Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök a tüntetők vannak többen (1 db)

A rendőrök vagy a tüntetők vannak többen egy-egy ilyen kormányellenes tüntetésnél?

Legjobb válasz: Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.

Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.
Tüntetõk....!!!!!!
mostani tüntetésen a rendõrök. Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is. Az egész csak egy nagy színjáték!
A tüntetés melyik szakaszában?Amikor beszélni kell róla, meg szájat jártatni a tüntetõk.Aztán, amikor megkezdõdik a hepaj, akkor még vagy 5 percig a tüntetõk, majd megérkezik a droidhadsereg, és akkor õk lesznek többen...bár õk csak falkában bátrak.Aztán néhány óra alatt megsokszorozódik a droidok száma..amúgy nem tudom, h hol van ez a rengeteg rohamrendõr, amikor kisebbségiek verik félholtra/holtra a magyarokat.
Na, a sok zombi...! :D A tüntetõk többen vannak általában. Persze elõfordul, hogy több rendõrt küldenek. Általában azért, mert további tüntetõkre számítanak, és már csírájában vissza akarják fogni a dolgot; meg a további érkezõ keménykedõket elrettentik ezzel. Nem egy rendõr ismerõsöm van, közülük pár részt vett az októberi eseményekben. Meséltek érdekes dolgokat... "Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is" Én meg láttam Jézust tegnap. Az árokparton józanodott Micimackóval és Malackával együtt. Hja, a pia megárt néha... "Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye." Persze, persze. Anyukám meg hozza a bablevest salakmotoron. Hogyne. Ahelyett, hogy otthon lenne a családjával, inkább beöltözik, és tombol. Nincs is annál jobb muri! :D (Tény, hogy volt egy-két agyament köztük, de nem jellemzõ. Csak a média faszán felkavarja a port - mint mindig. Arról meg nem esik szó, hogy ha a társai észreveszik, hogy a tömegben volt az illetõ, és nem kapják el, akkor a munkahelyen istenesen elverik párszor, egészen addig, amíg magától le nem szerel; mégha errõl nem is szól a fáma. Így alig van egy-két ilyen eset. A politikai hovatartozás érzése sokkal kevesebbet nyom náluk a latban, mint a társaik iránti felelõsség, összetartozás, csapatszellem. Nagyon sok közülük szimpatizál a tüntetõk elveivel; de a parancs az parancs. Ha meg a zombi tüntetõ a társát rugdossa, dobálja, akkor bizony - politikától függetlenül - megveri az illetõt.) "õk csak falkában bátrak" Nem bátorság, hanem ésszerûség kérdése, hogy minél többen legyenek. A tömeg is csak falkában bátor, egyébként egyedül nem lenne ám olyan kemény senki közülük. De a rendõröknél ez szimpla logika. Ha többen vannak, gyõznek. Ennyi. A parancsnok felelõs azért, hogy vissza is hozza az embereit. És ezért nem fog 10 rendõrt nekiugrasztani 800 tüntetõnek. inkább odaküld 4-500-at, vagy amennyit csak tud, és széthajtja a csürhét. Persze zombiésszel ez szinte felfoghatatlan ugye. :) (Jöhet a lepontozás; ezt is leveszem mellel! Mint a haverom a kockakövet októberben. Azt mondja, ütõs volt. Alig jutott szóhoz utána. :D )
Az elõttem szóló elmondott mindent :) Egyetértek!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Azzal mit csinálnak a rendőrök akinél éles lőfegyvert találnak igazoltatás közben?

S természetesen nincs rá engedélye.

2

Mért nem tesz semmit a rendörség?

Van egy ismerösöm akit tavaly letartoztatak mert fegyver volt nála, de kb 1 honap után kiengedték. Azota is kint van és most is minden féle dolgot csinál, drogozik, meg árulja is, ezt tudják a rendörök is de mégse csinálnak vele semmit. Azt se értem hogy mért engedték ki. Nagyon utálom az ilyet mert bezzeg azokat az embereket akik nem csinálnak semmit folyton piszkálják. öt mért nem?

