Találatok a következő kifejezésre: A rendészeti járókat (11 db)

Ha én elvégzem a rendészeti gimnáziumot és megkapom az éretségitt. Utána jelentkezzek a készenléti rendõrséghez. Én akkor is dolgozhatok ha közben mellette fõiskolára járok?

Mert nem ártana a diploma. :)

Legjobb válasz: Nem. Érettségire épülõ rendészeti szakközepet kell végezni. Utána szerelsz fel. Fõsuli mehet munka mellett, de csak levelezõ.

Nem. Érettségire épülõ rendészeti szakközepet kell végezni. Utána szerelsz fel. Fõsuli mehet munka mellett, de csak levelezõ.

A rendészeti szakközépbe járókat tényleg kihelyezhetik két évre akárhova?

A párom (már másfél éve járunk) minden álma, hogy rend?r legyen és ezért egy rendészeti szakközépbe megy tovább tanulni (mert a rend?rtisztire szerinte nem vennék fel).

Legjobb válasz: lehetõség szerint oda teszik ahova szeretne menni, ahol fogadják, jó ha van ismeretség vagy elõre megvan hova menne, különben oda ahol kell... mostanában fõleg Bp. lesz sztem ez.

lehetõség szerint oda teszik ahova szeretne menni, ahol fogadják, jó ha van ismeretség vagy elõre megvan hova menne, különben oda ahol kell... mostanában fõleg Bp. lesz sztem ez.
bárhová küldhetik, ahol fogadják. az, hogy xy mit akar semmit nem befolyásol, nekem cimborámat borsodból elhelyezték siófokra úgy, hogy kérelmezte, hogy maradhasson a közelbe a családi dolgai miatt... ennek ellenére mégsem...
Igen igaz, nekem is van egy ismerõsõm akit pestre akartak rakni de volt egy másik lehetõség hogy egy kisebb helyre menjen vizirendõrnek addig és a kisebbet választotta kb 2 órányira az eredeti lakhelyétõl.
A kérdező hozzászólása: az is válaszolhat aki nem ilyen suliban végzett csak pls legyen válasz! akármi ha tud vki vmit :)
Ha ez van elõírva, akkor gondolom, hogy így van. De szerintem csak akkor küldik messzebb a lakóhelytõl, ha az ottani rendõrség nem tudja fogadni... azért csaknem küldik az ország másik végébe az illetõt.
Igen bárhová helyezhetik az országban.Két éven belül csak akkor szerelhet le ha visszafizeti a tanítása költségeit, ami elég horribilis összeg.A többség 2 év után leszerel, mert rájön, hogy ez nem jó meló és nem fizetik meg.Egy kis részük elmegy az RTF-re.Nagyon kevesen maradnak.
nem vágom. ha elvégzi valaki a 2 éves rendészeti szki-t. akkor utána nem muszáj munkába állnia, hogyha az RTF-re felveszik nappalira? vagy meg kell várnia a 2 évet és ez idõ alatt csak levelezõn végezheti a fõsulit??? :)
Am én naon örülnék ha engem most felvennének Miskolcra az MRSZKI be de sztem nem fognak felvenni (de azért persze megpróbálom) és én nem is a fizetés miatt csinálnám hnem azért mert naon tetszik ez a hivatás...Sokan mondják is, hogy elment az eszem mikor meghallják, hogy rendõr szeretnék lenni...


tõlünk gimibõl is jeletkeztek oda.

Milyen a rendészeti suli? (szakma kellene nekem) Közgázba járok érettségi előtt vagyok és azután godnoltam erre. Tapasztalatok, vélemények?

3-as átlagom van, tesit remélem nem nézik :D Szakmára mennék el rendészetire. Várom véleményeket, meg hogy egyáltalán meg éri -e 18/F

Legjobb válasz: ha nem a rendõrtiszti fõsulira gondoltál, akkor is nagyon kemény a tesi! Felvételi van belõle és nagyon erõsen nézik a tesit! Értelmiségi nem leszel, az biztos, ha a középsuliba mész, de egy kicsit egészségesebb, mert meghajtanak tesibõl rendesen!

ha nem a rendõrtiszti fõsulira gondoltál, akkor is nagyon kemény a tesi! Felvételi van belõle és nagyon erõsen nézik a tesit! Értelmiségi nem leszel, az biztos, ha a középsuliba mész, de egy kicsit egészségesebb, mert meghajtanak tesibõl rendesen!
Én is rendészetin gondolkozom!És nekem is bajom van a tesivel!Tehát most nyáron kiedzem magamat!!Gondolod akkor beszélgethetünk priviben :D

Olyanok segítségét kérném akik a Pécs Széchenyi István Gimnáziumba járnak. Olyan hogy sportosztály van ott? Az orientáció rendészetire milyen? Az iskola hangulata? A kollégiumban hány ágyas egy szoba? Hány szobára jut egy fürdõszoba?

Legjobb válasz: Hát én a Király utcai részlegre járok, ott nincs sport, hanem a rendészeti osztály van, de ezekrõl nem tudok beszélni, mert humános vagyok. A suli hangulata jó, én jobban érzem magam, mint általánosban és a tanárok zöme nagyon jófej. Kollégiumba egy osztálytársam járt, Nagy Lajosnál van egy koli, a Széchenyitõl 5 percre. http://szechenyi.hu/

Hát én a Király utcai részlegre járok, ott nincs sport, hanem a rendészeti osztály van, de ezekrõl nem tudok beszélni, mert humános vagyok. A suli hangulata jó, én jobban érzem magam, mint általánosban és a tanárok zöme nagyon jófej. Kollégiumba egy osztálytársam járt, Nagy Lajosnál van egy koli, a Széchenyitõl 5 percre. http://szechenyi.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi, írtam privátba majd írj vissza most vok 8.-as

Írna nekem valaki aki a miskolci rendészeti iskolába jár/járt? Lenne pár kérdésem.

Legjobb válasz: nem miskolciba jártam de ha gondolod írhatsz

nem miskolciba jártam de ha gondolod írhatsz
érdekes a kategória...

Valaki jár a dunaferrbe rendészeti szakra?

Kérem szépen aki dunaferrbe jár irjon privit.:)

Nagy bajba vagyok. Most 9. -be járok belügyi rendészeti szakra. De én nem akarok arra a szakra / suliba járni. Ha átmennék egy másik suliba akkor ujra kell kezdeni a 9. osztályt?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, mire akarsz átmenni. Vagy esetleg meg lehet kérdezni, hogy különbözetit téve, át tudnak-e venni oda.

Ez attól is függ, mire akarsz átmenni. Vagy esetleg meg lehet kérdezni, hogy különbözetit téve, át tudnak-e venni oda.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!