Találatok a következő kifejezésre: A rövid a (7000 db)

Vékony vagyok, és O lábaim vannak. Melyik sztreccses futónadrág előnyösebb? A rövid, a háromnegyedes, vagy a hosszú?

Legjobb válasz: A rovid alatt nem tudom mit ertesz, de szerintem a terdigero vagy a haromnegyedes jo lenne.

A rovid alatt nem tudom mit ertesz, de szerintem a terdigero vagy a haromnegyedes jo lenne.
Szerintem futás közben nem látszik hogy, O lábad van, ezért bármelyiket felveheted, inkább idõjárás függõvé tedd, ilyen idõben mindenképp a hosszú kell.
Hosszú világos.
A hosszú és sötét talán a legelõnytelenebb.
A rövid világos. De nem ez az árnyalat.
Hú, hát ez nem csak a fejformától, de a bõröd színétõl is függ. Szerintem neki a rövid és a sötét egyáltalán nem áll jól, mindenképpen világosabb haj a jó neki, és a hosszabb verzió

Mikor használjuk a rövid, a közepes, és a hosszú gondolatjelet?

Milyen billenty? kombinációval lehet ?ket el?hozni wordben? És dialógus írásánál melyiket használjuk a mondat el?tt?

Legjobb válasz: Nagykötõjel vagy gondolatjel: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagyk%C3%B6t%C5%91jel Kötõjel: http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6t%C5%91jel Az oldal jobb szélén a többi írásjelrõl is lehet találni leírásokat.

Nagykötõjel vagy gondolatjel: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagyk%C3%B6t%C5%91jel Kötõjel: http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6t%C5%91jel Az oldal jobb szélén a többi írásjelrõl is lehet találni leírásokat.
Én kétfélérõl tudok – az egyik a kötõjel, a másik a gondolatjel. A kötõjel a rövidebb (azt nem gondolatjelnek hívják), azt pl. túl hosszú összetett szavaknál, vagy kötõjellel írandó tulajdonneveknél stb. használjuk. Itt nem kell szóközt rakni! Pl. magánnyugdíjpénztár-tagság, Tisza-tó. A gondolatjelet legtöbbször kettõ vagy több tagmondat (két gondolat) elkülönítésére használjuk – például most. Itt mindig kell szóköz, elé is és utána is. De párbeszéd esetén elé nem kell, csak utána, mert ugye a sor elejére kerül. Például: – Jaj, mi ez? – kérdezte Kati. – Ne félj, ez csak egy fa. Nem fog bántani! – mondta Béla. – Ööö, hát jó.. – felelte Kati, nem túl meggyõzõ arckifejezéssel. A szóköz-témát azért hangsúlyozom, mert ezt nagyon sokan elrontják. Az a csúcs, mikor pl. valaki 2 tagmondat szétválasztásakor gondolatjel helyett kötõjelet használ, és szóköz nélkül. Pl. "Ittam egy pohár vizet-nem mintha szomjas lettem volna.." Könyörgöm, nincs olyan, hogy "vizet-nem"!
Én linkeltem be a wikipédiát, és azért csak kettõt, mert nincs háromféle. Annyit még hozzáfûznék, hogy a párbeszédes szövegek mellett még ezt használjuk akkor is, ha pl. több szerzõ ír egy mûvet, vagy a többnyelvû szótárak nevében a nyelvek között, illetve meccseknél a két csapat neve között. A Wordben a control és a szürke "-" jel kombinációja adja, vagy a Beszúrás menü Szimbólumok alatt van egy olyan fül, hogy "különleges karakterek".
A leghosszabbat a magyarban nem használjuk, a rövid a kiskötõjel (vagyis a normál kötõjel), a közepes a gondolatjel és a nagykötõjel. Nagykötõjelet írunk a -tól/-ig viszonyban, pl. 1923–1934 vagy 1923–34.
hosszút ha két mondandót összekötünk, vagy kitérünk a mondatból, de még visszatérünk a lényeghez, s nem fejezzük be a mondatot. Nem?
Rövidet például évszámok között, közepeset gondolatjelként, hosszút pedig nem tudom, hol (alt+0151).
.. Szóval én nem tudok olyanról, hogy közepes, de ha tévedek, felvilágosíthattok! (Elzõ voltam.)
Köszi, akkor jól tudtam. Nem soroltam fel persze az összes lehetséges példát, ezért ítam, hogy "pl". Biztos van még egy csomó.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat.


