Találatok a következő kifejezésre: A rózsaszin mi (241 db)

A rózsaszín köd idővel elmúlik, ti hogy éltétek meg és mikor?

Nálunk az 5. év környékén volt így. Van egy teóriám, hogy ez általában mindig eljön. Fel lehet ismerni, vagy félre lehet ismerni. Szerelem, csak kicsit másképp, szeretet, együvé tartozás, a jöv? tervezése...nem pedig folyamatos nyálazás a metrón, ötpercenkénti gügyörgés, a másik konstans hiányolása. Csak elmélkedek, ti hogy látjátok?

Legjobb válasz: A volt párommal a rózsaszín köd elmúltával kiderült, hogy nem is olyan erõs a szerelmünk, úgyhogy szakítottunk. Most, a férjemmel harmadik éve vagyunk együtt, de nálunk nem is volt rózsaszín köd, csak szerelem. Úgyhogy mi onnan indultunk, ahova mások jó esetben eljutnak, mikor felszáll a köd és a rajongás helyét a mélyebb szerelem veszi át.

A volt párommal a rózsaszín köd elmúltával kiderült, hogy nem is olyan erõs a szerelmünk, úgyhogy szakítottunk. Most, a férjemmel harmadik éve vagyunk együtt, de nálunk nem is volt rózsaszín köd, csak szerelem. Úgyhogy mi onnan indultunk, ahova mások jó esetben eljutnak, mikor felszáll a köd és a rajongás helyét a mélyebb szerelem veszi át.
3 év múlva elmúlt, hála istennek, már nem vagyok féltékeny, de a szerelem megmaradt, csak már látom, hogy nem az én pasim a legjobb a világon. Olyan volt, mint a Gyûrûk Urában a drágaságom.
Nálam a rózsaszín köd elmúlása pozitív élményekkel járt. Gyakorlatilag egy új szintre lépett a kapcsolatunk. És ettõl a szerelem nem múlt el, sõt azt hiszem jobban szeretem mint valaha.:)
Nálam kb 3 évig tartott a rózsaszín köd.5 éve 1ütt.
Én úgy látom, hogy a rózsaszín köd megmarad, de már látunk tõle, és nem befolyásol égetõen semmit. Csak amit nagyon kell. Én ezt tartom ideálisnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem én vagyok akkor a hülye:) Amúgy nem arra értettem, hogy megszûnik a szerelem...hanem hogy más lesz.
Nálunk fél év után múlt el mintha elvágták volna. Se szex, se "nyáladzás", se összebújás. Találkozunk, beszélgetünk meg lefekszünk egymás mellé aludni. 1, 5 hónapja megy ez... Nem tudom, meddig birom... 18 vagyok, barátom 24. Szeretem, de valahogy nem tudom úgy kimutatni, õ meg pláne.
Nekem elmúlt de még mindig szeretem az illetõt mégha viszonzatlanul is...nem bántam volna ha a rózsaszín köd után semmi nem marad de vhogy nem így lett...pedig nem sok értelme van...Mi is a szerelem?
Szerintem a rózsaszín köd idõvel elmúlik, de az egyáltalán nem a kapcsolat vége, szerintem akkor derül ki, hogy mennyire lesz tartós a kapcsolat. Én úgy vettem észre, hogy a kezdetekben még a párom hibáiba is szerelmes voltam, amit késõbb inkább idegesítõ szokásnak találtam. De ettõl még ugyanúgy szeretem, hiszen biztos, hogy nekem is vannak ilyen berögzült rossz szokásaim.
Nem mindig múlik el. Csak akkor, ha nem is ÕT szeretted, hanem magába a szerelembe voltál szerelmes, és tárgyat kerestél hozzá. Ha õt magát szeretted, akkor ugyanannyira szereted az évek múltával is. De ez lehet, hogy nem "rózsaszín köd", hanem valódi szerelem.
Nálam kb 1, 5év után múlt el a rózsaszín köd.Akkor nálam is kiderült, hogy mégsem olyan erõsek az érzéseim és emiatt elmúlt a fizikai vonzalmam is.Úgyhogy elváltak az útjaink :) Persze amíg nem jöttek a kétségeim, mi is terveztük a jövõnket.De szerintem nem szabad tervezgetni, jobb ha spontán jönnek a dolgok, akkor kell döntéseket hozni, amikor helyzet van.Akkor derül ki az igazi szerelem :)
Én 5 év után jutottam ide...furcsa volt, nehezen igazodtam ki magamon. Hogy vajon kihûlt, vagy átalakult. Máig sem vagyok biztos benne, hogy õt szeretem-e vagy magát a szerelmet, de mindegy, boldog vagyok, ez a lényeg. Nem kell túlbonyolítani szerintem.

