Találatok a következő kifejezésre: A rövid a hosszú haj (112 db)

Manapság miért olyan fontos, hogy egy férfinak rövid haja, és borotvált arca legyen? Mi a baj a hosszú hajjal, és szakállal?

Sokan úgy gondolják, hogy az olyan férfi, akinek hosszú haja van, az b*zi. Ezzel egyáltalán nem értek egyet, mert a folkerek, rockerek-művészek is gyakran hosszú hajúak (modern korra tekintve). A régi időkben pedig köztudott, hogy gyakori volt a hosszú haj férfiaknál is, több ezer éven át.

Legjobb válasz: Nekem nincs vele bajom, sõt régen hosszú hajam volt, egyszerûen csak macerás volt már karbantartani, azért váltottam rövidre. A szakállat meg kényelmetlennek tartom személy szerint, de nincs bajom azzal, ha másnak van. Ne foglalkozz az emberek véleményével, csináld azt, ami neked tetszik.

Nekem nincs vele bajom, sõt régen hosszú hajam volt, egyszerûen csak macerás volt már karbantartani, azért váltottam rövidre. A szakállat meg kényelmetlennek tartom személy szerint, de nincs bajom azzal, ha másnak van. Ne foglalkozz az emberek véleményével, csináld azt, ami neked tetszik.
nekem alapjában rövid hajam volt, szinte semmi már, és nem voltam érdekes pasi aztán megnövesztettem nagyon, elsõ pillantásra meglepõdtek páran, majd megszokták, végül átlagosnak néztem ki végül lenyírtam az egészet normál rövidre, amire megint meglepõdött arcokat "fúúúúúú de más vagy így" " áááááá de szokatlan a hajad" " jaj meg se ismertelek" visszajelzések jöttek, és végül az a tapasztalatom hogy minden csoda 3 napig tart... Se röviddel se hosszúval nem jöttek össze velem a csajok annyi hogy a hosszú haj hamarabb zsírosodik sapka alatt meg csomót kell tökölni vele, szárítani se 1 perc. :) Nem a hajon múlik a szerelem, mert mindig lesznek olyan rétegek akik ezt vagy azt képviselik, preferálják. 24/f
Ez az ideal most, mint pl. noknel hogy nagy legyen a mell de kozben nadszal vekony legyen, vagy husibb de aranyosan... A tobbsegnek az jon be, es kesz. A baratom pont hosszu haju, szakallas & borostas, meg szemuveges is meg a szemoldoke is kusza de szerintem rohadt aranyosan nez ki es imadom. >.<
Nekem mindkettõ bejön.
a hosszu haj az jo, mondjuk nem a derékig érô, hanem pl vàllig.viszont a borosta nem jön be.
Megmondom én neked: idegesítõ. Ez így megfelel? Régen nem volt villanyborotva, stb...
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos....
Hát igen, ilyen ez az elcseszett világ
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló Szerintem egyáltalán nem idegesítõ, hanem elõnyös. Igaz, hogy nem volt villanyborotva, de voltak éles eszközök.
Nekem szimplán nem jön be, de nem tartom bu/isnak.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy van itt valaki, akinek bejön az ilyen külsõ. Sajnos, rövid hajam van jelenleg (növesztés alatt áll, régebben volt kétszer is hosszú). Szinte türelmetlenül várom, hogy elérje a kb. 50-55 cm-es hosszúságot. (Most olyan 8 cm-esek a leghosszabb hajszálak.) Szakállam sajnos nem nõ, mert pihés, és ritka. Nagyon-nagyon szeretnék jó nagy-hosszú, erõs arcszõrzetet, de ez van...

Miért szeretik jobban a pasik a hosszú hajat, mint a rövidet?

Legjobb válasz: Nem tudom, de ha a hosszú hajú nõ finoman meglóbálja a haját, az bizony beleég a férfi retinájába.

