Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök büntetni az embert (1 db)

A kérdező hozzászólása: Mennyire büntetett?
De hajanli 3kor mikor egyébknét sem jár arra senki, ez már köcsögösködés. Egyébként tudok olyanról, mikor leállított arendõr két gyereket Simsonnal a vezetõ enyhén spicces is volt. Büntetés nem volt , de mind akét kereket leengedték és közölték , h most tolni fogjátok haza. Azt is figyelték , h ne a benzinkút felé induljanak , ahol van kompresszor és felfújhatják.
A 2. válaszoló vagyok. 10.000 Ft-ot írt, de nem csak ez volt a bibi, hanem az is, hogy ketten ültünk rajta. Az is szabályellenes. Így lett a végén 10 ezer.
Tudják. Azt legalábbis észreveszik, ha ketten ültök valami olyanon, amin egyáltalán nincs rendszám. Egyébként rendõre válogatja, ha jó hangulatában találod és egyéb gond nincs (sisak, hátsó ülés és lábtartó van, a motor nincs nagyon lerohadva), akkor a szokásos "még egyszer ne találkozzunk" mondat mellett elengednek. De nem kell kipróbálni, ha nem muszáj.
Minket pár éve megbüntetett...
A rendõrnek papírforma szerint el kell járni ilyen esetben. Mivel nem úgy használod az adott jármûvet, ahogy azt "lehet". Persze rendõre válogatja, hogy megbüntet-e vagy sem. De ezzel tényleg nem jó kísérletezni. A Tescos mozgássérülteknek fenntartott parkolóról: Én kicsit nagyobb bunkóságnak érzem azt, hogy beállt oda az adott személy jogosultság és RÁSZORULTSÁG hiányában [hiszen jogosultságot már lehet szerezni könnyen...] Igazából az, hogy esik az esõ nem igazán hiszem, hogy ok lehet arra, hogy oda beálljon. Két hellyel odébb már beállhat, azt az öt métert meg szerintem ki lehet bírni esõben is. A büntetés jogos volt. Arról nem is beszélve, hogy a Tesco parkolókban direkt figyelik a mozgássérülteknek fenntartott helyeket, és ha beállsz jogosultság nélkül, már jön is a rendõr. Ha nappal van, ha éjjel...
Bocs, megint a 2. vagyok. Félreértettem a kérdést. Szóval ketten ültünk rajta és nem volt rajtunk sisak. Az volt a másik baj. Mégegyszer elnézést....:S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Autósiskola tényleg nem fogad el 3 hónapnál régebbi orvosi alkalmasságit?

Tavaly csinàltattam de nem volt pènzem a jogsira, most viszont azt mondták 3 hónapnàl règebbi nem jó.

12

Mit gondoltok arról, hogy az orvosi alkalmasságihoz reakcióidő tesztnek is kellene tartoznia?

Most tanulok vezetni, és az oktatóm pár napja azt fejtegette, hogy ha rajta múlna, minimum egy reakcióid? teszttel b?vítené az orvosi alkalmasságit, mert az elég fontos a vezetéshez, és igen sokan elvéreznének rajta.

9

Két barátom karambolozott, az egyik rendszereset megszegte a szabályokat. Mire számíthat a szabályszegő?

Egy sima kétirányú utcában haladtak kb. 200 méterre. A hátul lév?nek eldurrant az agya (megmutatja hogy ki a kemény) és elkezdte neki nyomni.

14

Nem veszélyes, ha a traktorok kihordják a sarat az útra?

7

Láttál már éles rendőrségi akciót közelről?

Üldözést,elfogást bármit.

6

JET-311 bukósisak ról vélemény? W-tech, motowell bukósisakok minőség-ár arány?

0

110-es táblánál mennyivel lehet menni, hogy még ne büntessenek?

36

Mikor valtozott utoljara a kresz torveny erdelyben?

2

Ebben az esetben ki lett volna a hibás?

Tegnap autóval mentem mikor a piros lámpa el?tt láttam,hogy torlódnak a kocsik,az el?tt pedig egy nagyobb járdaszigeten várakoztak a gyalogosok.Gondoltam át engedem ?ket ha már úgyis meg kell állnom majd a lámpánál, de akkor észrevettem,hogy van nekik is lámpájuk és az éppen piros nekik így nem álltam meg.

7

Csak akkor vegyem elő a bérletemet, ha az ellenőr konkrétan megállít és megkér rá, vagy már előre készítsem elő és mutassam neki, akkor is, ha nem kéri?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!