Találatok a következő kifejezésre: A rövid a hosszú haj szexibb (3 db)

hosszú...mi más.
Hosszú! én sajnos meg sem nézek olyan nõket jobban akiknek tüsi haja van vagy hasonló lenyal rövid. Minimum válláig érjen.
Hosszú átlagban, de nem rég láttam 1 nõt, akinek nagyon jó rövid haja volt. Szal nézõpont kérdése.
http://www.google.hu/imgres?q=n%C5%91i+frizur%C3%A1k&um=1&hl.. Szerintem ennél rövidebb semmiféle képen ne legyen. :)
hosszú (fél-husszú) és sima.... lehetõleg barna v fekete
Abszolút a hosszú haj, arra minden értelemben gerjedek! :) 23/F
hosszú.
fenékig érõ
Rövid haj csajon undorító. Mintha egy pasi lenne...
csak a rövid, csak a rövid, hejjj! hejjj!
Ez hulyeseg h undorito. exemnek tok rovid volt a haja megis meg tudtam volna enni olyan kis edes volt vele :)
Nem ezen múlik, hogy tetszik-e vagy nem, de inkább rövid. És rövid alatt nem a tüsi hajat értem. Azért szeretem, mert így a nyak jobban látszik, kiemeli a szépségét. Színben pedig leginkább barna. 20/F

A rövid vagy a hosszú haj "szexibb" lányoknak?

A rövid vagy a hosszú haj jobb? (milyen rövid/hosszú) És milyen szín? haj tetszik nektek, fekete, vörös, sz?ke, vagy barna?

Legjobb válasz: elsõsorban fiúk véleményét várom, de lányok gondolatai is érdekelnek:)