Nem tudom, de ha a hosszú hajú nõ finoman meglóbálja a haját, az bizony beleég a férfi retinájába.
szerettek beletúrni a hosszú dús hajba mi? :P 17L
Mert a hosszab az nõiesebb, ezzel ellentétben a rövis pedig férfiasabb! Bár vannak olyan nõk akiknek kifejezetten jól áll a rövid haj..
Én nem értelek titeket fiuk. A lányoknak kötelezõ kellék a hosszú haj vagy a nagy mellek a karcsú alkat? , , Mindenkiben ott lakik a tündér csak meg kell találni" DE ez így nem ér hogy a lányok csak ezekkel az adalékokkal szépek de a fiuk azok tökélyek és ha valami rossz szót szólunk akkor már bunkók vagyunk.
Mert ez hozzájuk tartozik, egy nõnek legyen hosszú haja, ami derékig minimum de inkább fenékig ér.Egy fiúnak legyen rövid haja, amit tud formázni zselével.
Hosszú haj egyértelmû egy csajnál, csakis hosszú lehet.
van olyan akinek nagyon szexisen áll a rövid haj...
Láttad a Durex reklámot? Hát én a végén lévõ rövidhajú csajra azt hittem pasi, és csak néztem, hogy miért csókolózik két pasas egy óvszer reklámaban...
A barátnõm egyszer táncolt nekem. Nagyon szexi volt, ahogy a haját "dobálta". Hosssssszú vörös haj..hmmm :)
nekem jól áll a rövid haj is, bár hosszabb most, viszont egy nõ nem a hajtól lesz nõies meg a mellektõl, akinek ennyibõl áll a nõiesség az tök gáz engem rövid hajjal is nõnek néznek, nemcsak alkatilag, az arcom miatt is a pasiknak is jól áll a hosszú haj, én szeretem, de nekem mindegy h hosszú vagy rövid, páromnak mindkettõ jól áll nincs olyan h ideálom amúgy rövid hajat igaz könnyû elfeküdni, de a hosszú hajat szárítgatni kell, nekem viszont a vállig érõ is goboncolódik a túl hosszú haj meg nem szép sztem én mindig ráfeküdtem ha meg folyton összekötve van akkor nincs értelme megnöveszteni

Engednétek, hogy a barátnőtők a hosszú haját rövidre vágassa? Sexy lehet a rövid is?

Legjobb válasz: Ilyen kérdéseknél mindig meghökkenek. Mi az, hogy engedném-e? Õ a barátnõm, nem a szobanövényem.

Ilyen kérdéseknél mindig meghökkenek. Mi az, hogy engedném-e? Õ a barátnõm, nem a szobanövényem.
hadd döntse már el õ, h milyen hajat szeretne. lehet, h már kényelmetlen neki a hosszú, melege van stb.
Nekem speciel a rövid hajú csajok jobban tetszenek, biztosan valami perverzió.
Nos az engedném-e nem kérdés, mert az õ feje, õ döntése. Állhat jól a rövid haj is, de az esetek többségében nem ez a helyzet.
Ha akarja, hát hadd tegye, de én azért megpróbálnám lebeszélni róla. Szerintem nem szép, ha egy lány rövidhajú, a nõiesség alapszimbóluma a hosszú haj.
Ha màr feltetted ezt a kérdést, làtszik neked a hosszù haj tetszik. Inkàbb mondd meg a baràtnõdnek, az igazi nõiesség a hosszù hajban rejlik, fõleg ha még a haja szép is. A rövid haj is lehet sexy, de az mindig ugyanaz, nem lehet vàltoztatni sokszor a frizuràkat. Ha teheti ne vàgassa le. Nekem a pàrom sohasem engedte, mert a hosszù haj az ideàlja és igaza is van, ha levàgattam volna, biztosan sajnàltam nagyon.
Hogyne lehetne szexi a rövid haj, pl. Halle Berry haja rövid, mégis megválasztották a legszebb nõnek. :D És igenis lehet variálni, nem unalmas. Sokkal változatosabban hordom a hajam, mint azok, akiknek egyenhosszú, kivasalva, és szembe lóg. Kb. 100 csajból 95 hord ilyet, és rettentõ unalmas. A párom addig élne, amíg bele merne szólni, hogy milyen legyen a hajam. Hát majd még engedélyt is kérek tõle!! Hogyne.
húúúha! Bizonyos határokon belül!!!!! Azaz váll fölé ne nagyon vágassa, erre nagyon allergiás vagyok! De szerencsére nem is akarja. Egyébként szép hosszú fekete haja van! És nem nem engedném csak vállig! 26/f
A kérdező hozzászólása: Helytelenül fogalmaztam... Megpróbálnátok lebeszélni-e?.. A barátnõmnek az a legfontosabb, hogy nekem tetszen és nekem is fontos, hogy õ csábosnak tartson. Sokat adunk egymás véleményére, csak most felvetette ezt az ötletet magában és nem hagyja nyugodni. Köszönöm szépen a válaszokat! Nekem is a hosszú tetszik a legjobban:D Olyan nõies, fõleg amikor csak a csupasz hátát az takarja...A háta is gyönyörû:)
A kérdező hozzászólása: A barátnõm nem vasalja a haját :) Hosszú haját természetesen hordja, ami enyhén hullámos és lépcsõzetes.
Volt egy olyan idõszakom, amikor mindenbõl elegem volt...ilyenkor drasztikusan változtatok valamit, legtöbbször a külsõmön...volt már ez szõkérõl feketére haj, extravagáns ruhák... Amig páromat nem ismertem, egyszer a hajam is levágattam váll fölöttig érõre (derékig érõ szép hajam volt, megzakkantam lelkileg kicsit) Aztán amikor megint ilyen jött elõ, és a már megint elég hosszu hajam akartam h áldozatul essen, akkor párom nem engedte, mondott mindet csak hogy megakadályozza..sikerült neki, mai napig örülök, szeretem a hosszu hajam (õ mégjobban)
Én is minden pasinak rágom a fülét akinek kicsit is hosszabb haja van hogy könyörgöm ne vágasd le mert röviddel idétlenül nézel ki de sose hallgatnak rám :(
én hányok a rövidtõl, neki is a hosszú tetszik 22F
Hát hülye ki hagyja, hiába nem a szoba növény. Én sem hagynák a páromnak bármit.
A nõk 99%-ának nem áll jól a rövid haj. Nõietlen. Ha rajtam múlna, én nem engedném.
Rövid haj ENGEM teljesen demotivál..
hosszú...
csak hosszú!
hosszu haj mindenkepp, nekem tudja izgatni a fantaziam
Hosszu haj, de ha egy topmodell csaj vagy, tölem lehetsz kopasz is! :)
A kérdező hozzászólása: asszem akkor ki jelenthetem, h a hosszú haj a nyerõ :)
Eggen... Mondhatni nekem hosszúhaj fétisem van... XD Na jó azért nem dugom meg a hajad, de imádom... XD
hát még ha engem látnál...! :)
Fospuska mindig szakadok a neveden, mikor látom :D
hosszú haj rulez! :)
Egyértelmûen a hosszú haj. :) 21/F
Hosszú hullámos dús haj, kiengedve ami rúgózik ettõl végem van. Volt, hogy az exemet leültettem nekem gáttal és a haját bámultam vagy félórát. :D Nekem is hosszú haj fétisem van, már egy fél orgazmus a haj nálam.