29

Beadtam a jelentkezésemet, kapok visszajelzést?

Beadtam a jelentkezésemet a büntetés végrehajtáshoz. Azt szeretném kérdezni, hogy kapok e valami visszajelzést, akár pozitív akár negatívat, mivel függőben van egy másik iskola is, és oda nemsoká megtudom, hogy felvettek e. Viszont a BV-hez jobban szeretnék menni, mert helyben van. Aki adta be jelentkezését, kapott visszajelzést?

5

Rendészeti szakközép után csak járőr lehetek?

Hali.
Ha elvégzek egy rendészeti szakközepet akkor csak járőr lehetek vagy lehetek baleseti helyszinelő, közúti rendőr stb..?!
Normális válaszokat, Köszönöm!

4

Hogyan segíthetem a rendőrség munkáját? Többi lent

16 éves vagyok és egyik legfontosabb dolognak az igazságszolgáltatást tartom.Vállalhatok e bármilyen önkéntes vagy segítő munkát a rendőrségen vagy bármi módon segíthetem-e a munkájukat?

4

Ez milyen intézkedés?

tegnap a blahán 5 rendőr körbeállt egy hajléktalan nőt. egyik rendőrön gumikesztyű, majd annyit látni hogy a nő letolja nadrágját, bugyogóját, és bepucsít a rendőröknek (meg csapkodja a seggét...) az egyik rendőr lefotózta.. majd bilincsbe verve elvitték..

most komolyan mért kellett szerencsétlen hajléktalan nőnek letolnia mindenki előtt nadrágját, rohadt undorító volt.. milyen intézkedés el, vagy mi a fene lehetett? ötletek?

16

A rendőrség a bűncselekmények hány %-át oldja meg?

endőrség

17

Ki rendeli el az őrízetet?

Sajnos tavaly elvittem egy nadrágot aminek a zsebében volt 10 e ft és ahogy vittem utánam jött a gazdája és tettenért.
A rendőrök kiérkezéséig visszatartott és a randőrök bevittek előállítani,tulajdon elleni szabálysértés miatt kihallgattak és kérdeztem el lehet menni ezután? A nyomozó felelte,nem,mert őrizetbe vesszük és 72 órán belül bíróság tárgyalás lesz,de ne féljae kap egy kis pénzbírságot,ennyi az őrizetet meg nem lehet kikerülni,ki kell bírnom azt a 2-3 napot.Hát elég rossz volt az a két-három nap,de utána tényleg kiengedtek és tényleg pénzbüntetést kaptam.De első utolsó ügyem volt az biztos.

A nyomozó mikor kihallgatott akkor,közben valakinek telefonált és kérdezte,hogy"akkor biztos őrizet lesz?"
Vajon kinek telefonált,mert szerintem az rendelte el az őrizetet akinek a nyomozó telefonált?
Ki rendelte el?
És miért volt muszáj az őrizetbe vétel?
Mi az indok?
Bementem volna saját magam is 2 nap múlva a tárgyalásra,mert tudom,ha valaki nem megy el elővezetik,muszáj volt az őrizet?

3

Most miért nem lőtték agyon a szigetszentmiklósi túszejtőt? Miért nem? Hiszen ezek sose változnak. Most is ugyan olyan brutális banda, mint voltak, de most nem gyilkoltak Miért?

Játszották a fejüket nekünk, hogy milyen humánusak mi, hogy szeressük őket?

3

Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár ha valaki egy bevetési egységnél kommandós?

Leginkább a szabadidő és magánélet érdekel... Tisztában vagyok azzal hogy állandó készenlétben vannak tehát bármikor hívhatják őket a központba, de ennek is van egy bizonyos korlátja nem?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!