A rózsaszín folyás és a barnázás miben különbözik egymástól? (A színükön kívül)

Legjobb válasz: A rózsaszín folyás gondolom friss vérrel van keveredve, míg a barna meg alvadtabbal, de hogy melyik mikor jelentkezik, azt nem tudom. Nekem mensi elõtt rózsaszín szokott lenni.

A rózsaszín folyás gondolom friss vérrel van keveredve, míg a barna meg alvadtabbal, de hogy melyik mikor jelentkezik, azt nem tudom. Nekem mensi elõtt rózsaszín szokott lenni.
Nekem talán krémesebb volt a rózsszínû.A barnás darabosabb, jobban MONDVA SZEMCSÉSEBB.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nekem is rózsaszín szokott lenni mensi elõtt, inkább krémes az állaga. De sokan írják a barnázást, olyan még sosem volt nekem, de kíváncsi lennék, hogy az mikor jelentkezik? Mitõl függ, hogy barnázás van, vagy rózsaszín folyás? Ha esetleg valaki tudna rá tippet adni... :-)))
Nekem csak szülés elött volt rózsaszínes ami átment barnába. Amikor valami okból sokáig nem jön meg, akkor nálam mindig barnával kezdõdik. Szoptatás alatt is.

Kilenc évesen még rózsaszín pulóvert akar hordani a kisfiam. Mit tegyek, hogy valami fiúsabbat hordjon?

Legjobb válasz: 29 éves nagyfiúk is hordanak rózsaszín pulóvert! Nekem nem tetszik ez a divat, de a kollégáim közül is rengetegen hordanak rózsaszín inget, nyakkendõt, zoknit (!), és tudtommal mind heteroszexuális.