Szerintetek mi jön be jobban a pasiknak? Még mindig hódít a hosszú haj, vagy napja már leáldozott a rövid javára?

Természetesen a lányok hajviseletére értem... :)

Legjobb válasz: Mindig is divat volt és lesz a hosszú és a rövid haj egyaránt. Ki milyennel érzi jól magát :)

Mindig is divat volt és lesz a hosszú és a rövid haj egyaránt. Ki milyennel érzi jól magát :)
Nekem mindig is hosszú hajam volt, bár sosem a divat miatt, mer tetszett, több mindent lehet vele kezdeni. Itt a lényeg is, h jó pár sráccal beszéltem, meg voltak pasijaim is mind azt mondták h a hosszú haj a nyerõ nekik. Párom is imádja, fõleg, h bele tud kapaszkodni. Szerintem ez örök lesz, mint a farmer. v ott van egy film pl. a csúf igazság abban is elhangzik ugye, h a pasi nem csak popsid akarja fogni, hanem a hajad is..
szerintem attól függ kinek mi jön be, de a hosszú haj akkor is nõisesebb.sosincs olyan, hogy a hosszú/rövid haj a divat.hosszú hajam volt, a nyáron levágattam.nem állt rosszul, de mégis alig várom, hogy újra jó hosszú legyen :)
A hosszú haj mindig is jobban fog tetszeni a pasiknak, mert nõiesebb.

A pasiknak melyik jön be a hosszú haj vagy a rövid?

Legjobb válasz: Neked melyik jön be? ¬.¬ Teljesen egyénfüggõ. Sõt. Csajfüggõ is. Van, akinek a hosszú jó, van, akinek a rövid. Nekem általában a rövid hajú csajok tetszenek, de nem mindegyik, csak akinek jól áll. Értelem szerûen.