A kérdező hozzászólása: elsõsorban fiúk véleményét várom, de lányok gondolatai is érdekelnek:)
Hosszú haj, ami derékig ér.Csakis ilyen lányok jöhetnek szóba, a kopasz punci már alap, mint a levegõ vétel.
Hát nem tudom szerintem ízlések és pofonok Nekem pl rövid hajam van de mindenhol azt írják hogy a hosszú a szép!Na jó a nyakamnál egy icsit tovább ér...A színe meg mindegy csak ne zöld
Rövid
hát nekem a hosszab szõkés barna haju csajok jöhetnek szoba a rövid az tré, nem csajos nekem eddig csak hosszu haju csajam voltak de a sia barna meg a sima szõke is bejön mérmint hogy az egész szõke vagy barna
Hosszú fekete haj....:-) (de Sugár ez a csaj)
egyéntõl függ:) pl nekem eredeti szõke hajam van és középhosszú volt de levágattam és kicsit extrém, de sokkal jobban kiemeli az arcomat:) ugyhogy egyáltalán nem bántam meg hogy levágattam és még egy pozitivum: nem lóg a barátom szemébe ha én vagyok felül:P
Hosszú fekete vagy barna haj
sztem a hosszú haj a legszexibb!!! azért lány egy lány, mert hosszú a haja!!! :) :) :) najó amúgy ez nem így van... de sztem téynleg a hosszú haj a legszexibb :) az a nõies :)
szerintem a hoszzú, szõke vagy barna.
Hogy jön a szõrös láb a pinaszõrhöz? Mint Makó Jeruzsálemhez. A haj is szõrzet, miért nem nyíratkozol kopaszra? A seggelukad, meg a szád ne legyen szõrös!
Én részemrõl rövidre szavazok, de elismerem, hogy nem mindenkinek áll jól. Színbe fekete, vagy mindegy csak ne szõke.
Mindenkinek olyan hajat kell viselnie ami jól áll. Pl barátn´öm igen jól mutat a rövid hajjal, nekem a fejem olyan mint egy szopott gombóc röviddel, mivel sötét a szemöldököm és sötét a hajam is elég furi lenne ha sz´öke lennék. de a vörös barna jól áll. mindkinek más a feje így más haj is áll jól hozzá. ha egy fiu a rövid haju lányokat szereti igazából nem a haj számit hanem a fejforma, mert arra a fejre a lánynak jól áll a rövid haj. ha neked nem áll jól a rövid és levágatod attól mert egy pasinak a rövid tetszik rád sem fog nézni mert nem lesz meg az összhang a fejed meg a hajad között. de lehet hiába szereti ez a pasi a rövid hajuakat még is a te hosszu hajú fejeden akad meg a szeme mert azzal vagy csinos. a szín meg a bör is a szemöldökszínt´öl függ. Ha nagyon fehér a b´öröd akkor egy fekete haj igen hülyén fog állni olyan halott szined lesz t´öle, de egy világos barna szöke világos vörös jól állhat.
Mindenkinek olyan haja legyen amien tetszik.
A kérdező hozzászólása: :) köszi a válaszokat! 2. és 3. válaszoló: nem azért kérdeztem, mert feltétlenül rövidre akarom vágatni a sajátomat, vagy megnöveszteni, hanem, hogy ÁTLAGOSAN a rövidebb vagy hosszabb hajú lányok vonzóbbak fiúknak... és eszem ágában sincs festeni a hajam, csak kíváncsi voltam, hogy mi tetszik leginkább! egyébként a fekete haj+világos bõrhöz annyit szeretnék hozzátenni, hogy nekem is fekete hajam van (illetve nagyon sötét barna, és természetes) és világos bõröm, és sokmindenkinek ez tetszik:) nem mondták rám soha h úgy nézek ki mint egy halott:) persze vannak nálam is világosabb bõrüek, eredetileg pl vörös v szõke hajjal, lehet, hogy nekik furán állna a festetett fekete/s.barna... a fiúk "ideálja" érdekel:) várom továbbra is a válaszokat:) köszi 1. hozzászóló!
Arra senki sem figyel igazán, viszont a fan szõrzetre igen. Én a meglévõre szavazok, szerintem a kopasz p... nem "szexi". "Szexi" még a dús kebel(nagy duda) is...
Ja, fõleg amikor megadja magát a gravitációnak. :-) Bár ez nagyon off, de szerintem nem jó megkülönböztetés, hogy nagy duda- kis cici. Van szép mell , meg nemszép -mindenféle méretben, és kész. Az, hogy a p.naszõrben mi a szexi, el nem tudom képzelni. Ez kb. olyan, mintha valaki a szõrös lábra gerjedne. (persze van ilyen, de hát olyan is, ami sokkal durvább. Szerintem a p.naszõr a perverzió kezdeti szintje :-))
Miért nem figyel senki a hajra? Hozzá tartozik az összképhez, ami alapján felfigyelsz valakire. Vagy neked mindegy milyen a haja, lényeg, hogy nagy duda, megy szõrös pina? Wc-s nénik reszkessetek ! :-))
Tetszik, hogy a hajtól egybõl a szõrös p*náig jutottatok el! :-D A pasim szerint a hosszú haj a csajos, így neki ez jön be, kiegyeztünk egy félhosszúban ;-D. És a kopasz p*na. A hajam színe teljesen mindegy, mert valamennyi jól mutat, de jelenleg természetesen világosbarna :) Neki így vagyok jó a szõrzetemet tekintve.
Párom hosszú haj párti volt, még fiatal koromba volt rövidebb hajam. Viszont bizonyos okokból praktikusabbávált nekem a rövid haj. Nagyon sokat dilemáztam hogy lemerjem e vágatni, páromat kérdezgettem h nem haragudna e és ahogy lehetne vissza növeszteném. Hát olyan jól áll, hogy ha frufrum meg nõ õ szereti vágni és igazitani az egész hajamat. Nekem is jobban be jött a rövidebb haj (leghosszabb rész állig ér)

Hosszú vagy rövid haj a szexibb?

Férfiakhoz: Melyik vonzóbb egy n?n? Hosszú ( derékig ér?)haj vagy rövid ( vállnál feljebb ér?) haj? Melyik tetszik jobban?

