Találatok a következő kifejezésre: A rendőrök a (1925 db)

A kevésbé veszélyes (bűnözés szempontjából! ) Margit szigeten nyüzsögnek a rendőrök, a kóborlókkal teli Népligetben meg sose látok rendőrt, miért?

A múltkor is majdnem megtámadott engem valaki a népligetben,úgy kellett elfutnom,ha nem vagyok elég gyors,simán elkapott volna,ugyanis sehol nem volt egy rend?r sem.Az ilyen kiesebb helyeket miért nem felügyelik jobban?

Legjobb válasz: Én pont tegnap este láttam egy járõr autót. Igaz egy kicsit csodálkoztam is, mert ami igaz nem túl sûrûn látom õket a Népligetben. Igaz én nem szoktam ott parázni. Más kérdés hogy 195 cm vagyok, és 110 kg:)

Én pont tegnap este láttam egy járõr autót. Igaz egy kicsit csodálkoztam is, mert ami igaz nem túl sûrûn látom õket a Népligetben. Igaz én nem szoktam ott parázni. Más kérdés hogy 195 cm vagyok, és 110 kg:)
Mit akarsz éjjel a Népligetben?! Az tele van burnyákkal! Vigyázz magadra, mert megcsinálnak! Amúgy valószínûleg pont a kétes életmódú buz1prostik vonzzák oda a bûnözõket, meg maguk is bûnöznek ott...
En is ugy tudom, h a bu*zik miatt nem foglalkoznak a nepligettel.
Mit gondolsz, miért kevésbé veszélyes a Margitsziget?
azért kevésbé veszélyes a margit sziget mert tele van rendõrrel...
Szokott lenni pár rendõr a Népligetben, ha arrafele járok... Lehet, hogy akkor miattam szoktak ott lenni :D

GTA 4-ben miért lövik a rendőrök a holttestemet, miután sikeresen leszedtek?

Egyszerűen nem értem, ha már lelőttek, miért lő minden rendőr a környéken a holttestemre, ennyire pszichopaták az amerikai rendőrök?

Legjobb válasz: Mesterséges inteligencia;) am nem tom de szerintem mérgesek rádxd és ez elégé idegesítõ is -.-"" xd

Mesterséges inteligencia;) am nem tom de szerintem mérgesek rádxd és ez elégé idegesítõ is -.-"" xd

Jogossan tesz ki a rendőr a saját lakásából ha albérletben vagyok nála és kiderül h eljárás folyik ellenem?

Mindent fizetek nincs elmaradásom fél éve lakok családommal egy rendőr házaspárnál albérletben ők is ,én is, megvagyunk elégedve egymással.Tavaj november óta folyik eljárás az ügyemben ami egy internetes csalással kapcsolatos ahol elvileg én is áldozat vagyok,de mégis ellenem is folyik az eljárás.Az idén március óta lakunk ennél a házaspárnál.Áprilisban elkérte az egész család felnőteinek személyi adatait.Tegnap megjelen nálunk és közölte az uriember h nagyon sajnálja de 30 napunk van elhagyni a lakást mivel neki a fővárosba lett munkahelye ,és ott megkövetelik h ilyen emberekkel ne legyen kapcsiolata.Nem azért küld el mert elmaradás nemfizetés vagy szerződés szegésem van hanem mert eljásrás folyik ellenem ez tényleg jogos ?Nem vagyok roma de úgyérzem magamat mint egy megkövezett ember.Ps2-tőket kelett árulnom a neten mint bedolgozó a foglalkoztatóm lelépett az utalt pénzekkel én csak postáztam levelezést folytattam és az én számlámra jöttek a károsultak pénzei én egy forintot nem csokiztam el mégis ellenem is folyik eljárás mert ha nem is akarattal de átvertem embereket .Engem is átvert aki felvette a pénzeket és nem hozott nekem játékgépet és nem továbbíthattam az ügyfeleknek.Ezért van eljárás ellenem de még nem büntettek meg semmivel .Kérdésem jogos ez az albérletből eltávolítás .Mert olyan érzésem van mint akinek súrolják a személyi jogait köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: ez egy teljesen normális 30 napos felmondási idõ! Akkor lenne jogtalan, ha azonnal kellene menned!