Szerintem a melltartó vonaláig érõ a legszebb :) 19/F
na látod az nagyon jó. te amúgy elég sok kérdést teszel fel, megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
Neked melyik jön be? ¬.¬ Teljesen egyénfüggõ. Sõt. Csajfüggõ is. Van, akinek a hosszú jó, van, akinek a rövid. Nekem általában a rövid hajú csajok tetszenek, de nem mindegyik, csak akinek jól áll. Értelem szerûen.
Nekem bejön a p*csáig érõ hosszú is, mint pl Luna-nak a Harry Potter-bõl :) a rövidhajú lányoktól viszont hányok?
A kérdező hozzászólása: persze erdekel nagyon
-? +!
Fényképet kaphatok priviben? Puszi
hány éves vagy???
Hát szerintem az a haj amikor egy lánynak , inkább nõknek egy picit alá van nyírva és amúgy ilyen max fül aljáig ér, az mindent überel (inkább sötét hajúaknak áll ez jól). 26/f
Hosszú! Minél hosszabb annál jobb. A fenékig érõ a létezõ legtökéletesebb opció :PP 22F
HOSSZÚ!!!
Engem is a hosszú haj vonz valamiért.
hosszú :P
A kérdező hozzászólása: nekem fenekig ero van
Hosszú!!!! Mindenképp!
Szerintem többségben hosszu
Általában hosszú, de van egy-két csaj akiknek jól áll az extravagáns stílus, amikor rövid vagy esetleg fel is van nyírva. Nekem kúrvára bejön ez, de nem áll jól mindenkinek, ahhoz kell egyfajta stílus is.
hosszú, és igen ha lehet legalább vállig érjen.
Kinek mi áll jó?!
nekem a hosszú, minimum vállig érjen!

Melyik fiatalít? 1: Rövid haj vagy a hosszú haj 2: Szemüveg vagy kontaktlencse 3: sötét hajszín vagy világos hajszín 4: kevés smink vagy egyáltalán semmi smink

Legjobb válasz: a rövid haj fiatalosabb (vállig érõ a max), a szõke (mézszõke, lágyabb szõke semmiképpen sem platina) kontaktlencse, és kevés smink, természetes árnyalatokkal. persze sok függ attól milyenek az adottságaid. hány éves vagy, milyen az arcformád, milyen a bõrtónusod, meg ilyenek.

a rövid haj fiatalosabb (vállig érõ a max), a szõke (mézszõke, lágyabb szõke semmiképpen sem platina) kontaktlencse, és kevés smink, természetes árnyalatokkal. persze sok függ attól milyenek az adottságaid. hány éves vagy, milyen az arcformád, milyen a bõrtónusod, meg ilyenek.
öHM.. VÁLIG ÉRÖ HAJ, KONTAKLENCSE, FEKETE SMINK DE NEM ERÕSEN, CSAK UGY, H NE NÉZZENEK SARKINAK, ÉS SZERINTEM A SÖTÉT HAJSZÍN NEM TUL ETIKUS MERT MEG ERÕSITÍ AZ ARCVONALAKAT. VAGY MI!! :D ÉN ÍGYLÁTOM! :p 15/L
1.nelegyen túl hosszú de túl rövíd se 2.kont. 3.sötét 4.kevés smink remélem segítettem puszi:)

Fiúk! Titeket befolyásolna hogy egy lánynak, aki tetszik nektek, a hosszú haját rövidre vágatta?

szóval ezután is ugyanúgy tetszene vagy már nem lenne esélye?!

Legjobb válasz: Ezt így nem tudom eldönteni, ha jobban áll neki, akkor ebbõl következik, hogy ugyanúgy talán még jobban tetszene, de ha szarul áll neki a rövid haj, akkor talán nem fog annyira bejönni. Viszont, ha ismerem, beszélgetünk és tudom, milyen ember lelkileg, akkor nem nagyon befolyásolna.

Ezt így nem tudom eldönteni, ha jobban áll neki, akkor ebbõl következik, hogy ugyanúgy talán még jobban tetszene, de ha szarul áll neki a rövid haj, akkor talán nem fog annyira bejönni. Viszont, ha ismerem, beszélgetünk és tudom, milyen ember lelkileg, akkor nem nagyon befolyásolna.
Ezt kép, személyes ismeretség nélkül lehetetlen megmondani. Vannak lányok, akiknek a rövid haj is jól áll a hosszú után, de vannak, akiknek borzalom. Nyilván ha ismerném az arcformádat, stílusodat, hitelesen meg tudnám mondani.
Nekem is hosszú hajam volt, aztán hála nõvéremnek tök rövid lett. nyakamig ért:/ De még így is belém volt esve az egész osztály. Úgyhogy szerintem nem a hajadon hanem a személyiségeden fog múlni. Meg ha már a hajadat nézik a fiúk és nem téged akkor az már rosszul kezdõdik.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, utolsó kommentelõ sokat segítettél:) ) amugy ilyen hajat szeretnék: [link]

Igaz, ha a hosszú hajamat egyszer levágatom rövidre, soha többé nem fog ugyanolyan hosszúra megnőni?