Itt többet megtudhatsz a JAWA-ról. [link]
[link] A czetka az egy típus nem ? Bár lehet hogy rosszul tudom
A kérdező hozzászólása: Nekem az jött le, hogy tényleg egy másik cég volt a CZETKA, akivel idõnként közös projekten dolgoztak a JAWA-sok, vagyis közös mocit építettek. Azt nem értem, hogy miért.
Az csak a tipusa. Pl jawa babetta.Ennyi erõvel itt is 2 cég össze állt szerinted?
Igen, a Jawa és a Czetka közös projekteken dolgozott. Szerintem inkább csak formai újítás miatt, ha megnézed például a csepptankos 350-est és a Czetka 350-est. Melléksesn Babettának meg egyáltalán semmi köze nincs a Jawa-hoz, mint gyártó. Voltak kisebb-nagyobb együttmûködések, de a Jawa nevet csak azért kapta meg, mert a forgalmazója rendelkezett a jogokkal, és mert bizonyos országokba csak Jawa néven lehetett exportálni. A Jawanak meg jól jött érte persze a pénz. Még csak nem is a Jawa gyárban gyártották õket, hanem a ZVL cseh, majd a szlovák gútai gyárában, ami késõbb leszakadt az anyavállalattól a rendszerváltás környékén és teljesen önálló utakat kezdett járni. A Jawa-CZ motorok a 2 cég közös terméke. Persze azt meg kell említeni, hogy akkoriban az alkatrészek beszállítója rengetegszer azonos volt pl.: PAL gyertyák, gyújtáskulcs, elektromos alkatrészek, Jikov karburátor, benzincsap stb... így márkától függetlenül sok azonos alkatrész volt megtalálható.

Gladiatuszba licitnel menyi a rovid idelye? ?

Legjobb válasz: Aukciós házban az idõ: Nagyon hosszú:3-2 óra Hosszú:2-1,5 óra Közepes:1,5-1 óra Rövid:60-30 perc Nagyon rövid:30-0 perc

Aukciós házban az idõ: Nagyon hosszú:3-2 óra Hosszú:2-1, 5 óra Közepes:1, 5-1 óra Rövid:60-30 perc Nagyon rövid:30-0 perc

Rövid hajam van hát majdnem vállig érő és azt mondták h a rövid haj nem nőies igaz ez?

Legjobb válasz: Olyanokat is mondanak, hogy ha levágatod, azzal azt akarod közölni, hogy nem akarsz szexelni meg ilyenek. Ezt a hülyeséget. Nekem rövid hajam van, mert évekig festettem, és sokkal igényesebb volt levágatni, mint növeszteni lefelé és felemás fejjel mászkálni. Most már nõ, és szép eredeti színû, puha, dús hajam van/lesz. Vannak pasik, akik kifejezetten a rövid hajra buknak. És hiába van valakinek hosszú haja, ha egy rövidebb fazon elõnyösebb neki. Unokatesóm hosszú hajjal például olyan mint egy spániel.

Olyanokat is mondanak, hogy ha levágatod, azzal azt akarod közölni, hogy nem akarsz szexelni meg ilyenek. Ezt a hülyeséget. Nekem rövid hajam van, mert évekig festettem, és sokkal igényesebb volt levágatni, mint növeszteni lefelé és felemás fejjel mászkálni. Most már nõ, és szép eredeti színû, puha, dús hajam van/lesz. Vannak pasik, akik kifejezetten a rövid hajra buknak. És hiába van valakinek hosszú haja, ha egy rövidebb fazon elõnyösebb neki. Unokatesóm hosszú hajjal például olyan mint egy spániel.
Miért ne lehetne NÕ az akinek rövid haja van? Sok nõnek kimondottan a rövid haj áll jól.Nekem középhosszú a hajam, de csak azért nincs rövid hajam mert kerek arcomhoz nem áll jól..Nõi szemmel pl:nagyon tetszik Erõs Antónia nagyon rövid haja, és van még pár színésznõ aki rövid hajjal szép nõ...nem beszélve arról, hogy szerintem nincs annyi gond vele, mint a hosszú hajjal...
Igaz hogy nekem hosszú hajam van de nekem nem áll jól a rövid. Szerintem ez hülyeség, nem attól leszel nõies hogy hosszú vagy rövid a hajad. Meg különben is még mindig jobb ha jól áll a rövid haj de te hosszúval mászkálsz mert azt mondták hogy az nem nõies.
Nekem ennél rövidebb van, hátul egész tüsi, mert a hosszú kezelhetetlen, és én így is nõnek érzem magam, és jól áll is. Nekem is mondták hogy egyáltalán nem nõies, de hidegen hagy, a pasimnak így is tetszik, sõt nem õ az elsõ aki azt mondja a rövidebb jobban áll.
Van akinek jól áll, és az is lehet nõies, akinek rövid haja van. Bár azt hallottam, hogy a hosszú (hát közepéig) érõ haj a legszexibb, legnõiesebb.:D
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom végülis én most növesztem mert kitaláltam h kleopártrás lesz a frizurám és egy csaj az osztályból meg leutánzott azt meg nem birom elöbb kérdezze meg nem? Azért köszi nektek
mért kéne tõled megkérdeznie, hogy milyen hajat csináltathat magának? amúgy szerintem is lehet nõies a rövid haj, kinek mi áll jól.

