Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök a tüntetők vannak többen (1 db)

A rendőrök vagy a tüntetők vannak többen egy-egy ilyen kormányellenes tüntetésnél?

Legjobb válasz: Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.

Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.
Tüntetõk....!!!!!!
mostani tüntetésen a rendõrök. Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is. Az egész csak egy nagy színjáték!
A tüntetés melyik szakaszában?Amikor beszélni kell róla, meg szájat jártatni a tüntetõk.Aztán, amikor megkezdõdik a hepaj, akkor még vagy 5 percig a tüntetõk, majd megérkezik a droidhadsereg, és akkor õk lesznek többen...bár õk csak falkában bátrak.Aztán néhány óra alatt megsokszorozódik a droidok száma..amúgy nem tudom, h hol van ez a rengeteg rohamrendõr, amikor kisebbségiek verik félholtra/holtra a magyarokat.
Na, a sok zombi...! :D A tüntetõk többen vannak általában. Persze elõfordul, hogy több rendõrt küldenek. Általában azért, mert további tüntetõkre számítanak, és már csírájában vissza akarják fogni a dolgot; meg a további érkezõ keménykedõket elrettentik ezzel. Nem egy rendõr ismerõsöm van, közülük pár részt vett az októberi eseményekben. Meséltek érdekes dolgokat... "Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is" Én meg láttam Jézust tegnap. Az árokparton józanodott Micimackóval és Malackával együtt. Hja, a pia megárt néha... "Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye." Persze, persze. Anyukám meg hozza a bablevest salakmotoron. Hogyne. Ahelyett, hogy otthon lenne a családjával, inkább beöltözik, és tombol. Nincs is annál jobb muri! :D (Tény, hogy volt egy-két agyament köztük, de nem jellemzõ. Csak a média faszán felkavarja a port - mint mindig. Arról meg nem esik szó, hogy ha a társai észreveszik, hogy a tömegben volt az illetõ, és nem kapják el, akkor a munkahelyen istenesen elverik párszor, egészen addig, amíg magától le nem szerel; mégha errõl nem is szól a fáma. Így alig van egy-két ilyen eset. A politikai hovatartozás érzése sokkal kevesebbet nyom náluk a latban, mint a társaik iránti felelõsség, összetartozás, csapatszellem. Nagyon sok közülük szimpatizál a tüntetõk elveivel; de a parancs az parancs. Ha meg a zombi tüntetõ a társát rugdossa, dobálja, akkor bizony - politikától függetlenül - megveri az illetõt.) "õk csak falkában bátrak" Nem bátorság, hanem ésszerûség kérdése, hogy minél többen legyenek. A tömeg is csak falkában bátor, egyébként egyedül nem lenne ám olyan kemény senki közülük. De a rendõröknél ez szimpla logika. Ha többen vannak, gyõznek. Ennyi. A parancsnok felelõs azért, hogy vissza is hozza az embereit. És ezért nem fog 10 rendõrt nekiugrasztani 800 tüntetõnek. inkább odaküld 4-500-at, vagy amennyit csak tud, és széthajtja a csürhét. Persze zombiésszel ez szinte felfoghatatlan ugye. :) (Jöhet a lepontozás; ezt is leveszem mellel! Mint a haverom a kockakövet októberben. Azt mondja, ütõs volt. Alig jutott szóhoz utána. :D )
Az elõttem szóló elmondott mindent :) Egyetértek!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történne/mit tenne a rendőr, ebben az esetben?

Mi lenne,ha a rendőr a rendőrautóval leáll és beszaladnak a boltba,addig a kocsira egy ember ráírná festékszóróval,hogy "Airbus a320 vagy Boeing 737."
Mit csinálna a rendőr,ha pont tetten érné?

3

Militari boltban biztonsági őr igazolvánnyal adnak nekem bilincset ha felmutatom a Igazolványt?

7

Hogyan működik ez a dolog?

