Találatok a következő kifejezésre: A reggeli általában (22 db)

Ha 37, 1 a reggeli hőm (általában 36, 4 szokott lenni) mensi késése után (34. nap), akkor biztos volt p. é?

Legjobb válasz: van megjön érzésem, de nem görcsös, viszont nem értem mert általában p.é-tõl érzem a cicim, most meg nem. épphogy a bimbim érzékeny... több napig szokott lenni nyúlós folyásom (tojásfehérje) de ebben a hónapban, egyetlen egyszer jött egy nyákdugó és ennyi. a hõmet nem vezettem, és ezért nem tudom, hogy most, volt-e egyáltalán p.é., ezért is lepõdtem meg a ma reggeli 37,1-en. ha esetleg nem volt p.é átlagos 32 napos ciklusoknál most mikor kéne (nem) jönnie?

A kérdező hozzászólása: van megjön érzésem, de nem görcsös, viszont nem értem mert általában p.é-tõl érzem a cicim, most meg nem. épphogy a bimbim érzékeny... több napig szokott lenni nyúlós folyásom (tojásfehérje) de ebben a hónapban, egyetlen egyszer jött egy nyákdugó és ennyi. a hõmet nem vezettem, és ezért nem tudom, hogy most, volt-e egyáltalán p.é., ezért is lepõdtem meg a ma reggeli 37, 1-en. ha esetleg nem volt p.é átlagos 32 napos ciklusoknál most mikor kéne (nem) jönnie?
Elképzelhetõ, hogy nem régen volt peteérésed és ezért fáj a mellbimbód. (nekem akkor szokott fájni) Viszont ha elkezded mérni a hõdet folyamatosan, akkor tuti tudni fogod, hogy mikor volt péd. Nekem múlt hónapban akkor volt, amikor meg kellett jönnie, így két hetet késett. Most viszont elõbb volt peteérésem, mint a középidõ. Én azért mérem, mert nem akarok elkeseredni, hogy miért nem jön meg, aztán negatív teszt... (még megszakítással védekezünk)
Hát nyákdugó egész biztosan nem jöhetett, hacsak nem vagy egy héten belül szülés elõtt. Amúgy: a tüneteid alapján jó eséllyel volt peteérésed, sõt akár terhes is lehetsz. Én a helyedben tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: hát még mindig nem jött meg, és holnap ha addig se teszi akkor tesztelek... egyébként kedves utolsó: én a következõre gondoltam, amikor nyákdugót írtam: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml "Krémesen széthúzható nyákdugó 5 nappal az ovuláció elõtt"
A kérdező hozzászólása: egyébként az elmúlt napokban is maradt még a 37 viszont a cicimet kezdem egyre jobban érezni... bár hallottam úgy, hogy aki terhes lesz és nem érzi p.é-tõl a cicijét az kb 5-6. héttõl kezdi el. hát én elméletileg most lennék 5 hetes (ha összejött)...
Na, teszt? Drukkolok!

Altalaban mikor mulnak el a reggeli rosszullétek? A terhesseg hányadik hetében?

elmulhat a hetedik hét után is?

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy általában a 12 hétig elmúlik. Bár a barátnõmnek a hányinger maradt tovább is, bár hányás nélkül. Az tök jó, ha neked a 7. héten már elmúlik..

Azt mondják, hogy általában a 12 hétig elmúlik. Bár a barátnõmnek a hányinger maradt tovább is, bár hányás nélkül. Az tök jó, ha neked a 7. héten már elmúlik..
A kérdező hozzászólása: az nem jelent roxxat ha a hetedik hetre elmult?
Szia Nekem kimaradtak a reggeli rosszullétek stb És inkább örültem neki és nem aggódtam hogy baj lehet amiért nincs 25 hetes kismama
én végighánytam az elsõ 3 hónapot. Örülj neki, ha elmúlt. nekem késõbb is visszajött a huszonvalahanyadik héten pár napra.
A kérdező hozzászólása: tehát ezek xerint bármikor vissza térhet
Nem alszol véletlenül tollpárnán?
A kérdező hozzászólása: Nem.
Hm, eredetileg a poratka allergiára gondoltam volna. Ha minenhol a szemed körül dagad be, akkor az az elégtelen helyi keringésre szokott utalni (életkor, túl sós ételek fogyasztása elalvás elõtt, nagyon ritkán hormonzavarok), ez ellen segít, ha jó magasan alszol (ami viszont nem tesz jót a hátgerincnek). Ha a szemhéjad, akkor ált. valamire kontakt allergiás vagy, amivel csak éjszaka találkozik a szervezeted (ágytakaró, öblítõ, éjszakai krém, stb.) - ez utóbbi esetben ki kéne találni, hogy mi okozhatja. Ha száraz a szoba levegõje, akkor a szemhéj ki is száradhat, ebben az esetben a szoba párásítása, ill. a szemre éjszakára kevés hidratáló krém/uborkaszeletek segíthtnek. Reggel hideg kamilla teás borogatás/szemmosás segít picit a tüneteken, mert a kamilla nyugtat, a hideg pedig összehúzza az ereket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, sokat segített. Szerintem a száraz levegõ miatt van, de nem vagyok benne biztos.
Próbáld meg, hogy csak délben kelsz fel!
A kérdező hozzászólása: :D jó ötlet! közben kiderült, hogy mononukleózisom van, és valószínûleg emiatt dagadt a szemem

Miért dugul el reggelre az orrom minden nap (éjszaka)? Rendszeresen takarítok, a páratartalom általában 48%.

Legjobb válasz: Orrsövényferdülés > Mûteni kell. Nekem is ez van, de nem mûtettem meg. Állítólag segít.

