Találatok a következő kifejezésre: A reggeli ideig (48 db)

Ha a reggeli idõpontom 8 óra, az edzésem pedig fél11kor kezdõdik (Crossfit) akkor mi a megfelelõbb? Ha reggelire rántottát eszek, vagy a zabpehely joghurttal?

esetleg tudtok valami más alternativat javasolni?

Legjobb válasz: Legyen öszetett ch is, így jó a zabpehely, vagy a rántottát is csinálhatod zabbal.

Legyen öszetett ch is, így jó a zabpehely, vagy a rántottát is csinálhatod zabbal.
Egy nap csak kétszer eszel? Az nem jó. Minimum 4étkezés javasolt. Többször kevesebbet.

Van-e jelentősége annak, hogy csak reggelente vagyunk együtt? A ciklus közepén kb.2 naponta. Babát szeretnénk, és esténként már mindketten fáradtak vagyunk, így a reggeli idő az alkalmas. Már fél éve nem sikerül.

Legjobb válasz: Van aki a hajnali akcióra esküszik mert a tüszõ repedés is általában a hajnali órákban következik be. Fél éves próbálkozás pedig nem a világ, emiatt még nem érdemes aggódni.

Van aki a hajnali akcióra esküszik mert a tüszõ repedés is általában a hajnali órákban következik be. Fél éves próbálkozás pedig nem a világ, emiatt még nem érdemes aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
Szerintem is jo a reggeli egyutt lét, a kiskatonák is aktivabbak:) )
tüszörepedés szempontjábol jobb reggel mert az álltalában hajnalban van és a pete akkor még friss, ami amugy 20 orán át él csak. da ha felkelsz rögtön utána z nm jo, mert feküdni kell legalább fél orát hogy ne follyon ki belöled a cucc.
Szia! A reggeli együttlét is megfelelõ, az a lényeg, hogy utána maradj ágyban még egy órácskát. Nekem amúgy is rá 3 napra volt peteérésem, szóval ha életképesek és kitartóak a spermák akkor akár bevárják a peteérést és akkor mindegy, hogy reggel vagy este van. Az a lényeg, hogy 2-3 naponta próbálkozzatok a mensid 7.. napjától számítva!!! Sok sikert! 17 hetes kismama

A reggeli tejcsi után mennyi idővel adtok szilád reggelit 13 hónap körüli babátoknak?

Milyen mennyiséget fogyaszt el?

Legjobb válasz: Az én 13 hónaposom egy órát van el a reggeli tejjel.

Az én 13 hónaposom egy órát van el a reggeli tejjel.
13 hósan csak kb 10 körül de csak egy kifli csücsköt hogy délben egyen. majd kb 14 hósan egyszerüen nyaralni voltunk ahol 2 hétig mentünk a hotelben reggelizni és elmaradt a tej, ö is rendesen reggelizett velünk, onnantól reggeli mellé kap valamit inni.
8kor volt tejcsi, 9kor pedig gyümölcs, mi 11 körül ebédelünk. Csak gyümit adtam délelõtt, így ebédkor jobban és többet evett.
14 hónapos, fél-1 óra. Fent megissza ágyban a tejcsit 7-fél 8-kor, lejövünk, elolvasom kávé mellett a híreket, megcsinálom a szenyáját, kb. ennyi idõ. De szerencsémre jelzi is, ha kéri, bemászik az etetõszékébe. Viszont tízóraira max. egy darab gyümölcsöt eszik.
Fiam reggel 6-kor ivott 2 dl tapszert majd 9 korul reggelizett.
14 hónapos, reggeli után issza a tejet. Eszik normális reggelit, utána iszik kb. 120 ml tejet. Elõfordult, hogy reggel korán ébredt, megivott 210 ml tejet, de akkor legközelebb délben evett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki válaszát. Reggel 200 ml tápszert iszik meg babám és utána csak pár falatot eszik meg (még ha 1 óra telt el akkor is). Legközelebb 11-12 körül ebédel. Akkor ez nem gond?!? :)

A reggeli tapszer, tej utan mennyi idore kinaljatok szilard etellet a babatokat? A reggelire gondolok

Mert az en fiam(13hos),nem hajlando reggelizni.Vagy csak 4,5falatot.Fel8 fele megissza a masfel,2deci tejet es utanna csak tizoraizik,bej ez?

