Találatok a következő kifejezésre: A rendészeti járókat tényleg kihelyezhetik két (1 db)

A rendészeti szakközépbe járókat tényleg kihelyezhetik két évre akárhova?

A párom (már másfél éve járunk) minden álma, hogy rend?r legyen és ezért egy rendészeti szakközépbe megy tovább tanulni (mert a rend?rtisztire szerinte nem vennék fel).

Legjobb válasz: lehetõség szerint oda teszik ahova szeretne menni, ahol fogadják, jó ha van ismeretség vagy elõre megvan hova menne, különben oda ahol kell... mostanában fõleg Bp. lesz sztem ez.

lehetõség szerint oda teszik ahova szeretne menni, ahol fogadják, jó ha van ismeretség vagy elõre megvan hova menne, különben oda ahol kell... mostanában fõleg Bp. lesz sztem ez.
bárhová küldhetik, ahol fogadják. az, hogy xy mit akar semmit nem befolyásol, nekem cimborámat borsodból elhelyezték siófokra úgy, hogy kérelmezte, hogy maradhasson a közelbe a családi dolgai miatt... ennek ellenére mégsem...
Igen igaz, nekem is van egy ismerõsõm akit pestre akartak rakni de volt egy másik lehetõség hogy egy kisebb helyre menjen vizirendõrnek addig és a kisebbet választotta kb 2 órányira az eredeti lakhelyétõl.
A kérdező hozzászólása: az is válaszolhat aki nem ilyen suliban végzett csak pls legyen válasz! akármi ha tud vki vmit :)
Ha ez van elõírva, akkor gondolom, hogy így van. De szerintem csak akkor küldik messzebb a lakóhelytõl, ha az ottani rendõrség nem tudja fogadni... azért csaknem küldik az ország másik végébe az illetõt.
Igen bárhová helyezhetik az országban.Két éven belül csak akkor szerelhet le ha visszafizeti a tanítása költségeit, ami elég horribilis összeg.A többség 2 év után leszerel, mert rájön, hogy ez nem jó meló és nem fizetik meg.Egy kis részük elmegy az RTF-re.Nagyon kevesen maradnak.
nem vágom. ha elvégzi valaki a 2 éves rendészeti szki-t. akkor utána nem muszáj munkába állnia, hogyha az RTF-re felveszik nappalira? vagy meg kell várnia a 2 évet és ez idõ alatt csak levelezõn végezheti a fõsulit??? :)
Am én naon örülnék ha engem most felvennének Miskolcra az MRSZKI be de sztem nem fognak felvenni (de azért persze megpróbálom) és én nem is a fizetés miatt csinálnám hnem azért mert naon tetszik ez a hivatás...Sokan mondják is, hogy elment az eszem mikor meghallják, hogy rendõr szeretnék lenni...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet doktori címet szerezni?

csak annyi, hogy ki legyen az illető neve elé téve, hogy Dr.

pl. van az adott személynek tanár-és tanító képzői diplomája, és elmúlt 50 éves

csak kiválaszt egy témát, és abból ír valamit?

4

Van ilyen gimnázium Győrben/környékén?

Emelt szinten tanít németet, és minimális angolt. És év közben is átvesznek :D

0

Ha kémia tanár szeretnék lenni, teljesen mindegy, hogy milyen középiskolába járok, csak az egyetem/főiskola a lényeg?

1

Van itt védőnő hallgató a SE-ETK-ról? Lenne egy fontos kérdésem!

0

Tudja-e már valaki, hogy a debreceni Csokonai gimnáziumban mikor lesz nyílt nap?

3

Van olyan, hogy egy osztály rossz történelemből? Ott nem a tanárral van a baj?

Nyilván a kérdésemből érződik, hogy szerintem nincs olyan. A gimnazista lányomnál az osztályfőnök, aki egyébként a történelem tanár is, az év első szülői értekezletén vetített egy diagramot, hogy a tavalyi évben milyen volt a különböző tantárgyak eredménye osztályátlag szinten. A listán elöl, 3.5 átlaggal kullogott az ő tantárgya, a történelem, és ezt követték a magyar, nyelvtan, kémia, fizika, matek stb, de mind magasan felette volt átlagban, jóval 4-es fölött és kb egy szinten), mert ez egy "erős iskola" (már ha van ilyen fogalom). És mikor a diagramot magyarázta, elmondta, hogy "Hát kedves szülők, sajnos a történelem ment leggyengébben, ezen el kell gondolkodni, és ott kell erősíteni, össze kell szedniük magukat a gyerekeknek, mert így nem lesz jó vége stb stb. És akkor én elgondolkodtam, hogy milyen tehetség vagy képesség az, ami a történelemhez kell, de nem kell fizikához, irodalomhoz, földrajzhoz, biológiához és kémiához? Egyszerűen nem is értem. Egy ilyen diagramból nem a tanárnak kéne olvasni? Ez nem neki és a többi tanárnak szól, hogy valamit rosszul csinál, mert az elvárásai, a módszerei, az osztályzási struktúrája, a hozzáállása eltér a többi tanárétól? Miért a szülőknek kell ezen elgondolkodnia? Nem lehet, hogy ő a hülye és egyszerűen nem értékeli úgy a gyerekek tudását, mint más tanárok? Aki jó az összes humán és reál tárgyból, az hogy nem lehet jó történelemből? Főleg egy egész osztályra kivetítve. Na ez a nagy kérdés, és nem költői.

15

Jogi asszisztensi szakon vagyok a DE-ÁJK -n és azt hallottam hogy ha elvégzem a szakot, és alapképzésre jelentkezek (konkrtéran igazgatásszervezésre ami 3 év) akkor csökkenhet az évek száma a kreditelismerés miatt. Mennyivel rövidülne?

Illetve újra felvételizni kell vagy csak karon belül átjelentkezni?

1

Szakmunkásképző és Szakiskola közt van valami különbség?

2

A 12 éves lányom 12 kg-os iskolatáskát cipel minden nap keresztül a városon és nincs más a táskájában csak a megemelt óraszámú tankönyvei és füzetei. Szerinted normális ez?

Miért kell egy gyereknek napi 7-8 órát tartani? A hatodik óra és a hetedig óra között 20 perce van arra, hogy átmenjen az ebédlőbe, majd megegye az ebédjét és visszaérjen a hetedik órára.
Késő délután ér haza, legalább másfél órát kell tanulnia a következő nap újabb 7-8 órájára. Este 7 órára végez a tanulással. Aztán már nincs másra ideje csak a vacsorára és gyakorlatilag vége számára a napnak. Nekem két lányom van. Az egyiknek a dráma-szakkörről, a másiknak a teniszedzésről kellett lemondania mert egyszerűen nincs rá idejük.
A pedagógusoknak is megemelték az óraszámát, azok is késő délután érnek haza és mint tudjuk nekik is fel kell készülniük a következő nap óráira miközben otthon mosniuk, főzniük, takarítaniuk kell. Este úgy esnek be az ágyba és másnap fáradtan tanítják az ország gyerekeit köztük a tieidet is!

17

Mi a vélemény az ELTE levelezős jogász szakáról? Fizetősre szeretnék menni. Kérem az írjon, aki odajár.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!