Találatok a következő kifejezésre: A reggeli általában 37 (2 db)

Ha 37, 1 a reggeli hőm (általában 36, 4 szokott lenni) mensi késése után (34. nap), akkor biztos volt p. é?

Legjobb válasz: van megjön érzésem, de nem görcsös, viszont nem értem mert általában p.é-tõl érzem a cicim, most meg nem. épphogy a bimbim érzékeny... több napig szokott lenni nyúlós folyásom (tojásfehérje) de ebben a hónapban, egyetlen egyszer jött egy nyákdugó és ennyi. a hõmet nem vezettem, és ezért nem tudom, hogy most, volt-e egyáltalán p.é., ezért is lepõdtem meg a ma reggeli 37,1-en. ha esetleg nem volt p.é átlagos 32 napos ciklusoknál most mikor kéne (nem) jönnie?

A kérdező hozzászólása: van megjön érzésem, de nem görcsös, viszont nem értem mert általában p.é-tõl érzem a cicim, most meg nem. épphogy a bimbim érzékeny... több napig szokott lenni nyúlós folyásom (tojásfehérje) de ebben a hónapban, egyetlen egyszer jött egy nyákdugó és ennyi. a hõmet nem vezettem, és ezért nem tudom, hogy most, volt-e egyáltalán p.é., ezért is lepõdtem meg a ma reggeli 37, 1-en. ha esetleg nem volt p.é átlagos 32 napos ciklusoknál most mikor kéne (nem) jönnie?
Elképzelhetõ, hogy nem régen volt peteérésed és ezért fáj a mellbimbód. (nekem akkor szokott fájni) Viszont ha elkezded mérni a hõdet folyamatosan, akkor tuti tudni fogod, hogy mikor volt péd. Nekem múlt hónapban akkor volt, amikor meg kellett jönnie, így két hetet késett. Most viszont elõbb volt peteérésem, mint a középidõ. Én azért mérem, mert nem akarok elkeseredni, hogy miért nem jön meg, aztán negatív teszt... (még megszakítással védekezünk)
Hát nyákdugó egész biztosan nem jöhetett, hacsak nem vagy egy héten belül szülés elõtt. Amúgy: a tüneteid alapján jó eséllyel volt peteérésed, sõt akár terhes is lehetsz. Én a helyedben tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: hát még mindig nem jött meg, és holnap ha addig se teszi akkor tesztelek... egyébként kedves utolsó: én a következõre gondoltam, amikor nyákdugót írtam: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml "Krémesen széthúzható nyákdugó 5 nappal az ovuláció elõtt"
A kérdező hozzászólása: egyébként az elmúlt napokban is maradt még a 37 viszont a cicimet kezdem egyre jobban érezni... bár hallottam úgy, hogy aki terhes lesz és nem érzi p.é-tõl a cicijét az kb 5-6. héttõl kezdi el. hát én elméletileg most lennék 5 hetes (ha összejött)...
Na, teszt? Drukkolok!

A reggeli hőmérséklet általában 37 fölött van, ha babát vár valaki, vagy lehet 36, 8 körül is?

Legjobb válasz: Szia! A tüszörepedést követõen az alaphõmérséklet 37 C-ra vagy annál magasabbra akár 37,5 C-ra emelkedik. A mensturáció elõtt l-2 nappal a hõmérséklet esni kezd. Ha babát vársz akkor a hõmérséklet 37 C vagy a fölötti. A hõmérsékletet mindig reggel ébredéskor /szájban v. végbélben/ kell mérni. Kb 6 óra nyugodt alvás után és a hõmérõt még este kell lerázni. A hónaljban mért hõmérséklet nem megbizható.

Szia! A tüszörepedést követõen az alaphõmérséklet 37 C-ra vagy annál magasabbra akár 37, 5 C-ra emelkedik. A mensturáció elõtt l-2 nappal a hõmérséklet esni kezd. Ha babát vársz akkor a hõmérséklet 37 C vagy a fölötti. A hõmérsékletet mindig reggel ébredéskor /szájban v. végbélben/ kell mérni. Kb 6 óra nyugodt alvás után és a hõmérõt még este kell lerázni. A hónaljban mért hõmérséklet nem megbizható.
Azért ez nagyban függ az egyéntõl is!! Nem vagyunk egyformák. Ha már régóta folyamatosan méred, és az átlag ez alatt van, akkor egy ilyen kiugrás utalhat peteérésre. A babavárásra szerintem ez nem igaz, nekem is elõfordul, hogy a 36, 5-öt sem haladja meg és már a 30. hétben járok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!