Találatok a következő kifejezésre: A reform napos (6 db)

Jobb a reform 90 napos diéta? Ott minden 5. nap pihenő?

Legjobb válasz: Szia. Én még jó multkor olvastam róla, de most így nem jut eszembe hogy min változtattak. Írd be a google-be "reform 90 napos diéta" és ki is dobja. Utána néztem.

Szia. Én még jó multkor olvastam róla, de most így nem jut eszembe hogy min változtattak. Írd be a google-be "reform 90 napos diéta" és ki is dobja. Utána néztem.

Azt olvastam, hogy a reform 90 napos megenged a gyümölcsnapon némi gabonát. Ha megeszem pár szem korpovit kekszet délben, az nagyon befolyásolja a diétát? Sok a savam, és gyümölcsnapon estére mindig rosszul leszek.

Legjobb válasz: Próbálj meg alacsony sav tartalmú gyümölcsöket enni. (Banán, s. és görög dinnye) Az is jó megoldás, ha megfõzöd kompótnak, vagy megsütöd a gyümölcsöket és megszórod édesítõporral. De ha nagyon kell, szerintem 1-2 szelet korpovit nem befolyásolja a diétát, nem vagyunk egyformák. Minden esetre én nem a reform, hanem az eredeti diétát javaslom. Sok sikert! :))

Próbálj meg alacsony sav tartalmú gyümölcsöket enni. (Banán, s. és görög dinnye) Az is jó megoldás, ha megfõzöd kompótnak, vagy megsütöd a gyümölcsöket és megszórod édesítõporral. De ha nagyon kell, szerintem 1-2 szelet korpovit nem befolyásolja a diétát, nem vagyunk egyformák. Minden esetre én nem a reform, hanem az eredeti diétát javaslom. Sok sikert! :) )

A reform 90 napos szerint minden nap, kivéve a pihenő napot fogyasztható vagy hús vagy hal, vagy tej, ill. tejtermék?

a neten így írja, idézem: A megreformált 90 napos étrendben a pihentet? nap kivételével mindenhová beilleszthet? a tej-, tejtermék a fehérje kategóriába (tehát hús, hal, tojás helyett).

Legjobb válasz: Nekem az a véleményem, ha egy diéta mûködik, nem kell megreformálni. Nincs olyan diéta, amiben nincs lemondás. Ez a 90 napos az egyik legkönnyebben követhetõ, kevés megszorítással. Ha elszántad magad, akkor hajrá, ne alkudozz! Ne a másnapi kajára sóvárogj, úgy is eljön 3 nap múlva.. :)) És anyi variáció van minden napra. Ha akarod, egy hónapig nem eszed u.a.a kaját. Mindent az elõírások szerint csinálj, meghálálja magát. Sok sikert!

Nekem az a véleményem, ha egy diéta mûködik, nem kell megreformálni. Nincs olyan diéta, amiben nincs lemondás. Ez a 90 napos az egyik legkönnyebben követhetõ, kevés megszorítással. Ha elszántad magad, akkor hajrá, ne alkudozz! Ne a másnapi kajára sóvárogj, úgy is eljön 3 nap múlva.. :) ) És anyi variáció van minden napra. Ha akarod, egy hónapig nem eszed u.a.a kaját. Mindent az elõírások szerint csinálj, meghálálja magát. Sok sikert!


A reform 90 naposban mindennap lehet enni néhány szelet puffasztott búzát?

Legjobb válasz: Ha az elején vagy a diétának szerintem kenyér helyett ehetsz egy kicsit utána már csak szénhidráton inkább

Ha az elején vagy a diétának szerintem kenyér helyett ehetsz egy kicsit utána már csak szénhidráton inkább

Mit lehet tudni a reform 90 napos étrendről?

Http://www. wellnesscafe. hu/reform_90. php no és akkor ez mi? Lazább változat?

Legjobb válasz: kiváló méregtelenítõ,beállítja a vérnyomást,egészségesen fogyhaszt kb.1o-25 kg-ot,fõleg ha kiegészíted kis mozgással akár szaunázással még hatásosabb lesz és elõbb tapasztalod a változást,kitartás kérdése de hamar meg lehet szokni,ha 2-3 hetet kibírsz már ez alatt fogyni fogsz és ad erõt a folytatáshoz,sok sikert

kiváló méregtelenítõ, beállítja a vérnyomást, egészségesen fogyhaszt kb.1o-25 kg-ot, fõleg ha kiegészíted kis mozgással akár szaunázással még hatásosabb lesz és elõbb tapasztalod a változást, kitartás kérdése de hamar meg lehet szokni, ha 2-3 hetet kibírsz már ez alatt fogyni fogsz és ad erõt a folytatáshoz, sok sikert
mint minden más téren, itt is fejlõdik és tapasztalatok alapján bõvülnek a lehetõségek, aztán meg szerintem a semminél bármi jobb, ha érted mire gondolok

Mi a véleményetek a 90 napos diéta reform változatáról?

Ez volna az:

Legjobb válasz: A tejtermékek anabolikus, növekedést segítõ táplálékok. Végsõ soron mindenképpen belátásod szerint fogsz tenni. De érdemes leszögezni, hogy a fehérjebevitel emelése miatt NEM éri meg tejtermékeket enni. Tehát a fehérje nem szempont, zöldségevés + heti 1-2 nap hal/hús/tojásevés fedezi az óriási fehérjeigényünket anélkül hogy valaha is emiatt hiányunk alakulna ki. Ezt érdemes lehet tudni.

A tejtermékek anabolikus, növekedést segítõ táplálékok. Végsõ soron mindenképpen belátásod szerint fogsz tenni. De érdemes leszögezni, hogy a fehérjebevitel emelése miatt NEM éri meg tejtermékeket enni. Tehát a fehérje nem szempont, zöldségevés + heti 1-2 nap hal/hús/tojásevés fedezi az óriási fehérjeigényünket anélkül hogy valaha is emiatt hiányunk alakulna ki. Ezt érdemes lehet tudni.
A hús- zöldségevést mennyire lehet még túlmisztifikálni? Valakinek nem fog bejönni a gabonaevés miatt, sokaknak jobb lesz mint a mindennapos gabonaevés (nyilván). Tejtermékeket nem nagyon sorol? Valakinek ezért nem lesz sikeres, legalábbis nem túl sikeres.
Nem kell feltétlen növelni, de arra sem árt figyelni, hogy ne fogyd le magadról a meglévõt, mert például egy ektomorf alkattal ez elég könnyû.
En regebben csinaltam a 90 Napos dietat, es fogytam is vele (kulonosebb mozgas nelkul). Azelott sem ettem nehezebb kajakat, de biztos valamit rosszul csinaltam, hogy felszaladt nehany kg. Viszont mostmar inkabb olyan tarthato dietat csinalok, amit egy eleten at lehet nagyjabol kovetni. Ilyen szempontbol a 90 Napos egy kicsit problemas.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem célom az izomzat növelése, a felesleges zsírt szeretném eltüntetni magamról. Eddig csak a testmozgással próbáltam elérni valamit, de diéta nélkül semmit sem ért. Köszönöm a hasznos választ, megfogadom a tanácsokat.
Köszi:)
Ez rohadt jó válasz volt !!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm !
A kérdező hozzászólása: A magasabb fehérjebevitel miatt én hozzágondoltam pár tejterméket pluszban. Nem lehet húst hússal enni. :D
Több izom = (indirekt módon) kevesebb zsír.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!