Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök a tüntetők vannak (1 db)

A rendőrök vagy a tüntetők vannak többen egy-egy ilyen kormányellenes tüntetésnél?

Legjobb válasz: Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.

Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.
Tüntetõk....!!!!!!
mostani tüntetésen a rendõrök. Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is. Az egész csak egy nagy színjáték!
A tüntetés melyik szakaszában?Amikor beszélni kell róla, meg szájat jártatni a tüntetõk.Aztán, amikor megkezdõdik a hepaj, akkor még vagy 5 percig a tüntetõk, majd megérkezik a droidhadsereg, és akkor õk lesznek többen...bár õk csak falkában bátrak.Aztán néhány óra alatt megsokszorozódik a droidok száma..amúgy nem tudom, h hol van ez a rengeteg rohamrendõr, amikor kisebbségiek verik félholtra/holtra a magyarokat.
Na, a sok zombi...! :D A tüntetõk többen vannak általában. Persze elõfordul, hogy több rendõrt küldenek. Általában azért, mert további tüntetõkre számítanak, és már csírájában vissza akarják fogni a dolgot; meg a további érkezõ keménykedõket elrettentik ezzel. Nem egy rendõr ismerõsöm van, közülük pár részt vett az októberi eseményekben. Meséltek érdekes dolgokat... "Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is" Én meg láttam Jézust tegnap. Az árokparton józanodott Micimackóval és Malackával együtt. Hja, a pia megárt néha... "Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye." Persze, persze. Anyukám meg hozza a bablevest salakmotoron. Hogyne. Ahelyett, hogy otthon lenne a családjával, inkább beöltözik, és tombol. Nincs is annál jobb muri! :D (Tény, hogy volt egy-két agyament köztük, de nem jellemzõ. Csak a média faszán felkavarja a port - mint mindig. Arról meg nem esik szó, hogy ha a társai észreveszik, hogy a tömegben volt az illetõ, és nem kapják el, akkor a munkahelyen istenesen elverik párszor, egészen addig, amíg magától le nem szerel; mégha errõl nem is szól a fáma. Így alig van egy-két ilyen eset. A politikai hovatartozás érzése sokkal kevesebbet nyom náluk a latban, mint a társaik iránti felelõsség, összetartozás, csapatszellem. Nagyon sok közülük szimpatizál a tüntetõk elveivel; de a parancs az parancs. Ha meg a zombi tüntetõ a társát rugdossa, dobálja, akkor bizony - politikától függetlenül - megveri az illetõt.) "õk csak falkában bátrak" Nem bátorság, hanem ésszerûség kérdése, hogy minél többen legyenek. A tömeg is csak falkában bátor, egyébként egyedül nem lenne ám olyan kemény senki közülük. De a rendõröknél ez szimpla logika. Ha többen vannak, gyõznek. Ennyi. A parancsnok felelõs azért, hogy vissza is hozza az embereit. És ezért nem fog 10 rendõrt nekiugrasztani 800 tüntetõnek. inkább odaküld 4-500-at, vagy amennyit csak tud, és széthajtja a csürhét. Persze zombiésszel ez szinte felfoghatatlan ugye. :) (Jöhet a lepontozás; ezt is leveszem mellel! Mint a haverom a kockakövet októberben. Azt mondja, ütõs volt. Alig jutott szóhoz utána. :D )
Az elõttem szóló elmondott mindent :) Egyetértek!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kerdesem a kovetkezo lenne: van-e realis eselye annak, hogyha valaki nem fizetett be 25 ezer forint buntetest, melyet a birosag szabott ki a, szoval ezt az osszeget letoltendore valtoztattak, - hogy emiatt europai elfogatot adjanak ki?

Viszont az illeto nem itthon el, hanem kulfoldon. Itthon mar elfogatoparancs van ellene, hiszen be kellene vonulnia letolteni a buntit vagy rendezni kene a befizetest. Tehat ki adhatna ertem, hogy akar egy gyilkos ellen, ellene is ekkora herce-hurcaval jaro dolgot foganasithatnak-e? Bocs, ha hosszu voltam, varnam a valaszokat. Tovabbi szep estet!

4

Budapest-Záhony közötti járaton vesztetem el a Magyar útlevelemet, Hova fordulhatok? Kell e érte büntetést fizetnem?

