Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök a tüntetők vannak (1 db)

A rendőrök vagy a tüntetők vannak többen egy-egy ilyen kormányellenes tüntetésnél?

Legjobb válasz: Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.

Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.
Tüntetõk....!!!!!!
mostani tüntetésen a rendõrök. Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is. Az egész csak egy nagy színjáték!
A tüntetés melyik szakaszában?Amikor beszélni kell róla, meg szájat jártatni a tüntetõk.Aztán, amikor megkezdõdik a hepaj, akkor még vagy 5 percig a tüntetõk, majd megérkezik a droidhadsereg, és akkor õk lesznek többen...bár õk csak falkában bátrak.Aztán néhány óra alatt megsokszorozódik a droidok száma..amúgy nem tudom, h hol van ez a rengeteg rohamrendõr, amikor kisebbségiek verik félholtra/holtra a magyarokat.
Na, a sok zombi...! :D A tüntetõk többen vannak általában. Persze elõfordul, hogy több rendõrt küldenek. Általában azért, mert további tüntetõkre számítanak, és már csírájában vissza akarják fogni a dolgot; meg a további érkezõ keménykedõket elrettentik ezzel. Nem egy rendõr ismerõsöm van, közülük pár részt vett az októberi eseményekben. Meséltek érdekes dolgokat... "Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is" Én meg láttam Jézust tegnap. Az árokparton józanodott Micimackóval és Malackával együtt. Hja, a pia megárt néha... "Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye." Persze, persze. Anyukám meg hozza a bablevest salakmotoron. Hogyne. Ahelyett, hogy otthon lenne a családjával, inkább beöltözik, és tombol. Nincs is annál jobb muri! :D (Tény, hogy volt egy-két agyament köztük, de nem jellemzõ. Csak a média faszán felkavarja a port - mint mindig. Arról meg nem esik szó, hogy ha a társai észreveszik, hogy a tömegben volt az illetõ, és nem kapják el, akkor a munkahelyen istenesen elverik párszor, egészen addig, amíg magától le nem szerel; mégha errõl nem is szól a fáma. Így alig van egy-két ilyen eset. A politikai hovatartozás érzése sokkal kevesebbet nyom náluk a latban, mint a társaik iránti felelõsség, összetartozás, csapatszellem. Nagyon sok közülük szimpatizál a tüntetõk elveivel; de a parancs az parancs. Ha meg a zombi tüntetõ a társát rugdossa, dobálja, akkor bizony - politikától függetlenül - megveri az illetõt.) "õk csak falkában bátrak" Nem bátorság, hanem ésszerûség kérdése, hogy minél többen legyenek. A tömeg is csak falkában bátor, egyébként egyedül nem lenne ám olyan kemény senki közülük. De a rendõröknél ez szimpla logika. Ha többen vannak, gyõznek. Ennyi. A parancsnok felelõs azért, hogy vissza is hozza az embereit. És ezért nem fog 10 rendõrt nekiugrasztani 800 tüntetõnek. inkább odaküld 4-500-at, vagy amennyit csak tud, és széthajtja a csürhét. Persze zombiésszel ez szinte felfoghatatlan ugye. :) (Jöhet a lepontozás; ezt is leveszem mellel! Mint a haverom a kockakövet októberben. Azt mondja, ütõs volt. Alig jutott szóhoz utána. :D )
Az elõttem szóló elmondott mindent :) Egyetértek!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire veszélyes az Örs vezér tere éjfél-hajnali órák környékén?

Onnan fogunk hazafelé jönni egy összejövetelről és nem igazán vagyok jártas az éjszakai életben ...

3

Magánnyomozók hogy találnak meg valakit?

Õk is IP alapján kikérik a címet mint a rendőrök / NBH-sok ?

1

Nem fizettem ki egy bírságot, mi történik most?

Tavaly nyáron (2012 Július 17.) kaptam egy 60.000Ftos közlekedési bírságot. Ittas állapotban ültem kerékpárra (0.56). A csekket azóta sem fizettem be, de mégsem küldtek semmilyen felszólítást. A jogszabály azóta módosult, és most már ugyanezzel az alkohol szinttel csak fele ennyi bírságot szabnak ki. Elképzelhető, hogy a módosítás miatt nem küldtek felszólítás, vagy esetleg, hogy egyáltalán nem is kell befizetnem?
További infó: A bírság biztosan a rendszerbe került, ugyanis megkérdeztem egy ismerősünket aki ott dolgozik.

12

Polgárőr magyar állampolgársággal és külföldi lakcímmel?

Lehet valakiből polgárőr, ha nem rendelkezik Magyarországon bejelentett lakcímmel, de magyar állampolgásággal igen.

A kritérium alapján azt értelmeztem, hogy lehet külföldi polgárőr magyar lakcímmel, viszont a magyar állampolgár külföldi lakcím esetében nincs konkrét magyarázat,arra hogy utóbbi jelentkezhet-e polgárőrnek.

0

A rendőröknek szolgálati idejük alatt mennyi pihenőjük van és hol tölthetik azt?

3

Fesztiválon a rendőrök kipakolhatják a sátrakat, vagy kell hozzá külön engedély?

A bejáratnál a kocsikat szétpakolhatják? Ha közúton igen, akkor gondolom ott is, de a fesztivál területe közterületnek számít? Ha magánterület, akkor bent már nem nézhetnek be a kocsiba?

6

Tanúskodás, Szembesítés?

Ha tanúja voltam néhány néhány ütésnek,behívtak a rendőrségre elmondtam amit tudtam. Azt mondták nekem ,hogy még lehet be kell mennem ha a fél aki ütött nem ismeri be.Akkor lesz valamilyen szembesítés, köztem és az ütő fél között vagy köztük?? Volt még másik 8 tanú kb. akik tanúskodtak miért pont nekem mondták? Hogyan zajlik,miből áll egy szembesítés?? Mert nem nagyon szeretnék találkozni az ütő féllel.

0

Rendőrség melyik osztályán dől el, hogy mennyit kapok szabálysértésért vagy mit szabnak ki rám?

6

Milyen egy rendőriskola?

Mit kell csinálni?Jó-e ?

3

Milyen szitukban szabad egy rendőrnek használnia a fegyverét akár az emberi élet kioltására is?

Pl.:
Egy nőt meg akarnak erőszakolni az utcán (este),a rendőr lelőheti a támadót,ha nem tehet mást?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!