Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök a tüntetők vannak (1 db)

A rendőrök vagy a tüntetők vannak többen egy-egy ilyen kormányellenes tüntetésnél?

Legjobb válasz: Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.

Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.
Tüntetõk....!!!!!!
mostani tüntetésen a rendõrök. Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is. Az egész csak egy nagy színjáték!
A tüntetés melyik szakaszában?Amikor beszélni kell róla, meg szájat jártatni a tüntetõk.Aztán, amikor megkezdõdik a hepaj, akkor még vagy 5 percig a tüntetõk, majd megérkezik a droidhadsereg, és akkor õk lesznek többen...bár õk csak falkában bátrak.Aztán néhány óra alatt megsokszorozódik a droidok száma..amúgy nem tudom, h hol van ez a rengeteg rohamrendõr, amikor kisebbségiek verik félholtra/holtra a magyarokat.
Na, a sok zombi...! :D A tüntetõk többen vannak általában. Persze elõfordul, hogy több rendõrt küldenek. Általában azért, mert további tüntetõkre számítanak, és már csírájában vissza akarják fogni a dolgot; meg a további érkezõ keménykedõket elrettentik ezzel. Nem egy rendõr ismerõsöm van, közülük pár részt vett az októberi eseményekben. Meséltek érdekes dolgokat... "Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is" Én meg láttam Jézust tegnap. Az árokparton józanodott Micimackóval és Malackával együtt. Hja, a pia megárt néha... "Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye." Persze, persze. Anyukám meg hozza a bablevest salakmotoron. Hogyne. Ahelyett, hogy otthon lenne a családjával, inkább beöltözik, és tombol. Nincs is annál jobb muri! :D (Tény, hogy volt egy-két agyament köztük, de nem jellemzõ. Csak a média faszán felkavarja a port - mint mindig. Arról meg nem esik szó, hogy ha a társai észreveszik, hogy a tömegben volt az illetõ, és nem kapják el, akkor a munkahelyen istenesen elverik párszor, egészen addig, amíg magától le nem szerel; mégha errõl nem is szól a fáma. Így alig van egy-két ilyen eset. A politikai hovatartozás érzése sokkal kevesebbet nyom náluk a latban, mint a társaik iránti felelõsség, összetartozás, csapatszellem. Nagyon sok közülük szimpatizál a tüntetõk elveivel; de a parancs az parancs. Ha meg a zombi tüntetõ a társát rugdossa, dobálja, akkor bizony - politikától függetlenül - megveri az illetõt.) "õk csak falkában bátrak" Nem bátorság, hanem ésszerûség kérdése, hogy minél többen legyenek. A tömeg is csak falkában bátor, egyébként egyedül nem lenne ám olyan kemény senki közülük. De a rendõröknél ez szimpla logika. Ha többen vannak, gyõznek. Ennyi. A parancsnok felelõs azért, hogy vissza is hozza az embereit. És ezért nem fog 10 rendõrt nekiugrasztani 800 tüntetõnek. inkább odaküld 4-500-at, vagy amennyit csak tud, és széthajtja a csürhét. Persze zombiésszel ez szinte felfoghatatlan ugye. :) (Jöhet a lepontozás; ezt is leveszem mellel! Mint a haverom a kockakövet októberben. Azt mondja, ütõs volt. Alig jutott szóhoz utána. :D )
Az elõttem szóló elmondott mindent :) Egyetértek!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi alapján választjátok ki hogy kit igazoltattok, rendőrök? Random utcai emberek közül, fehér bőrűek közül, ki gyanús nektek?

10

Rendőr szeretnék lenni, van értelme?

Természetesen az NKE-re szeretnék bejutni, a sok tanulás és belefektett munka eredménye a közutálat lesz vagy megéri rendőrnek tanulni?

9

Valaki aki ért a rendőrséghez? Mi ez a helyzet, kik ők?

Amikor az utcán látok rendőröket, csapatosan, olyan 4-6-an, és kék a egyenruhájukban vannak, de nincs rajtuk az a béna láthatósági mellény, és van náluk bilincs, gumibot, stb., akkor:
Lőfegyver is van náluk (nem tudtam megfigyelni)?
Mégis miféle feladatot látnak el éppen?
Illetve mire szakosodott rendőrök ők? Mit végeztek?

8

Rendőrség avagy katonaság? Melyik ad izgalmasabb, érdekesebb életet?

Tiszti beosztásról van szó. Katonaságnál a katonai vezetőiről, rendőrségnél a bűnügyi nyomozóiról, esetleg valami egyébről.

5

Ha valaki kettös állampolgár, de van még magyarországon is bejelentett lakcíme, kell érvényes Magyar okmányokkal rendelkeznie, vagy hazautazáskor elég a másik országban kiállított útlevél, vagy személyiigazolvány?

7

Zsaruk, ha olyan szörnyűségesen rossz a munkátok, akkor minek csináljátok?

25

A furcsa menésem miatt megállíthatnak a rendőrök? Magas vékony kopasz vagyok és sajnos a mozgásom elég furcsa, mindig azon parázok hogy igazoltatnak a rendőrök mert azt hiszik részeg vagyok.

7

Tanunak idéztek be egy büntetőjogi ügyben, tárgyalásra még nem került sor. Kérhetek másolatot a vallomásomról a kapitányságon?

Kiadják vajon? Szükségem lenne rá, mert nem emlékszem minden részletre, elképzelhető hogy akaratlanul hamis tanuzásba keveredtem.

8

Tanunak szeretnék jelentkezni egy ismerősömmel szemben inditott büntetőjogi perben. Ennek mi a menete?

Olvastam a témában az interneten, de nem igazán találok róla információt.Ha önként jelentkezem és a per kimenetelét döntően befolyásolná meghallgatnak?Jár valamiféle költséggel ha én kérvényezem?És ami talán a legfontosabb,hónapok óta,majdnem egy éve áll az ügy,tárgyalásra ugyan még nem kerölt sor, de régóta tudomásom van a döntő információról.Ezzel esetleg bajba is kerülhetnék hogy csak most jelezném? Kérlek segítsetek, tanácstalan vagyok és nem tudom mi lenne a helyes megoldás!köszönöm

6

Rendőr alkalmasságin pontozzák a teljesítményt, de mégis kb. mennyi ponttól vesznek fel?

Ezt eddig még sehol se találtam meg.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!