ez egy teljesen normális 30 napos felmondási idõ! Akkor lenne jogtalan, ha azonnal kellene menned!
Lényegtelen, hogy jogos vagy sem. Bármelyik fél bármikor felbonthatja a szerzõdést, indoklás nélkül is, 30 napos felmondási idõvel.
Ha rendõr a fõbérlõd, akkor jogos. Nekik nem lehet semmilyen kapcsolatuk olyan emberrel, aki ellen eljárás folyik.
Nem az a lényeg, hogy jogos-e, hanem hogy ne miattad szereljék már le azt a szerencsétlent. Pakolj össze és költözz el. Neki is szüksége van a megélhetésére.
van annyi albérlet mint a fene
A kérdező hozzászólása: pedig így van sõt a felesége is rendõr
Rendõr, mint fõbérlõ. Na ez is olyan ritka, mint a Kojak haja.
A kérdező hozzászólása: ja és igen sok albi van de szinte iskola kezdés elõtt jobbára diákoknak hírdetik meg az albérletet.én sem szeretnék kicseszni a rendõrrel hiszen rendes volt végig
A kérdező hozzászólása: én csak bedolgozó voltam egy emberkénél eleinte hozzta a gépeket utánna elvitte a maradék pénzt és így nekem kelett a saját pénzembõl visszautalgatni a károsultaknak az összeget.eleinte bírtam 5-6 embernek visszautaltam a többi feljelentett hát ez van köszönöm a válaszokat
Teljesen jogos. Igazából indokolni se kell, miért szünteti meg. Ezt meg hogy "Ps2-tõket kelett árulnom a neten" nehezen fogod megmagyarázni. Kicsit olyan mintha símaszkban kellett volna elhoznod a fõnök bankbetétét, és most te vagy az áldozat. Senki se veszi be.
".Áprilisban elkérte az egész család felnõteinek személyi adatait" Viszont ez nem hinném, hogy jogos.
Szerintem ne panaszkodj, korrekten kaptál 30 nap felmondási idõt. Nem lehet kapcsolata olyannal aki ellen eljárás folyik, én albérletben vagyok, és a lakótársaimnak is ki kellett tölteni egy nyomtatványt az adataikkal, ami alapján a rendõrség utánuk néz. Megkérdeztem hogy mi van akkor ha a lakótárs nem tölti ki a nyomtatványt, azt a választ kaptam hogy akkor költözz el, mert nem lakhatsz olyannal akirõl nincs infújuk hogy tiszta e vagy sem.


Mennyire figyelik a rendőrök a könnyű pótkocsik súlyát?

Tehát: Az autó önsúly pl 1250kg.Ezzel olyan fék nélküli könnyű pótot húzatok, aminek az összsúly nem nagyobb mint 1250+68/2, azaz 659 kg. Pl egy csónakszállító a legtöbb esetben 750kg. De a kocsi kap mondjuk 1000kg-os horgot. Neki fog állni számolgatni, avagy ha minden ok, nem érdekli.

Legjobb válasz: Ha nagyon feltûnõ,akkor utána járhat,de nem nagyon foglalkoznak vele. De 1 tengelyû pótkocsival nem ajánlom,hogy 1000 kg-t húzz magad után.

Ha nagyon feltûnõ, akkor utána járhat, de nem nagyon foglalkoznak vele. De 1 tengelyû pótkocsival nem ajánlom, hogy 1000 kg-t húzz magad után.
A kérdező hozzászólása: Elsõ körben a ráfutó fék nélküli könnyû pótkocsi érdekelt. Az 1000kg-os húzást mire is érted?

Halálosabb iramban 2003 mit lő a rendőr a Nissan Skyline autóra?

valami motorblokkoló vagy mi az ?szeretném megtudni hogy mi az és hogyan m?ködik.

Legjobb válasz: egy EMP lövedék sztem,minden elektronikát gallyra vág azonnal,de nem vagyok biztos benne

egy EMP lövedék sztem, minden elektronikát gallyra vág azonnal, de nem vagyok biztos benne

Miért törüli a rendőr a sakktáblát?

Legjobb válasz: hogy ne legyen matt xD

hogy ne legyen matt xD
A kérdező hozzászólása: ok, ;s poros

Miért szedi szét a rendőr a kutya pajtáját?

