Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök a tüntetők (2 db)

A rendőrök vagy a tüntetők vannak többen egy-egy ilyen kormányellenes tüntetésnél?

Legjobb válasz: Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.

Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye. Bevett szokás. Sokszor pont õk a legnagyobb provokátorok.
Tüntetõk....!!!!!!
mostani tüntetésen a rendõrök. Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is. Az egész csak egy nagy színjáték!
A tüntetés melyik szakaszában?Amikor beszélni kell róla, meg szájat jártatni a tüntetõk.Aztán, amikor megkezdõdik a hepaj, akkor még vagy 5 percig a tüntetõk, majd megérkezik a droidhadsereg, és akkor õk lesznek többen...bár õk csak falkában bátrak.Aztán néhány óra alatt megsokszorozódik a droidok száma..amúgy nem tudom, h hol van ez a rengeteg rohamrendõr, amikor kisebbségiek verik félholtra/holtra a magyarokat.
Na, a sok zombi...! :D A tüntetõk többen vannak általában. Persze elõfordul, hogy több rendõrt küldenek. Általában azért, mert további tüntetõkre számítanak, és már csírájában vissza akarják fogni a dolgot; meg a további érkezõ keménykedõket elrettentik ezzel. Nem egy rendõr ismerõsöm van, közülük pár részt vett az októberi eseményekben. Meséltek érdekes dolgokat... "Láttam hogy rendõrök borították fel a kocsikat is" Én meg láttam Jézust tegnap. Az árokparton józanodott Micimackóval és Malackával együtt. Hja, a pia megárt néha... "Na meg a tüntetõnek öltözött rendõrök ugye." Persze, persze. Anyukám meg hozza a bablevest salakmotoron. Hogyne. Ahelyett, hogy otthon lenne a családjával, inkább beöltözik, és tombol. Nincs is annál jobb muri! :D (Tény, hogy volt egy-két agyament köztük, de nem jellemzõ. Csak a média faszán felkavarja a port - mint mindig. Arról meg nem esik szó, hogy ha a társai észreveszik, hogy a tömegben volt az illetõ, és nem kapják el, akkor a munkahelyen istenesen elverik párszor, egészen addig, amíg magától le nem szerel; mégha errõl nem is szól a fáma. Így alig van egy-két ilyen eset. A politikai hovatartozás érzése sokkal kevesebbet nyom náluk a latban, mint a társaik iránti felelõsség, összetartozás, csapatszellem. Nagyon sok közülük szimpatizál a tüntetõk elveivel; de a parancs az parancs. Ha meg a zombi tüntetõ a társát rugdossa, dobálja, akkor bizony - politikától függetlenül - megveri az illetõt.) "õk csak falkában bátrak" Nem bátorság, hanem ésszerûség kérdése, hogy minél többen legyenek. A tömeg is csak falkában bátor, egyébként egyedül nem lenne ám olyan kemény senki közülük. De a rendõröknél ez szimpla logika. Ha többen vannak, gyõznek. Ennyi. A parancsnok felelõs azért, hogy vissza is hozza az embereit. És ezért nem fog 10 rendõrt nekiugrasztani 800 tüntetõnek. inkább odaküld 4-500-at, vagy amennyit csak tud, és széthajtja a csürhét. Persze zombiésszel ez szinte felfoghatatlan ugye. :) (Jöhet a lepontozás; ezt is leveszem mellel! Mint a haverom a kockakövet októberben. Azt mondja, ütõs volt. Alig jutott szóhoz utána. :D )
Az elõttem szóló elmondott mindent :) Egyetértek!!!

Ha rendőrök tüntetnek, akkor ki biztosítja a tüntetést?

Legjobb válasz: orvosok is tüntettek már. csak a sürgõs betegeket látták el. ezt is vhogy átvészeljük.

orvosok is tüntettek már. csak a sürgõs betegeket látták el. ezt is vhogy átvészeljük.
Sztrájkolniuk nem lehet. Tüntetniük, demonstrálniuk igen.
Nem minden rendõr megy ki tüntetni, így lesz, aki biztosítja. Arról nem is beszélve, h 100%, h nem lesz balhé. Egyébként te szerintem a sztrájk jogra gondoltál. Az tényleg nincs nekik.
Miért ne tüntetnének? Már Orbán és Pintér lemondását követelték. "Szónokok és tüntetõk is Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter lemondását követelik. Kemény szavakat intéztek a kormányhoz, és kijelentették, hogy nem tágítanak." http://index.hu/belfold/2011/04/16/eldurvult_a_rendvedelmi_d..
Ki mondta, hogy nem tüntethetnek? Civilben mindenki azt csinál, amit akar.
Nincsenek kitéve annak a veszélynek, hogy a rendezvény után 5 perccel végigkardlapozzák õket lovasrohammal, és lõjenek rájuk gumilövedékkel, és földön fekve jól agyba-fõbe verjék õket... De tessenek ám lojálisak lenni nagyon!!
A Magyar Gárda.
Látom a hülyeség ragályos. Államvédelmi alkalmazottak, pl katonák, rendõrök, bm esek és diplomaták nem tüntethetnek. Errõl is és még jópár más jogukról is lemondtak amikor felesküdtek a haza szolgálatára, cserébe meg kaptak magasabb jogokat..
A sztrájkot és a demonstrációt (tüntetést) nem biztos, hogy össze kéne keverni. :) Elõbbit valóban nem tehetik, utóbbi ugyanolyan joguk, mint mindenki másnak.
A rendõrök nem tüntethetnek.
A kérdező hozzászólása: Na ne vicceljünk már, mi az hogy nem tüntethetnek? Akkor mit csinálnak most két utcával arrébb? Piknikeznek?
xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!