Legjobb válasz: Az elsõnek igaza van, de a második nagyot téved...semmi köze a hajvágásnak, és a haj növekedésének egymáshoz. Attól mert a végét levágod, a tövével nem csinálsz semmit, tehát nem fog gyorsabban nõni.ennyi erõvel a túlszõkített hajat fesd vissza az eredeti színére, és meggyógyul...(bár ezt egy ismerõsöm tényleg elhiszi)

visszanõõõõ!!!!Még hosszabra is!én levágtam rövidre(nem olyan nagyon4)és megnõtt 20 centivel hosszabra még annál is amikor az elött volt!!!!!!:) úgyhogy nem kell félni!:) csak azért kell vágni a hajat hogy , , levegõt kapjon"!mert ha nem kap levegõt akkor lassabban nõõõõ!:)
Az elsõnek igaza van, de a második nagyot téved...semmi köze a hajvágásnak, és a haj növekedésének egymáshoz. Attól mert a végét levágod, a tövével nem csinálsz semmit, tehát nem fog gyorsabban nõni.ennyi erõvel a túlszõkített hajat fesd vissza az eredeti színére, és meggyógyul...(bár ezt egy ismerõsöm tényleg elhiszi)
ha a fejeddel együtt vágod, vágatod, akkor igaz:-)))))
NEM...a hajad meg tud nõni, max Te leszel türelmetlen, és levágatod hamarabb, minthogy ugyanolyan szosszúra megnõne...azok az anyukák szoktak ilyet mondani, akik nem akarják, h a kislányuk levágassa a haját, mert az olyan aranyos...csak azt nem látják be, h a gyerek esetleg utálja a hosszú hajat, mert sok nyûggel jár...
utolsónak: az egészséges haj VÉGE sem fog nõni, mert a haj a TÖVÉNÉL nõ...
Vágatnod kell mindenképp ha törött, igaz hogy a haj a tövénél nõ de ha törött vissza törik így nem lesz hosszabb és még csúnya is:S Nekem is hosszú a hajam 4-5 hónaponta járok fodrászhoz mindig meglepõdik hogy sosem törött a hajam mert ápolom rendesen. Szóval vágasd le a végét de ha nem akarsz rövidet tényleg csak a végét a törött részt!:)
Ebben a formában így nem igaz. Viszont ha levágatod mondjuk a fenékig érõ hajad vállig érõre, akkor egy idõ után ott is elkezd törni a vége. Akkor vágni kell valamennyit, hogy ne törjön. Utána megint elhasználódik, megint kicsit vágni kell. Ezért van, hogy sokan nem megfelelõen ápolják a hajukat, emiatt 2 havonta fodrászhoz kell járniuk és mindig levág annyit, amennyit nõtt. Csak akkor tudod visszanöveszteni, ha tökéletesen ápolod, hogy egyáltalán ne törjön és ne kelljen szinte sosem vágni (majdnem lehetetlen egy hosszabb hajnál). Én biztos nem vágatnám le a hajamat, legfeljebb derékig érõre, de még az is túl rövid lenne nekem.
Szerintem ez nem igaz. Ez nem függ ettõl. Sõt ha vágatod a hajad, akkor jobban nõ. Szóval szerintem simán megnõ ugyanakkorára:)
Vissza nõhet még ugyanolyan hosszúra, és ha vágatod gyorsabban nõ mert ha törött a haj vége az már nem fog nõni csak törni és törni...
Nem igaz. A hajad nõ folyamatosan, ha egészséges akkor gyorsabban nõ. A hajvágás erõsíti is a hajat, mert eltünteti a töredezett hajvégeket, lehet idõ kell ahhoz, hogy a hajadat visszanöveszd megadott hosszúságúra, de ehhez csak idõ kell és türelem és persze gondosan ápolt haj.
De, megnõ hosszabbra is... Nekem nem rég volt vágva, és már most nagyobb, mint hajvágás elõtt!(Mondjuk még így is csak kb. 15-20 centi, de hosszabb nem jó, mert úszok...:) )
Oh az én hajam sokkal hosszabb mint a múltkori levágatás elõtt. Magyarul NEM IGAZ HOGY NEM FOG OLYAN HOSSZÚRA NÕNI.
Nem akarok kötekedni, de szerintem a kérdezõ nem arra gondolt, hogy 10 centit levágatsz az visszanõ-e, hanem arra, hogyha egy nagyon hosszút levágatsz rövidre.