Legjobb válasz: mert be van nyesve.

mert be van nyesve.
mert kivan éhezve 1 kiló babra
Mert azt hallotta, hogy az ebola fertõzõ:) )
Mert a kutya nem pajtában lakik...hanem 5 csillagos luxusszállodákban.
A kérdező hozzászólása: 20.38 Helyes.
nincs más dolga

Lefoglalhatják-e a rendőrök a mobiltelefont valakitől?

Az egyik ismer?söet egy közúti igazolás során bevitték a rend?rségre,egy éjszaka fogda,házkutatás,plusz elvették a mobilját 3hete.

Legjobb válasz: Poénból nem csinálnak ilyent. Hidd el, van valami, amirõl nem tudsz!

Poénból nem csinálnak ilyent. Hidd el, van valami, amirõl nem tudsz!
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs. Felhívtam õket, azt mondták nincs ügy, de a telefont csak késõbb adják vissza. Sõt, beszéltem rendõr ismerõssel, azt mondta nem tölthetik a telefont. Kihez kellene forduljak?
Házkutatást megalapozott bûncselekményre adnak ki. Adhoc módon nem szokás végrehajtani. pl. lerakat volt a lakása. Arra rá sem merek kérdezni, hogy kutyás volt a házkutatás, vagy csak simán helyszínelõs. A telefon: ha üzemben tartják akkor az a feltételezésem(!), hogy a barátod barátját keresik és egy telefonhívásra várnak. Mint ahogy az elsõ írta. Van amirõl Te sem tudhatsz. Vagy arra várnak, hogy a szolgáltató kiadja a hívás listát ugye amit akár hetek múlva nagy kegyesen megadnak. Mondom feltételezés. Ha már tanúként tartják számon akkor megkérdezhetnéd tõle, hogy mivel kapcsolatban. Mivel abban az esetben van már ügy. Nem vele szemben. Mindjárt tisztábban látnál.

Ma igazoltatták páromat nincs jogsija és úgy vezetett, ha nem adtak neki semmilyen papírt akkor lehet h nem is érdekelte a rendőröket a dolog és nem lessz semmi gáz?

Legjobb válasz: De gaz lesz mert az auto tulajdonosat fogjak feljelenteni. Ellene szabalysertesi eljarast fognak inditani. Majd behivjak kihallgatasra es ott kell megmondania ki vezette az autot.

De gaz lesz mert az auto tulajdonosat fogjak feljelenteni. Ellene szabalysertesi eljarast fognak inditani. Majd behivjak kihallgatasra es ott kell megmondania ki vezette az autot.
Értem de akkor gondolom ezt elmondta a rendõröknek is. Ilyen esetben esetleg bízhatsz hogy hátha mégis annyira jóindulatúak, hogy nem jelentik fel, hisz csak segíteni akart. Bár azért nagyon ne éld bele magad.
egyik ismerõsöm szintén jogsi nélkül vezetett, neki is levélben küldték ki a határozatot: 60e büntetés, 5 hónap eltiltás
A párod szépen fel lett jelentve amirõl majd kapja a határozatot a pénbírságról, illetve el tiltják a jogosítvány szerzéstõl egy ideig( ami sajnos semmire nem vezet).
hááát dehogynem! azért ez elég komoly dolog ám, nem ússza meg olyan könnyen!
Ha cigányok vagytok, akkor nem kell félnetek, nem lesz belõle semmi. Ha csak magyarok vagytok, akkor számíthattok egy komolyabb büntetésre pár héten belül.
Akkor ezt a körülményt mindenképpen említse meg, ha beidézik meghallgatásra. Akkor akár enyhíthetik is a büntetést!
A kérdező hozzászólása: Nem az, csak tudod mikor egy ismerõsünk hulla részegen akar elindulni az autóval akkor azt nem engedheti meg. Nem akarta h még nagyobb baj legyen
Akkor már elég sokat. Akár kétévet is. Buggyant egy kicsit a párod?
A kérdező hozzászólása: És mekkora eltiltást kaphat, ha õ már egyszer egy fél évre el volt tiltva?
Biztos hogy érdekelte õket, mert nekik ez pénz. Olyan nincs, hogy csakúgy lemondjanak róla mert a párodnak szép szeme van.
Jogsi nélkül nem lehet vezetni, még akkor sem, ha csak Jót akart. Ez engedély nélküli vezetés szabálysértés és pénzbírsággal valamint jármûvezetéstõl eltiltással járhat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!