Sziasztok.Múltkor már érdeklődtem bizonyos dolgokban.A lényeg az,hogy Összekeveredtem egy nővel aki férjnél van de már azt sem sokáig. A férj azért hogy alám fűtsön feljelentett elvileg de konkrét dolgot még nem tudok mivel 3 hónapja még meg sem hallgattak a rendőrségen.A gépemet lefoglalták Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt.A gépemet azóta vissza is kaptam. A gép elméletileg jogtiszta volt. Kérdésem az lenne,hogy ha találtak volna valami olyan dolgot ami törvény sértő lenne akkor nem adták volna vissza a gépet ugye? Ha lenne valami olyan rajta akkor csak az eljárás lezártával szokták visszaadni nem? Na meg ha le is zárul olyankor az ügy a merevlemezt akkor is elkobozzák amin a bizonyítékok vannak? Vagy esetleg elég a bizonyításban a hátértár másolata is? Válaszokat előre is köszönöm. További szép napot.

1

Mikor távolították el az állományból az utolsó nemzeti érzelmű zsarut?

3

Ilyet csinálhatnak a rendőrök?

A szomszédomban egy idős néni lakik, már háromszor betörtek hozzá az elmúlt fél évben, és az utóbbi időben rendszeresen látogatják őt a rendőrök, általában 10-15 percet töltenek nála, kávézgatnak, néha még süteményt is látok náluk, meg beszélgetnek.
Ráadásul nem is mindig ugyanazok a rendőrök.
Nincs ellene kifogásom és jó is hogy figyelnek a nénire, de ez a kávézgatás meg nassolás szerintem nem kéne a képbe, mert oké hogy a néni kínálgatja őket, de azt is lehet mondani,hogy nem, és a kávét meg a süteményt is a néni finanszírozza nekik, ami biztos nem jön ki 2-300 forintból.
Bár a nénit csak nyáron látogatja a családja mert nagyon messze laknak és biztos örül a társaságnak meg legalább van kivel foglalkoznia, talán még élvezi is,hogy főzhet rájuk.
Csak érdekelne,hogy ez mennyire "törvényes" a rendőrök részéről?

8

A nyomozók is szoktak behatolni a kommandósok mögött?

Azt tudom hogy ha már a kommandósok megtisztították pl. az épületet akkor a nyomozók bemennek bizonyítékot keresni ill. kihallgatni a gyanúsítottakat.De én azt szeretném tudni hogy golyóállómellényben meg pisztollyal a kézben a nyomozók is behatolnak-e a kommandósok mögött.(Itt Magyarországban)Vagy csak a filmekben van így?

4

Ha valakit tanúként hallgatnak ki mondjuk Pécsen és pl. Szegeden feljelentés van ellene, vagy már eljárás, azzal mi fog történni? A pécsi rendőrségnek ebbe van "beleszólása"?

Köszönöm!

2

Segítsen és mondjon tanácsot milyen rendőri pályára menjek?

Bővebben az érdekelne, hogy milyen rendőri pályán is indulhatnék el a rendőrtiszti akadémián ami megéri és amiből meg is lehet élni!! Milyen a hatásköröm:minden érdekel!!!!

4

Van egy póráz-hámom, a kutyámra akarom tenni. Az van ráírva, hogy RENDÕR. Beleköttök vagy nemköttök?

endőrkutyalány, kutyarendőrlány, lányrendőrkutya

3

Gyakorlatilag a Városrendészet az a Közterület-felügyelet?

Ma láttam a Megyeri híd alatt egy Városrendészet felirattal ellátott fényhídazott autót, valamint egy robogót. Megnéztem a honlapot, ahol az ott dolgozó, intézkedő személyeket Küzterület-felügyelő néven említenek. A kérdésem ezen kívül még az, hogy akkor pl. ők is büntethetnek, ha valakinek nincs jogsija, vagy hasonló..?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!