4

Betörő lelövése?

Ha lenne egy gumilövedékes fegyverem, és ha jönne a betörő, akkor rögtön lelőhetnem? Vagy kell szóban figyelmeztetni, meg figyelmeztető lövést leadni?

8

Az büntethető, ha lefényképezek egy rendőr autót?

Elveheti a fényképezőmet a rendőr?

6

Meddig fizethetem ki a büntetést?

Március 29.-én kaptam egy 15000-es büntetést lopásért(nagyjából 4000 forint értékben) de elfelejtkeztem róla és csak ma találtam meg a papírt.Meddig van időm kifizetni a büntetést?Jelenleg nincs rá pénzem :(

4

Feljelenthenek? AZ állásom a tét.

Katona vagyok. Ma reggel Mórra be kellett mennem, pár dolgot elintézni, 3 fickó odajött hozzám, valami kis bekotō sikátorban, hogy kéne nekik 5 ezer forint, valami ajtón nem tudnak bemenni, nem annyira figyeltem, mondtam, hogy nem tudok segíteni, de le se [email protected]ák, amit mondtam jöttek utánam, mondtam, hogy az elsō utam a rendōrségre fog vezetni, ha nem mennek el, akkor 2 megállt, de az egyik jött utánam pampogva, hogy ō sz*rkia rendōrségre, megrántotta a bal vállamat, elég durván, én meg visszakézbōl akkorát levágtam neki, szerintem eltört az álla, nem akartam ekkorát ütni, csak megszaladt a kezem... Akkor jött azzal, hogy feljelentenek stb., akkor és ott, nem foglalkoztam vele, de most kezdek megilyedni, mert én repülök a honvédségtōl, ha tényleg feljelentenek, ráadásul pont most, hogy ki tudnék jutni missiora...

8

PC betyárok-kamu rendőrség? Mi ez?

Este a lányom a laptopján filmet nézett (ingyenest,gooddrama.net)és bejött egy hold,a web kamera villant. Készült egy fotó róla,majd valamiféle rendőrségi oldal jött be.Ezen hosszasan taglalják az illetéktelen letöltésre vonatkozó büntetéseket.
A gép le lett tíltva semmi más csak az az oldal jön be.
72 órát adtak a 25000 Ft befizetésére PaySafeCard-on,amit szupermarketben,trafikban meg OMW kutakon lehet venni.
Ha valós lenne, nem a rendőrségen kellene ezt rendezni?
Mi a búbánat ez?

8

Egy gimnázium biztonsági kamerája meddig őrzi meg a felvételeklet maximum?

Két hete ünnepségen voltam az egyik budapesti gimnáziumban és mikor haza mentem vettem észre,hogy nincs meg a 40 ezres telefonom. Valaki kivehette akkor,de nem tettem feljelentést ,mert több száz emberből akárki lehetett és semmi bizonyíték,hanem koppantam egyet.
Azóta már vettem másikat,és most beszéljtük a barátnőkkel,hogy mi volt és kérdezték,hogy kamera nem volt? Mondom de,az van ráadásul minden sarokban van felszerelve,és azt mondták,hogy elmehetnék végignézetni a felvételeket,hogy mégis ki volt.

Két hete történt,szerintetek,ha holnap elmegyek megmondom a portásnak,hogy nézzük már meg az aznapi felvételeket akkor megtudhatjuk lehet ki vette ki,mert lehet ismerném is.

De vajon meg van még a felvétel két hét után vagy azóta törölték,ha nem törölték törlődött magátol?
Hogy van ez,állítólag infrás jó fajta kamera van ott,az sokáig megtartja a felvételt?

6

A rendőrség a rendőrautóval miért megy olyan keményen?

Néha este mikor járőröznek lassan 5-km/h sebességgel mennek.
Vagány.
Miért mennek keménykedve?

11

Szokott ilyen lenni a rendőrségen?

Van olyan,hogy a rendőrségen az irodákban ahol a nyomozók hallgatják ki az embereket és ott az irodában a plafonra meg falra lufik vannak felkötve és ott lógnak?
És amikor gyanusított,sértett,vagy tanú is van ott akkor lehet kérni lufit,mármint,mondani kell a nyomozónak,és akkor ad lufit amit el lehet vinni.
Szokott ilyen lenni?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!