Legjobb válasz: Arctól függ ez szerintem. Woozie

Arctól függ ez szerintem. Woozie
Nekem a hosszú, és sötét hajú hölgyek tetszenek jobban. F.
teljes mértékig arctól függ. van olyan csaj, akit nem tudnék elképzelni 5 centinél hosszabb hajjal, a másodiknak a válláig sem ér, a harmadiknak meg a háta közepéig. mind a 3 eszméletlen jó csaj... amúgy nekem annyira nem jön be az extrémhosszú haj, maximum a hát közepéig.
Bocs hogy idepofátlankodom!(Lány vagyok)!De a legszebb a hosszú haj én is mindig hosszú hajat szeretnék!Szerintem úgy szexi egy nõ ha szép a haja és hosszú is!Bár ezt máe igen könnyen meg lehet oldani póthajjal bár szerintem az már nem olyan szép!
A rövid fiús haj egy nõn számomra az igénytelenséget tükrözi. 24/F
Ez b*romság , hogy csak az lehet igazán szexi és nõies akinek hosszú haja van. Mert egy rövid hajú lány is lehet ugyanolyan szép.Egyébként sem mindenkinek áll jól a hosszú.
Azt hiszik a lányok, hogy rövid hajjal egyszerûbb az élet. Nekem volt mind a kettõ és a rövid hajjal ezerszer többet szívtam, most örülök, hogy megnõtt végre és akkor is jól néz ki, ha nem csinálok vele semmit.
Én meg megszívtam -.- Egyszer levágattam a hátközépig érõ hajam, mert meguntam, de gyorsan megbántam, és azóta próbálom visszanöveszteni... a fiúknak általában a hosszabb haj jön be, és ezért hátrányban érzem magam a hosszú hajú lányokkal szemben :/
Hosszú, ez egyértelmû.
Kinek mi áll jól. Basszus, 100 pasi idevágja, h a hosszú haj, de fogalmuk sincs róla, mennyi macera van vele, fõleg ha vékony szálú. Ha tetszik valaki, úgyse a haját nézi , hanem az arcát elõször. Tök mind1 milyen a haja vkinek, ha az arca nem jön be, nem? Ez most olyan, hogy akkor a rasztás hajú pasikra is rá lehet mondani, hogy igénytelenek, pedig nem is. Meg aztán azért különbözünk, hogy lehessen válogatni. És tessék nyugodtan lepontozni, vagy fel, úgysem az érdekel. Fuh, ez a kérdés. Lehet, h a hosszú haj szexibb, de nem mindegy hogy ki viseli. Van akinek a rövid vörös jön be, vagy az áll jól neki, vagy mittudomén, de kijelenteni, hogy csak ez vagy csak az, egyértelmûen nem lehet. Bocsi, lányként idetévedtem.
az én hajam a vállam alatt 15centivel ér és vörös.
Az én hajam a lapockám aljáig ér, szõkés összhatású. Ha fizetnének sem vágatnám le :)
Csak is a hosszú :DDD 17/f
A kérdező hozzászólása: ;-) :P :P
"Nekem a hosszú, és sötét hajú hölgyek tetszenek jobban. F." Mintha csak én írtam volna. Ment is a zöld kéz! :-)
....nekem a fia.xD
kinek a pap, kinek a papné....
a derékig érõ hosszú haj a best... de ha valakinek nagyon szép az arca akkor a középhosszú is jólállhat neki :D rövid haj az nem nõies.
A kérdező hozzászólása: "14:07" egyetértek veled.:) Én is lány vagyok, derékig érõ sötétbarna hajam van, csak kíváncsi voltam kinek mi a szép, szexisebb. ;) Várom a válaszokat továbbra is *.*
A közepes.
"Ha tetszik valaki úgy sem a haját nézi hanem a(z) (MELLÉT, FENEKÉT, ALAKJÁT, TESTÉT) arcát elõször..." ez csak kiigazítás mégis csak pasikról vagyon a szó :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!