Legjobb válasz: Ha nektek így jó, nem baj. Én ezért nem adok reggel tejet a lánynak. (hisz a tejjel jóllakik, nem fog utána szilárd reggelit enni) Felkel, felöltözünk, átmegyünk a boltba és leülünk reggelizni, ahhoz kap 1-2 dl tejet, majd 10óraira eszik valami gyümit, vagy pár falat kalácsot, ebéd, 15-kor gyümi, 18-kor vacsi, és 20-kor lefekvés elõtt 2 dl tej. 14 hós.

Ha nektek így jó, nem baj. Én ezért nem adok reggel tejet a lánynak. (hisz a tejjel jóllakik, nem fog utána szilárd reggelit enni) Felkel, felöltözünk, átmegyünk a boltba és leülünk reggelizni, ahhoz kap 1-2 dl tejet, majd 10óraira eszik valami gyümit, vagy pár falat kalácsot, ebéd, 15-kor gyümi, 18-kor vacsi, és 20-kor lefekvés elõtt 2 dl tej. 14 hós.
Én a reggeli tej után 1 órával adok neki szilárdat, sajtkrémes kenyeret, sajtot, felvágottat, ez kb fél 9-kor van, 10 órait ezért már nem adok neki, mert fél 12-kor ebédel.
agyon cukrozzon tömegnövelõvel nem, MRP-k a legalkalmasabbak étkezés helyettesítésre.

Ajakpiercingnél nem lehet tejtermékeket fogyasztani egy ideig, ezt tudom. Annyira sem lehet, hogy a reggeli kávémba két korty tejet teszek?

Nem tudom meginni a kávét kis tej nélkül... Ajánlatos lenne egy ideig akkor nem tejjel inni a kávét [illetve akkor nem kávét,hanem mást innék] vagy az a pici az nem számít?

Legjobb válasz: semmi bajod nem lesz, ha iszol egy kis tejet. ezt inkább nyelvpiercingnél szokták betartani.