Fiúk és lányok! Mennyire tetszik nektek, ha egy nőnek rövid a haja? Fiúk ti szeretitek, vonzónak tartjátok a rövid hajat?

Fiúk ti szeretitek, vonzónak tartjátok a rövid hajat?

Legjobb válasz: Rövid hajba van ami már nekem nagyon öcsis(kisfiús)szerintem az nem szép,lehet hogy praktikus de nem láttam még olyan nõt aki teljesen nõies tudott volna lenni ilyen hajjal.Winona Rydernek és Halle Berrynek viszont jól áll a rövid ezt meg kell hagyni.Itt az 1 és 16 még ami elmegy.Amúgy én pasinál is úgy vagyok hogy nem jönnek be a hosszú hajú faszik,ha valakinek ráadásul egyenes seggigérõ haja van copfba összekötve na hát az meg egyenesen ronda egy pasinál.De ez csak az én véleményem,mindkinek más tetszik és ez teljesen jó így.

Rövid hajba van ami már nekem nagyon öcsis(kisfiús)szerintem az nem szép, lehet hogy praktikus de nem láttam még olyan nõt aki teljesen nõies tudott volna lenni ilyen hajjal.Winona Rydernek és Halle Berrynek viszont jól áll a rövid ezt meg kell hagyni.Itt az 1 és 16 még ami elmegy.Amúgy én pasinál is úgy vagyok hogy nem jönnek be a hosszú hajú faszik, ha valakinek ráadásul egyenes seggigérõ haja van copfba összekötve na hát az meg egyenesen ronda egy pasinál.De ez csak az én véleményem, mindkinek más tetszik és ez teljesen jó így.
Christina Ricci haja tetszik ezek közül.:) Remélem nem fogsz megharagudni rám, de linkelek olyat, ami sokkal jobban tetszik nekem, mint a fentiek közül bármelyik. Én az ilyen stílusú hajakat imádom:http://www.style-hair-magazine.com/image-files/large-latest-.. http://www.coolgadgetconcept.com/wp-content/uploads/2010/05/.. http://www.hairfinder.com/haircollections6/jds5.jpg
Lemaradt: 25/N
Elõzõ vagyok. Nekem nem tetszenek az elsõ válaszoló által belinkelt frizurák.
1., 9., 16., Olyanra vágasd, ami Neked jól áll! Winona Ryder haja kevés embernek áll jól szerintem.. Nagyon jó fejforma kell hozzá. Nem minden haj áll jól mindenkinek, és ez minden frizurára igaz.
Nekem az Agyness Deyn stílusú haj tetszik nagyon, az a rövid, de a teteje kicsit hosszabb és össze lehet borzolni:D remélem érthetõ. Nagyon szívesen levágatnám olyanra, de alapból kerek arcom van, és attól még pufibbnak tûnne. Meg hát, nem is vagyok elég szép hozzá:)
Jajj, kimaradt: 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Amúgy most olyan a hajam, mint a linkeid közül az utolsó lánynak! Viszont Winona Ryderesre szeretném levágatni.
nekem ilyen hajam van: http://anikosmink.hu/images/user_upload/mu_3/norm/haj3_1.JPG kicsit rövidebb, de ilyen, és én felállítva hordom. azt mondják fiúk, lányok egyaránt, hogy sokkal jobban is áll, mint a hosszú, és én sem szerettem a hosszú hajat, ezzel meg több a macera mondjuk, de nem bánom. amúgy ha levágatod rövidre ki kell tapasztalni, hogy hogy lesz jó, meg rövidebben sokkal gyorsabban is nõ a haj, és szerintem az ilyen fazonú frizurákból a feltûnõ színek még karakteresebbé teszik az arcot (gondolok itt a sötétbarnára, feketére, szõkére)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló által küldött haj nagyon szuper! Amúgy milyen az arcformád? Köszi a válaszokat!
Úgy gondolom, hogy akinek nagyon szép arca van egy ilyen rövid hajjal még szebb lesz, mert még jobban kiemeli a frizurája. Egy kevésbé szép archoz elõnyösebb a hosszú. Nekik áll a legjobban szerintem: http://img.listal.com/image/558097/400full.jpg http://img.listal.com/image/1027486/300full.jpg Én a helyedben bevállalnám.
15:03as vagyok. nekem így áll: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/168388_142687.. bár ez most szerintem nagyon rövid lett.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szuper és vagány a hajad, jól nézel ki vele! Köszi nektek
köszi szépen (:

Miért van ez?

Van egy fiú, akit utálok, de ha sokáig nem látom hiányzik. Taszít, de mégis hiányzik, ha sokáig nem látom. Gyakran az álmaimban is szerepel. Én ezt nem értem. Miért van ez?

Legjobb válasz: Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú Ez kinek rövid és hosszú? Nekem??? Kérdésem túl rövid, a magyarázatom hosszú...(így lenne szerintem értelmes ) Nem tudom mit érzel a másik iránt, nem ismerlek. De ha van valami bizsergés benned, akkor nyomás utána!

Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú Ez kinek rövid és hosszú? Nekem??? Kérdésem túl rövid, a magyarázatom hosszú...(így lenne szerintem értelmes ) Nem tudom mit érzel a másik iránt, nem ismerlek. De ha van valami bizsergés benned, akkor nyomás utána!
lehet hogy az életed részévé vált, vagy szerelmes vagy belé xd miota ismered?
13 éves na hát akkor még nincs semmi gond :D változol kész fel a fejjel FUCK YEA.
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok És köszi a válaszokat :) )
hány éves vagy ?
Azt szokták mondani, hogy vékony a határ szerelem és gyûlölet közt!
A kérdező hozzászólása: Mire irtad, hogy Oks?
oks
A kérdező hozzászólása: 22:15 és téged hogy hívnak?? XD
A kérdező hozzászólása: Biankának hívnak. Miért kérded????
h hivnak? :D
A kérdező hozzászólása: *is
A kérdező hozzászólása: hát ha lehet, de még mindíg nem tiszta mit ius érzek pontosan :S
Szerintem valahol tetszik neked...
A kérdező hozzászólása: hát... lehet, hogy már megszoktam, és vele edzésen ismerkedtem meg. Rajtam kívül csak egy lány van és velem más, mint a másikkal, velem beszélgetni is próbál néha...
ha magadnak felteszed komyolan a kerdest , bevallanad h nem is utalod...soxor az ellenkezo a negativ vonz teged... eleinte valoban utaltad..megszoktad e smeg mindig azthiszed , de mar szereted..
A kérdező hozzászólása: kb. kettõ, kettõ és fél éve ismerem õt.
A kérdező hozzászólása: naneaztnem:D : köszi a választ XD

Igaz, hogy a rövid hajat nehezebb, macerásabb gondozni, mint a hosszút?

Rövid frizurát szeretnék, mert rengeteget vacakolok a vállig ér? hajammal, és már unom, hogy egy óra, mire hajat mosok stb. Olyan haj kéne, amit csak kifésülök reggel, aztán indulhatok is. Viszont azt hallottam, hogy a rövid haj karbantartása nem kevesebb id?t igényel, s?t. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: A rövid hajat állítgatni kell ez tény, ezzel szemben a szép hosszút csak megszárítani, semmi több. A rövidet el lehet feküdni, és tupírozni sem árt ha nem akarsz bukósisakfejet, a hosszú lágyabban keretezi az arcot, elfeküdni nem lehet annyira soha mint egy rövidet.