29 éves nagyfiúk is hordanak rózsaszín pulóvert! Nekem nem tetszik ez a divat, de a kollégáim közül is rengetegen hordanak rózsaszín inget, nyakkendõt, zoknit (!), és tudtommal mind heteroszexuális.
Emiatt ne fájjon a fejed, minden gyermek életében van egy ilyen "rózsaszínes korszak", anno amikor a fiam alsós volt, õ nagyon kedvelte a pinket a szürkével, nagyon jól kiegészíti egymást a két szín. Ez legyen a legkisebb problémád, látom ez inkább téged zavar, s nem a gyermekedet. :) Ma uniszex szín, semmi baj nincs vele, a férjemnek is van rózsaszín rövid ujjú inge, ritkán de használja.
# 1/2 néhány fiú rózsaszín zoknit hord oviban, télre sokszor harisnyából is ilyen színût vesznek nekik, de ahogy írtad elsõ válaszadó felnõtteken is láttam már, nem csak kisgyerekeken ilyen zoknit
Elsõ vagyok. Esetleg alkudozhattok arról, hogy pl. kék-szürke-rózsaszín kockás, vagy vmi hasonló legyen, szóval ne totál csak pink.
Ha Téged nagyon zavar, akkor beszéld meg a kisfiaddal, hogy varrjatok rá vmi vagány figurát (Verdák, egyebek, nem tudom, nekem lányaim vannak), hátha neki is tetszik az ötlet.
8 éves és mostanában kezdi kérdezgetni újra, és meg is érteni talán, hogy nem baj, ha olyan színt szeret, mint a lányok. Nem kért még rózsaszínt, de lehet eljön. Ha eljön, én megvenném neki, a férjem más kérdés. A lényeg hagyni kibontakozni a gyereket, elfogadnia saját magát és ötleteit, egyéniségét. Sõt, hogy a szülei is elfogadják a kis dolgait (amivel nincs senki kárára stb.) No persze határok vannak, de ez csak egy ruhadarab. Ha csúfolják, akkor lehet eldönti neki nincs erre szüksége, és máshogy fog hozzáállni dolgokhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Akkor tehát nem gond ha ilyet veszek neki?
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen ez tetszik neki.
Én soha nem adnék rózsaszínt a fiamra. Egyébként a korosztályában a többiek, pl. az osztálytársai hordanak? Mert ha nem, akkor lehet belõle kellemetlensége. Ha a többi 9 éves is hord ilyet, akkor a Te dolgod.
Domestossal.
Az Iberia-nak volt régebben színtelenítõje, az nagyon jó volt. A DM-ben lehet kapni egyébként ilyen kis tasakos fehérítõket..Ha semmi nem segített, akkor én befestettem a ruhám, de gyerekruhát nem festenék be..
Van color clorox, próbáld meg azzal. Ettõl én is rettegek egyébként, nekem még nem sikerült.
Lehet kapni a dm-ben mosásmentõt. Direkt erre van kitalálva, de nem tudom mennyire hatásos.
Megpróbálkozhatsz az Ariel folttisztítóval, van színes ruhára való is, hátha segít.
Kb. egy évvel ezelõtt kaptunk egy narancssárga pólót, amit beletettem a világos ruháink közé. Sajnos sikerült nekem is összemosni úgy, hogy csak sok mosás után kezdett kijönni a narancssárga többi ruhából... Esetleg addig csak éjszakára, ill. otthonra add rá. Talán kikopik belõle. Próbálkozhatsz folttisztítóval esetleg. (Vanish)
Mondjuk én a párom zokniit szoktam összemosni rózsaszínre.Sok mosás után kifehérednek..
A kérdező hozzászólása: Ennyit ért a színfogó kendõ:(
Világos már nem lehet. Esetleg mosd össze õket egy sötéttel :) és akkor barnásabbak lesznek. Vissza ezt már nemigen lehet, csak drasztikusan.
Akkor semmivel.:(
Semmivel. Így jártál sajnos.
A kérdező hozzászólása: De nem teljesen fehérek a ruhák hanem mintásak, a domestos meg azt is kiszedné
Szerintem ezen semmi se segít, gyakorlatilag mintha befestette volna a ruhát. Azt se lehet kimosni. Vannak ilyen-olyan varázs szerek, de csak a pénztárcád lesz karcsúbb, lásd a színfogó kendõd ellenére rózsaszínek a fiak ruhái. Erre egy megoldás van, színek szerint mosni. :I

Mien punci jön be a barnás vagy a rózsaszin? Lányok is irhatnak

Legjobb válasz: második, ne pofázz. válaszol mert lány, és mivel gondolom nem lezbi elmondta milyen az övé. nekem a rózsaszín 19/F

