Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök büntetni az (5 db)

A kérdező hozzászólása: Mennyire büntetett?
De hajanli 3kor mikor egyébknét sem jár arra senki, ez már köcsögösködés. Egyébként tudok olyanról, mikor leállított arendõr két gyereket Simsonnal a vezetõ enyhén spicces is volt. Büntetés nem volt , de mind akét kereket leengedték és közölték , h most tolni fogjátok haza. Azt is figyelték , h ne a benzinkút felé induljanak , ahol van kompresszor és felfújhatják.
A 2. válaszoló vagyok. 10.000 Ft-ot írt, de nem csak ez volt a bibi, hanem az is, hogy ketten ültünk rajta. Az is szabályellenes. Így lett a végén 10 ezer.
Tudják. Azt legalábbis észreveszik, ha ketten ültök valami olyanon, amin egyáltalán nincs rendszám. Egyébként rendõre válogatja, ha jó hangulatában találod és egyéb gond nincs (sisak, hátsó ülés és lábtartó van, a motor nincs nagyon lerohadva), akkor a szokásos "még egyszer ne találkozzunk" mondat mellett elengednek. De nem kell kipróbálni, ha nem muszáj.
Minket pár éve megbüntetett...
A rendõrnek papírforma szerint el kell járni ilyen esetben. Mivel nem úgy használod az adott jármûvet, ahogy azt "lehet". Persze rendõre válogatja, hogy megbüntet-e vagy sem. De ezzel tényleg nem jó kísérletezni. A Tescos mozgássérülteknek fenntartott parkolóról: Én kicsit nagyobb bunkóságnak érzem azt, hogy beállt oda az adott személy jogosultság és RÁSZORULTSÁG hiányában [hiszen jogosultságot már lehet szerezni könnyen...] Igazából az, hogy esik az esõ nem igazán hiszem, hogy ok lehet arra, hogy oda beálljon. Két hellyel odébb már beállhat, azt az öt métert meg szerintem ki lehet bírni esõben is. A büntetés jogos volt. Arról nem is beszélve, hogy a Tesco parkolókban direkt figyelik a mozgássérülteknek fenntartott helyeket, és ha beállsz jogosultság nélkül, már jön is a rendõr. Ha nappal van, ha éjjel...
Bocs, megint a 2. vagyok. Félreértettem a kérdést. Szóval ketten ültünk rajta és nem volt rajtunk sisak. Az volt a másik baj. Mégegyszer elnézést....:S
Nem tudsz várni addig amíg megjön a jogsid?!
ha így megállítanak akkor fél évig is késleltethetik a jogsidat
Az hogy a rendõrtõl mit fogsz kapni, az a rendõr kedve, a természete, és a te nagyképûségednek arányában fog állni. A minimum az hogy hazatolhatod a motort, a maximum az hogy 2 évig eltilt a jogositól. és mielõtt még megkérdezed: avval az A4-es lappal amit az okmányirodába fognak adni amit ideiglenes jogosítványnak neveznek, AVVAL SE LEHET MÉG VEZETNI. Bár a rendõr elnézõbb akkor amikor az ideiglenes jogosítványt mutatod fel, de ha olyan kedve van, még akkor is eltilthat a jogosítványtól.
Amikor én befejeztem a vizsgát, akkor adtak egy papírt ami ugyan úgy "mûködött" mint a jogsi. Persze csak addig amíg meg nem jött a postán.


Mikor a jogsit el intéztem szóval az okmányirodában kapunk ki 2 papírt a jogsihoz adatok fénykép meg ilyenek amik majd rajta lesznek a jogsin és azzal én már közlekedhetnék? Vagy meg büntetne a rendőr vagy valameik el is fogadja? Kb ennyi.

Legjobb válasz: ha ez a elsõ jogsid akkor ezzel még nem vezethetsz,ráírják a papírra is hogy nem minõsül jogosítványnak megbüntethetnek, illetve meg is büntetnek.

ha ez a elsõ jogsid akkor ezzel még nem vezethetsz, ráírják a papírra is hogy nem minõsül jogosítványnak megbüntethetnek, illetve meg is büntetnek.
Tegnap is volt egy ilyen kérdés. Nem vezethetsz vele. Büntetnek érte!!
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm
Ha ez az elsõ jogsi, nem vezethetsz vele. Azonban 2009.10.01-én változott a jogszabály, amely szerint a régi, lejárt vezetõi engedéllyel és az adatlappal Magyarország területén lehet vezetni!

Meg tudja e büntetni az APEH ha feljelentem azt a főbérlőt, akinek albérlői hangoskodnak, zajolnak, buliznak 22h után is? Többszöri rendőri intézkedés sem zavarja őket.

Legjobb válasz: Az APEH-nak ehhez nincs köze, nincs is ilyen hatásköre. Ha fel akarod õket jelenteni, azt nem náluk kell, hanem a rendõrségen. Nálunk a koliban anno volt olyan, hogy kijöttek a rendõrök, mert a környékrõl feljelentettek pár diákot azért, mert késõn zajongtak és utána próbálták visszafogni magukat. Szóval nem lehetetlen, hogy történik változás. Ha valami zavarja a lakókat ilyen szinten, be lehet jelenteni. Igen is, szükséges az, hogy egyesekre rápirítsanak alkalmanként és akkor meghúzzák magukat. Nem mindegy, hogy valakinek a zajos életmódját még 20 más embernek is hallgatnia kell.

Az APEH-nak ehhez nincs köze, nincs is ilyen hatásköre. Ha fel akarod õket jelenteni, azt nem náluk kell, hanem a rendõrségen. Nálunk a koliban anno volt olyan, hogy kijöttek a rendõrök, mert a környékrõl feljelentettek pár diákot azért, mert késõn zajongtak és utána próbálták visszafogni magukat. Szóval nem lehetetlen, hogy történik változás. Ha valami zavarja a lakókat ilyen szinten, be lehet jelenteni. Igen is, szükséges az, hogy egyesekre rápirítsanak alkalmanként és akkor meghúzzák magukat. Nem mindegy, hogy valakinek a zajos életmódját még 20 más embernek is hallgatnia kell.
Csak akkor tudja megbüntetni ha nem hivatalos az albérlet, tehát nem fizet adót utánna hanem feketén adta ki.
"Gratulálok, jó magyar szokás feljelentgetni egymást. Ezért tart itt ez az ország!" miért? szerinted mit kellene csinálnia, ha a fõbérlõ többszöri rendõri intézkedés után is magasról [email protected] a dologba? Költözzön el?
Ez az! Gratulálok, jó magyar szokás feljelentgetni egymást. Ezért tart itt ez az ország! Mostpedig le lehet pontozni a válaszomért.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy egy 6 éves kislánynak ne lenne joga a nyugodt alváshoz.Sajna az idõsebbek elfelejtik, hogy nekik is volt kisgyerekük , a fiatalok pedig azt , hogy nekik is lesz egyszer!!!
Én csak azt nem értem miért mindig a fõbérlõ a hibás. Mikor a bõrölnek világosan el van mondva minden tudomásul veszi persze mert kell a lakás, majd egy hét és már el is szabadul a világ. És mi van ha fõbérló rohan a rendõrségre akkor a bérlõ megváltozik NEM. Sõt még utána ö fenyegetõzik.Pedig tudta mit vállal.Egyet mindenki elfelejt a fenyegetõzésél nem ér el semmit.ÁLLÍTÓLAG EMBEREK VAGYUNK NEM ÁLLATOK.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!