A rövid hajat állítgatni kell ez tény, ezzel szemben a szép hosszút csak megszárítani, semmi több. A rövidet el lehet feküdni, és tupírozni sem árt ha nem akarsz bukósisakfejet, a hosszú lágyabban keretezi az arcot, elfeküdni nem lehet annyira soha mint egy rövidet.
Nekem is tipikusan erõs, vastag szálú hajam van, úgyhogy garantálom, hogy a rövid hajjal alaposan megszenvednél.
nos..nekem volt rövid hajam...és igen...minden nap be kell állítani...többször kell hajat mosni, hogy úgy álljon...a hosszu hajat (nekem most az van) ha hülyén is áll be tudod fonni, össze tudod kötni...seccpecc alatt...igen..tapasztalatból tudom, hogy több gondozást igényel a rövid haj...de ez nem jelenti azt, hogy nem éri meg:)
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok, és a hajam helyén egy hatalmas, erõs szálú szénakazal van. kezelhetetlen õskáosz. elegem van, ezért szeretném levágatni valami olyasmire, amivel nem kell nap mint nap szenvednem, hogy valahogy kinézzen - reménytelenül, mert az elsõ szélfuvallat hatására megint az õskáosz állapotába tér vissza.
keresek olyan linket ... kis turelmet :) elozo .. a linket aki tette:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a linket, de itt is azt írják le, hogyan kell frizut csinálni - én pedig sem vasalni, sem zselézni nagyon nem szeretnék. olyan hajat szeretnék, ami úgy van magában. - tudom, vágassam le kopaszra (=
http://www.bien.hu/szepseg, haj, frizura-tippek-vallig-ero-haj.. 22.51 es vagyok , amugy a youtube-on is sok tippet talalsz , hogy hogyan tudod egyszeruen elrendezni , szolj es kuldok par linket :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :( lehet, hogy leteszek a tervemrõl... de a probléma továbbra is fennáll - olyan frizu kéne, amivel nem kellene rengeteget vacakolni...
Akkor van gond, mikor nõ lefele... mert akkor sehogy se akar állni..
Nekem sokáig volt rövid hajam, most hosszú, úgyhogy elég tapasztalt vagyok ebben a témában. A rövid hajat baromi nehéz kezelni. A lehetõ legirreálisabban el tudod feküdni, aztán a fejed olyan lesz, mint valami punknak. Szélben is nagyon idiótán fest, amikor ezer felé állnak a rövidke tincsek. A beszárítása is elég idõigényes, nem olyan "romantikus", hogy megszárítod 5 perc alatt, és annyi volt. Szóval a hosszú haj sokkal kezelhetõbb.
szerintem a rovid hajjal tobb a gond , ha jol akarsz kinezni , ezzel szemben a hosszu jol all kiengedve is , feltuzve is . de akar feldobhatod 1-2 hajcsattal , vagy ha nincs idod elrendezni akar felkotheted copfba . de a rovid hajat ha nem rendezed el akkor eleg rondan tud kinezni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat, lebeszéltetek (:

Miért hiszi a nők többsége, hogy a rövid haj szexi?

Számomra nincs csúnyább, mint egy rövid fiús hajú n?. Semmi vonzót nem látok abban, ha egy n? férfias. Én még nem láttam olyan n?t aki szép lett volna vele. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: A többség nem hiszi azt, de most komolyan jobb az, mikor semmi fazonú, de hosszú, ritkás, törött haját õrizgeti valaki? Na én ezektõl mászom falra. Van aki sportol, nem ér rá minden edzés után megmosni a hosszú hajat. Van aki nem tudja kezelni. Van akinek nem áll jól szimplán. Persze fazon kérdése. Emma Wattsonnak szerintem jól áll a rövid haj, Pinket se tudnám elképzelni hosszú hajjal. Meg van egy évfolyamtársam, aki kb vállig érõ hajjal olyan kis semmilyennek nézett ki, de amúgy meg egy vagány, klassz csaj. Rövid hajjal szuperszexi. Meg mi van, ha az õ párjuknak épp a rövid tetszik? Bocs, de nem mindenkinek az a célja, hogy neked, meg az egész világnak megfeleljen. (mielõtt azt hinnétek, hogy egy tüsi hajú troll vagyok, megjegyzem nem, lassan derékig ér a hajam. Mert most épp így jó. Aztán lehet hogy két hét múlva levágatom. :O)

