-e vagy sem. De ezzel tényleg nem jó kísérletezni. A Tescos mozgássérülteknek fenntartott parkolóról: Én kicsit nagyobb bunkóságnak érzem azt, hogy beállt oda az adott személy jogosultság és RÁSZORULTSÁG hiányában [hiszen jogosultságot már lehet szerezni könnyen...] Igazából az, hogy esik az esõ nem igazán hiszem, hogy ok lehet arra, hogy oda beálljon. Két hellyel odébb már beállhat, azt az öt métert meg szerintem ki lehet bírni esõben is. A büntetés jogos volt. Arról nem is beszélve, hogy a Tesco parkolókban direkt figyelik a mozgássérülteknek fenntartott helyeket, és ha beállsz jogosultság nélkül, már jön is a rendõr. Ha nappal van, ha éjjel...
Bocs, megint a 2. vagyok. Félreértettem a kérdést. Szóval ketten ültünk rajta és nem volt rajtunk sisak. Az volt a másik baj. Mégegyszer elnézést....:S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesti közúti elsősegély vizsgahelyek közül melyiket ajánlanátok? Kinek hol volt jó tapasztalata?

Széll Kálmán tér, Erőmű út, Mester utca, Váci út, Ady Endre út?

1

Tényleg mindent megtehetnek, és megcsináltathatnak mindent?

Pécelen út felújítás van októberig, ezért csak az egyik sáv használható. Emiatt délutánonként nagy dugó szokott lenni. Akik türelmetlenek vagy közelben laknak, azok a mellékutakon mennek. A legelső út egy kisebbségi telep elött halad el. 5 nap sem telt el és 30-40cm-s árkokat ástak az útra. Nem is kell részleteznem szerintem, hogy ez mit csinál az autókkal. De mivel homokos köves útról beszélünk hamar betemetődtek az árkok. 20 nap múlva elmentek reklamálni, hogy mi az hogy elöttük autósok mennek el. Elre az önkormányzat kinyalva a seggüket kitett egy behajtani tilos táblát, és rendőröket is kiküldtek egyből. Aki oda bemegy 15000 FT kell fizetnie. Na, és hogy kiderüljön megérdemlik-e, hát NEM. Lopnak csalnak nem dolgoznak, de azért BMW-kel járnak, szemetelnek, de föl vannak háborodva ha valaki helyettük összeszedi, és eléjük teszi összeszedve zsákokban. Egyébként nem zavarja őket. Kapják a rengeteg segéjt amit cigire és piára költenek, arról nem is beszélve, hogy a 4 éves gyerek is kap és az utcán szívja.

Komolyan megtehetnek bármit? De ha őket jelentik fel még nekik áll feljebb. Elkéne küldeni őket a pi****a. Ez nem rasszizmus mert a normális romákkal semmi gondom, de az ilyenekkel?

4

Tényleg baj, ha kétszer nézek körbe, mielőtt kimegyek egy főútra?

Hasverom beszólt. "Haver, ha kétszer nézel körbe, az azt jelenti, hogy elsőre nem néztél rendesen szét!" De én meg biztonságosabbnak érzem, hogy elnézek balra, majd jobbra, majd megint balra, és jobbra, és utána indulok meg.

De a haverom azt mondja elsőre kell jl szét nézni, teljesen felefleges kétszer!

Igaza van? Elsőre nézzek szét jól?

8

SZlovákiából, rendszámos 50ccm-es kismotorral (rendszámos 2 személy szállításra alkalmas hivatalosan). Lehet vinnie utast Magyarországon is?

Jönne át az egyik ismerősöm csak nem ismeri a belvárost és megvárnám egy helyen és úgy mennénk tovább,felülhetek mögé?

3

Csongrádi vagyok Egy ideje, szolgálnak, a környékünkön segédmotoros r. -járőrők rendkivűl szemetek. Kamionos kolegámat megállitva feltettek egy költői kérdést 5000ft? -vagy keresünk valamit. Minap Baján is elhangzott ez a kérdés.