második, ne pofázz. válaszol mert lány, és mivel gondolom nem lezbi elmondta milyen az övé. nekem a rózsaszín 19/F
nekem a pirospöttyös a kedvencem.
én a lilára bukok
Akkor nyaljál sok-sok retkes cigánypinát!
Fogok is. Téged miért zavar? Vagy talán elítélsz?
Azt azért megkérdezhetem, hogy miután megismerted a lányt, eltelik bizonyos idõ, stb, eljuttok addig a bizonyos jelenetig, majd amikor meglátod, hogy neki nem rózsaszín, hanem barna, akkor "jaj Istenem, imádlak, de nekem a barna punci nem jön be!" felkiáltással felöltözöl és otthagyod? Most komolyan, ez milyen kérdés? Vagy egyáltalán, miért kell ilyenrõl dönteni, s kellemetlen helyzetbe hozni egy nõt amiatt, amirõl nem is tehet? Ez olyan, mint a babapunci vs. salátapunci. Errõl sem tehetünk. 26/N
az enyém rózsaszín
Mind2õ.
Nekem barna ott lent, és én sem vagyok cigány. Kreol bõröm van, ami nyáron látható igazán, télre vmennyit fakulok. Érdekes, h ezen ennyire ki vannak akadva emberek, és h nekik csak a rózsaszín. Sztem nem ez alapján kéne válogatni. Nekem mondjuk mind1, de bántó, h ha salátásra azt mondják szétbaszott, a barnára meg h cigány. Holott ezek nem igaz dolgok, ez csak genetika. És sztem ahány nõ, annyiféle(még fehér bõrûek közt). De hát ha mindenki olyan tökéletes, válogasson, ki tudja mirõl marad le ilyen buta sztereotípiák miatt.
Hát én is ez ellen vagyok de nem vagyok lány se cigány. Tudjátok nem csak a cigányok a barnák és azt is tudjátok fehér cigány is van. De a sok magyar ember megérdemli amit a cigányoktól kap az utcán. Miért kell ilyen rasszistának lenni és az embereket ennyire elítélni? Sose voltam rosszba a cigányokkal és én inkább velük jöttem ki. A magyarok elítéltek engem pedig fehér vagyok csak másképp gondolkozok mint õk. Más az életfelfogásom és a nézetem és a kúltúrám ezért ítélnek el. A magyarok rosszabbak a cigányoknál ennyi. Õk legalább törödnek a családdal. Meg a hasonló dolgokkal nem úgy mint ti. Ennyit rólatok. Aki felettem írta hogy kreol bõre van, tõle kérdezném: hány éves vagy?
19
Itt senki nem mer barnát írni mert egybõl cigány. Emberek nõljetek már fel. Egyébként a cigány pina a legjobb a kolumbiai után.
Nekem kicsit olyan barnás :) (és nemvagyok roma ) De Kreol bõröm van :)
Nem is tudom! Nem minden esetben rózsaszín! Egy barna bõrû (nem cigány) lány elég érdekes lehet egy rózsaszín pinával!
a pöttyös az igazi
Nekem a barna bõrüek fekete puncija jön be. Élvezet is belenyomni. :)
Nekem is rózsaszín
természetesen a rózsaszín
Mindkettõ nagyon jó. Jobb nem is lehetne. :) (inkább rózsaszín)
nekem a szûk
Ki kérdezett, elsõ?
barna punci, de a rózsaszínt is szeretem csoki-málna :)

Mi a pontos neve a rózsaszín Masculan óvszernek?

ózsaszín, és kicsi pöttyök vannak rajta.

Legjobb válasz: kicsi pöttyös rózsaszín Masculan óvszer

kicsi pöttyös rózsaszín Masculan óvszer
sensitive nem?
A kérdező hozzászólása: kösz lehet h az csak neten nem találok róla

Mi okozza a rózsaszín folyást?

Tegnap este vettem észre hogy rózsaszín pici folyásom volt.Tegnap nem voltam a párommal együtt.Sokat görcsölgetek és sokat szurkál a petefészkeim.Mit?l lehet?

Legjobb válasz: a rózsaszín folyás az enyhe vér jelenlétét mutatja a folyásodban. dehogy mitõl, azt nemtom. nem fáztál fel?

a rózsaszín folyás az enyhe vér jelenlétét mutatja a folyásodban. dehogy mitõl, azt nemtom. nem fáztál fel?
Én sem tudom, sajnos.De sztem tedd fel a teherbeesés témakörben, ott lehet, hogy tudnak rá válaszolni..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nem vagyok felfázva.

Mit csináljak, ha nem érkezett meg a rózsaszín csekkről küldött pénz?