A többség nem hiszi azt, de most komolyan jobb az, mikor semmi fazonú, de hosszú, ritkás, törött haját õrizgeti valaki? Na én ezektõl mászom falra. Van aki sportol, nem ér rá minden edzés után megmosni a hosszú hajat. Van aki nem tudja kezelni. Van akinek nem áll jól szimplán. Persze fazon kérdése. Emma Wattsonnak szerintem jól áll a rövid haj, Pinket se tudnám elképzelni hosszú hajjal. Meg van egy évfolyamtársam, aki kb vállig érõ hajjal olyan kis semmilyennek nézett ki, de amúgy meg egy vagány, klassz csaj. Rövid hajjal szuperszexi. Meg mi van, ha az õ párjuknak épp a rövid tetszik? Bocs, de nem mindenkinek az a célja, hogy neked, meg az egész világnak megfeleljen. (mielõtt azt hinnétek, hogy egy tüsi hajú troll vagyok, megjegyzem nem, lassan derékig ér a hajam. Mert most épp így jó. Aztán lehet hogy két hét múlva levágatom. :O)
Szerintem is ronda, ha egy nõnek rövid a haja...
nekem nagyon nem tetszik a rövid haj! egy lánynak legyen szép hosszú ápolt haja, hordja lófarokban az tuti :D
A szépség relatív. Mindenki éljen úgy, ahogy neki jól esik.
Én ismerek olyan lányokat, akiknek sokkal jobban áll a rövid haj, mint a hosszú.
Ha egy nõ valóban szép, akkor rövid hajjal is az, és egyébként azzal, hogy összefogjuk lófarokba a hajunk, vagy kontyba, azzal olyan ha elölrõl nézed mintha nem is lenne, vagy csak nagyon rövid. Audrey Hepburnnek például nem nagyon van kiengedett, vagy hosszú hajú képe. Marylin Monroe-nak sincs hosszú hajú képe. Pedig õ aztán szexi volt. Egyébként én is szeretnék hosszú hajat, de sajnos nem lehet, mivel, elég gyatra a hajam, így be kell érnem, rövid de vadabb frizurával.
nem tudom..én azért láttam pár olyan csajt, aki eszméletlenül nõcis tudott maradni a rövid haja ellenére..és az összes haverom csorgatja a nyálát rá... 22L
Nem feltétlen lesz férfias egy nõ, azért mert rövid a haja.ha megvan a szép, nõies arc, jó alak, akkor simán jöhet.
Szerintem a hosszú haj nõies. Nem gondolom magam maradinak, meg nem is szokott semmi negatív gondolatom lenni a rövid hajú nõk láttán, de én nem vágatnám le picire. Munkahelyemen a legtöbb nõnek rövid a haja, egészen pici, tüsi. Ennek az az oka, hogy párás, koszos a levegõ, minden nap mosni kell a hajat. (nem éppen nõies munkahely :P) De én inkább mosom, ápolgatom, a mindennapi fürdési rutinba ez is belefér. Munka után hazamegyek, megfürdök, hajat mosok és megyek tovább a dolgomra. Szerintem ennyi másnak is beleférne az idejébe. Azt nem tudom megítélni hogy szexi-e a rövid haj vagy sem, mert én is nõ vagyok, de az biztos hogy azokat a nõket látom nõiesnek, akiknek szép hosszú hajuk van. (és az ilyen nõkre tudok irigy lenni)
A kérdező hozzászólása: A rövid fiús, meg a hosszú haj között azért van átmenet. Ha jó a fodrászod kevés hajból is ki tudja hozni a maximumot.
Én egy nõt azaz kettõt ismerek, akinek a rövid haj jobban áll, mint a hosszú. én nem szeretem a rövid hajat, egy szép nõt nagyon el tud csúfítani. Nekem is hátközépig érõ szõke hajam van és szeretem, sosem volt rövid, nem is állna jól! Pl. Tatár Csilla és az a csaj, aki a RTL tehetség kutatóján volt Balázzsal (nem jut eszembe a csaj neve) Nóri asszem õk is levágatták a szép hajukat és most nagyon középszerûek és nõietlenek lettek. 26L
Én már láttam több olyan szép lányt, akinek jól áll a rövid haj. Azt meg ne felejtsük el, hogy nem minden nõ 20 éves. Bizonyos kor felett sokkal szexisebb, nõiesebb egy nõ egy jól választott rövid hajjal, mint az össze-vissza lógó õsasszony-frizurával. Szerintem a hosszú haj nem egyenlõ a nõiességgel. A hosszú haj is csak akkor szép, ha ápolt, van tartása, színe, fénye. Márpedig ehhez sok idõ kell. Nem minden nõ ér rá cicomázni magát naphosszat, és akkor marad a cábár kinézet. Ismerek olyan nõket, akik erõltetik a hosszú hajat, de ciki, ahogy kinéznek vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!