semmi bajod nem lesz, ha iszol egy kis tejet. ezt inkább nyelvpiercingnél szokták betartani.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) illetve lesz abból baj, ha nem fertõtlenítem? [max kamillateás borogatás...]
Igen. Az ilyesmi inkább nyelvpiercingre vonatkozik.
nem, abból sem lesz semmi gond :)
A kérdező hozzászólása: köszii :) amúgy csak azért érdeklõdöm, mert sokmindent olvastam már neten, és holnap megyek szuratni ... picit félek, hogy fájni fog, de majd kiderül. attól mondjuk jobban félek, hogy a szüleim mit fognak szólni, ha hazajövök .... hiába, hogy nemsokára betöltöm a 19-et, nagyon félek az õ véleményüktõl, mert nagyon pc [és tetkó]ellenesek
ne félj, a fájdalom az elenyészõ, utána a gyógyulás az ami kellemetlen, de az is két hétig. legalábbis nekem addig volt érzékeny. annyit még: az ilyen ékszerek gyógyulási ideje 4-6hét. ha már elsõre karikát szeretnél a furatba azt is megcsinálják gond nélkül, semmivel sem gyógyul nehezebben tõle. esetleg nézz meg youtube-on néhány ilyen videót, hogy mire számíthatsz holnap :)
A kérdező hozzászólása: Most már kezdek bátrabb lenni. :D Amúgy tüskés végû patkót tetetem be. (: Köszönök amúgy mindent :)
A tejet és a tejterméket a benne lévõ baktériumok miatt szokás kerülni. Bármilyen szájsebnek árthat. Én a kávét is elhagynám arra a pár napra.
Próbálok felébredni (5 perc), kivánszorgok a fürdõszobába, megmosdok, elszörnyedek a tükörképemtõl, átblattyogok a konyhába, reggelizek, utána fogat mosok, szénakazalból frizurát próbálok alkotni, felöltözök, megyek. (35-40 perc) */L
CoD MW2
attol függ mire készülök
19/F amúgy
Arcot mosok, fölöltözök, eszek, fogat mosok, egy kis sminkkel emészthetõbbé teszem az arcomat, megfésülködök. Kb. ennyi. Fél óra alatt megvan, ha nem lennék nagyon álmos, kevesebb lenne. :D 15/L
fél óra, felkelek, fogatmosok, megmosom az arcom, felöltözök, sminkelek, megfésülködöm kb 10 perce leülök TV- t nézni és megyek reggelizni nem szoktam, korán van még ahhoz akkor 16L
felkelek, megmosom az arcom, szemem, felöltözök, reggelizek, fogatmosok + elintézem az arcom (pl. ha van pattanás), utána hajamat megigazgatom ennyi 18F
Lányok, fiúk mindegy? De am ha suli van felkelek, kimegyek Wc-re, megmosdok, felöltözök, kaját magamhoz veszek+valami innivalót, azt megyek. Kb10perc
olyan sokáig, hogy mire befejezem már déli készülõdés a neve.
bocs, de mi köze ennek a szerelem szex témához?
18:25 vagyok.Ez a bekapok valamit kicsit félreérthetõ. Bocsi. Nem kell rosszra gondolni. :D
Felkelek, megmosom a fogam, megmosom az arcom, felöltözök, bekapok valamit de van mikor nem, pici smink, megcsinálom a hajam és elindulok :D Nekem egy óra a készülõdés és fél óra az út. XD Ha nem készülnék ennyit akkor simán kelhetnék egy félórával vagy 3/4 késõbb. :) 16/L
2. nak de jo:Snekem nem megy:((((
Ja, 22/L
Általában 3/4 óra a készülõdés, de, ha a kávézást is belevesszük, akkor 1 óra. Felkelek, öltözök, pisi, kávé , mosdás, fogmosás, fésülködés, kávé, smink...stb
általában hajatvasalok.korrektor, alapozó szempillaspirál ..õõ 62ésfél óra a tükör elõtt ..ruhaügyben :D nagyon korán kell kelnem ha nem akarok késni X/L :)
látom már átrakták másik témakörbe, ok semmi! am meg énis ezeket amiket az elõttem szólók! LÁNY
Felkelek, elmegyek wc-re (csak a kisdologomat intézem el), megreggelizek, fogat mosok, felöltözöm, rendbe rakom magam a tükör elõtt (haj, esetleges pattanások, amik este jöttek elõ), telepakolom a zsebem (papír zsebkendõ, bérlet, személyigazolvány, telefon, stb.), kiteszem a táskát az elõszobába (képes lennék itthon felejteni, ha nem teszem ki), felszerelkezem a fülhallgatóval. Kb.: 30-45 perc, attól függ, hogy mit eszek. 16/f.

Mennyi ideig "elfogadható" a reggeli hiszti bölcsibe menet?

Legjobb válasz: A bölcsi végéig. Van aki sose szokja meg.