3

Kedves Autósok! Azoktól kérdezem, akiket nem érdekel a gyalogos a gyalogátkelőhelynél. Miért nem álltok meg, és engeditek át a gyalogost?

Igazán érdekel, hogy a KRESZ betartása csak ebben a helyzetben nem fontos, vagy más eseteknél sem? Általában 3-4 autós enged át.

29

Az jó, ha előre tervezek a vezetésről?

Például, ha nagyon messze vagyok, még délben elindulok, hogy haza érjek, mert ha délután indulok el, akkor számolnom kell azzal, hogy esetleg a lenyugvó nappal szemben mehetek több tíz kilométert, vagy éjszaka a sötétben.

Ha oda kell érni valahova, ahova maga csak az út 10 perc, ha az ember betartja a sebesség határokat, de én elindulok olyan fél órával előbb is, mert v olt, hogy végig kifogtam 7-8 megállót mentem a busz mögött, pirosat kaptam vagy 5 lámpánál, és a vonat is előttem jött be tehervonat, és begurult az állomásra. Vagy tudom, hogy csinálják az utat, és sokat kell állni várakozni, mert irányítják a forgalmat, akkor előbb elindulok.

Amikor ráértem, elmentem másik utcákon, másik útvonalon, hogy megnézzem, ha lezárják az utat, merre lehet kerülni.

Ha ivás van, és tudom, hogy holnap délelőtt vezetnem kell, akkor nem hajnali 3 ig hulla részegre piálok, hanem befejezem és még mielőtt lefekszem kijózanodok.

Sokan meg ilyeneket nem csinálnak, és kérdezik, hogy "Hova akarsz menni? Még korán van!" Én meg mondom, hogy ja de nem a legjobb lemenő nappal szemben vezetni szerpentinen akár!

De lehet furcsa vagyok, de jó ha ilyenekbe én bele gondolok, felkészülök?

3

Az M0-s nemrég átadott új 3 sávos szakaszán (M6 és 51-es út között), ahol nincs korlátozás, feloldó tábla van, mennyivel lehet menni?

Minek számít ez most autópályának vagy autóútnak? Mennyi a megengedett sebesség. Ahogy szoktam látni mások is bizonytalanok rajtam kívül, hogy mennyivel is lehetne menni.

3

Az szemétség, ha előzésnél rágyorsítanak nem? Miért csinálják?

Főleg lakott területen kívűl. Megy 90 helyett 60-70nel, és amikor előzné az ember, jönnek szembe, és lassít. És mikor elkezdem megelőzni rá gyorsít! Azt veszem észre, hogy kihúzódok, tiszta, index, elkezdek gyorsítani, kimegyek a szembe oldalra, nyomom neki, erre az is elkezdi nyomni neki!
Ezt mi a fenéért csinálják?

11

Nagyon gáz, ha az ember eltéved vezetés közben? Vagy ilyen mindenkivel előfordul?

Jöttem haza vidékről, és mikor lementem, haverokkal hozzájuk akkor valahogy simán oda találtam, de mikor jöttem vissza fáradtan, 4 nap után, és vezettem már fél órája lakott területen kívűl, és elnéztem valami kanyart, és lementem, mert mindenki előttem arra ment el. És általában ahol közlekedek, ott mindenki arra megy el, amerre én is, és gondolkozás nélkül mentem utánuk.
Egyszer csak, azt veszem észre, hogy nem ismerős a környék. Megyek sokat, beérek valami faluba, ahol elfelejtettem megnézni, hol vagyok, mi a település neve, és rájöttem, hogy itt még életemben nem jártam.
Na vissza fordultam, kimentem oda a kanyarhoz, és jó fele jöttem aztán haza.

Na az ilyen eset az szégyen?
Vagy ez bárkivel meg történhet?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!