Levágassam a hosszu hajam rovidre?

Derekig ero hajam van mar 6 eves korom ota es mar8 eves koom ota szertnem levagatni csak eddig nem mertem. Szerintetek milyenre vagassam? Szertnek valami ujat! Es szertnrem hogy rovid leggyen mer uszni jarok es nagyon lassan szarad a hajam! Tudtok linkelni vodeot vagy kepet? Elore is nagyon koszi! 13/L

Legjobb válasz: nem éri meg én megbántam hidd el utána meg minden sz*rt a hajadra tennél h visszanöveszthessed úgyis a fiúk meg finnyások aztán sírnál h azért nem kellesz nekik mert pl bubi hajad van Jó az úgy mag kis frissítést vágsz nem kell azt p*csádig növeszteni elég ha a lapockád alatt van egy 6 centivel de ahogy neked jólesik én megszenvedtem ... na meg én 9 éve úszok már 3éve csak gyógy úszás de elõtte 7 évig úsztam rendesen és a hajam a lapockám aljáig ért szerintem elég ha addig vágod könyneb kezelni én is addigérõ hajjal úsztam évekig majd aztán lenyírtam nem éri meg hidd el Jobb ha a lapocka alá egy kicsivel érõt vágatsz elég az na meg még be is lehet fogni ;)

nem éri meg én megbántam hidd el utána meg minden sz*rt a hajadra tennél h visszanöveszthessed úgyis a fiúk meg finnyások aztán sírnál h azért nem kellesz nekik mert pl bubi hajad van Jó az úgy mag kis frissítést vágsz nem kell azt p*csádig növeszteni elég ha a lapockád alatt van egy 6 centivel de ahogy neked jólesik én megszenvedtem ... na meg én 9 éve úszok már 3éve csak gyógy úszás de elõtte 7 évig úsztam rendesen és a hajam a lapockám aljáig ért szerintem elég ha addig vágod könyneb kezelni én is addigérõ hajjal úsztam évekig majd aztán lenyírtam nem éri meg hidd el Jobb ha a lapocka alá egy kicsivel érõt vágatsz elég az na meg még be is lehet fogni ;)
a fiús részt azért írtam mert én ugyanennyi idõsen nyírtam le xd
Én rá kell, hogy cáfoljak, nekem is hosszú hajam volt és utáltam már, hogy folyton akadályozott mindenben, folyton copfba volt kötve és csak úgy volt.Én egész rövidre, de még csajosra vágattam , melírozott és tépett rövid a hajam. Sokkal magabiztosabb vagyok és azóta óriási csajos ékszereket hordok és több sminket, mert a rövid hajat általában a magabiztos nõk viselik, így egy kicsit lágyítani kell az összhatást.
Szerintem max. vállig vágd le, de elõre mondom van rá sok esély hogy megbánod, és is ahogy az elsõ írta minden vackot a fejemre kenek hogy nõjön :)
Én nagyon megbántam, hogy levágattam. Volt egy hülye idõszkaom, mikor nagyon meghíztam, és már tuatalatt nem tudtam, hogy mit váltztassak magamon, hogy jó legyen, ezért elõbb levágattam, majd befestettem a hajam. Aztán, hidegzuhanyként ért, mikor rádöbbentem, hogy nem a frizurámmal, hanem a súlyommal van a baj, és nem elég, hogy felkúszott 10 kiló, a hosszú szõke hajamból, rövid fekete lett... Szerencsére azóta lefogytam, a hajam is újra szõke, de nem nõtt meg csak vállig, bármit megadnék, hogy újra derékig érõ legyen...
Szerintem te tudod. Van az a hajtömeg ami már nem szép. Egyik osztálytársamnak szõkésbarna segg alá érõ haja volt, õ se vágatta soha. Eléggé kis coffja volt, ráadásul csak befontva vagy copfba lehetett hordani. Kiengedve rosszul nézett ki
van ami a szemnek szép szerintem a lapockáig érõ a legszebb nekem most vállig ér :D de visszanövesztem a lapockám aljáig ha addig élek is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!