Orrsövényferdülés > Mûteni kell. Nekem is ez van, de nem mûtettem meg. Állítólag segít.
Leggyakrabban ez az atkák miatt van, akik az ágyban tartózkodnak.Nálunk az egész családnak dugult éjjel az orra, ezért lecseréltük az összes ágynemût olyanra amibe nem költöznek bele.Akciós Tescós, nem drága.Azóta megszûnt ez a gondunk.A multkor Anyunál aludtunk, elõvette a régi ágynemûjét, mind a négyen újra dugult orral ébredtünk, úgyhogy biztos attól volt.Mi mér a matracot is szeretnénk majd egyszer valami jófajtára és antiallergénre lecserélni, de hát az azért nagyobb beruházás lenne mint az ágynemû.
A 48%-os páratartalom nagyon kevés! Érdemes párásítani.
Ez normális, van ilyen, hogy csak 3-4. napon esik le.
ezért nem hiszek a mérõzésben!

Tegnap este 7 és 8 között bevettem a nődoki által felírt augmentin-t, akkor kezdtem el szedni, ma reggelre pedig már valami barnás valami is kijött a vizelettel együtt, ez normális?

Legjobb válasz: Normális-e vagy sem azt nem tudom, de az tuti, hogy ha augmentint kell szednem, az megzavarja a menstruációmat. Más antibiotikum meg valahol máshol tesz sokkal nagyobb kárt. Így bár húzom a számat, de inkább ezt szedem.

Normális-e vagy sem azt nem tudom, de az tuti, hogy ha augmentint kell szednem, az megzavarja a menstruációmat. Más antibiotikum meg valahol máshol tesz sokkal nagyobb kárt. Így bár húzom a számat, de inkább ezt szedem.

Tényleg igaz hogy a reggeli együttlét hatásosabb? A pé általában hajnalban van.

Már olvastam több helyen hogy a reggeli szeretkezés hozhatja meg a kívánt eredményt. Már régóta próbálkozunk és lassan kezdek csüggedni, de ha ez igaz akkor ezt még kipróbálnám. A kérdésem hogy az együttlét után mennyi az a minimum id? amit nyugodt fekvéssel kell tölteni és tutira feltalálnak a kiskatonák, mert a reggeli szeretkezés után nem tudok sokáig feküdni. Az estinél nincs gond mert ott az éjszaka, de reggel melóba kell menni.

Legjobb válasz: Szerintem az együttlét napszakhoz kötése hülyeség,bár ez csak az én véleményem.Ha van peteérésed,és amúgy minden oké veletek,akkor elõbb utóbb össze fog jönni a baba.Kitartás!21 hetes kismami

Szerintem az együttlét napszakhoz kötése hülyeség, bár ez csak az én véleményem.Ha van peteérésed, és amúgy minden oké veletek, akkor elõbb utóbb össze fog jönni a baba.Kitartás!21 hetes kismami
A reggeli szeretkezés szerintem nem mérvadó, mivel 24 óra áll rendelkezésre, viszont az ágyban fekvésre 15-20 percet ajánlanak. Sok sikert!

4 és fél hónapos kisfiam étvágytalan, híg a reggeli kakija és estére általában hőemelkedése van és persze a nyála is folyik. Ez utalhat arra hogy jön a fogacskája?

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat hogy bújik a kicsi foga, ha étvágytalan akkor is gyakran kell kínálni hogy meglegyen a napi megfelelõ folyadékbevitel. Én a fiamnak mikor jött a foga és nagyon szenvedett, éjszakára adtam neki Panadolt, nappal meg Dentinox géllel kengettem az ínyét.

Igen elõfordulhat hogy bújik a kicsi foga, ha étvágytalan akkor is gyakran kell kínálni hogy meglegyen a napi megfelelõ folyadékbevitel. Én a fiamnak mikor jött a foga és nagyon szenvedett, éjszakára adtam neki Panadolt, nappal meg Dentinox géllel kengettem az ínyét.
Valoszínu, hogy a fogacskája jon, egyetértek az elso hozzászoloval. Kisfiam is ennyi idos volt, de jo másfél hónap múlva bujt ki két fogacskája.

A reggeli hőmérséklet általában 37 fölött van, ha babát vár valaki, vagy lehet 36, 8 körül is?

Legjobb válasz: Szia! A tüszörepedést követõen az alaphõmérséklet 37 C-ra vagy annál magasabbra akár 37,5 C-ra emelkedik. A mensturáció elõtt l-2 nappal a hõmérséklet esni kezd. Ha babát vársz akkor a hõmérséklet 37 C vagy a fölötti. A hõmérsékletet mindig reggel ébredéskor /szájban v. végbélben/ kell mérni. Kb 6 óra nyugodt alvás után és a hõmérõt még este kell lerázni. A hónaljban mért hõmérséklet nem megbizható.

Szia! A tüszörepedést követõen az alaphõmérséklet 37 C-ra vagy annál magasabbra akár 37, 5 C-ra emelkedik. A mensturáció elõtt l-2 nappal a hõmérséklet esni kezd. Ha babát vársz akkor a hõmérséklet 37 C vagy a fölötti. A hõmérsékletet mindig reggel ébredéskor /szájban v. végbélben/ kell mérni. Kb 6 óra nyugodt alvás után és a hõmérõt még este kell lerázni. A hónaljban mért hõmérséklet nem megbizható.
Azért ez nagyban függ az egyéntõl is!! Nem vagyunk egyformák. Ha már régóta folyamatosan méred, és az átlag ez alatt van, akkor egy ilyen kiugrás utalhat peteérésre. A babavárásra szerintem ez nem igaz, nekem is elõfordul, hogy a 36, 5-öt sem haladja meg és már a 30. hétben járok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!