A bölcsi végéig. Van aki sose szokja meg.
Én olyan gyerek voltam, aki nemhogy a bölcsit, az óvodát és az általános iskola elsõ osztályát is minden reggel hisztivel indítottam. Irtó nagy türelem kell egy ilyen gyerekhez. Nem is tudom drága édesanyám hogyan bírta ki. Volt, hogy együtt sírtunk... Így visszagondolva azt mondom, hogy mindennek megvan a maga oka. Én szerintem azért hisztiztem, mert nem éreztem jól magamat a bölcsiben, oviban és a suliban sem. Ennek oka többek között az volt, hogy nagyon visszahúzódó voltam, nem voltak barátaim. Folyton meg akartam felelni a jó kislány szerepnek. Az iskolában pedig ehhez már a teljesítménykényszer is bekapcsolódott. Remélem tudtam segíteni valamit.
Vekerditõl olvastam egyszer, hogy ez a viselkedés a normális, mert egy bölcsis korosztályba tartozó gyereknél az a természetes viselkedés, ha nehezen szakad el az anyától. Magyarul jó az anya-gyerek kapcsolat:)
Ez jól van így-. Szeret menni, de nem akar elhagyni téged. Már tudja, hogy az fog következni, hogy otthagyod, bár jól fogja érezni magát utána. Nálunk is ez van. eleinte nem volt gond, csak pár hét után, de aztán megint nincs gond, majd megint van. Ez hullámozhat sokáig!
Az én kisfiam 2, 5 hónapja jár. Ebbõl kimaradt 3 hét betegség miatt. De még mindég sír reggelente.Remélem nemsokára elhagyja, mert így nagyon rossz õt ott hagyni. Nappal vele sincs gond, csak a reggeli elválás.
Hát akkor minden rendben. Ez csak neked szól, ha megérzi, hogy sajnálod, akkor még erõsebben fogja csinálni. De ne zavarjon, ha utána ilyen jól megy minden. Abba fogja hagyni.
A kérdező hozzászólása: És már változott, ma délben itthol a saját ágyában aludt, eddig mindig a miénken aludt délben, csak este a sajátjában. A bölcsiben látta a kiságyakat, de aludni nem akart, az jövõ héten jön.
A kérdező hozzászólása: Õ egyáltalán nem visszahuzodó, nagyon barátságos. Egész délután az élményeit meséli. Csak reggel megy a mûsor... Az most nekem szól? Vagy fáradt? 6-kor kel egyedül, de még utazunk is, mert messze van a bölcsi. 2, 5 éves kislány
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy kedden kezdtük, reggeltõl délig, rögtön ott is hagytam, elsõ nap elbucsuzott szépen, második nap már nehezen engedett el, tegnap és ma sirt mikor bementünk (ma egész uton is sirt). DE ahogy elmegyek elvan, reggelizik, ebédel, bilizik (szobatiszta), játszik a gyerekekkel, délben vigyorogva szalad és mondja, hogy jön holnap is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hétvégére kijött rajta valami taknyolós náthás izé, biztosan az ovibol... De igy nem viszem pár napot. És kezdjük elõrõl az orditozós reggeleket. Pedig délben olyan vidáman jön mikor kikiséri az ovónéni. És mesél.... De a reggelek leizzasztanak mindenkit. Akkor ez a normális!? Csak ne tartson örökké :)

A reggeli huzamosabb ideig tarto szédulés, gyomorfájás, tovabbá az alacsony vérnyomás és a székrekedés lehet e terhességre utalo jel (tunet)?

válaszaitokat elore is koszonom

Legjobb válasz: szerintem inkábbvmi betegség. hányinger nem volt?

szerintem inkábbvmi betegség. hányinger nem volt?
vagy ki vagy száradva gyomorsav is lehet dehát tesztet kellene csinálnod elsõ körben mert lehet h tényleg beteg vagy!
igen, lehet.nekem is szédelgéssel kezdödött és székrekedéssel.
Lehet, de sokminden más is okozhat ilyen tüneteket. A gyógyszertárban vény nélkül vehetsz terhességi tesztet, amivel vizeletbõl nagy biztonsággal házilag megállapítható a terhesség.
Lehetsz terhes is, de lehet, hogy valamilyen betegséged van.
A kérdező hozzászólása: kihagytam a hanyingert , foleg ha ragondoltam a dohanyzasra, undorodtam tole, vagy elsem birtam xivni 1 xal cigit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!