Most kedden utaltam át pénzt rózsaszín csekkről bankszámlára, de nem érkezett meg. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Be kell menni abba a Postára a feladónak és kérni egy tudakozványt hogy utána nézenek mi lett a pénzel! Sajnos én ugyanebben a bajba vagyok! Szeptember 6-.n pénteken lett feladva rózsaszín csekken 94 ezer ft, ami a mai napig nem érkezett meg, ma szeptember 19-e van! Nemtudom hogy várható még hogy megkapjam, mert tegnap lett beadva a tudakozvány! Most erre is hogy mennyit kell várni, nem tudom :( ! Lehetséges az is hogy ilyen sok idk mire megérkezik a pénzem a címemre?

Be kell menni abba a Postára a feladónak és kérni egy tudakozványt hogy utána nézenek mi lett a pénzel! Sajnos én ugyanebben a bajba vagyok! Szeptember 6-.n pénteken lett feladva rózsaszín csekken 94 ezer ft, ami a mai napig nem érkezett meg, ma szeptember 19-e van! Nemtudom hogy várható még hogy megkapjam, mert tegnap lett beadva a tudakozvány! Most erre is hogy mennyit kell várni, nem tudom :( ! Lehetséges az is hogy ilyen sok idk mire megérkezik a pénzem a címemre?

Mikor kell meggyújtani az adventi koszorún a rózsaszín gyertyát?

A suliba az mondják a 3. vasárnapon de a nagyim azt, hogy a 4. vasárnapon na most melyiken?

Legjobb válasz: A harmadik vasárnapon. http://hu.wikipedia.org/wiki/Advent "Advent harmadik vasárnapján, örömvasárnap (gaudete vasárnap) az Úr eljövetelének közelségét ünneplik; e nap liturgikus színe a rózsaszín."

A harmadik vasárnapon. http://hu.wikipedia.org/wiki/Advent "Advent harmadik vasárnapján, örömvasárnap (gaudete vasárnap) az Úr eljövetelének közelségét ünneplik; e nap liturgikus színe a rózsaszín."

A 4Ds ultrahangon azt mondták 90%hogy lány. Megvettünk mindent, természetesen minden rózsaszin, rosszul tettük? Nem merem levenni a cimkét meg kimosni a rózsaszin ruhákat hátha fiú. Mit tegyek?

Az orvosom megmondta hogy neki nincs ideje azt lesni hogy mikor fordul ugy hogy látni lehessen a nemét,tehát ez az eggyetlen infom a baba nemét illet?leg.36hetes

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged vegyél 1-2 semleges színû rugit, így nem ér meglepetés :D Így ráérsz kicseréltetni a többit kisruhát, ha szükséges. Jó egészséget Nektek! (Mindegy, hogy milyen színû ruhában :D )

Ha van lehetõséged vegyél 1-2 semleges színû rugit, így nem ér meglepetés :D Így ráérsz kicseréltetni a többit kisruhát, ha szükséges. Jó egészséget Nektek! (Mindegy, hogy milyen színû ruhában :D )
szia! Hejj, micsoda orvos ez!!!:) ))) Mi kétszer is megnézettük , hogy biztosan kukija van-e?:) ) Egyébként igen , még pár semleges színû cuccot vegyél akkor, de szerintem a köv, uh-n keményebben kérdezzetek rá, hogy most mi az ott ténylegesen? Kisfiam lesz , de vannak rózsaszín rucijaim is. Azokat itthon használjuk majd , ki látja?:) /nem a fodros-bodros- tüllbetétes dolgokra gondolok itt!!:) ))/ 35 hetes kismami
Szia Mi mindenbõl fehéret vettünk mikor már 3.alkalomnál is azt mondta a doki hogy lány nah akkor mertem rózsaszín ruhákat venni persze nem halmoztam fel belõle igaz õ mindig nagyon jól megmutatta magát de azért bennem volt hogy rosszul is láthatja a doki Lányka lett :) De ha nagyon kíváncsi vagy azért felkereshetsz egy másik dokit habár így a vége felé tudnak úgy helyezkedni hogy már nem is biztos hogy lehet látni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!